2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar şöyle bir gezinirken bu yazınızı gördüm ben ekim annesiyim ve aynılarını yaşıyorum kızımda demek büyüme atağı geçiriyor zilli kızımuyutmak epey güç direniyor uyumamak için en az yarım saatimi alıyor uyutmak ve uykusunda hep sallıyorum başındayım umarım geçer birden daldım böyle ama yazmadan edemedim

niye öyle dedin annesi her gün mü çok huzursuz, huysuz??

hepinize merhabalar şekerlerr kızçemin ateşi war epeydr antibiyotikte kullandık tam geçmiti geri başladı...bugün kotnrolü wardı kulaktan ölçerle balktılar 38 çıktı ( calpol werdık hemen... benım kızımda 2300gr doğdu 37. haftasında şimdide 7600gr ve boyuda 74cm hala zayıf kuzucum we çok sinirli istediği olmayınca çok sinirli oluyo napıcamı şaşırdım dewam sütü almadı hiç emiyo hala ama ben işte olduğum için çok sık emzıremıyom kaşık maması we ek gıda werıyom 3 ay hiçç kilo almadı ama 1 aydr tekrardan almaya başladı cadı kızım ay kızlarr tüm akşam misafirliğe gttikk wee kızım tutup kalmaya çalışıyo o kadar şaşırdım kii : )))) bebişlere can fedaa işte yoğunum biraz fırsat buldukça yazarım kızım huysuz we asabı anasına çekti sanırım

moon almıştı bunun kocası almıştı e ahmeti nereye bırakacan kursa gidince
keloglan oldu demek ahmet hemencecik uzuyormuşben yaptıramam kıyamıyom saçlarına
ahh ahh sorma bacım anamdan emdigim süt burnumdan geliyor vallahuysuz aksi memeden başka bişi yemiyor
ishal mız mız burun foşur foşur yani bütün diş belirtilerini atlamamış
atakları efe de hiç es geçmedihelal onabiliyordum atak oldugunu dişle karıştıhelal helal
kızamık aşısı için bizi aramadılar yeşim biz götürdük dedik aşı var yapın
off bu koku ne diyordum ben dekvalide kokusuymuşkaldı 2 gün dayan yeşim dayan
kıyaslama illa var şuan teee liseye giden çocuklarla bile karşılaştırılıyor efe yok o
bebekken şöyle uyurmuş böyle uyurmuş efenin yaşındayken koşarmışmaaşallah diyomne diyim

sana da helaldiren kız sanal gaz gelene kadar icadına kadar direnelim

benim herif:))))))) aldı. eşimde bugün kurstan bahsetti kursa gidince foto çekmeye gidiliyomuş, sonra sokak resmi çekiliyormuş beğenirlese segiyemi konuyomuş valla bişiler anlattı gitti lens falan aldı ,tripot mudur nedir ondan aldı tam fotocu oldu yani yakında düğünlere gitcekşaka bir yana güzel bir uğraş ama şu ara bu hobisine kızıyorum anacım bizle ilgielnmek gezdirmek yerine foto çekmeye gidiyor galata eminönü turlamacayapıyor .oğluşu tabi çekiyor da ne bilim ileriye dönük güzel şeyler yapar inşallah

Moon almıştı moonun kocası yazacaktım yanlışlıkla
Bunun yazmışım kusura bakma moon

yok şekerim anladıım ben seni.efem nasıl diş çıkarıyormuş ya aferdesin 1 aydır ağzımıza .... tükürdü oğlum hatta sıpa 500 gr zayıfladı her dişte böyle olursa yandık 1 hafta ateş oldu istahsızlık sade emdi ancak biraz düzeldi maşallah diyim

cok gecmıss olsun ınss bıdaha olmazz

ah istanbulda olsam ne fotolar çekerim
ben de gitcem kursa babasıyla kalsın Ahmet napayım
kendime ait bişiler yapmazsam iptal olucam fena daraldım

ahmetin de dişle atak karıştı. ben de helal diyorum.
aşıyı da yaptırdım bugün.
daha azı dişleri çıkıcak dedi arkadaş oğlu 2 buçuk yaşında. bu zamanlar iyi zamanlar dedi teselli buldum ben de şimdi iyi zamanmış üzülmeyeyim dedim.

mız mız ahmetimizle tatile gidicez bi de. dönüşte anlatırım nasıl geçicek merak ediyorum.

ii geceler kızlar..herkes yattı bi kaçamak yapayım dedim aşımızı olduk bugün..pek ağlamadı kuzum..şimdilik ateşte yok..inşallah gece de olmaz..bu arada oğlum 15 gün ishal gitmesine rağmen maaşallah zayıflamamışsadece az kilo almış.8.800 boyu da 74 cm.olmuş.baş çevresi 44..küçük kafalı galiba benim oğlumsizin bebeklerde ölemi kızlar?..........neysem ben kaçar..kaynana uyuyor..bende yatayım bari..herkese hayırlı ve huzurlu gecelerrrrrrrrr

Huzurum ogluşum bakıyorum çatur çatur kullanıyorsun smilelerı yakışırr

eevet karam bol bol kullanıyom sayende
yeşim canım benım kızımıda dün kontrole götürdük 7500gr olmuş hep zayftı öle dewam ediyo boyu 74 cm kafa çapı 45 cm artık bu değerler nasıl iyimi bilmiyom dr bişi demed:44: kilosu düşük demişti fantomalt mama werdı yemeklerıne katıyoz 1 haftadr... bu arada herkese günaydıınn forumu canlandırlaımm kızlarrr haydeee

kızlar çıldırcam ya.benim kız hiçbirşey yemez oldu.tombik tombik bebişim incecik kaldı.aile hekimi havalar sıcak birde diş çıkarıyor normal diyor ama benim içim hiç rahat değil.niye yemiyor bebeşim ya.varsa yoksa tarhana çorbası içiyor. sırf tarhana ilede hayat geçmez.pirinç unlu mamaları yemiyorki kilo alsın.artık kahvaltı yapmakta istemiyor.neyapacağım ben buna.ankara daki anneler bebeğinizin çocuk doktoru varmı nereye götürüyorsunuz.

herkese selam hiç geçmiş yapamadım umarım herkesler iyidir,
beni sorarsanız iyi değilimdepresyondayım çıkamıyorum kayınpeder gidene kadarda böyleyim sanırım
bugün geleli tam 14 gün oldu ve hiç gitmekten bahsettiği yok evimde rahatım kalmadı sinirden dahada eridim 2 haftada 2 kilo gitti
tek tesellim mertim iyi çok şükür her geçengün dahada afacanlaşıyor yeniyeni şeyler öğreniyor
bir şeye sevinince alkış yapıyordışarıya çıkınca millete el sallıyor
zaten konuşmayı severdi yeni yeni kelimeler öğrendi
umarım sizin kuzularında keyfi yerindedir.
5 dk girebildim işler beni bekler görüşürüz kızlar
umarım bu adam giderde bende kendimi iyi hissetmeye başlarım ama hiç umudum yok

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

forum canlansın sıpam uyudu ama kımsecıkler yok

Nasilsiniz hanimlar umarim keydler yerindedir biz cok sukur iyiz Bir hafta olacak geleli izinden daha ikinci kez giriyorum herhalde hic firsatim olmadi simdide bahcedeyim telden giriyorum kizim uyuyor.temiz havada bende.size bi sazayim dedim bizimde.bu ayin icinde kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne.diyecek eylulum cokinat oldu tatildesken cok simardi birsey istesince adi adi ber ber diYor ve elini acip kapatiyor onune.gecenede gel gel.diyor.sipa bqbasida saz calinca eylul alkis calip oynamaya.basliyor kollar bir.iniyor.bir.cikiyo babasi iki tikirdasin hemen seviniyor Allahim esirgesin yavrularimizi tam sebeklik zamanlari Maasallah kuzularimiza.
Bizden boyle b ubmarim sizlerdeeebkeyfler.yerinde bebislerin hepsii iyi hepinizkocaman opuldunuz

marjicim allah kolaylık versin bir an önce gitsin kp .maşallah merteeeeeeeeeeee bu arada tam afacan oldu demek
valla acayip yorgunum arkadaşlarım oturmaya geldiler uykum çok geliyor anneler ve bebişlere iyi uykular ben kaçtım

iyi geceler hanimlar kimsecikler yok nerdesiniz bakalim mari ALLAH YARDIMcin olsun evine daha gecmedimi kp ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…