valla özlemişim demekki kime baktıysam sana benzettim ama birini en çokBana hasretinden herkesi bana mı benzetiyon kız
Çok isterdim gelsenize tatile dbakıraherkes gitsin mersine siz gelin tersine
Evet tutacam yarın kısmetse
Geleneksel iftar açılışı kv lerdene yemek yaptıgını bile tahmin ediyorum ama söylemem
Soran da yok zaten karamdediginizi duyar gibiyim
Tel konusunu kapatalım cicimevet eşim benim her şeyden öte allah başımızdan eksik etmesin
İnş bozulmaz tuzlayayım da kokmasınbögg igrenç espri dimi olsun kız onu bile özledim bea:118:
Fotolara üzülme ben sana bir albüm yapayım kopyala fotolarımızıbak bak dur
valla özlemişim demekki kime baktıysam sana benzettim ama birini en çok
tel. olsaydı çaktırmadan foto çeker gösterirdim sana
d.bakıra tayinimiz çıkarsa ancak cnm
ordaki ark. tokata geliyo
tek bağlantım sensin yani
ne yapacak kız merak ettim
yap valla cnm iyi gelir bana
Seboşşşşşş tatili anlat kız nasıldı biz çok istedik ama gidemedik efe akıllanırsa bayramda gitcez inş
Az kaldı sanki akıllanacak umudumuz var
davete gerek mi var cnm aşk olsunŞu şarkıyı söyleseydin her şeyde bira sen varsın
Tel konusunu kapatalım kızeşinin telinden çeketdin
Siz gelin demiyorsun hiçbelki gelecez davet eden yok be
Yok kız söylemeyim canın çeker
Kızı kursa yazdır bence sosyalleşir enerjisini atar ya havuz aldık
Kullanamıyozniye mi arada bir rüzgar çıkıyor poff uçuyoz
İlk küvetini dolduruyoz banyoda öyle oynuyor çok seviyor minik erkekim
ewt gecen sene tutamadık busene allahın ıznıyle tutucamm bugun ılkk gunumuz allah kabul etsın hayırlı ramazanlar..selam kızlar
yarın kısmetse ramazan ayı başlıyor
oruç bu sene nasıl olacak acaba acayip korkuyorum:18:
gerçi rabbim kolaylığını verir diyede kendimi telkin ediyorum
siz ne diyorsunuz ne yapacaksınız bi fikir verin nasıl daha rahat yaşanır mübarek ay
malum geçen sene hamilelikten dolayı tutamadık
bari bu sene tutabilsek
bızım henuz hıc dısımız yokk daırısı bızlere olsun ıns..bu arada bizimde 5-6 dişler belirmiş beyazlamış alttan gelicek galiba iksi birden gelicek.bakalım beklemedeyiz.
artıkk degısık seyler yapıolarr o cırlama bızdeede var ozellıkle aksamlarıı. allah nazarlardan korusun kuzularımzı AMIN.benım kızda emeklemeye calısıyorr surunee surunee gerıgerı heryerıı dolanıobugün oğalnın kudurukluğu yerinde yine çorbasını taşırdım onun yüüznden.mutfağa gelip paçama yapışıyo tırmanıp kalkıp kucağıma gelicek nerdeyse.off off daha akşama bize yemek yapıcam semiz otu yemeği yapıcam anca doğrayabildim.neyseki uyududa şimdi onu pişiricem.yanınada çorba yaparım yeter bişey yapacak halim kalmadı.
netbookuda mutfağa taşıdım oğlan salonda açtırmıyor yarışa yarışa geliyor kurcalıycam diye.mutfaktaki masa yüksekte yetişemiyor neyseki.
bunlar iyice tatlşılaştı yaaa emekliyor emekliyor durup poposunun üstüne oturuyor hayran oluyorum her geçen gün oğluşuma.
dün gecede 1 saat boyu cırladı resmen çığlık atıyor.eşimle gülmekten karnımıza ağrılar girdi oda biz güldükçe iyice arttırıyor tonunu.çığlık atarken bid eyüz ifadesi varki ağzını iyice açıp gzölerini pörtletip kaşlarını kaldırarak.gülmekten öldük valla.neyseki sonra kendimizi tuttuk gülmeyi kjestik oda çırlamayı kesti baktı kimse tepki vermiyor artık.
tebrık ederım allahh kucagına almayı nasıp etsın. buarada kuzunagecmıs olsn onemlı bıseyı yoktur ınss. sen genede kan tahlılıde yaptırrkızlaarrr günaydın.sabah idrar testi yaptım ve HAMİLEYİM.ÇİFT ÇİZGİ kızlar.kızım daha 10 buçuk aylık ve emiyor.ona kıyamıyorum.neyse bugün gidip kan testide yaptırcam ve doktorla görüşeceğim bu emzirme işini.birtane kucağımda birtane karnımda allah yardımcım olsun.bu arada dün kızım yataktan düştü.yanağı morarmış.inşallah kafasına birşey olmamıştır.hep tedirgin yatardım ama dün uyumak değil sanki bayılmışım.düşünce sesine uyandım.bizde durumlar böyle kızlar.
merhaba kızlar,
uzun zamandır giremiyordum bende. umarım herkes iyidir.bebişlerinizide kokluyorum.
ben çldırmak üzereyim. valla sinirden ağlayacağım.ne bişey yiyor ne duruyor. sürekli mızmız mızmız.kucağımdanda inmiyor. asla kimseye gitmiyor.babasına bile.
kaç saattir emzirmiyorum. yumurta haşladım yesin diye. ağzını kilitliyor.kesinlikle açmıyor.şu an kucağımda ve ağlıyor. bir kaç gündür hep böyle.diş mi anlamadım ki. ama dişini falan kaşımıyor.
dıstenolabılır cnmm. ıstersen bıtahlıl yaptır enfeksıyon olmasın. cok gecmıs olsun ..
maşallah bu prensese yaaaa
Umutluay dr götür canım bir tahlil yaptırmakta fayda var dişse efenin eline salatalık veriyorum onla oyalanıyor
Onu da dene istersen
Seboş nereye otele mi ikinci tatiliniz
Protestoya devam eski telinden alana kadar
bilmiyorum ki cnm yaa.iştahsızlık hep vardı zaten.bu sürekli mızmız modu yeni başladı. 1 aydır annemlerdeydim.acaba eve geldik diye sıkılıyor mu:)))
çok tatlı
Umutluay dr götür canım bir tahlil yaptırmakta fayda var dişse efenin eline salatalık veriyorum onla oyalanıyor
Onu da dene istersen
Seboş nereye otele mi ikinci tatiliniz
Protestoya devam eski telinden alana kadar
aaa . olabılır parka gotur sen onuu sokaga cıkar aksam serınlııgınee..sole onaa annesını uzmesınn
iftardan sonra götürebilirim ancak niyetliyim. akşam serininde halim kalmayabilir.zira tüm gün kucağımda:))ama götüreyim bakayım ne yapacak. mutlu olursa sıkıntıdan yapıyordur.
birde sanırım hemen hepiniz etli kıymalı gıdalara geçmişsinizdir.ben normalde bişey yediremiyorum ki. bunlara nasıl başlayacağım. gittiğim doktorlarda adam gibi cvp vermiyolar yaaa. biri de yol göstermiyor.
gotur bakalım parkta sesı cıkmassa ondandır gunluk neler yıyor yazarmısın bende lıstemı yazayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?