2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Meme yerken efe de öyle yapıyor canım ama ısırma yok yüzümü cimdikliyor seviyor kendince bence önemli degil :44:

ben geldim..kimsecik yok..kaçtınız mı yahukaynanamlar gitti dün.1 hafta kaldılar.çok kötü geçmedi ama genede karıştı kaynanam çok..eskiden karışmazdı ama şimdi karıştı..en çokta yağıza..ben annesi değilim sanki verme dediğim herşeyi verdi yaa delirdim..çocuk ishalken kayısı veriyolar..vermeyin diom biyeri şişermiş....

:124::124::124::124:
emektar bilgisayarım sonunda kk ile barıştı
geç farkettim ama artık yarın ilk fırsatta girerim

48,58 efe de emeklemiyor sürünüyor ve tam pturamıyor aslında oturmak istemiyor ayaga kalkmak istiyor
Dişi bile yok yolda ama çenesi maaşallah kuvetli kime çektiysebebekçe uzun hava bile çekiyor
emekelemyiversin, derdim o değil de :))) benimki de ayakta durmak istemiyor, oturacak yere atıcak kendini, bacaklarını kıvırıveriyor kaldırınca...oy maşallah başlamış türküye, kime çekti ki, anası da pek dilli maşallah
canım bu arada bebiş geliyomuş de mi ? maşallah, efe gibi zor bi bebekten hemen sonra yeni bebiş maşallah diyorum allahım sağlıklar kavuştursun 2. ye, cinsiyet belli mi ?

canım her çocuk farklı oluyor..benim oğlumda 21 eylül doğumlu..emeklemio..sürünerek gidio her yere..
sürünmüyo benimki bi de öyle de gel de bana anlat işte...
benimki de yüzümü önünde tutarsam küpemi ağzımı kirpiklerimi kurcalıyor, oynuyor güya :) acıtınca ben ağlıyo gibi ühü diyorum o da büzüyor dudağını çok çizmesine izin vermeden ilgisini başka yere çekiyorum, tırnakları mı çok mu uzuyor, neden o kadar feci çiziyor ki, tutunca fena acıtıyolar biliyorum da, rahatsızsan çizdirme bebişe artık napcan,başka şeylerle oynasın :)))

Gelen giden yok gelmeyecem bir daha küstüm size
küsme kız denk gelemıyoruzz

gozun aydın ozaman karısmalarınaa bendeee sınır oluyorumm bıyerı sıser dıe dıee cocuk sısıcek

selam kızlar
yarın kısmetse ramazan ayı başlıyor
oruç bu sene nasıl olacak acaba acayip korkuyorum:18:
gerçi rabbim kolaylığını verir diyede kendimi telkin ediyorum
siz ne diyorsunuz ne yapacaksınız bi fikir verin nasıl daha rahat yaşanır mübarek ay
malum geçen sene hamilelikten dolayı tutamadık
bari bu sene tutabilsek

maşallah canım kilosuna
haklısın annelik başka bişey burda birbirimizi telkin etmeye çalışlıyoruz ama aynı şeyleri kendimizde yaşıyoruz yapıyoruz.

ne ağıtlar yakıyor kız efecix

canım bizimkide bi alttan bi üstten çıkarmıştı doktor normal demişti.bazı bebekler ilk köpek dişlerini bile çıkarabilirler demişti.sizinkide normaldir bence ortadaki dişlerde hemencecik çıkıverir inşallah.fatihte durdu durdu hepsini birden çıkarıcak sanırım.

kolay gelsin tatlım maşallah oğluşuna bzimkide kızları göürnce kollarını açıyor,bişeyler diyor kendince, alsınlar diye tam sıpa oldu.erkeklere hiç pas vermiyor.işimiz zor

fena bunlar canım yaaa allahtan kız anneleri bişey demiyor verdik gitti diyorlar artık kimse almaz bizim kızı senin oğlan öptü diye diyorlar

senin oğlanda çapkın olucak demek annesi.

ben benim oğlan çapkın diyordum geçen eşimin bi arkının oğluyla karşılaştılar oğlan 14 aylık bizimki saldırıyor bebe korkup annesine sarılıyor bizimki sırrına çıkmaya çalışıyor.sarılımaya öpmeye ısırmaya çalışıyor.

canım benim oğlanda tırnakları uuznsa çizebiliyor özellikle dudaklarımı kenarlarını falan ağzıma sokmaya çalıştığından elini.çenemi ısırmayı çok seviyor dişleri yokken bişey demiyordum artık kızıyorum koparıyor nerdeyse.normaldir bence tırnaklarını sık sık kes çok can yakıyorsada vazgeçirmeye çalış canım.

herşeyi kendileri biliyorlar dimi canım.gitmişler çok sorun olmadan en azından.

:124::124::124::124:
emektar bilgisayarım sonunda kk ile barıştı
geç farkettim ama artık yarın ilk fırsatta girerim

ne sorunu varmış acaba kk ile

selam canım bende çok korkuyorum bu aydan aslında oğlandan korkuyorum zaen geç uyuyor sık uyanıyor bu ara bide sahura kalkıcaz uykumuz daha fazla bölünücek.tam uyuyabildiğim saatlerde sahur hazırlıyor olucam.
allah güç kuvvet verir inşallah belki bebeler düzelir bu mübarek ayda.

bende tutucam allah izin verirse sütüm çok etkilenmezse

benim aklıma şey geldi bugün acaba sahura kadar uyumayıp oğlanıda uyutmayıp sahur yaptıktan sonra uyusakmı beraber.bu seferde zaten düzgün olmayan uyku düzeni iyice berbat olucak.
bi ara böleydik biz sabaha kadar uyumazdı akşama kadar uyurdu.

iftardan değilde sahurdan çok korkuyorum yaaaa

geçen senedende borç var ohooooo

bu arada bizimde 5-6 dişler belirmiş beyazlamış alttan gelicek galiba iksi birden gelicek.bakalım beklemedeyiz.

Ben bu konuda çok iradesizim emzirirken tutamayacam sanırım hepsini hatta çogunu
İlk orta son gün tutarımacıkınca assoliste baglıyorum kızmayayım efeye
karam bi msj attım sana ama gönderdimi pc göndermedimi tam anlayamadım
Aldım şugar aldım cevap yazdım arkası 5 dk sonra
bu arada bizimde 5-6 dişler belirmiş beyazlamış alttan gelicek galiba iksi birden gelicek.bakalım beklemedeyiz.

Maaşallah efe de alttan iki çıkarmaya çalışıyor
Baş parmagırla kaşıyor yavrulum

48,58 o konuyu artık zikretmek istemiyoruz çok üzülüyoruz çünkü
Dış gebelikmiş aldırdık sen bilmiyordun nerden bileceksinki canım biz süre erteledik efe 2 yaşına gelene kadar da düşünmüyoruz sütünden olmasın kısmeti onunmuş

a bilmiyordum canım,özür dilerim,bi ara okumuştum cevap yazamadım,dün de araları okumadan daldım öyle,hy allah, evet efenin hakkıymış süt, allah hayırlısını versin istediğiniz zzamanda inşallah.

bende oğlanla uğraşırken dayanamamaktan korkuyorum normalde en kötü yerde yatar uyursun ama bizim öyle bi olayımız olamaz.hayırlısı bakalım tutabiliriz inşallah.

bizimkininde eli sürekli ağzında bide benim oğlan dudaklarıyla diliyle çok kalıyor damağını ordan anladım ilk dişlerdede böyle olmutu hatta dudağı morarmıştı bi ara.

hayırlı olsun cnm yağızın da 5.ve 6.dişleri çok beyazlamış..ama üstten bizimki..sanırım patlıcak..hayırlısıyla atlatırlar inşallah..

inşallah canım demek sizinde üstten geliyor.ben alttakileri farkediyorum ama üsttekileri farkedemiyorum.üstteki iki dişide hiç farkedememiştim.alttan beklerken üstten gelme ihtimalide olabilir.

bugün oğalnın kudurukluğu yerinde yine çorbasını taşırdım onun yüüznden.mutfağa gelip paçama yapışıyo tırmanıp kalkıp kucağıma gelicek nerdeyse.off off daha akşama bize yemek yapıcam semiz otu yemeği yapıcam anca doğrayabildim.neyseki uyududa şimdi onu pişiricem.yanınada çorba yaparım yeter bişey yapacak halim kalmadı.

netbookuda mutfağa taşıdım oğlan salonda açtırmıyor yarışa yarışa geliyor kurcalıycam diye.mutfaktaki masa yüksekte yetişemiyor neyseki.
bunlar iyice tatlşılaştı yaaa emekliyor emekliyor durup poposunun üstüne oturuyor hayran oluyorum her geçen gün oğluşuma.
dün gecede 1 saat boyu cırladı resmen çığlık atıyor.eşimle gülmekten karnımıza ağrılar girdi oda biz güldükçe iyice arttırıyor tonunu.çığlık atarken bid eyüz ifadesi varki ağzını iyice açıp gzölerini pörtletip kaşlarını kaldırarak.gülmekten öldük valla.neyseki sonra kendimizi tuttuk gülmeyi kjestik oda çırlamayı kesti baktı kimse tepki vermiyor artık.

Efenin oyunları yürüteçteyken ip perdeyle oynamak,bir yere astıgım perdemsi bezi çekiştirmek
Ayakta dikilip çamaşır makinesini kurcalamak bunları en az 20 dk yapıyor ve sıkılmıyor
Suyu bitince şisesinin içine nohut mercimek koydum onu sallamak
Sizlerde yazın da bebeklermize oyun alternatifi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…