2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi geceler hanimlar öncelikle butun asi olan bebislere gecmis olsunn
sebos canim sizede cok gecmis olsun insaallah fazla ilerlemeden gecer rabbim esirgesin yavrularii cok üzüldüm rabbim esirgesin
karam siz nasil oldunuz efecik insaallah daha iyicenedir?
48ve58 sizede gecmis olsun bebislerin eli kolu her yerde gecenlerde benim eylul de altini acdigim dolabindan düsmek üzereydi oda baya yüksek rabbim esirgedii kafasini sade kenarina carpti kizardi sizede bununla gecmis olsun insaallah
tontikcan yanlis hatirlamiyorsam birde senin bebis hastalanmisdi rabim butun bebislerimize acil sifalar versinn yavrular nazara geldi galiba

eylulde bugun cok miz mizdi iki gündür buralar kayniyor havanin sicakligindan olsa gerek bunaliyor cocuklar :106: bugun butun gun temizlikle camlari silmekle camasir yikamakla gecti
ütüyüde yapamadim onuda artik yarin insaallah 2 gün kaldi pazari pazartesiye baglayan gece yolcuyuz allahin izniyle bakalim nasil gececek aktarmali ucuyoruz önce istanbul ordan ankara ordanda otobus insaallah eylulum akilli durur :81: size belki ordanda baglanirim

herkeze iyi gecelerer ALLAHIMA emanet olun rabbim butun bebislere sifalar versin insaallah kiyamam

yakın sayılır canım dun kuzenımın dogum gunu vardı herkes annemdeydı saolsun onlarında yardımı cok oluyo kızımla cok ılgılennıyolar anneme gectık cımcımeme benden baska herkese guluyo kucagına gıdıyo benım suratıma bıle bakmıyo gel dıyorum elıyle ıtıyo((((dısarı cıkardım dedsının aldıgı bısıkletle nası tutunuyo yavrum parka goturdum sallandı bıraz oynadık uykusu vardı uyumamıs gunduz cok durmadan eve getırdım uyku akıyo gozunden ama hıc uyumaya nıyetı yok gozu sureklı babamda dede dıyo kucagına atlıyo banyo yaptırdım annemde kaldı uyuttum eve gctım bende evet baya guzel uyumusum bugun bırazda gec geldık ıse dınc hıssedıyorum kendımı

çoookkk hemde babmı cok sevıyo dedyı gorsun tamam esımın babasıda cok kıskanıyo ebrar evde dede dede dıe dolasıyo esımde babasına ebrar hep dede ded dıo dıyınce adamda o bana demıyodur dıger dedesını cagırıyodur dıo:)

gaz olunca bebekler cok zor uyuyo bıde kuru yere gıdıp oynuolar ondannda oluyodur annesı

bu arada kızlar mert emeklemiyor ama komonda sürünüşü yapıyor dün gece başladı su şişesi uğruna normalde hep dönerek giderdi ama bu defa sürünerek gitti aldı.

masallah merte yakındır emklenıp ayaklanması

günaydın kızlar
2 kere alıntı yapıp yazdım ve bilgisayar 2sindede dondu dahada yapmadım o yüzden
geçmiş olsun dileklerine teşekkürler şükür daha iyiler çocuklar sizinkilerde iyidir umarım
48ve58 bence bakıcı daha iyi ve kızınada geçmiş olsun bişey olmamışAllahtan
arzucum eylüldemi düştü ahmet hergün enaz 10 kere kafayı pat küt geçiriyor heryere ağlıyor ama yine yapıyoryapacağını

veee kilo bildirimi
bir haftada beni utandırıp başka biriniz yazsın kilosunu ilk
geçen hafta 66.2
bu hafta65.2
haydi dökülün kızlar

veee kilo bildirimi
geçen hafta 66.2
bu hafta65.2
haydi dökülün kızlar

çok kıskanıyorum stres seni
her hafta 1 kilo veriyosun en az
bu hafta ben de verdim
geçen cuma 67,6 bu cuma 66,6
sana yetişcem haftaya az bekle

4858 çok geçmiş olsun bizim de başımıza hiç gelmedi ama gelmesi an meselesi
Ben çalışmaya başladım 8 saat ayrı kalıyorum üç gün
Kvalide bakıyor ve çok memnunum ne desem uyguluyor
Şu kadar su içir şunu ver diyorum saatleri bile belli o da uyuyor efe de onu çok seviyor
Benden çok sevmesin ama4 gün yanındayım açıgı kapatıyorum
Umarım sen de gönlüne göre bir bdkıcı bulursun ve ingilizceydi branşın
Ders saatlerini azaltmalarını söyle inş azsltırlar
Stress geçmiş olsun canım umarım ilerlemez bizimki ilerledi mahvolduk
Efe daha iyi ve agrı kesicilerden mi nedir 2 saat deliksiz uyuyor bu bir rekor

çok geçmiş olsun allah korumuşbenimde başıma gelmişti nasıl bir his olduğunu anlıyorum.

veee kilo bildirimi
geçen hafta 66.2
bu hafta65.2
haydi dökülün kızlar

maşallahstres erid,in bittin kız

slm stres bende tam çıkıyordum sana slm vereyim dedim hırsına brovo
en iyi kiloyu sen verdin bu arada bende eriyorum istemeden sabit kalmak istiyorum artık fazla zayıflamakta kötü iskelet gibi oluyor insan.

çok kıskanıyorum stres seni
her hafta 1 kilo veriyosun en az
bu hafta ben de verdim
geçen cuma 67,6 bu cuma 66,6
sana yetişcem haftaya az bekle
bekleyemem canim durdurmayin beni sen hizlan yetis bana
cokmu ilerlemisti hastaligi
gecmedimi hala
Kilo bildirimi : 70.800 300 gram vermişim
Aslında bütün kıyafetlerim oluyor artık ama göbekten dertliyim
yavasladin sen kiyafetler oluyor diye saldinmi kiz

gunaydin hanimlar mutlu ve huzurlu günler diliyorummm kilo veren hanimlari tebrik ediyorum

Okulda üç ögün yiyorum ekmek arası meyve göfret vari şeyler
Eve gelince de iki ögün yiyorum e dün geceki gibi tatlı krizim tutuyor yarım paket damak çuku mideye
İniyoralmadıgıma dua ediyom
Ama sen süper gidiyosun karbonhidrat diyetimi

slm stres bende tam çıkıyordum sana slm vereyim dedim hırsına brovo
en iyi kiloyu sen verdin bu arada bende eriyorum istemeden sabit kalmak istiyorum artık fazla zayıflamakta kötü iskelet gibi oluyor insan.

cepten giriyorum iyice yavasladim
a.s canim daha cok kilo var verilecek
sen niye eriyosun guzelce ogunlerini ye aralarada biseyler sikistirda bari daha fazla zayiflama
ben mehmetten sonra oyleydim cok yiyerek 58 de kaliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…