2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bana hasretinden herkesi bana mı benzetiyon kız
Çok isterdim gelsenize tatile dbakıra herkes gitsin mersine siz gelin tersine
valla özlemişim demekki kime baktıysam sana benzettim ama birini en çok
tel. olsaydı çaktırmadan foto çeker gösterirdim sana
d.bakıra tayinimiz çıkarsa ancak cnm
ordaki ark. tokata geliyo
tek bağlantım sensin yani
Evet tutacam yarın kısmetse
Geleneksel iftar açılışı kv lerde ne yemek yaptıgını bile tahmin ediyorum ama söylemem
Soran da yok zaten karamdediginizi duyar gibiyim

ne yapacak kız merak ettim

Seboşşşşşş tatili anlat kız nasıldı biz çok istedik ama gidemedik efe akıllanırsa bayramda gitcez inş
Az kaldı sanki akıllanacak umudumuz var

yap valla cnm iyi gelir bana

Şu şarkıyı söyleseydin her şeyde bira sen varsın
Tel konusunu kapatalım kızeşinin telinden çeketdin
Siz gelin demiyorsun hiçbelki gelecez davet eden yok be
Yok kız söylemeyim canın çeker

Seboşşşşşş tatili anlat kız nasıldı biz çok istedik ama gidemedik efe akıllanırsa bayramda gitcez inş
Az kaldı sanki akıllanacak umudumuz var

ilk bi kaç gün şeboşum her yediğini her yere kustu
zaten ilk gün tel. çalındığından berbat başladı
ama kızım çok eğlendi aquaparkı var kızım orda takıldı hep
şeboşumu da soktum havuza simitiyle bayıldı çıldırdı çok sevdi
ama bi foto bi le çekmedim elime tel almak istemiyorum
şu an tel.im yok eşim bana eski tel. den almadığı için protesto ettim cep telefonsuz bi hayat yaşıyorum
bak yine döndün dolaştım bu konuya geldim
bayramdan sonra yine gidecez tatile
biz akıllanmayız
sana da öneririm cnm havan dağılır iyi olur bence

Şu şarkıyı söyleseydin her şeyde bira sen varsın
Tel konusunu kapatalım kızeşinin telinden çeketdin
Siz gelin demiyorsun hiçbelki gelecez davet eden yok be
Yok kız söylemeyim canın çeker
davete gerek mi var cnm aşk olsun
Kızı kursa yazdır bence sosyalleşir enerjisini atar ya havuz aldık
Kullanamıyozniye mi arada bir rüzgar çıkıyor poff uçuyoz
İlk küvetini dolduruyoz banyoda öyle oynuyor çok seviyor minik erkekim

o zaman kesin gidin bence tatile senki çıkmaz sudan hiç

merhaba kızlar,
uzun zamandır giremiyordum bende. umarım herkes iyidir.bebişlerinizide kokluyorum.
ben çldırmak üzereyim. valla sinirden ağlayacağım.ne bişey yiyor ne duruyor. sürekli mızmız mızmız.kucağımdanda inmiyor. asla kimseye gitmiyor.babasına bile.
kaç saattir emzirmiyorum. yumurta haşladım yesin diye. ağzını kilitliyor.kesinlikle açmıyor.şu an kucağımda ve ağlıyor. bir kaç gündür hep böyle.diş mi anlamadım ki. ama dişini falan kaşımıyor.

ewt gecen sene tutamadık busene allahın ıznıyle tutucamm bugun ılkk gunumuz allah kabul etsın hayırlı ramazanlar..
bu arada bizimde 5-6 dişler belirmiş beyazlamış alttan gelicek galiba iksi birden gelicek.bakalım beklemedeyiz.
bızım henuz hıc dısımız yokk daırısı bızlere olsun ıns..
artıkk degısık seyler yapıolarr o cırlama bızdeede var ozellıkle aksamlarıı. allah nazarlardan korusun kuzularımzı AMIN.benım kızda emeklemeye calısıyorr surunee surunee gerıgerı heryerıı dolanıo
tebrık ederım allahh kucagına almayı nasıp etsın. buarada kuzunagecmıs olsn onemlı bıseyı yoktur ınss. sen genede kan tahlılıde yaptırr

dıstenolabılır cnmm. ıstersen bıtahlıl yaptır enfeksıyon olmasın. cok gecmıs olsun ..

Umutluay dr götür canım bir tahlil yaptırmakta fayda var dişse efenin eline salatalık veriyorum onla oyalanıyor
Onu da dene istersen
Seboş nereye otele mi ikinci tatiliniz
Protestoya devam eski telinden alana kadar

dıstenolabılır cnmm. ıstersen bıtahlıl yaptır enfeksıyon olmasın. cok gecmıs olsun ..

bilmiyorum ki cnm yaa.iştahsızlık hep vardı zaten.bu sürekli mızmız modu yeni başladı. 1 aydır annemlerdeydim.acaba eve geldik diye sıkılıyor mu:)))

Eki Görüntüle 751332
eylül anneleri belki kızımı merak ediyordur die size bir foto koyayım dedimmm
maşallah bu prensese yaaaa alla nazarlardan korusun
Umutluay dr götür canım bir tahlil yaptırmakta fayda var dişse efenin eline salatalık veriyorum onla oyalanıyor
Onu da dene istersen

salatalığı benimkide çok seviyor cnm.ama doktora götürmeyi hiç düşünmemiştim.gerçekten bişeyi olabilir mi acaba:26::26::26::26::26::26:

bilmiyorum ki cnm yaa.iştahsızlık hep vardı zaten.bu sürekli mızmız modu yeni başladı. 1 aydır annemlerdeydim.acaba eve geldik diye sıkılıyor mu:)))

aaa . olabılır parka gotur sen onuu sokaga cıkar aksam serınlııgınee ..sole onaa annesını uzmesınn

Eki Görüntüle 751332
eylül anneleri belki kızımı merak ediyordur die size bir foto koyayım dedimmm
çok tatlı
Onu da dene istersen

evet cnm otele
ama baya kalabalık olacaz galiba görümcemler, eşimin dayısı gil falan olacak
bakalım protesto nereye kadar
efoş napıyo bi resim koysana özledim

aaa . olabılır parka gotur sen onuu sokaga cıkar aksam serınlııgınee ..sole onaa annesını uzmesınn

iftardan sonra götürebilirim ancak niyetliyim. akşam serininde halim kalmayabilir.zira tüm gün kucağımda:))ama götüreyim bakayım ne yapacak. mutlu olursa sıkıntıdan yapıyordur.

birde sanırım hemen hepiniz etli kıymalı gıdalara geçmişsinizdir.ben normalde bişey yediremiyorum ki. bunlara nasıl başlayacağım. gittiğim doktorlarda adam gibi cvp vermiyolar yaaa. biri de yol göstermiyor.

gotur bakalım parkta sesı cıkmassa ondandır gunluk neler yıyor yazarmısın bende lıstemı yazayım sana

gotur bakalım parkta sesı cıkmassa ondandır gunluk neler yıyor yazarmısın bende lıstemı yazayım sana

sabahları cici bebe,peynir,ceviz,şeftali ya da kayısı marmelatı koyuyordum.yiyordu. uzun süredir yemiyor. öğlen çorba veriyordum.artık yemiyor. meyve pürelerini zaten yemiyordu.eline veriyorum meyveleri.o şekilde yiyordu. artık yemiyor.
akşam yoğurt veriyrdum.onu da yemiyor. geceleri ya tahıllı biberon maması ya da muhallebi veriyorum pekmezle karıştırıp. muhallebiyi yemiyor. biberonu alıyor ama çok az. 40-50 cc falan.
kısaca artık sanırım kaşıkla verdiğim hiçbirşeyi yemiyor. zaptedemiyorum. inanaılmaz hareketli. ne yatıyor.ne oturuyor.bir türlü yemiyor. bezini bile ayakta bağlıyorum. inan durumum içler acısı
doktorlar bir şekilde yedirteceksin diyorlar. nasıl bir şekilse ben beceremedim((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…