mevlüdünüzü allah kabul etsin cnm oğluşunda paşa gönlü ne isterse onu olsun işinde mutlu olsun
mutfak ve araya parke dçsetmiştik neyse gel zaman git zaman
1,5 haftadır evde sürekli elektrik çarpıyor bizi mutfakta neye dokunsan çarpıyor
efeye elimle bişi yediriyom dudakları cızzzz
eşimle degince yine bir akım oluyoröyle degil böyle
elektrikçi çagırdık dedi parkedendiraltta ısı yalıtımı için strafor yaptırmıştık
ayagımız yere temas etmiyormuş akım gitmiyormuş parkeler sökülüp o çıkmalıymış
sizce durum bu mudur yani başına böyle bişi gelen var mı
efenin dişi çizgi şeklinde oldu damagın altında belli oluyor alt sol dişi ne zaman çıkar ve rahatlar acaba:44:
çünkü gerçekten fenalık geldi huysuz uykusuz iştahsız burnu akıyor devamlı çok zor geçiyor efenin her dönemi zor zaten
şöyle bir sabah uyanıp da aaa dişi çıkmış hiç haberimiz yok hangi ara çıktı demeyi ne isterdim
burayı çok boşlamaya başladık topikçene farkında mısınız
burayı yaşatalımdiren 2012 eylül anneleri bu topigi canlandıracaz tekrar
kimse bilgi de paylaşmaz olduçeyizinize mi koyuyorsunuz çıkarın da kullanalım
amin canım hatırladı ama yinede yürümeyi çok tercih etmiyor dediğin gibi emekleyip kalkıp geri oturyor bunu oyun edindi emeklemek daha kolay geldi sanırım.bizimki yürüdükten sonra emeklediya emeklemek kolay gelince yürümeyi bırtakmış olabilir bi süre.yada ilgisi o yöne kaymış olabilir bakalım nolucak görücez zamanla.bence de herkes nerde?
akşam sohbet etsek iyiydi de ahmet 10 dk.da bir uyandığından ben duramadım buralarda.
diş midir büyüme atağı mıdır değüşük bişeye girdi. yumurta yemiyo hatta hiçbişey yemiyo. hep yemezse yemesin dicem rahat olcam derdim şimdi rahat olmaya çalışıyorum. sabah pekmez sulandırdım içirdim tabi memeye güveniyo. ramazanda meme işini gündüzleri azaltıcaz mecbur hem de eylülde okula başlayınca alışmış olsun. sanki 4 aylık bebe memeden hiç düşmicek utanmasa.
bir de sinir krizleri başladı istediği bişeyi yapmazsan fena ağlıyo
bu dönemde ahmet bile böyle olduysa efeyi düşünemiyorum, kolay gelsin karam:26:
ahmetin saçlarını kazıdık keloğlan oldu çirkindi zaten çirkinötesi oldu
kızamık aşısı var yarın yola çıkıcaz kısa bi tatile bugün yaptırsam mı aşıyı. pazt ateşi var diye yaptırmadık.
yazdıkça açıldım bak, eliföykü mevlit yapmışsınız allah kabul etsin, yürümeyi hatırladı mı kaan? ahmet elinden tutup yürütülmesine gıcık oluyo mesela. istediği gibi emekliyo tutunup kalkıyo istediği yere oturuyo yürümekle hiiç işi yok. öyle bi dönemdir belki.
kocası prof makine alan kimdiben de aldım heveslendim kursa gidicem güya ama eğlenceli bişey ahmetin bol bol kalitesi fotosu oldu
kızlar nabersiniz.kaynannamla 3.günümüz.ve KARAM evet koku çıkmaya başladı..aslında çok bişey yok ama sıkıldımbenim oğlumu diğer torunuyla kıyaslamaya başladı gıcık oldum..evde ses yapıyorlar oğlum sesten uyumuyor.hemen uyanıyor..aa bunu uykusu az yok öbürü çok uyurdu..eee ses yapma benim oğlumda uyusun...örümceği ile geziyo oğlum.başka odalara gidiyo..tel.le arayanlara hiç durmaz ya çok yaramaz dio..allh.ım delirmeyim de napayım şimdi... bu arada kızlar..oğlum 21 haziranda 9 aylık oldu ya.üstünden geçti bayağa..aşı için arayan soran yok..çok geçtimi ki.bugün yaptırayım diom ama.
6. Atak: 37. haftalarda:
bebeginiz durmadan homurdanir, mizmizlanir ve sik aglar. aglamaktan gulmeye gulmekten aglamaya bir anda degisir. daha sik ilgi ve annesinin yakininda olmak ister. annesinin etegine yapisip abartili bir sekilde sevimli davranir. daha sik ofkelenir. baskalarini yabancilar ve annesinin kucaginda kalmak ister bedensel kontagi kesildiginde protesto eder. bebek daha zor uyur ve kotu ruyalar gorur. beslenmesi kotulesir daha az hareket eder bazen oldugu yerde hareketsiz durup hayal kurar. baglanmak kundaklanmak istemez emzik emmek ister ve her zaman yaninda olacak bir oyuncaga ihtiyac duyabilir.
büyüme ataklarını günü gününe yaşadı ahmet. ve şimdi 6.sıymış bu.
çabuk geçer inş
hepinize merhabalar şekerlerrkızçemin ateşi war epeydr antibiyotikte kullandık tam geçmiti geri başladı...bugün kotnrolü wardı kulaktan ölçerle balktılar 38 çıktı ( calpol werdık hemen... benım kızımda 2300gr doğdu 37. haftasında şimdide 7600gr ve boyuda 74cm hala zayıf kuzucum we çok sinirli istediği olmayınca çok sinirli oluyo napıcamı şaşırdım dewam sütü almadı hiç emiyo hala ama ben işte olduğum için çok sık emzıremıyom kaşık maması we ek gıda werıyom 3 ay hiçç kilo almadı ama 1 aydr tekrardan almaya başladı cadı kızım ay kızlarr tüm akşam misafirliğe gttikk wee kızım tutup kalmaya çalışıyo o kadar şaşırdım kii : )))) bebişlere can fedaa işte yoğunum biraz fırsat buldukça yazarım kızım huysuz we asabı anasına çekti sanırım
ahhh bu dişler ahh fatihte zorlandı çok dişten dimi.benim herif:))))))) aldı.eşimde bug ün kurstan bahsetti kursa gidince foto çekmeye gidiliyomuş, sonra sokak resmi çekiliyormuş beğenirlese segiyemi konuyomuş valla bişiler anlattı gitti lens falan aldı ,tripot mudur nedir ondan aldı tam fotocu oldu yani yakında düğünlere gitcek şaka bir yana güzel bir uğraş ama şu ara bu hobisine kızıyorum anacım bizle ilgielnmek gezdirmek yerine foto çekmeye gidiyor galata eminönü turlamaca yapıyor .oğluşu tabi çekiyor da ne bilim ileriye dönük güzel şeyler yapar inşallah
yok şekerim anladıım ben seni.efem nasıl diş çıkarıyormuş ya aferdesin 1 aydır ağzımıza .... tükürdü oğlum hatta sıpa 500 gr zayıfladı her dişte böyle olursa yandık 1 hafta ateş oldu istahsızlık sade emdi ancak biraz düzeldi maşallah diyim
mız mız ahmetimizle tatile gidicez bi de. dönüşte anlatırım nasıl geçicek merak ediyorum.
ii geceler kızlar..herkes yattı bi kaçamak yapayım dedimaşımızı olduk bugün..pek ağlamadı kuzum..şimdilik ateşte yok..inşallah gece de olmaz..bu arada oğlum 15 gün ishal gitmesine rağmen maaşallah zayıflamamış sadece az kilo almış.8.800 boyu da 74 cm.olmuş.baş çevresi 44..küçük kafalı galiba benim oğlum sizin bebeklerde ölemi kızlar?..........neysem ben kaçar..kaynana uyuyor.. bende yatayım bari..herkese hayırlı ve huzurlu gecelerrrrrrrrr
kızlar çıldırcam ya.benim kız hiçbirşey yemez oldu.tombik tombik bebişim incecik kaldı.aile hekimi havalar sıcak birde diş çıkarıyor normal diyor ama benim içim hiç rahat değil.niye yemiyor bebeşim ya.varsa yoksa tarhana çorbası içiyor. sırf tarhana ilede hayat geçmez.pirinç unlu mamaları yemiyorki kilo alsın.artık kahvaltı yapmakta istemiyor.neyapacağım ben buna.ankara daki anneler bebeğinizin çocuk doktoru varmı nereye götürüyorsunuz.
herkese selamhiç geçmiş yapamadım umarım herkesler iyidir,
beni sorarsanız iyi değilimdepresyondayım çıkamıyorum kayınpeder gidene kadarda böyleyim sanırım
bugün geleli tam 14 gün oldu ve hiç gitmekten bahsettiği yok evimde rahatım kalmadı sinirden dahada eridim 2 haftada 2 kilo gitti
tek tesellim mertim iyi çok şükür her geçengün dahada afacanlaşıyor yeniyeni şeyler öğreniyor
bir şeye sevinince alkış yapıyordışarıya çıkınca millete el sallıyor
zaten konuşmayı severdi yeni yeni kelimeler öğrendi
umarım sizin kuzularında keyfi yerindedir.
5 dk girebildim işler beni bekler görüşürüz kızlar
umarım bu adam giderde bende kendimi iyi hissetmeye başlarım ama hiç umudum yok
Nasilsiniz hanimlar umarim keydler yerindedir biz cok sukur iyiz Bir hafta olacak geleli izinden daha ikinci kez giriyorum herhalde hic firsatim olmadi simdide bahcedeyim telden giriyorum kizim uyuyor.temiz havada bende.size bi sazayim dedim bizimde.bu ayin icinde kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne.diyecek eylulum cokinat oldu tatildesken cok simardi birsey istesince adi adi ber ber diYor ve elini acip kapatiyor onune.gecenede gel gel.diyor.sipa bqbasida saz calinca eylul alkis calip oynamaya.basliyor kollar bir.iniyor.bir.cikiyo babasi iki tikirdasin hemen seviniyor Allahim esirgesin yavrularimizi tam sebeklik zamanlari Maasallah kuzularimiza.
Bizden boyle b ubmarim sizlerdeeebkeyfler.yerinde bebislerin hepsii iyi hepinizkocaman opuldunuz
Eki Görüntüle 749326
aa topişi açmamış kimse
bebişler büyüdükçe yoğunluk artıyor allah herkese kolaylık versin pazar günü eşimin doğum günü kızlar model arabamı alsam(koleksiyonu var), eşofman takımı ve ayakkabı çantasımı alsam karar veremedim siz olsanız ne alırdınız dicem ama kimsecikler gelmiyor öpüldünüz
herkese selamlar
memleketten gedlim bol temiz hava günes ve meyve aldık
ama heryerim agrıyo yordu beni bayagı
bebişler iyidir insallah hepsini kocamann öpüyorumm
mooncum koleksiyon iyiyiymiş bi parcada sen al esine
Efenin burnu durmuyor bugün tam 8 gün oldu dr götürdük
Yine bademcigi kızarmış bir buçuk ayda bu ikinci ne oluyor böyle hiç
Anlamıyorum nerde yanlış yapıyorum yine antibiyotik başlayacaz ilaç karşıtı biriyim oysaki
Ama ilerlemesinden çok korkuyorum kullanacam mecbur
Ne yapmam lazım acaba çok sık hasta oluyor halbuki çok sıcak ve soguk tutmuyorum
Soguk asla yedirmedim banyodan sonra da uzun giydiriyorum bir süre ne oluyor
Nerde yanlış yapıyorum acaba kendimi suçlayacak yer arıyorum
100 gram almış üç aydan sonra bir iyi haber buu
Ha bir de şunu söyledi dr paylaşmak isterim hastayken demir ve vitamin kesilmeliymiş
Virüsleri beslermiş bunu da yazdım bilgi defterime bakalım daha neler ögrenecez
iyi geceler hanimlar dünden bu yana bir safya bile ilerlememis hekezler nerde
karam cok gecmis olsun pasaya kiyamam yavrumkendini hic suclama bence bunye meselesidir kimi cocgun bunyesi zayif olur hemen kapar rabbim yardimcin olsun insaallah cabucak gecer birseyi kalmaz kuzunun
moon bence iki secimde cok güzelisine yarayacak birsey alirdim ama yinede esine hep beraber yavrunuzla mutlu saglikli ömürler dilerim :118:
yarinda benim dogum gunumbir yasima daha girecegim allahin izniylegerci ben dogum gunumu unutmustum :44: annem bugun hatirlatti yarin kizimin dogum gunu diye
arzu canim hosgeldiin memleket havasi temiz hava iyi olmusdur bir degisiklik
Kilo bildirimi 68.7 1.600 kilo vermişşm iki haftada eritti beni eritti bu çocuk
Eylülcümm nice mutlu senelere allah uzun ömürler versin ailenizin tadı bozulmasın inşş
Iyi olmaniz umuduyla yaziyorum
Esimin tlf nundan girebildim ancak bendeki 2 bilgisayarda kk ya artik giremiyor
Cok kotu kasiyor ve donuyor
Zaten 3 gundur misafir pesindeyim
Karam canim sana defalarca mesaj yazdim hata diyip gondermiuor ve donuyor pc
Alintidan okufum efe yine formunun zirvedindeymis
Sifa ve sabir diliyorum
ahmet acayip afacan kizlar her gelen her goren Allah sana sabir ve guc versin boyle hareketlisini gormedik diyor bide uyumuyor nerden bu enerjiyi aliyor anlamadim gitti
Bende bunalimlardayim tahamulsuzluk hastaligina yakalandim bu cocuklar sayrsinde
Allah hepsinr saglikli omur versin bisekilde buyucekler heralde
Bende kilo bildireyim 63
Hatta 62 lere dusmustumde misafirlerle ye tatlilari ye onu bunu neyse63 le kurtardim durumu
Hep aklimdasiniz ilk firsstta bilgisayari yeniliycem ve gelicem inssllah
Optum hrpinizi kendinize ve bebelere iyi bakin
selam kızlar, durgunlaştı mı ne burası :44: hasta bebişlere geçmiş olsun....
bebekelriniz ne güzel şeyler yapıyomuş maşallah
o kadar özeniyorum ki, benimki hiç bişey yapamıyor da söyleyemiyor da,neden anlamıyorum, çok üzülüyorum, arkadaşlarım olsun çevrem olsun zamanı gelince yapar diyorlar,bu cümleyi duymaktan da sıkıldım,şimdiye kadar en azından bi kelime söyleyebilirdi, nerde yanlış yapıyoruz? siz nasıl öğretiyosunuz ?
kızım emeklemiyor,sıralamıyor, daha düzgün oturamıyo bile, arkaya küt gidiyoremeklemesin o sorun değil, belki emeklemeden yürür. hiç bi kelime yok, bi ara dedede diyodu onu da bıraktı, o kadar önünde söylüyorum konuşuyorum, onu bekliyorum bişey söylesin diye alık alık yüzüme bakıyor, ses bile çıkarmıyor bütün gün nerdeyse.çok sinirleniyorum ben de dr a sordum daha yapmaz acele etme dedi de 9 ayı geçtik, 7 aylıktan başlıyorlar gel anne baba demeye , benim kızım gibi olan var mı ??? 25 eylül doğumlu kızım
sağol canım,sabrede sabrede bi hal oldum, güya 6. ayını bekliyordum oturacak diye, hala düzgün oturamıyor :) günler geçmekte, anneler sabretmekte:) farklı olduklarını biliyorum ama olmuyor işte tutamıyorum kendimi. bazı anneler de bebeğim zayıf diye yakınıyor, benimki 10 kiloyu geçti, ben de onlara teselli veriyorum önemli olan sağlıklı olması,zayıf olsun varsın diyorum, gel de annenin içinde kopan fırtınaları gör, demekle olmuyor insan başına gelince sabırsız oluveriyor işte, mükemmel olsunlar istiyoruz, her ayında herşeyi düzenli yapıversin anneleri mutlu etsinler istiyoruzselam canım
bütün bebeklerin gelişimi farklı kızın şimdi senin öğretmeye çalıştığın şeyleri kaydediyor ve istediği zaman bunları söyleyecek ve yapacak.benim oğlanda hemen yapmıyor dinliyor dinliyor sonra hi. beklemediğim anda söyleyiveriyor.
sabret canım o ne zaman isterse o zaman yapıcak istediklerini.
Telefon diye bir şey var öldüm meraktanIyi olmaniz umuduyla yaziyorum
Sifa ve sabir diliyorum
ahmet acayip afacan kizlar her gelen her goren Allah sana sabir ve guc versin boyle hareketlisini gormedik diyor bide uyumuyor nerden bu enerjiyi aliyor anlamadim gitti
Bende bunalimlardayim tahamulsuzluk hastaligina yakalandim bu cocuklar sayrsinde
Bende kilo bildireyim 63
Hatta 62 lere dusmustumde misafirlerle ye tatlilari ye onu bunu neyse63 le kurtardim durumu
Telefon diye bir şey var öldüm meraktanmsj atsaydın
Neler oldu neler haberin yok
Tahammülsüzlük ben de de başladı öyleki eşim anlatırken bile eee saadede gel diyorum adam
Da hemen sonucu söylüyor anlıyor halimden ama güzel günler pek yakın hîssediyorum
Diş zamanı olurmuş ishal öykücüm
48,58 efe de emeklemiyor sürünüyor ve tam pturamıyor aslında oturmak istemiyor ayaga kalkmak istiyor
Dişi bile yok yolda ama çenesi maaşallah kuvetli kime çektiysebebekçe uzun hava bile çekiyor
sağol cnm seninde doğum günün kutlu olsun ailenle ve sevdiklerinle nice senelere inşallahiyi geceler hanimlar dünden bu yana bir safya bile ilerlememis hekezler nerde
karam cok gecmis olsun pasaya kiyamam yavrumkendini hic suclama bence bunye meselesidir kimi cocgun bunyesi zayif olur hemen kapar rabbim yardimcin olsun insaallah cabucak gecer birseyi kalmaz kuzunun
moon bence iki secimde cok güzelisine yarayacak birsey alirdim ama yinede esine hep beraber yavrunuzla mutlu saglikli ömürler dilerim :118:
yarinda benim dogum gunumbir yasima daha girecegim allahin izniylegerci ben dogum gunumu unutmustum :44: annem bugun hatirlatti yarin kizimin dogum gunu diye
arzu canim hosgeldiin memleket havasi temiz hava iyi olmusdur bir degisiklik
aynen kaynana 3 gün kaldı daraldım kp daha zorMooncum ben olsam eşofman takımı alırdım spora da gidiyordu hatırladıgım kadarıyla işine yarar bişi
Koleksiyon da neymişbelki begenmez senin aldıgını
Marji allah sabır versin gerçekten çık zor bir durum kvalidem ki çok severim
Üç günden fazla kalsa bile daralıyorum hele ki kp daha zor dur
Iyi olmaniz umuduyla yaziyorum
Sifa ve sabir diliyorum
Bende kilo bildireyim 63
merhabalar kızlar giremedim kaç gündür özleidm valla burayı
kaç gündür evde bile değildim eşim bu seferde mutfakta tadilat yaptı oğlanı aldım anneme gittim yine ertesi gün apartman ilaçlandı tuvaletler banyolar falan ilaçtan korktum yine gittim anneme.oğlan yine ishal oldu dün geçti şükür ara ara ishali başlıyo neden anlayamıyorum.
mutfak hep toz toprak bugün az işi kalmış eşimin sonra mutfak temiliği beni bekliyor.
oğlan yeni kelimeler öğrendi bu ara
anne mama mem falan diyordu şimdi baba ,dehdeh(oyuncak ayısının sütünde deh deh yaptırıyorum ordabn öğrenmiş)gelgel,diyor
ayy bide heryerde şebeklik yapyor her gördüğü kadına çocuğa gülüyor onlarla cee eee oynamaya çalışıyor milelete şebeklik yapıyor nazar değicek diye korkuyorum
Anlamıyorum nerde yanlış yapıyorum yine antibiyotik başlayacaz ilaç karşıtı biriyim oysaki
Ne yapmam lazım acaba çok sık hasta oluyor halbuki çok sıcak ve soguk tutmuyorum
Ha bir de şunu söyledi dr paylaşmak isterim hastayken demir ve vitamin kesilmeliymiş
selam kızlar, durgunlaştı mı ne burası :44: hasta bebişlere geçmiş olsun....
bebekelriniz ne güzel şeyler yapıyomuş maşallah
o kadar özeniyorum ki, benimki hiç bişey yapamıyor da söyleyemiyor da,neden anlamıyorum, çok üzülüyorum, arkadaşlarım olsun çevrem olsun zamanı gelince yapar diyorlar,bu cümleyi duymaktan da sıkıldım,şimdiye kadar en azından bi kelime söyleyebilirdi, nerde yanlış yapıyoruz? siz nasıl öğretiyosunuz ?
kızım emeklemiyor,sıralamıyor, daha düzgün oturamıyo bile, arkaya küt gidiyoremeklemesin o sorun değil, belki emeklemeden yürür. hiç bi kelime yok, bi ara dedede diyodu onu da bıraktı, o kadar önünde söylüyorum konuşuyorum, onu bekliyorum bişey söylesin diye alık alık yüzüme bakıyor, ses bile çıkarmıyor bütün gün nerdeyse.çok sinirleniyorum ben de dr a sordum daha yapmaz acele etme dedi de 9 ayı geçtik, 7 aylıktan başlıyorlar gel anne baba demeye , benim kızım gibi olan var mı ??? 25 eylül doğumlu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?