kızlar ya artık millet içine çıkacak şeklim kalmadı.kızım yüzümü tırnaklarıyla yoluyor.yüzüm harita gibi.ayrıca fırsat bulduğu andada ısırıyor.sizin bebişlerde öyle birşey yapıyormu.kimsenin bebeğinede yaklaştıramıyorum onlarada aynısını yapıyor.acaba neden.
emekelemyiversin, derdim o değil de :))) benimki de ayakta durmak istemiyor, oturacak yere atıcak kendini, bacaklarını kıvırıveriyor kaldırınca...oy maşallah başlamış türküye, kime çekti ki, anası da pek dilli maşallah
48,58 efe de emeklemiyor sürünüyor ve tam pturamıyor aslında oturmak istemiyor ayaga kalkmak istiyor
Dişi bile yok yolda ama çenesi maaşallah kuvetli kime çektiysebebekçe uzun hava bile çekiyor
sürünmüyo benimki bi decanım her çocuk farklı oluyor..benim oğlumda 21 eylül doğumlu..emeklemio..sürünerek gidio her yere..
benimki de yüzümü önünde tutarsam küpemi ağzımı kirpiklerimi kurcalıyor, oynuyor güya :) acıtınca ben ağlıyo gibi ühü diyorum o da büzüyor dudağınıkızlar ya artık millet içine çıkacak şeklim kalmadı.kızım yüzümü tırnaklarıyla yoluyor.yüzüm harita gibi.ayrıca fırsat bulduğu andada ısırıyor.sizin bebişlerde öyle birşey yapıyormu.kimsenin bebeğinede yaklaştıramıyorum onlarada aynısını yapıyor.acaba neden.
küsme kız denk gelemıyoruzzGelen giden yok gelmeyecem bir daha küstüm size
ben geldim..kimsecik yok..kaçtınız mı yahukaynanamlar gitti dün. 1 hafta kaldılar.çok kötü geçmedi ama genede karıştı kaynanam çok..eskiden karışmazdı ama şimdi karıştı..en çokta yağıza..ben annesi değilim sanki verme dediğim herşeyi verdi yaa delirdim..çocuk ishalken kayısı veriyolar..vermeyin diom biyeri şişermiş....
sağol canım,sabrede sabrede bi hal oldum, güya 6. ayını bekliyordum oturacak diye, hala düzgün oturamıyor :) günler geçmekte, anneler sabretmekte:) farklı olduklarını biliyorum ama olmuyor işte tutamıyorum kendimi. bazı anneler de bebeğim zayıf diye yakınıyor, benimki 10 kiloyu geçti, ben de onlara teselli veriyorum önemli olan sağlıklı olması,zayıf olsun varsın diyorum, gel de annenin içinde kopan fırtınaları gör, demekle olmuyor insan başına gelince sabırsız oluveriyor işte, mükemmel olsunlar istiyoruz, her ayında herşeyi düzenli yapıversin anneleri mutlu etsinler istiyoruzçok şey mi istiyoruz
Telefon diye bir şey var öldüm meraktanmsj atsaydın
Neler oldu neler haberin yok
Tahammülsüzlük ben de de başladı öyleki eşim anlatırken bile eee saadede gel diyorum adam
Da hemen sonucu söylüyor anlıyor halimden ama güzel günler pek yakın hîssediyorum
Diş zamanı olurmuş ishal öykücüm
48,58 efe de emeklemiyor sürünüyor ve tam pturamıyor aslında oturmak istemiyor ayaga kalkmak istiyor
Dişi bile yok yolda ama çenesi maaşallah kuvetli kime çektiysebebekçe uzun hava bile çekiyor
iyi uykular tatlı anneler
hediye ile ilgili görüşleriniz için tşkrler.eşime dedim sana hediye alcam seçenekler şunlarr:))) o bana öyle yapar eşofman takımı alıcam nıkeda buldum
oğlum üstten iki diş çıkardı ama yan dişleri:))) gözüküyor ele geliyor babsı gibi ilginç bu çocuk alttan tek diş üst yan iki diş anlamadım ben bu işi
benim oğlandana diş çıkarırıken ishal oluyor. benimkide sürünüyor emeklemek istiyor beceremiyor kızıyor bideallah hepimize sabır versin bende kısa cümleler kuruyorum artık
sağol cnm seninde doğum günün kutlu olsun ailenle ve sevdiklerinle nice senelere inşallah
aynen kaynana 3 gün kaldı daraldım kp daha zor
allah kolaylık versin strescim inşallah rahatlıcamız günlerde gelicek
kolay gelsin tatlım maşallah oğluşuna bzimkide kızları göürnce kollarını açıyor,bişeyler diyor kendince, alsınlar diye tam sıpa oldu.erkeklere hiç pas vermiyor.işimiz zor
buaradaa tamm 1o aylık oldukkdogum gunu ıcın arastırmaaalara baslama zamanı anca karar verırımm buyuyorruzz allahha sukurrler olsun:124::124::124::124::124::124::124::124::121::121::122::122::122::119::119: :95::95::94::94::92::92::103::103::126::126::125::125::124::124::124::131::131::131::120::120::120:
kızlar ya artık millet içine çıkacak şeklim kalmadı.kızım yüzümü tırnaklarıyla yoluyor.yüzüm harita gibi.ayrıca fırsat bulduğu andada ısırıyor.sizin bebişlerde öyle birşey yapıyormu.kimsenin bebeğinede yaklaştıramıyorum onlarada aynısını yapıyor.acaba neden.
ben geldim..kimsecik yok..kaçtınız mı yahukaynanamlar gitti dün. 1 hafta kaldılar.çok kötü geçmedi ama genede karıştı kaynanam çok..eskiden karışmazdı ama şimdi karıştı..en çokta yağıza..ben annesi değilim sanki verme dediğim herşeyi verdi yaa delirdim..çocuk ishalken kayısı veriyolar..vermeyin diom biyeri şişermiş....
:124::124::124::124:
emektar bilgisayarım sonunda kk ile barıştı
geç farkettim ama artık yarın ilk fırsatta girerim
selam kızlar
yarın kısmetse ramazan ayı başlıyor
oruç bu sene nasıl olacak acaba acayip korkuyorum:18:
gerçi rabbim kolaylığını verir diyede kendimi telkin ediyorum
siz ne diyorsunuz ne yapacaksınız bi fikir verin nasıl daha rahat yaşanır mübarek ay
malum geçen sene hamilelikten dolayı tutamadık
bari bu sene tutabilsek
Ben bu konuda çok iradesizim emzirirken tutamayacam sanırım hepsini hatta çogunuselam kızlar
yarın kısmetse ramazan ayı başlıyor
oruç bu sene nasıl olacak acaba acayip korkuyorum:18:
gerçi rabbim kolaylığını verir diyede kendimi telkin ediyorum
siz ne diyorsunuz ne yapacaksınız bi fikir verin nasıl daha rahat yaşanır mübarek ay
malum geçen sene hamilelikten dolayı tutamadık
bari bu sene tutabilsek
Aldım şugar aldım cevap yazdım arkası 5 dk sonrakaram bi msj attım sana ama gönderdimi pc göndermedimi tam anlayamadım
bu arada bizimde 5-6 dişler belirmiş beyazlamış alttan gelicek galiba iksi birden gelicek.bakalım beklemedeyiz.
bu arada bizimde 5-6 dişler belirmiş beyazlamış alttan gelicek galiba iksi birden gelicek.bakalım beklemedeyiz.
48,58 o konuyu artık zikretmek istemiyoruz çok üzülüyoruz çünkü
Dış gebelikmiş aldırdık sen bilmiyordun nerden bileceksinki canım biz süre erteledik efe 2 yaşına gelene kadar da düşünmüyoruz sütünden olmasın kısmeti onunmuş
Ben bu konuda çok iradesizim emzirirken tutamayacam sanırım hepsini hatta çogunu
İlk orta son gün tutarımacıkınca assoliste baglıyorum kızmayayım efeye
Aldım şugar aldım cevap yazdım arkası 5 dk sonra
Maaşallah efe de alttan iki çıkarmaya çalışıyor
Baş parmagırla kaşıyor yavrulum
hayırlı olsun cnmyağızın da 5.ve 6.dişleri çok beyazlamış..ama üstten bizimki..sanırım patlıcak..hayırlısıyla atlatırlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?