2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

SELAM KIZLAR

bende oruc tutmayı düşünüyorum ilk gün bakalım nasıl olacak:44::44:

kızlar nasılsınız.ben tuafım.içimde hem sevinç hem kaygı hem korku hem heyecan yani karışık duygular içndeyim.2 aydır ayın 4 ünde adet oluyordum.bu ay olmadım daha.hamile olma ihtimalim varmı ki.bugün gebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemedim.hem 4 günlüük gecikmede çıkmaz heralde.

Çıkar canım ben adetime bir gün varken ögrendim yarın ilk idrarla yap belli olur
Allah gönlüne göre versin canım

Çıkar canım ben adetime bir gün varken ögrendim yarın ilk idrarla yap belli olur
Allah gönlüne göre versin canım

neeeeeeee sen böyle yazınca iyice heyecanlandım ya.of sabah olsada test yapsam.peki hazırmıyım bir bebeğe daha? bilmiyorum:)

neeeeeeee sen böyle yazınca iyice heyecanlandım ya.of sabah olsada test yapsam.peki hazırmıyım bir bebeğe daha? bilmiyorum:)

Yap yarın sonucu da yaz ben de heyecanlandım
Kısmet kader bu işler canım biraz zorlanırsın sonra rahat edersin
Ben de hamile gibi konuştum haher şeyin hayırlısını versin rabbim

Yap yarın sonucu da yaz ben de heyecanlandım
Kısmet kader bu işler canım biraz zorlanırsın sonra rahat edersin
Ben de hamile gibi konuştum haher şeyin hayırlısını versin rabbim

amin canım.bebek allahın izni ile büyür ama kızım daha emiyor.memeye çok düşkün.onu memeden kesmekte zorlanırım.neyse başa gelen çekilir.yarın yazarım buraya.ben ilk bebeğime tedavi ile kaldım.o yüzden hamile olmayı istiyorum.tekrar tedaviyi çekmek zor gelir.

neyse bugün yorucu bir gündü misafirlerim vardı.gidip uyuyum.dinleniyim.hemende sabah olsun.iyi geceler karam.

O zaman daha çok sevin bence dogal yollardan olmuş olur
Bu aya kadar emdi çok şükür evet o gerçekten zor olur ama tadı degişiyor zaten
Kızım istemez hem artık emziriliyor diyen var 7 aylık olana kadar beslenmene dikkat edersen
Bişi olmazmış ben bayagı araştırmıştım

bende gün içinde nasıl ilgilenirim 2 çocukla diyorum malum insan halsiz oluyor ayrıca ben biraz demiycem bayağı bir gergin olabiliyorum damarıma basılınca
annem bu çocukla sen tutma bu sene diyor ama ben yarın bi deniycem baktım çok zorlanmıyorum veya olan süt yine aynı tutarım yok çocuklara tahamül edemezsem bide zaten az sütüm iyice kaçarsa susuzluktan o zaman rabbimin affına sığınırım ne yapayım

bu arada bizimde 5-6 dişler belirmiş beyazlamış alttan gelicek galiba iksi birden gelicek.bakalım beklemedeyiz.
1 hafta önce dr daydık dr diş miş yok 1 aydan önce bişey bekleme dedi

eşim benim adımı tüylü bamya koymuş bende normalde direk assoliste bağlıyorum acıkınca ama ramazanda hiç acıkmam normalde sadece acaaaaaayiiippppppp susarım
ama bu yıl farklı tabi bebelerle nasıl geçer istanbulda akşam ezanı 9 a 6-7 dk kala okunuyor sabah ezanı 4.5 ta e zaten imsak bi yarım saat öne çekersek 4 den 9 kolay değil yav
ne kadar içime dert olmuşsa ne kadar vicdan yapmışsam aklım fikrim oruç nasıl geçecek matematiğini bile çıkarmışım yahu

selam kızlar nasılsınız. ramazan gelmese eve geleceğim yoktu doymadım doyamadım gezmelere. beyaz tenli oğlumu bile bronzlaştırdım hafiften
sinüsler dolmuş genzine aktıkça öksürüyodu deniz suyu çok iyi geldi iyileşti baya.
ben de oruç tutcam inş. gündüz emmelerini azaltmam lazım zaten eylüle ne kaldı alışsın yavaş yavaş.
herkes nasıl bebeler nasıl
stresi gördüm aşağıda selam stres

herkese selamlar

hafta sonu eşimin doğum günü kutladık kebapçıya gittk tabi benıslmarladım,eşime gömlek ve güzel bir yazlık pantolon aldım .akşam eve gelirkende pasta aldım üstüne iyi ki doğdun babacım yazdırdım:))) oda fatihin hediyesiydi vel hasıl geçti gitti

geçmişyapamadımda oruuç tutmadan bahsedilmiş ben tutmayacağım dişten dolayı meme istiyor süt için su şart araştırdım emzikliler ve hamileler tutmaya bilirmiş sonra kaza ederim ben kandillerdee3-4 gün tutarak bitiririm allah affetsin tutacaklarınkinidde kabul etsin inşallah

tabi kocama sahur lazım öpüldünüzzzzzzzz

e ben onu yerim o zaman
hayal ettim kaanın suratını şebek bunlar ya
ahmette uyutulacağını anlayınca çığlık çığlıa bağırıyor sonra çıkardığı seslere şaşırıp bi duruyor sonra yine bağırıyor bu arada ağzıda elips dikdörtgen yamuk gibi hertürlü şekilsizliğe bürünüyor

anacım ben bu yürüteci niye aldımki
totosu ona değmiycek
bizimkisi hep yerde emeklesin ayağa kalksın hep hep hep sonrada kucakta gezsin
ne oyuncaklar alıyorum 1 dk ilgilen be adam yok hiç oralı değil
herkes buna 1 adam lazım diyor bu kime çekti yav
ben hareketliyimde ahmet kadarda değil yani
bide salon tülleri benim yere kadar onların arkasına girip ce yapıyor işte o kadar
yani bende yazacak bi oyun yok bacım

kan tahlili kesin sonuç verir
bence idrara tam güvenmemeli

o zaman hayırlısı olsun
kısmetse hamiş olman iyi olurdu aslında bu durumdagerçi kızçeninde sütünü düşünürsek bilemedim ya:44: gönlündeki olsun diyim

selaaaam
görüşemedik uzun zamandır
ahmete tuzlu su yaradı demek ohh iyi olmuş
ramazanı konuşuyoruz işte sen nasıl idare edebilicenmi ahmetle orucu

mattika canım ben kaçtım
daha güzel saatte topik olarak buluşsak ne güzel olur
tıpkı eskiden olduğu gibi
öpüldün canım hayırlısıyla yarını bi atlatsaydık

selaaaam
görüşemedik uzun zamandır
ahmete tuzlu su yaradı demek ohh iyi olmuş
ramazanı konuşuyoruz işte sen nasıl idare edebilicenmi ahmetle orucu

mattika canım ben kaçtım
daha güzel saatte topik olarak buluşsak ne güzel olur
tıpkı eskiden olduğu gibi
öpüldün canım hayırlısıyla yarını bi atlatsaydık

ben de duramadım zaten ahmet uyanıp yanında beni göremeyince ağlıyo bu huy yeni çıktı. emmeye falan uyanmıyo beni kontrole uyanıyo. allah yardım eder oruca madem niyetlendin büyütme gözünde. ben zaten okula başlayınca 2 saate bir meme aranırsa naparım diyodum ramazanı fırsat gördüm. idare ederiz inş yaşayıp görcez.

bence de buluşsak ama ramazanda daha da zor bizim iş

kızlaarrr günaydın.sabah idrar testi yaptım ve HAMİLEYİM.ÇİFT ÇİZGİ kızlar.kızım daha 10 buçuk aylık ve emiyor.ona kıyamıyorum.neyse bugün gidip kan testide yaptırcam ve doktorla görüşeceğim bu emzirme işini.birtane kucağımda birtane karnımda allah yardımcım olsun.bu arada dün kızım yataktan düştü.yanağı morarmış.inşallah kafasına birşey olmamıştır.hep tedirgin yatardım ama dün uyumak değil sanki bayılmışım.düşünce sesine uyandım.bizde durumlar böyle kızlar.

hayırlısı böyleymiş demek
hayırlı olsun
kızınada geçmiş olsun bişeycik olmamıştır kafalarıda esnek bu kudurukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…