kızlar nasılsınız.ben tuafım.içimde hem sevinç hem kaygı hem korku hem heyecan yani karışık duygular içndeyim.2 aydır ayın 4 ünde adet oluyordum.bu ay olmadım daha.hamile olma ihtimalim varmı ki.bugün gebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemedim.hem 4 günlüük gecikmede çıkmaz heralde.
Çıkar canım ben adetime bir gün varken ögrendim yarın ilk idrarla yap belli olur
Allah gönlüne göre versin canım
neeeeeeee sen böyle yazınca iyice heyecanlandım ya.of sabah olsada test yapsam.peki hazırmıyım bir bebeğe daha? bilmiyorum:)
Yap yarın sonucu da yaz ben de heyecanlandım
Kısmet kader bu işler canım biraz zorlanırsın sonra rahat edersin
Ben de hamile gibi konuştum haher şeyin hayırlısını versin rabbim
amin canım.bebek allahın izni ile büyür ama kızım daha emiyor.memeye çok düşkün.onu memeden kesmekte zorlanırım.neyse başa gelen çekilir.yarın yazarım buraya.ben ilk bebeğime tedavi ile kaldım.o yüzden hamile olmayı istiyorum.tekrar tedaviyi çekmek zor gelir.
neyse bugün yorucu bir gündü misafirlerim vardı.gidip uyuyum.dinleniyim.hemende sabah olsun.iyi geceler karam.
bende gün içinde nasıl ilgilenirim 2 çocukla diyorum malum insan halsiz oluyor ayrıca ben biraz demiycem bayağı bir gergin olabiliyorum damarıma basılıncamaşallah canım kilosuna
haklısın annelik başka bişey burda birbirimizi telkin etmeye çalışlıyoruz ama aynı şeyleri kendimizde yaşıyoruz yapıyoruz.
ne ağıtlar yakıyor kız efecix
canım bizimkide bi alttan bi üstten çıkarmıştı doktor normal demişti.bazı bebekler ilk köpek dişlerini bile çıkarabilirler demişti.sizinkide normaldir bence ortadaki dişlerde hemencecik çıkıverir inşallah.fatihte durdu durdu hepsini birden çıkarıcak sanırım.
fena bunlar canım yaaa allahtan kız anneleri bişey demiyor verdik gitti diyorlar artık kimse almaz bizim kızı senin oğlan öptü diye diyorlar
senin oğlanda çapkın olucak demek annesi.
ben benim oğlan çapkın diyordum geçen eşimin bi arkının oğluyla karşılaştılar oğlan 14 aylık bizimki saldırıyor bebe korkup annesine sarılıyor bizimki sırrına çıkmaya çalışıyor.sarılımaya öpmeye ısırmaya çalışıyor.
canım benim oğlanda tırnakları uuznsa çizebiliyor özellikle dudaklarımı kenarlarını falan ağzıma sokmaya çalıştığından elini.çenemi ısırmayı çok seviyor dişleri yokken bişey demiyordum artık kızıyorum koparıyor nerdeyse.normaldir bence tırnaklarını sık sık kes çok can yakıyorsada vazgeçirmeye çalış canım.
herşeyi kendileri biliyorlar dimi canım.gitmişler çok sorun olmadan en azından.
ne sorunu varmış acaba kk ile
selam canım bende çok korkuyorum bu aydan aslında oğlandan korkuyorum zaen geç uyuyor sık uyanıyor bu ara bide sahura kalkıcaz uykumuz daha fazla bölünücek.tam uyuyabildiğim saatlerde sahur hazırlıyor olucam.
allah güç kuvvet verir inşallah belki bebeler düzelir bu mübarek ayda.
bende tutucam allah izin verirse sütüm çok etkilenmezse
benim aklıma şey geldi bugün acaba sahura kadar uyumayıp oğlanıda uyutmayıp sahur yaptıktan sonra uyusakmı beraber.bu seferde zaten düzgün olmayan uyku düzeni iyice berbat olucak.
bi ara böleydik biz sabaha kadar uyumazdı akşama kadar uyurdu.
iftardan değilde sahurdan çok korkuyorum yaaaa
geçen senedende borç var ohooooo
1 hafta önce dr daydık dr diş miş yok 1 aydan önce bişey bekleme dedibu arada bizimde 5-6 dişler belirmiş beyazlamış alttan gelicek galiba iksi birden gelicek.bakalım beklemedeyiz.
eşim benim adımı tüylü bamya koymuşBen bu konuda çok iradesizim emzirirken tutamayacam sanırım hepsini hatta çogunu
İlk orta son gün tutarımacıkınca assoliste baglıyorum kızmayayım efeye
Aldım şugar aldım cevap yazdım arkası 5 dk sonra
Maaşallah efe de alttan iki çıkarmaya çalışıyor
Baş parmagırla kaşıyor yavrulum
e ben onu yerim o zamanbugün oğalnın kudurukluğu yerinde yine çorbasını taşırdım onun yüüznden.mutfağa gelip paçama yapışıyo tırmanıp kalkıp kucağıma gelicek nerdeyse.off off daha akşama bize yemek yapıcam semiz otu yemeği yapıcam anca doğrayabildim.neyseki uyududa şimdi onu pişiricem.yanınada çorba yaparım yeter bişey yapacak halim kalmadı.
netbookuda mutfağa taşıdım oğlan salonda açtırmıyor yarışa yarışa geliyor kurcalıycam diye.mutfaktaki masa yüksekte yetişemiyor neyseki.
bunlar iyice tatlşılaştı yaaa emekliyor emekliyor durup poposunun üstüne oturuyor hayran oluyorum her geçen gün oğluşuma.
dün gecede 1 saat boyu cırladı resmen çığlık atıyor.eşimle gülmekten karnımıza ağrılar girdi oda biz güldükçe iyice arttırıyor tonunu.çığlık atarken bid eyüz ifadesi varki ağzını iyice açıp gzölerini pörtletip kaşlarını kaldırarak.gülmekten öldük valla.neyseki sonra kendimizi tuttuk gülmeyi kjestik oda çırlamayı kesti baktı kimse tepki vermiyor artık.
anacım ben bu yürüteci niye aldımkiEfenin oyunları yürüteçteyken ip perdeyle oynamak,bir yere astıgım perdemsi bezi çekiştirmek
Ayakta dikilip çamaşır makinesini kurcalamak bunları en az 20 dk yapıyor ve sıkılmıyor
Suyu bitince şisesinin içine nohut mercimek koydum onu sallamak
Sizlerde yazın da bebeklermize oyun alternatifi olsun
kan tahlili kesin sonuç verirkızlar nasılsınız.ben tuafım.içimde hem sevinç hem kaygı hem korku hem heyecan yani karışık duygular içndeyim.2 aydır ayın 4 ünde adet oluyordum.bu ay olmadım daha.hamile olma ihtimalim varmı ki.bugün gebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemedim.hem 4 günlüük gecikmede çıkmaz heralde.
o zaman hayırlısı olsunamin canım.bebek allahın izni ile büyür ama kızım daha emiyor.memeye çok düşkün.onu memeden kesmekte zorlanırım.neyse başa gelen çekilir.yarın yazarım buraya.ben ilk bebeğime tedavi ile kaldım.o yüzden hamile olmayı istiyorum.tekrar tedaviyi çekmek zor gelir.
selaaaamselam kızlar nasılsınız. ramazan gelmese eve geleceğim yoktu doymadım doyamadım gezmelere. beyaz tenli oğlumu bile bronzlaştırdım hafiften
sinüsler dolmuş genzine aktıkça öksürüyodu deniz suyu çok iyi geldi iyileşti baya.
ben de oruç tutcam inş. gündüz emmelerini azaltmam lazım zaten eylüle ne kaldı alışsın yavaş yavaş.
herkes nasıl bebeler nasıl
stresi gördüm aşağıda selam stres
selaaaam
görüşemedik uzun zamandır
ahmete tuzlu su yaradı demek ohh iyi olmuş
ramazanı konuşuyoruz işte sen nasıl idare edebilicenmi ahmetle orucu
mattika canım ben kaçtım
daha güzel saatte topik olarak buluşsak ne güzel olur
tıpkı eskiden olduğu gibi
öpüldün canımhayırlısıyla yarını bi atlatsaydık
hayırlısı böyleymiş demekkızlaarrr günaydın.sabah idrar testi yaptım ve HAMİLEYİM.ÇİFT ÇİZGİ kızlar.kızım daha 10 buçuk aylık ve emiyor.ona kıyamıyorum.neyse bugün gidip kan testide yaptırcam ve doktorla görüşeceğim bu emzirme işini.birtane kucağımda birtane karnımda allah yardımcım olsun.bu arada dün kızım yataktan düştü.yanağı morarmış.inşallah kafasına birşey olmamıştır.hep tedirgin yatardım ama dün uyumak değil sanki bayılmışım.düşünce sesine uyandım.bizde durumlar böyle kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?