arzucum naber canım eylül nasıl günlerinizde bitti sıkılıyormusun evde kızz
ne var akşam menüde
ben mücver yapıcam bu akşam
bende uzun kollu giydiriyorum ince pijama giydiriyordum bugün kalın bi pijama gidirdim ve 2 çorap giydirdim ayağına.annelerde kaldı kızın ha sanırım yakın eviniz sende heralde dogumdan sonra ilk defa bu kadar uyumussundur
ewet cnm nata vega anatolium yanyana zaten ıkea magazalar fln gezdık akvaryuma hiç girmedik pahalıydı hala oylemı bilmiyorum gerci burdada var akvaryum ona gerek yok:)
gaz olabilir gercekten bu aralar havalar cok degişken esiyo yagmur günes birarada anlamadım uzunkolluları giydirdim bende gazdan olabilir cnm benimki geceleri hep cok kalkıyo gerci ama gözleri kapalı aglıyo
cnm 15 güne kadar normal emeklemeye baslar
sıkılmaya vakit olmadı cnm inan
simdi temizlik kızın yemegi uyut derken bu saat oldu
birazxdan kalkıp yemeye baslıcam karısık kızartma yapıcam cıkardım malzemeleri
bide lokum tatlısı var muhallebi seklinde onu yaptım ilkdfa bakalım nasıl olacak
eylülde mızmız peşimden ayrılmadı bugün aglayıp duruyo uykusu geldiğinde cok huysuzlanıyo bide bu aralar hırcınlık var üstünde
bende uzun kollu giydiriyorum ince pijama giydiriyordum bugün kalın bi pijama gidirdim ve 2 çorap giydirdim ayağına.
gözleri kapalı ağlaması gazdandır canım
aynen canım ya koca gün yetmiyor banada bende kızartma düşünmüştüm haftasonu kahvaltısına bıraktım.
lokum güzel olursa tarif isterim canım.
benim oğlanda bayadır öle canım mız mız örümceğinden doğru bacağıma yapışıyo peşimden gelip.
senin kız dişten yapıyo sanırım canım diş yerleri nasıl.
walla gündüzlerde uzun ama yetıstıremıyorum benımkı bi soyle 1 saat aralıksız uyuyayım demıyo uyandı yıne aldım ayakta sallıyorum
lokum seklınde muhallebılı pasta gıbı bısı adı yok ben uyduracagım:)guzel olursa verırım cnm
benım kızın dıs yerlerı aynı cnm beyazlık var altlarda elını ısırıyo kasıyo dıslerı ama yok daha dısler
ewet ya işimiz gittikce zorlasıyor:)yakındır canım patlar yakında
benimki 1.5 saat uyudu ama bidaha uyumaz gece uykusuna kadar tek uykuyla kalır bugün sanırım çok geç uyudu çünkü.
tam düzene girdik diyorum sonra bi bakıyorum ortada düzen falan yok.gaz diş bişiler çıkıyo mutlaka.
canım önüne hep koy böyle sevdiği şeyleri kısa sürede hızlanıyorlar ve yuvarlanmaktansa emeklemeyi tercih ediyorlar.benimkide yuvarlanarak giderdi hep.emeklemyi keşfedince bıraktı yuvarlanmayı.
biizmkide tam emeklemiyor ne zaman popusunu yerden kaldırarak emekliycek çok merak ediyorum popo kalkmıyor yerden elleri kolalrı kullanıyor gövde hafif yukarda ama popo yerde.
sıkılmaya vakit olmadı cnm inan
simdi temizlik kızın yemegi uyut derken bu saat oldu
birazxdan kalkıp yemeye baslıcam karısık kızartma yapıcam cıkardım malzemeleri
bide lokum tatlısı var muhallebi seklinde onu yaptım ilkdfa bakalım nasıl olacak
eylülde mızmız peşimden ayrılmadı bugün aglayıp duruyo uykusu geldiğinde cok huysuzlanıyo bide bu aralar hırcınlık var üstünde
alıntılarım duman oldu
aklımda kaldığınca yazıyorum
sekos kızamık aşısı canım salgından dolayı 9 aylık olunca ilk dozu yapıyorlar
sebosum çok üzüldüm aslı bilgeme biraz araştırdım çocuklarda görülen bi hastalıkmış 6 aya geçiyormuş geneldegeçmiş olsun canım
karam sevindim efenin iyi olmasınaahmette abisinden kapmış bugün yine dr daydı ilaç verdi doktor
aryam rüzgarada çok geçmiş olsuniyidir umarım
eliyöykü tarifin için sağol canım zahmetler etmişsin
kaan seni yoruyor bu aralar heralde
marji canım mertimde maşallah pek güçlü aşıyı hissetmedi demekasabi masabi bak nasıl cool bi bebek
kızlar kızamık bizde ateş yapmadı
sağol marjicanım resimlere dalmıştı gülüp konuşuyordu o arada hissetmedi bileama ben çok şaşırdım en azından bir aah bekliyordum
cool oğlum benim
ahmet yine hastalanmış sanırım çok geçmiş olsunabisi okuldan kapıyor kuzuda ondan kapıyor demek ki iki çoçuklu olmak dahada zor allah yardımcın olsun canım.
sağol canımevet çizelgeler yok bende görmüyorum
bende kıymayı falan çekerek veriyorum çorbasında.yeni yeni yutmaya başladı benim oğlan tavuğu falan.kıymayıda deniyeceğim çorba yaptığımda bakalım çekmeden vericem içicekmi.eskidende pataes kızartmasını verince yutar yerdi ama çorbada kıymayı yutmazdı.anlamıyorum ben bu çocuğu işine geleni yutuyor galiba.balığı falanda yutuyor ezmeden.
hafif bir geçmiş yaptımyani hızlı hızlı yüzeysel
ilkönce eliföykü nice nice yıllara bir yastıkta kocayın inşallahbenim yıldönümümde 1 hazirandı:13:
arzural sağol tatlım kaseyi gördüm
eylülnaz senin kaseyide gördümiçindekide iştahımı kabarttı maşallah eylüle
aryamla karam kahvemi içiceklerbuluştularmı acaba
48ve 58 tebrikler kızın dişlerini çıkarmış
ya başka bşey varmıydı atladığım ha marjim güzel günlerde kullan cicilerini
canım yoksun kacgündür ben komsudan aldım tarifini oda tam bilmiyo adını ama netten baktım sütlü lokummus tadi güzel oldu ama görüntüsü ııselam kızlar
nasılsınız giremiyorum bu aralar gün yetmiyor, yarın misafirim var temizlik yapmam gerek kızım daha yeni uyudu, 9 dan beri adam akıllı uyumadı. tatlı demişsin arzu ben de yapacam sütlü bisküvili lokum adı, ben de ilk kez yapacam bakalım :)) acaba aynı mı kızzz
elif kızartma ve mücverden karar veremedim menemen yaptı eşimm
çook yorgunum
bizim daha ikinci dişimiz çıkmadı baya bi kabardı diş damağında görünüyor ma ucu yok diğeri baya uzadı, memişi ısırıyr bir de benim tapkime bakıyor cimcimem
kızlar ne aşısı bu kaçırmışım
aşı olan herkese çok geçmiş olsun ateş çıkıyormuydu??
strescim gecmiş olsun eger birinde grip vs mikrobu varsa 3 gün içinde kesin bebişlere geciyomus yani seninki abisinden kacınılmazalıntılarım duman oldu
sebosum çok üzüldüm aslı bilgeme biraz araştırdım çocuklarda görülen bi hastalıkmış 6 aya geçiyormuş geneldegeçmiş olsun canım
karam sevindim efenin iyi olmasınaahmette abisinden kapmış bugün yine dr daydı ilaç verdi doktor
marji canım mertimde maşallah pek güçlü aşıyı hissetmedi demekasabi masabi bak nasıl cool bi bebek
gecmiş olsun cnmsağol canım
ben sabah yumurta sarısını da tek veremiyordum,bugün verdim yiyebildi. balığı daha rahat verebilirim artık...
sağol stresli hatun6 dişimiz oldu şükür, bi işe yaramıyolar henüz ama, daha minnacıklar :)
her gün yazsanız ya ne yemek yapacağınızı, fikir olur, her gün ne yapıcam derdinden enfret ediyorum
bugün fırında köy tavuğu ve pilav yapmıştım, kaldı, yarın yapmam gariii
kızlaaar kızım yataktan düştü dün akşamaltını değiştirmeye götürdüm, yatırır yatırmaz kurbağa ozisyonu alıp tepiniyodu, kremini ıslak mendilini yere fırlattırdı her zaman olduğu gibi, eğilip aldım ben kalktım o yataktan aşağı düştü saniyeler içinde, başını parkeye çarptı, küt diye ses geldi, kuzum ağladı çok, şişti gece, sayıklaya sayıklaya uyudu yavrum... bugün bi sorun yok şükür ...
hasta olan ve aşı olan bebişlere geçmiş olsun, maşallah onlara
aynen canım bende kendi basıma gelecegini hiç düşünmemiştim Allahtan hafif bi düsme oldu sorun cıkmadı sükürsağol canım,gerçekten dikkat etmek gerek, her zamankinden daha fazla hem de...
burda düşüren arkadaşlar olmuştu, okumuştum ama başım a geleceğini düşünmemiştim, olacağı varmış, kötü bişey olmasın da nasılsa düşe kalka büyüyecekler...
göreve başlayan anneler, bebeklerinizi kime emanet ediyorsunuz ?
ben eylülde başlıycam ama şimdiden içim içimi yiyor, annemler köyde bırakamam, ya bakıcı ya kreş, 11 aylık olucak o zamana, ne diyorsunuz bu konuda ? hiç içimden gelmiyor, bütün gün yokluğuna nasıl alışıcam bilmiyorum
selam kızlar
nasılsınız giremiyorum bu aralar gün yetmiyor, yarın misafirim var temizlik yapmam gerek kızım daha yeni uyudu, 9 dan beri adam akıllı uyumadı. tatlı demişsin arzu ben de yapacam sütlü bisküvili lokum adı, ben de ilk kez yapacam bakalım :)) acaba aynı mı kızzz
elif kızartma ve mücverden karar veremedim menemen yaptı eşimm
çook yorgunum
bizim daha ikinci dişimiz çıkmadı baya bi kabardı diş damağında görünüyor ma ucu yok diğeri baya uzadı, memişi ısırıyr bir de benim tapkime bakıyor cimcimem
kızlar ne aşısı bu kaçırmışım
aşı olan herkese çok geçmiş olsun ateş çıkıyormuydu??
alıntılarım duman oldu
sağol canım
ben sabah yumurta sarısını da tek veremiyordum,bugün verdim yiyebildi. balığı daha rahat verebilirim artık...
sağol stresli hatun6 dişimiz oldu şükür, bi işe yaramıyolar henüz ama, daha minnacıklar :)
her gün yazsanız ya ne yemek yapacağınızı, fikir olur, her gün ne yapıcam derdinden enfret ediyorum
bugün fırında köy tavuğu ve pilav yapmıştım, kaldı, yarın yapmam gariii
kızlaaar kızım yataktan düştü dün akşamaltını değiştirmeye götürdüm, yatırır yatırmaz kurbağa ozisyonu alıp tepiniyodu, kremini ıslak mendilini yere fırlattırdı her zaman olduğu gibi, eğilip aldım ben kalktım o yataktan aşağı düştü saniyeler içinde, başını parkeye çarptı, küt diye ses geldi, kuzum ağladı çok, şişti gece, sayıklaya sayıklaya uyudu yavrum... bugün bi sorun yok şükür ...
hasta olan ve aşı olan bebişlere geçmiş olsun, maşallah onlara
sağol canım,gerçekten dikkat etmek gerek, her zamankinden daha fazla hem de...
burda düşüren arkadaşlar olmuştu, okumuştum ama başım a geleceğini düşünmemiştim, olacağı varmış, kötü bişey olmasın da nasılsa düşe kalka büyüyecekler...
göreve başlayan anneler, bebeklerinizi kime emanet ediyorsunuz ?
ben eylülde başlıycam ama şimdiden içim içimi yiyor, annemler köyde bırakamam, ya bakıcı ya kreş, 11 aylık olucak o zamana, ne diyorsunuz bu konuda ? hiç içimden gelmiyor, bütün gün yokluğuna nasıl alışıcam bilmiyorum
aynen canım bende kendi basıma gelecegini hiç düşünmemiştim Allahtan hafif bi düsme oldu sorun cıkmadı sükür
bakıcı işide arastırman gerekecek cnm annenlere bırakamıyacaksan kv yakınmı sana?
oo cok sey gecmiş basından dogumdan sonra hiç konusup görüşmediniz mi yanlıs anlama merak ettim o yüzden soruyorum hani mecbur biratraya geliceksiniz.Allah gönlüne göre versin cnm işe baslamadan 1-2 ay önce basla aramaya zor olur tabi ayrılmak ama alısırsınızkv sivasta biz muğladayız, benim memleketim burası, kv ile küsüm ben, doğumda gelmişti, herşeyime karışınca ben de kızdım küstü gitti, herkese rezil etti beni, kocamla aramı bozdu üstüne, ayrılmanın eşiğinden döndük, allah onu bildiği gibi yapsın,beni de ona muhtaç etmesin. annelik yapsaydı kesin ona bırakırdım yavrumu, ama anne gibi değil, tamamen hizmetçi gelin olarak görüyor beni, orda öyleymiş,gelin hizmet edermiş falan filan...
tanıdık bulabilirsek bakıcı, iyi olucak da işte, sabah 7de evden ayrılmam gerek benim, o kısmı zor aman ne bileyim...
evet düşüyolar işte, seninki yürüyo mu gerçekten ? maşallahbenimki daha yerlerde dönüyo, yürümeyi bırak emeklemiyo bile zamanı var herhalde :)
aynen biz bile sinirleniyoruz, el nasıl akar malum. akraba kızı da yok hiç, herkes evli ya çok yaşlı ya da genç benim gibi çocuklu. o yüzden olmaz. bi de sabah çok erken ayrılacağım için evden site içinde hatta bina içinde olsa süper olur. sabahın köründe çocuğu dışarı çıkarmak off kabus gibi olucak kış günü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?