2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 749326

aa topişi açmamış kimse

bebişler büyüdükçe yoğunluk artıyor allah herkese kolaylık versin pazar günü eşimin doğum günü kızlar model arabamı alsam(koleksiyonu var), eşofman takımı ve ayakkabı çantasımı alsam karar veremedim siz olsanız ne alırdınız dicem ama kimsecikler gelmiyor öpüldünüz

herkese selamlar

memleketten gedlim bol temiz hava günes ve meyve aldık
ama heryerim agrıyo yordu beni bayagı

bebişler iyidir insallah hepsini kocamann öpüyorumm
mooncum koleksiyon iyiyiymiş bi parcada sen al esine

Efenin burnu durmuyor bugün tam 8 gün oldu dr götürdük
Yine bademcigi kızarmış bir buçuk ayda bu ikinci ne oluyor böyle hiç
Anlamıyorum nerde yanlış yapıyorum yine antibiyotik başlayacaz ilaç karşıtı biriyim oysaki
Ama ilerlemesinden çok korkuyorum kullanacam mecbur
Ne yapmam lazım acaba çok sık hasta oluyor halbuki çok sıcak ve soguk tutmuyorum
Soguk asla yedirmedim banyodan sonra da uzun giydiriyorum bir süre ne oluyor
Nerde yanlış yapıyorum acaba kendimi suçlayacak yer arıyorum
100 gram almış üç aydan sonra bir iyi haber buu
Ha bir de şunu söyledi dr paylaşmak isterim hastayken demir ve vitamin kesilmeliymiş
Virüsleri beslermiş bunu da yazdım bilgi defterime bakalım daha neler ögrenecez

Mooncum ben olsam eşofman takımı alırdım spora da gidiyordu hatırladıgım kadarıyla işine yarar bişi
Koleksiyon da neymiş belki begenmez senin aldıgını
Marji allah sabır versin gerçekten çık zor bir durum kvalidem ki çok severim
Üç günden fazla kalsa bile daralıyorum hele ki kp daha zor dur

iyi geceler hanimlar dünden bu yana bir safya bile ilerlememis hekezler nerde
karam cok gecmis olsun pasaya kiyamam yavrum kendini hic suclama bence bunye meselesidir kimi cocgun bunyesi zayif olur hemen kapar rabbim yardimcin olsun insaallah cabucak gecer birseyi kalmaz kuzunun

moon bence iki secimde cok güzel isine yarayacak birsey alirdim ama yinede esine hep beraber yavrunuzla mutlu saglikli ömürler dilerim :118:
yarinda benim dogum gunum bir yasima daha girecegim allahin izniylegerci ben dogum gunumu unutmustum :44: annem bugun hatirlatti yarin kizimin dogum gunu diye

arzu canim hosgeldiin memleket havasi temiz hava iyi olmusdur bir degisiklik

Kilo bildirimi 68.7 1.600 kilo vermişşm iki haftada eritti beni eritti bu çocuk

Eylülcümm nice mutlu senelere allah uzun ömürler versin ailenizin tadı bozulmasın inşş

kızlaaaaaarrrrrrrrrrr neredesiniz.kimsecikler yok.nerede o hamilelikteki sohbetler yaaaaa.bu bıdıklar bırakmıyor bizi.olsun yerim ben hepsini bıdıkların.

Iyi olmaniz umuduyla yaziyorum
Esimin tlf nundan girebildim ancak bendeki 2 bilgisayarda kk ya artik giremiyor
Cok kotu kasiyor ve donuyor
Zaten 3 gundur misafir pesindeyim
Karam canim sana defalarca mesaj yazdim hata diyip gondermiuor ve donuyor pc
Alintidan okufum efe yine formunun zirvedindeymis
Sifa ve sabir diliyorum
ahmet acayip afacan kizlar her gelen her goren Allah sana sabir ve guc versin boyle hareketlisini gormedik diyor bide uyumuyor nerden bu enerjiyi aliyor anlamadim gitti
Bende bunalimlardayim tahamulsuzluk hastaligina yakalandim bu cocuklar sayrsinde
Allah hepsinr saglikli omur versin bisekilde buyucekler heralde
Bende kilo bildireyim 63
Hatta 62 lere dusmustumde misafirlerle ye tatlilari ye onu bunu neyse63 le kurtardim durumu
Hep aklimdasiniz ilk firsstta bilgisayari yeniliycem ve gelicem inssllah
Optum hrpinizi kendinize ve bebelere iyi bakin

mevlüdünüzü allah kabul etsin cnm oğluşunda paşa gönlü ne isterse onu olsun işinde mutlu olsun

teşekkürler mooncum amin inşallah

canım hiç duymadım bu durumu biz evi sıfır almadık bizden önce oturan vardı öyle bi elektrik oluyorsada onlar almış elektirği sanırım.
parkeciye sordunuzmu omu söyledi bunları nerden duydun canım.

yakın canım çıkması en geç 1 haftaya çıkar artık.ama sonra ikincisi gelicek üçüncüsü bu diş mızırdamaları geçmiycek sanırım off off

amin canım hatırladı ama yinede yürümeyi çok tercih etmiyor dediğin gibi emekleyip kalkıp geri oturyor bunu oyun edindi emeklemek daha kolay geldi sanırım.bizimki yürüdükten sonra emeklediya emeklemek kolay gelince yürümeyi bırtakmış olabilir bi süre.yada ilgisi o yöne kaymış olabilir bakalım nolucak görücez zamanla.

oyyy ahmetin saçlarda gitmişi gözün alışır canım zamanla ve çabuk uzuyorlar zaten.

ahh kaynanalar ahhh neyseki uzun kalmıyacak seninki.
canım bence bi götür sen aşı için sor en azından.

bizimkindede bi haller vardı yeni yeni düzeldi demek ataktanmış

merhaba canım maşallah yeni şeyler öğrenmeye yapmaya başlıyor demek.
geçmiş olsun canım neyi vardı kızının sadece ateşmi dişten falan olabilir.

ahhh bu dişler ahh fatihte zorlandı çok dişten dimi.
canım belki eşinde farklı şeylerle kafa dağıtmak istiyor.sende bi uğraş bulsan kendine o sıra oğlanı babasına bıraksan ikinizde kendinizi mutle edecek uğraşlarla ayrı bi zaman yaratmış olursunuz kendinize.hem eşine daha az kızarsın.

mız mız ahmetimizle tatile gidicez bi de. dönüşte anlatırım nasıl geçicek merak ediyorum.

umarım güzel geçer tatilinz yaz canım tatil dönüşü nasıl geçti neler gerekti falan.
bizde ağustos 12-16 arası gidicez tatile.öndenb deneyimlemiş olursun bizde faydalanırız.

çıkmaz canım ateş olmuyormuş kızamık aşısında.
maşallah oğluşuna
biizmkide küçük kafalı yani bence normal 44 cm.

o iştahsızlık halleri bizde yaşladık geçen ay geçti şükür bence çok zorlama zorladıkça kusuyordu bu sefer bizimki.

bende diyordum göremedikçe seni gitmedi galiba kp diye.gider inşallah yakında.
maşallah mert paşaya.

maşallah eylül prensese evet tam şebeklik zamanları gerçekten

ben olsam model araba alırdım ama eşofman takımı ihtiyacxı varsa oda alınabilir.

herkese selamlar

memleketten gedlim bol temiz hava günes ve meyve aldık
ama heryerim agrıyo yordu beni bayagı

bebişler iyidir insallah hepsini kocamann öpüyorumm
mooncum koleksiyon iyiyiymiş bi parcada sen al esine

geldinmi kız hoşgeldin

canım geçmiş olsun ne kadar dikkat edilsede olıuyor demekki scaklardan galiba terleyip sonra terleri üzerlerinde üşüyor ben çok farkettim.teri buz oluyor resmen bi süre sonra.

doğum günün kutlu olsun canım daha nice yaşlara inşallah

Kilo bildirimi 68.7 1.600 kilo vermişşm iki haftada eritti beni eritti bu çocuk

Eylülcümm nice mutlu senelere allah uzun ömürler versin ailenizin tadı bozulmasın inşş

allah kolaylık versin canım senin ahmetin adı boşuna zahmet değil galiba herkezin gözü korkmuş.iyi bi tatil iyi gelir sana diycemde 2 bebeyle tatil nasıl olur bilermedim şimdi.biraz yalnız zmana geçirebilsem senin için iyi olucak sanırım

merhabalar kızlar giremedim kaç gündür özleidm valla burayı

kaç gündür evde bile değildim eşim bu seferde mutfakta tadilat yaptı oğlanı aldım anneme gittim yine ertesi gün apartman ilaçlandı tuvaletler banyolar falan ilaçtan korktum yine gittim anneme.oğlan yine ishal oldu dün geçti şükür ara ara ishali başlıyo neden anlayamıyorum.

mutfak hep toz toprak bugün az işi kalmış eşimin sonra mutfak temiliği beni bekliyor.

oğlan yeni kelimeler öğrendi bu ara

anne mama mem falan diyordu şimdi baba ,dehdeh(oyuncak ayısının sütünde deh deh yaptırıyorum ordabn öğrenmiş)gelgel,diyor

ayy bide heryerde şebeklik yapyor her gördüğü kadına çocuğa gülüyor onlarla cee eee oynamaya çalışıyor milelete şebeklik yapıyor nazar değicek diye korkuyorum

selam kızlar, durgunlaştı mı ne burası :44: hasta bebişlere geçmiş olsun....

bebekelriniz ne güzel şeyler yapıyomuş maşallah
o kadar özeniyorum ki, benimki hiç bişey yapamıyor da söyleyemiyor da,neden anlamıyorum, çok üzülüyorum, arkadaşlarım olsun çevrem olsun zamanı gelince yapar diyorlar,bu cümleyi duymaktan da sıkıldım,şimdiye kadar en azından bi kelime söyleyebilirdi, nerde yanlış yapıyoruz? siz nasıl öğretiyosunuz ?

kızım emeklemiyor,sıralamıyor, daha düzgün oturamıyo bile, arkaya küt gidiyor emeklemesin o sorun değil, belki emeklemeden yürür. hiç bi kelime yok, bi ara dedede diyodu onu da bıraktı, o kadar önünde söylüyorum konuşuyorum, onu bekliyorum bişey söylesin diye alık alık yüzüme bakıyor, ses bile çıkarmıyor bütün gün nerdeyse.çok sinirleniyorum ben de dr a sordum daha yapmaz acele etme dedi de 9 ayı geçtik, 7 aylıktan başlıyorlar gel anne baba demeye , benim kızım gibi olan var mı ??? 25 eylül doğumlu kızım

selam canım

bütün bebeklerin gelişimi farklı kızın şimdi senin öğretmeye çalıştığın şeyleri kaydediyor ve istediği zaman bunları söyleyecek ve yapacak.benim oğlanda hemen yapmıyor dinliyor dinliyor sonra hi. beklemediğim anda söyleyiveriyor.

sabret canım o ne zaman isterse o zaman yapıcak istediklerini.

sağol canım,sabrede sabrede bi hal oldum, güya 6. ayını bekliyordum oturacak diye, hala düzgün oturamıyor :) günler geçmekte, anneler sabretmekte:) farklı olduklarını biliyorum ama olmuyor işte tutamıyorum kendimi. bazı anneler de bebeğim zayıf diye yakınıyor, benimki 10 kiloyu geçti, ben de onlara teselli veriyorum önemli olan sağlıklı olması,zayıf olsun varsın diyorum, gel de annenin içinde kopan fırtınaları gör, demekle olmuyor insan başına gelince sabırsız oluveriyor işte, mükemmel olsunlar istiyoruz, her ayında herşeyi düzenli yapıversin anneleri mutlu etsinler istiyoruz çok şey mi istiyoruz

Telefon diye bir şey var öldüm meraktanmsj atsaydın
Neler oldu neler haberin yok
Tahammülsüzlük ben de de başladı öyleki eşim anlatırken bile eee saadede gel diyorum adam
Da hemen sonucu söylüyor anlıyor halimden ama güzel günler pek yakın hîssediyorum
Diş zamanı olurmuş ishal öykücüm
48,58 efe de emeklemiyor sürünüyor ve tam pturamıyor aslında oturmak istemiyor ayaga kalkmak istiyor
Dişi bile yok yolda ama çenesi maaşallah kuvetli kime çektiysebebekçe uzun hava bile çekiyor

iyi uykular tatlı anneler

hediye ile ilgili görüşleriniz için tşkrler.eşime dedim sana hediye alcam seçenekler şunlarr:))) o bana öyle yapar eşofman takımı alıcam nıkeda buldum

oğlum üstten iki diş çıkardı ama yan dişleri:))) gözüküyor ele geliyor babsı gibi ilginç bu çocuk alttan tek diş üst yan iki diş anlamadım ben bu işi

benim oğlandana diş çıkarırıken ishal oluyor. benimkide sürünüyor emeklemek istiyor beceremiyor kızıyor bide allah hepimize sabır versin bende kısa cümleler kuruyorum artık
sağol cnm seninde doğum günün kutlu olsun ailenle ve sevdiklerinle nice senelere inşallah
aynen kaynana 3 gün kaldı daraldım kp daha zor

allah kolaylık versin strescim inşallah rahatlıcamız günlerde gelicek

kolay gelsin tatlım maşallah oğluşuna bzimkide kızları göürnce kollarını açıyor,bişeyler diyor kendince, alsınlar diye tam sıpa oldu.erkeklere hiç pas vermiyor.işimiz zor

terlıyormu acaba cnmm cocuk terlerse soguk alırr.buna dıkkat edıyoırsundur buyuk bı ıhtımal bu donemde kıpır kıpırlarr terleyınce ben hemen ustunuu ınceltıyorumm ve degıstırıyorumm bolelıklee soguk almıyorr.. bıde sureklı eller agızdaa sıksık yıkamaya calıss mıkrop kapabılır..demır ve vıtamını kesılmesı gerektıgını ılkkez duyuyorumm 1o aylık oldukk zaten 2 ay sonra verılmıycekk.daha neler duyucazz dedıgın gıbı . cok gecms olsun cnmmm

buaradaa tamm 1o aylık oldukk dogum gunu ıcın arastırmaaalara baslama zamanı anca karar verırımm buyuyorruzz allahha sukurrler olsun:124::124::124::124::124::124::124::124::121::121::122::122::122::119::119::95::95::94::94::92::92::103::103::126::126::125::125::124::124::124::131::131::131::120::120::120:

geçmiş olsun cnm...bebeişlerimizin hasta olması çok zor ya..kötü oluyor..inşallah biran önce iyileşir..yağızın ishali 15 gün dürdü.bende çok üzüldüm..bu arada bilmiyordum bende vitaminlerin verilmediğini.ishalken verme demişti doktor.demek ki bundan..

canım her çocuk farklı oluyor..benim oğlumda 21 eylül doğumlu..emeklemio..sürünerek gidio her yere..

kızlar ya artık millet içine çıkacak şeklim kalmadı.kızım yüzümü tırnaklarıyla yoluyor.yüzüm harita gibi.ayrıca fırsat bulduğu andada ısırıyor.sizin bebişlerde öyle birşey yapıyormu.kimsenin bebeğinede yaklaştıramıyorum onlarada aynısını yapıyor.acaba neden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…