Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki neden israrla yaptirmak istiyorsun down sendorumluysa aldiracakmisin ki garanti degilki sana olasilik soylecek.kanda degerler bakilir ultrason ilede ense olcumu burun kemigine bakilir cunku downlu bebeklerin burun kemikleri ense olcumleri farklidir.afiyet ve sur hastanesi sanirim daha uygundur ozellikle su hast.netten telini bul ara sor orasi yapiyor.cok kasma kendini 2 3 4 lu bunlar para tuzagi birazda inanin ben bir doktorun bu 3 testi yaptir demesini sadece ticari kazanc olarak goruyorum.aksilik yoksa.kızlar, doktorumun ikili test için önerdiği görüntüleme merkezini aradım. doktorum bu test hem ultrason hem kan tahlili demişti, bu görüntüleme merkezi iyi bizim gönderdiğimiz hastalara 150tl fiyat... neyse aradım şimdi. bilgi almak istedğimi söyledim. kan tahlili yoksa 450 ... bilmem ne dedi. dedim kan tahlili ve ultrason dendi bana ikili tarama için, sadece ultrason da olabiliyor deniuor şimdi. işte anlaşmalı foktor ile ultrason artı kan tahlili 290 tl imiş. sadece ultrason 180 tl imiş. kan tahlilinin içeriğini sordum söylemiyor. iyi de ben kendim karar veremem ki kan tahlili lazım mı değil mi, içeriği nedir bu tahlililin kızlar?
kendi doktorumun olduğu erdem hastanesini aradım, orada da doçent bakıyorsa 330 tl imiş porfosör bakıyorsa 350 tl imiş. kan tahlili içeriğini sordum doktoruma danışmamı önerdiler.
ben bir hasta olarak şu test bu test... diye araştırmak zorunda değilim. bir insan kendi uzmanlık alanı dışında herşeyi bilmek zorunda değil. ben bebeğim için araştırıyorum ve araştırdıkça öğreniyorum, peki bunlar bana niye doktorlar tarafından söylenmiyor? niye detaylı bilgi alamıyorum. bir söyledikleri fiyat... tamam diyat da önemli tabiki ama neymiş kan tahllilsiz 180tl kan tahlilli 290 tl.... ya gömlek almıyorum ki kan tahlili opsiyonel mi? neye bakıylıyor niye yapılıyor? ya bunlar bizi iyice müşteri olarak görüyor.
şu anda hem eksik testlerim yüzünden hem bu görüntüleme merkezinden aldığım yetersiz cevaplar yüzünden çok sinirliyim.
kızlar, ikili test de kan tahlili+ultrasın diye bir ayrım mı var? var ise sebebi nedir? lütfen bana anadolu yakasında, çok pahalı olmayan bir yer pönerir misiniz? ben bu koşuyolu görüntüleme merkezinden vazgeçtim hiç yeterli bilgi vermediler.
yok yok ben de yaptım bazı şeyler kızıma ayıptır söylemesi bende de beceri vardır... keçeden tavşan şapkalar hırkalar... vs vs hatta dur bak benim de kızıma yapmayı planladığım bir şey var daha malzeme falan almadım bulursam gösterriiim çatla![]()
Çatlamam, çok beğenirsem aynısını yaparım, rahatlarım
Ben de ana kucağı konuşmalarınızdan sonra şunu merak ettim. evet müzik ve sallanma sistemlerine bakınca çok kullanışlı geldi bana da. alçak olanlar sevimli geldi, fakat onalrı kullanıken çocuk ana kucağının içinde koltukların masaların tepesinde olmuyor değil mi, dengesiz de olur zaten. Ama yerde de olmaz, dizimin altında çocuk, yanından geçip gidicek insanlar o da tozu yutacak.. gibi geldi bana... Kullanımı ev içinde tam olarak nasıl
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ay şunlara bakın :) ikizi olacak arkadaşlar ayyy içim gitti....![]()
Benim hiçbir şeyi ölçememe gibi bir problemim varen basit ölçüleri bile alamıyorum,ama ben de kendi ellerimle bir şeyler yapmak istiyorum açıkcası,araştırıp öğrenmek istiyorum,insan sembolik bile olsa el emeği göz nuru bir şeyler yapmak istiyo bebeğine
ben diyorum ki yeni doğandan port bebe kullansam,sonra da bu travel sisteme geçsem,çok mu masraflı olur,yatma pozisyonu olanlar da mantıklı aslında ama burda var mıdır bilmiyorum,türkiyeden alsam zaten çok yüküm olcak her şeyi getirebilir miyim bilmiyorum,burda pek dikkat etmiyolar bebeklere,küçücük bebekler motosiklette babalarının kucağında seyahat ediyor,benim aklıma çıkıyor tabi![]()
Araciniz varsa zaten anakucagi sart oto koltugu olarakta arabaya kemerle takiliyor.portbebe kullanabilirsin tabi ama o daha kapali gittigin yerde mecbur bebegi disari alcaskaisn onda okadar havasiz yatamaz terler onda.portbebeler dandikleri zaten 50 lira bisey degil yani.34 aydan sonrada bebek sigmaz zaten.ama anakucagi daha cok gider.
Çatlamam, çok beğenirsem aynısını yaparım, rahatlarım
Ben de ana kucağı konuşmalarınızdan sonra şunu merak ettim. evet müzik ve sallanma sistemlerine bakınca çok kullanışlı geldi bana da. alçak olanlar sevimli geldi, fakat onalrı kullanıken çocuk ana kucağının içinde koltukların masaların tepesinde olmuyor değil mi, dengesiz de olur zaten. Ama yerde de olmaz, dizimin altında çocuk, yanından geçip gidicek insanlar o da tozu yutacak.. gibi geldi bana... Kullanımı ev içinde tam olarak nasıl
canım benim yerde duruo :) benim gösterdiğim modeli hatırlarsan ben yüksek beğendim ondan alacağım çünkü evimde yere yakın yerlerde hava akımı var ve bebek üşütür maazallahama yeri yer yani dilersen koltuğa yanına alabilirsin ama gerek yok...
Peki neden israrla yaptirmak istiyorsun down sendorumluysa aldiracakmisin ki garanti degilki sana olasilik soylecek.kanda degerler bakilir ultrason ilede ense olcumu burun kemigine bakilir cunku downlu bebeklerin burun kemikleri ense olcumleri farklidir.afiyet ve sur hastanesi sanirim daha uygundur ozellikle su hast.netten telini bul ara sor orasi yapiyor.cok kasma kendini 2 3 4 lu bunlar para tuzagi birazda inanin ben bir doktorun bu 3 testi yaptir demesini sadece ticari kazanc olarak goruyorum.aksilik yoksa.
canım benim yerde duruo :) benim gösterdiğim modeli hatırlarsan ben yüksek beğendim ondan alacağım çünkü evimde yere yakın yerlerde hava akımı var ve bebek üşütür maazallahama yeri yer yani dilersen koltuğa yanına alabilirsin ama gerek yok...
anladım, senin diğer gösterdiğin o açıdan güzeldi aslında. Biraz daha bakacağım bakalım.
Eki Görüntüle 352516
bundan istiyorum bir iyi olsam dışarı çıksam cinsiyete göre böyle minik pofuduk kırlentler yapacağım beşiği için :) kızımda çok istiyodu zaten... bunları yapmayı annemden öğrenmiştim hep... bunların daha çeşitlisi var...
Eki Görüntüle 352520
bu nasıl sadece ponpondan :) :) kızım bunu çok beğendi ama ben üşendim valla...![]()
Araciniz varsa zaten anakucagi sart oto koltugu olarakta arabaya kemerle takiliyor.portbebe kullanabilirsin tabi ama o daha kapali gittigin yerde mecbur bebegi disari alcaskaisn onda okadar havasiz yatamaz terler onda.portbebeler dandikleri zaten 50 lira bisey degil yani.34 aydan sonrada bebek sigmaz zaten.ama anakucagi daha cok gider.
Aracımız henüz yok ama almayı düşünüyoruz,yani işte ben bu omurga bel meselelerinden korkuyorum biraz,babam belinden rahatsız,eşimin de beli hassas,o yüzden araba koltuğuna veya işte ana kucağına bir süre geçmesem mi diye düşündüm,yoksa tabi direk araba koltuğu mantıklı :44:
Peki neden israrla yaptirmak istiyorsun down sendorumluysa aldiracakmisin ki garanti degilki sana olasilik soylecek.kanda degerler bakilir ultrason ilede ense olcumu burun kemigine bakilir cunku downlu bebeklerin burun kemikleri ense olcumleri farklidir.afiyet ve sur hastanesi sanirim daha uygundur ozellikle su hast.netten telini bul ara sor orasi yapiyor.cok kasma kendini 2 3 4 lu bunlar para tuzagi birazda inanin ben bir doktorun bu 3 testi yaptir demesini sadece ticari kazanc olarak goruyorum.aksilik yoksa.
selam kızlar bende eylül annesi olacağım inş. bu hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum ne testler yapıyorlar beni neler bekliyor test falan yapıyorlar mı? yardımcı olursanız çok sevinirim![]()