tatıle cıkmayın dusunen annelerımız ıcın
Bebek İçin Alınması Gerekenler: Giysi(body-uzun kollu kısa kollu,atlet, kilot,pijama,tişört,pantolon,şort,elbise,etek,gömlek,hırka, sweatshirt,ince battaniye, mama önlüğü,ince tülbent vs)
Aşı kartı
Mayo
Deniz bezi (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Güneş kremi (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir. Yalnız özel bir marka tercihiniz ya ada parabensiz bir krem düşünceniz varsa riske atmayın derim)
Nemlendirici (açıklama için bakınız Güneş kremi)
Şampuan & sabun (açıklama için bakınız Güneş kremi)
Lif
Kulak pamuğu (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Bez (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Alt açma bezi ((bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Islak mendil (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Şapka- bandana
Kova-kolluk-simit (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Banyo ve deniz havlusu
Sandalet
Ayakkabı
Çorap
Kendi yastığı ve çarşafı
Varsa uyku arkadaşı
Sandalye yükseltici
Emzirme önlüğü
Bisküvisi – maması (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Emzik-Emzik tutacağı-Emzik saklama kabı
Biberon-suluk
Mama tabağı- kaşık
Saç fırçası-toka
Tırnak makası
Burun aspiratörü
Derece
Ateş ölçer
Pamuk
Yara bandı
Acil durumda verilecek ilaçlar(ateş düşürücü şurup,fitil,diş jeli,pişik kremi,ishal durdurucu, alerji ilacı,soğuk algınlığı ilacı,böcek ısırma ilacı,varsa kullanılan vitaminler,serum fizyolojik,lasonil vb)
Sinek kovucu (lavanta yağının doğal olarak sinek kovar olduğu deneyen anneler tarafından tavsiye edilmekte.Bebeklerinize güvenle sürebileceğiniz doğal bir çözüm.)
Oyuncak
Kitap
Kameralı bebek telsizi (tabi varsa, bebeğiniz sık uyanmıyorsa ve uyandığında yanına gidene kadar fazla sorun yaşamayacaksanız, akşamları lobi ya da barda bişeyler dinleyip sohbet ederken içkilerinizi yudumlayabilirsiniz.)
Bebek çantası
Bebek arabası
ay canım benim gecmiş olsun Allah korusun kuzucuklarımızıgünaydın herkese:119:
seboş ve karam çok geçmiş olsun kuzucuklara allah acil şifalar versin
dün işe gelmedim rüzgar çok hastaydı önceki gün hep kustu hiç bişey yememesine rağmen ksuyordu bi tek su içiyodu onuda kusuyordu
acile götürdük doktor bişey yapmadı serum vur dedim hayır dedi sinirlendirdi benikan tahlili aldı çok şükür kanda bişey çıkmadı dün sabah doktorumuza gittik salgın var dedi kusma ishal çok şükür ishal değildi yavrum neyse hemen serum yazdı dün vurduk tabi serumu takana kadar hastaneyi yıktı serumdan sonra çok şükür kusması durdu bugün daha iyi
bide çarşamba günü kızamık aşısı yaptırdım hafif ateş yaptı onun dışında bi sorun çıkmadı hemşireye diyom madem yapacaksınız niye bizi çağırmadınız ben gelmesem arayacağınız yok hemen kıvırdı işte yeni dokuz aylık olmuşsunuz falan arayacaktık daha
sükür canımKızlar efe bugün daha iyiydi dün çok kötüydü o da biz de
Ama bugün gülerken eşim foto atmış sabah mutluluktan uçtum
İnş her gün daha iyi olur
Okuldayım ögrenci yok boş boş oturuyoruz
merhaba marjıcım masallah merteherkese günaydın
bugün kızamık aşısına gittik aşıyı vurulurken mert hiç ağlamadı tam tersi duvardaki resimlere bakıp gülüyordu
bende ağlayacak diye ordan uzaklşıyorum tam tersi bizimki kıkır kıkırzaten diğer aşılardada pek ağlamamıştı veremde ağlamıştı çok.
merhaba kızlar bu arada dün gezdim baya yorulmusum
simdide temizlik yapıyorum
temizlikse günlük ev süpürüp silmek işte o bile baya sürüyo ve yoruyo
günaydın herkese:119:
seboş ve karam çok geçmiş olsun kuzucuklara allah acil şifalar versin
dün işe gelmedim rüzgar çok hastaydı önceki gün hep kustu hiç bişey yememesine rağmen ksuyordu bi tek su içiyodu onuda kusuyordu
acile götürdük doktor bişey yapmadı serum vur dedim hayır dedi sinirlendirdi benikan tahlili aldı çok şükür kanda bişey çıkmadı dün sabah doktorumuza gittik salgın var dedi kusma ishal çok şükür ishal değildi yavrum neyse hemen serum yazdı dün vurduk tabi serumu takana kadar hastaneyi yıktı serumdan sonra çok şükür kusması durdu bugün daha iyi
bide çarşamba günü kızamık aşısı yaptırdım hafif ateş yaptı onun dışında bi sorun çıkmadı hemşireye diyom madem yapacaksınız niye bizi çağırmadınız ben gelmesem arayacağınız yok hemen kıvırdı işte yeni dokuz aylık olmuşsunuz falan arayacaktık daha
maşallah canım inşallah hemencecik tamamen iyilieşir kuzucukKızlar efe bugün daha iyiydi dün çok kötüydü o da biz de
Ama bugün gülerken eşim foto atmış sabah mutluluktan uçtum
İnş her gün daha iyi olur
Okuldayım ögrenci yok boş boş oturuyoruz
herkese günaydın
bugün kızamık aşısına gittik aşıyı vurulurken mert hiç ağlamadı tam tersi duvardaki resimlere bakıp gülüyordu
bende ağlayacak diye ordan uzaklşıyorum tam tersi bizimki kıkır kıkırzaten diğer aşılardada pek ağlamamıştı veremde ağlamıştı çok.
teşekkürler canım kopyaladım bilgisayaratatıle cıkmayın dusunen annelerımız ıcın
Bebek İçin Alınması Gerekenler: Giysi(body-uzun kollu kısa kollu,atlet, kilot,pijama,tişört,pantolon,şort,elbise,etek,gömlek,hırka, sweatshirt,ince battaniye, mama önlüğü,ince tülbent vs)
Aşı kartı
Mayo
Deniz bezi (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Güneş kremi (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir. Yalnız özel bir marka tercihiniz ya ada parabensiz bir krem düşünceniz varsa riske atmayın derim)
Nemlendirici (açıklama için bakınız Güneş kremi)
Şampuan & sabun (açıklama için bakınız Güneş kremi)
Lif
Kulak pamuğu (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Bez (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Alt açma bezi ((bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Islak mendil (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Şapka- bandana
Kova-kolluk-simit (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Banyo ve deniz havlusu
Sandalet
Ayakkabı
Çorap
Kendi yastığı ve çarşafı
Varsa uyku arkadaşı
Sandalye yükseltici
Emzirme önlüğü
Bisküvisi – maması (bavulda yer tutmaması için gidilecek yerden alınabilir)
Emzik-Emzik tutacağı-Emzik saklama kabı
Biberon-suluk
Mama tabağı- kaşık
Saç fırçası-toka
Tırnak makası
Burun aspiratörü
Derece
Ateş ölçer
Pamuk
Yara bandı
Acil durumda verilecek ilaçlar(ateş düşürücü şurup,fitil,diş jeli,pişik kremi,ishal durdurucu, alerji ilacı,soğuk algınlığı ilacı,böcek ısırma ilacı,varsa kullanılan vitaminler,serum fizyolojik,lasonil vb)
Sinek kovucu (lavanta yağının doğal olarak sinek kovar olduğu deneyen anneler tarafından tavsiye edilmekte.Bebeklerinize güvenle sürebileceğiniz doğal bir çözüm.)
Oyuncak
Kitap
Kameralı bebek telsizi (tabi varsa, bebeğiniz sık uyanmıyorsa ve uyandığında yanına gidene kadar fazla sorun yaşamayacaksanız, akşamları lobi ya da barda bişeyler dinleyip sohbet ederken içkilerinizi yudumlayabilirsiniz.)
Bebek çantası
Bebek arabası
merhaba kızlar bu arada dün gezdim baya yorulmusum
simdide temizlik yapıyorum
temizlikse günlük ev süpürüp silmek işte o bile baya sürüyo ve yoruyo
KOLAYGELSIN CANIM BENDE DUN ISTEN GELDIM HEMEN TEMIZLIGE BASLADIM ANNEMLER KIZIMI GETIRCEKTI ESIMDE YEMEK YAPTI AKSAm 10A KADAR SURDU ISIM ANNEMLERDE KIZCEMI GETIRMEDI ERKEN UYUMUS DUN UYANDIRMAYALIM DEDI IYI DEDIM BENDE UYUMUSUM SABAHA KADAR DELIKSIZ NORMALDE GECE SUREKLI UYANIRIM EBRAR ICIN KIZIMDA GECE 5 TE UYANMIS BABAM BALKONA CIKARMIS AZCIK OYNAMIS UYUTMUS BABAMIN KUCAGINA GITSIN HEMEN GOMLEGININ CEBINE SALDIRYO :)ZILLI
aryam geçmiş olsun canımm
mert aşı olmuş. ateş yapmıyomuş di mi? bizim aşı da haziranın 22sinde. unutmuştuk aşı işini kaç aydır,iyiydik
marji
nasıl gidiyo canım mert nasıl gece uykulsarı düzeldimi biraz.dişler zorluyormu yakınmı çıkmaları
yok aşı ateş yapmıyormuş öyle söyledi ebe.
mert herzamanki gibi canım huysuzluğu biraz azaldı diğer dişlerde yolda patladı patlayacak çok belli oluyor diğer dişlerdenden tecrubeliyim 1 haftaya patlar.
bana gelince ben kötüyüm midem bulanıyor bir tuhafım birde uykusuzsen nasılsın emirde gece uyumamamış sanırım
gelir o zaman yakında bakalım kaç tanesi gelicek
üşüttünmü acaba canım hastayım demiştin belkide ondandırçbende adet olduğumda midem bulanır.
ben iyiyim uykusuzum ama iyiyim şükür.emir gaz bombası gibi evet gece uyumadı.üşüyo galiba ayakları yine 2 kat çorap giydirdim bugün ayaklarına.pijamasınıda kalın giydirdim.emeklerken üşüyo sanırım yerde.havalarda serinledi tekrardan.
evet adetimin son günlerindeyim 7 gün sürüyor benimki bugünki havada bir tuhaf yağmur yağsa rahatlıycak kasvetli gibi
üşütmüş olabilirim mert gecede 3 kere emmeye kalkıyor terli terli kalkıp onu emziriyorum
bizimkininde çok gazı var hep betona gidiyor yuvarlanarak
emire maşallah hem emeklemeyi hem yürümeyi aynı anda öğrendi
amanın tatile çıkmaktan vazgeçtim
merhaba anneler
dün çok zor bi gün ve geceydi.kaan öğlen 3 ten 10 a kadar hiç uyumadı uykusuzluktan bayılacaktı nerdeyse ama uyumadı uyutamadım bi türlü.sonra akşam 10 da babasıyla kanepede uzanırken uyuya kalmış.ohh dedim gece uykusuna geçti yatağına yatırdım.yarım saat sonra uyandı yine uyutamadım.gece 2 ye kadar oturduk uyudu 6 ya kadar sonra yine uyandı 7 de geri uyudu 9 da uyandı en son ve hala uyumadı şu saate kadar.uykusuzluktan gözleirnin altı falan kıpkırmızı oldu mızır mıızr ağlıyoı sürekli ama uyumuyo.sürekli gaz çıkarıyo alttan ve çok zor çıkarıyo noldu anlamadım.dün gece 2 dede gazını çıkardı bi sürüde ondan sonra uyuyabildi.
bu arada kızlar mert emeklemiyor ama komonda sürünüşü yapıyor dün gece başladı su şişesi uğruna normalde hep dönerek giderdi ama bu defa sürünerek gitti aldı.
ben kaçayım yemek yapmam lazım bu halde nasıl yapıcam bakalım
görüşürüz canım.
annelerde kaldı kızın ha sanırım yakın eviniz sende heralde dogumdan sonra ilk defa bu kadar uyumussundurKOLAYGELSIN CANIM BENDE DUN ISTEN GELDIM HEMEN TEMIZLIGE BASLADIM ANNEMLER KIZIMI GETIRCEKTI ESIMDE YEMEK YAPTI AKSAm 10A KADAR SURDU ISIM ANNEMLERDE KIZCEMI GETIRMEDI ERKEN UYUMUS DUN UYANDIRMAYALIM DEDI IYI DEDIM BENDE UYUMUSUM SABAHA KADAR DELIKSIZ NORMALDE GECE SUREKLI UYANIRIM EBRAR ICIN KIZIMDA GECE 5 TE UYANMIS BABAM BALKONA CIKARMIS AZCIK OYNAMIS UYUTMUS BABAMIN KUCAGINA GITSIN HEMEN GOMLEGININ CEBINE SALDIRYO :)ZILLI
ewet cnm nata vega anatolium yanyana zaten ıkea magazalar fln gezdık akvaryuma hiç girmedik pahalıydı hala oylemı bilmiyorum gerci burdada var akvaryum ona gerek yok:)geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınız.
maşallah canım inşallah hemencecik tamamen iyilieşir kuzucuk
oyy mert paşaya maşallah aferin ona hiç ağlamamış kuzucuk.
bizimde 14 ünde aşımız bizimki vurulurken ağlıyo ama kolay sakinleşiyor.
teşekkürler canım kopyaladım bilgisayara
biz simidimizi aldık şimdiiden
kolay gelsin canım bitmiştir şimdi işler,
ohh gez bakalım natavegaya gittiniz dimi
eylülü akvaryuma götürdünmü
güzel uyumuşsun canım yorgunluğunu atmışsındır.dede torun iyi anlaşıyorlar galiba
gaz olabilir gercekten bu aralar havalar cok degişken esiyo yagmur günes birarada anlamadım uzunkolluları giydirdim bende gazdan olabilir cnm benimki geceleri hep cok kalkıyo gerci ama gözleri kapalı aglıyomerhaba anneler
dün çok zor bi gün ve geceydi.kaan öğlen 3 ten 10 a kadar hiç uyumadı uykusuzluktan bayılacaktı nerdeyse ama uyumadı uyutamadım bi türlü.sonra akşam 10 da babasıyla kanepede uzanırken uyuya kalmış.ohh dedim gece uykusuna geçti yatağına yatırdım.yarım saat sonra uyandı yine uyutamadım.gece 2 ye kadar oturduk uyudu 6 ya kadar sonra yine uyandı 7 de geri uyudu 9 da uyandı en son ve hala uyumadı şu saate kadar.uykusuzluktan gözleirnin altı falan kıpkırmızı oldu mızır mıızr ağlıyoı sürekli ama uyumuyo.sürekli gaz çıkarıyo alttan ve çok zor çıkarıyo noldu anlamadım.dün gece 2 dede gazını çıkardı bi sürüde ondan sonra uyuyabildi.
cnm 15 güne kadar normal emeklemeye baslarbu arada kızlar mert emeklemiyor ama komonda sürünüşü yapıyor dün gece başladı su şişesi uğruna normalde hep dönerek giderdi ama bu defa sürünerek gitti aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?