2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arzucum naber canım eylül nasıl günlerinizde bitti sıkılıyormusun evde kızz

ne var akşam menüde
ben mücver yapıcam bu akşam

sıkılmaya vakit olmadı cnm inan
simdi temizlik kızın yemegi uyut derken bu saat oldu
birazxdan kalkıp yemeye baslıcam karısık kızartma yapıcam cıkardım malzemeleri
bide lokum tatlısı var muhallebi seklinde onu yaptım ilkdfa bakalım nasıl olacak
eylülde mızmız peşimden ayrılmadı bugün aglayıp duruyo uykusu geldiğinde cok huysuzlanıyo bide bu aralar hırcınlık var üstünde

bende uzun kollu giydiriyorum ince pijama giydiriyordum bugün kalın bi pijama gidirdim ve 2 çorap giydirdim ayağına.
gözleri kapalı ağlaması gazdandır canım

aynen canım ya koca gün yetmiyor banada bende kızartma düşünmüştüm haftasonu kahvaltısına bıraktım.
lokum güzel olursa tarif isterim canım.
benim oğlanda bayadır öle canım mız mız örümceğinden doğru bacağıma yapışıyo peşimden gelip.
senin kız dişten yapıyo sanırım canım diş yerleri nasıl.

walla gündüzlerde uzun ama yetıstıremıyorum benımkı bi soyle 1 saat aralıksız uyuyayım demıyo uyandı yıne aldım ayakta sallıyorum
lokum seklınde muhallebılı pasta gıbı bısı adı yok ben uyduracagım:)guzel olursa verırım cnm
benım kızın dıs yerlerı aynı cnm beyazlık var altlarda elını ısırıyo kasıyo dıslerı ama yok daha dısler

yakındır canım patlar yakında
benimki 1.5 saat uyudu ama bidaha uyumaz gece uykusuna kadar tek uykuyla kalır bugün sanırım çok geç uyudu çünkü.
tam düzene girdik diyorum sonra bi bakıyorum ortada düzen falan yok.gaz diş bişiler çıkıyo mutlaka.

ewet ya işimiz gittikce zorlasıyor:)
cnm ben kacıyorum aksam gelebilirsem görüşürüz öp benim yerime kaanı

selam kızlar
nasılsınız giremiyorum bu aralar gün yetmiyor, yarın misafirim var temizlik yapmam gerek kızım daha yeni uyudu, 9 dan beri adam akıllı uyumadı. tatlı demişsin arzu ben de yapacam sütlü bisküvili lokum adı, ben de ilk kez yapacam bakalım :)) acaba aynı mı kızzz
elif kızartma ve mücverden karar veremedim menemen yaptı eşimm
çook yorgunum

bizim daha ikinci dişimiz çıkmadı baya bi kabardı diş damağında görünüyor ma ucu yok diğeri baya uzadı, memişi ısırıyr bir de benim tapkime bakıyor cimcimem

kızlar ne aşısı bu kaçırmışım
aşı olan herkese çok geçmiş olsun ateş çıkıyormuydu??

alıntılarım duman oldu
aklımda kaldığınca yazıyorum
sekos kızamık aşısı canım salgından dolayı 9 aylık olunca ilk dozu yapıyorlar
sebosum çok üzüldüm aslı bilgeme biraz araştırdım çocuklarda görülen bi hastalıkmış 6 aya geçiyormuş genelde geçmiş olsun canım

karam sevindim efenin iyi olmasına ahmette abisinden kapmış bugün yine dr daydı ilaç verdi doktor
aryam rüzgarada çok geçmiş olsun iyidir umarım

eliyöykü tarifin için sağol canım zahmetler etmişsin

kaan seni yoruyor bu aralar heralde

marji canım mertimde maşallah pek güçlü aşıyı hissetmedi demek asabi masabi bak nasıl cool bi bebek
kızlar kızamık bizde ateş yapmadı

inşallah bizimkide bırakır bu dönmeyi yada azaltır dönüp duruyor

afiyet olsun canım eline sağlık.

canım resimlere dalmıştı gülüp konuşuyordu o arada hissetmedi bileama ben çok şaşırdım en azından bir aah bekliyordum
cool oğlum benim
ahmet yine hastalanmış sanırım çok geçmiş olsun abisi okuldan kapıyor kuzuda ondan kapıyor demek ki iki çoçuklu olmak dahada zor allah yardımcın olsun canım.

sağol marji
aynen dediğin gibi abi okuldan alıp kendinide ahmetide hasta ediyor
sebze meyve yemeyen çocuk mehmet o yüzden herşeyde hemen dağılıyor

2 çocuk zormuş gerçekten tabi güzel yanlarıda çok

ahmet hapşurup duruyor burnuda akıyor inşallah daha ilerlemez:18:

sağol canım
ben sabah yumurta sarısını da tek veremiyordum,bugün verdim yiyebildi. balığı daha rahat verebilirim artık...

sağol stresli hatun 6 dişimiz oldu şükür, bi işe yaramıyolar henüz ama, daha minnacıklar :)

her gün yazsanız ya ne yemek yapacağınızı, fikir olur, her gün ne yapıcam derdinden enfret ediyorum
bugün fırında köy tavuğu ve pilav yapmıştım, kaldı, yarın yapmam gariii
kızlaaar kızım yataktan düştü dün akşam altını değiştirmeye götürdüm, yatırır yatırmaz kurbağa ozisyonu alıp tepiniyodu, kremini ıslak mendilini yere fırlattırdı her zaman olduğu gibi, eğilip aldım ben kalktım o yataktan aşağı düştü saniyeler içinde, başını parkeye çarptı, küt diye ses geldi, kuzum ağladı çok, şişti gece, sayıklaya sayıklaya uyudu yavrum... bugün bi sorun yok şükür ...
hasta olan ve aşı olan bebişlere geçmiş olsun, maşallah onlara

canım yoksun kacgündür ben komsudan aldım tarifini oda tam bilmiyo adını ama netten baktım sütlü lokummus tadi güzel oldu ama görüntüsü ııasıda kızamık cnmbu hepimizin bebişleri olucak 12 .aydaydı salgın var diye ilk dozu 9 a cektiler

strescim gecmiş olsun eger birinde grip vs mikrobu varsa 3 gün içinde kesin bebişlere geciyomus yani seninki abisinden kacınılmaz

gecmiş olsun cnm
canım benim kızda düştü parkeye biyeri geldi ama neresi bilmiyorum b,yerinde kızarıklık fln yoktu agladı kucaga alınca sustu dedim acımamıs biyeri acısaydı cok aglardı
gercekten saniyelik bisey cok dikkat etmemiz lazım cok

sağol canım,gerçekten dikkat etmek gerek, her zamankinden daha fazla hem de...
burda düşüren arkadaşlar olmuştu, okumuştum ama başım a geleceğini düşünmemiştim, olacağı varmış, kötü bişey olmasın da nasılsa düşe kalka büyüyecekler...

göreve başlayan anneler, bebeklerinizi kime emanet ediyorsunuz ?
ben eylülde başlıycam ama şimdiden içim içimi yiyor, annemler köyde bırakamam, ya bakıcı ya kreş, 11 aylık olucak o zamana, ne diyorsunuz bu konuda ? hiç içimden gelmiyor, bütün gün yokluğuna nasıl alışıcam bilmiyorum

aynen canım bende kendi basıma gelecegini hiç düşünmemiştim Allahtan hafif bi düsme oldu sorun cıkmadı sükür
bakıcı işide arastırman gerekecek cnm annenlere bırakamıyacaksan kv yakınmı sana?

selam canım
menemende iyiymiş çokta severim.
bak sen cimcimeye ısırdım ne tepki vericek diye bakıyo demek.
kızamık aşısı canım 9.ay da vuruyorlar bizimde 14 ünde randevumuz.normald e 1 yaşındaymış ama salgın nedeniyle vuruyorlar

geçmiş olsun stress abisinden kaptı demek.inşallah dahada ilerlemeden atlatır ahmetcik.

hemde ne yormak canım yaaa bugün 1 kez uyudu sadece şimdide 11 de uyudu bakalım napıcak uyanıcakmı merak ediyorum

üzme canım kendini düşe kalka büyüyorlar bende düşürdüm hemde bikaç kez.hatta birinde korkup acile gittim.şimdi yürümeye başladı daha sık düşmeye başladı genelde tutuyorum ama bazen gözden kaçırıyorum çok sert düşmedi Allahtan.

sende öğretmensin sanırım en iyisi anneler ama yoksa mecbur bakıcı tutucaksın ama iyi araştır derim.hatta bi akraba kızı falan varsa parayla baktırabilirsin.ben bu bakıcı olaylarından tırsıyorum bazen biz bile sinirlenebiliyoruz ki biz anneyiz.daha zaman çok iyice araştır

kv sivasta biz muğladayız, benim memleketim burası, kv ile küsüm ben, doğumda gelmişti, herşeyime karışınca ben de kızdım küstü gitti, herkese rezil etti beni, kocamla aramı bozdu üstüne, ayrılmanın eşiğinden döndük, allah onu bildiği gibi yapsın,beni de ona muhtaç etmesin. annelik yapsaydı kesin ona bırakırdım yavrumu, ama anne gibi değil, tamamen hizmetçi gelin olarak görüyor beni, orda öyleymiş,gelin hizmet edermiş falan filan...
tanıdık bulabilirsek bakıcı, iyi olucak da işte, sabah 7de evden ayrılmam gerek benim, o kısmı zor aman ne bileyim...

evet düşüyolar işte, seninki yürüyo mu gerçekten ? maşallah benimki daha yerlerde dönüyo, yürümeyi bırak emeklemiyo bile zamanı var herhalde :)
aynen biz bile sinirleniyoruz, el nasıl akar malum. akraba kızı da yok hiç, herkes evli ya çok yaşlı ya da genç benim gibi çocuklu. o yüzden olmaz. bi de sabah çok erken ayrılacağım için evden site içinde hatta bina içinde olsa süper olur. sabahın köründe çocuğu dışarı çıkarmak off kabus gibi olucak kış günü...

oo cok sey gecmiş basından dogumdan sonra hiç konusup görüşmediniz mi yanlıs anlama merak ettim o yüzden soruyorum hani mecbur biratraya geliceksiniz.Allah gönlüne göre versin cnm işe baslamadan 1-2 ay önce basla aramaya zor olur tabi ayrılmak ama alısırsınız

apartman komşun falan varmı şöle güvendiin bildiğin para karşılığı bakabilecek biri.eşin yada sen gelir gelmez alırsınız sabah giderken bırakırsın falan.keşke mümkün olsade kendin bakabilsen ama hayat şartları işte.

yürüyo ccanım maşallah bugün yeni bi yöntem denedim bende onun arkasına geçiyorum onun arkasından ürüyorum bu şekilde daha fazla yürümeye başladı.normalde karşıma koyuyorum karşısına geçiyorum gel diyorum mesafeyi kısa tutuyorum düşmesin diye.

canım her çocuğun gelişimi farklı senin bebişte farklı yönlerde geliştiriyordur kendini.hepsi farklı şeylere odaklarmış kendini.

bu arada benim oğlan uyandı geri uyuttum geldim bu geede zor geçicek sanırım.gündüzde sadece 1 ker uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…