• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkeze hayırlı ıftarlarr bızım daha 2 buçuk saatımız var gercı ben daha müsaıt degılım ama esım tutuyor
Rabbım oruçlarımızınkabul etsın afıyet olsun

ya genelde bebeler böyle değilmi ben çoğu bebeyi böyle zannediyorum:44: böyle değil demeyin :53:

Böyle degil işte:35:gece 1 ya da 2 kez kalkan bebeker var:35:
9 da yatıp 7 de kalkan:52:sana denk düşmedi mi:53:düşürelim anam:52:

Arzu benze kız niye kötü müyğm ben:47:arada soguk espri de lazım:52:
Eylül hafif kızarıklık umarım ilerlemez ben korkuyorum çok:18:
Hasta bebek çok zor hem bakana hem baktırana:14:inş ilerlemez inş
Öykücüm 40 dk olmuştu onlar gidince evde oyalandım sonra topige geldim:23:bir daha oyalanmayacam
Hemen gelecem:10:başka başka ha marji kp kızı bunalıma soktu sesi çıkmıyor
Bir kere bir kere demiş ki:23:sabahtan akşama internette napıyo bu:53:
Kız da girmiyor :22:kp yüzünden:22:

ya genelde bebeler böyle değilmi ben çoğu bebeyi böyle zannediyorum:44: böyle değil demeyin :53:

canım nasıl bebeler var bize böleleri denk geldi malesef bizdemi hata var bebelerdemi anlamadım.hele senin zahmet bizimkilerin ağası o yol gösteriyo galiba.

Herkeze hayırlı ıftarlarr bızım daha 2 buçuk saatımız var gercı ben daha müsaıt degılım ama esım tutuyor
Rabbım oruçlarımızınkabul etsın afıyet olsun

sanada hayırlı iftarlıar canım gerçi daha tutamıyormuşsun ama sahura kalkmamız bile sevapmış tutamasakta

Böyle degil işte:35:gece 1 ya da 2 kez kalkan bebeker var:35:
9 da yatıp 7 de kalkan:52:sana denk düşmedi mi:53:düşürelim anam:52:

Arzu benze kız niye kötü müyğm ben:47:arada soguk espri de lazım:52:
Eylül hafif kızarıklık umarım ilerlemez ben korkuyorum çok:18:
Hasta bebek çok zor hem bakana hem baktırana:14:inş ilerlemez inş
Öykücüm 40 dk olmuştu onlar gidince evde oyalandım sonra topige geldim:23:bir daha oyalanmayacam
Hemen gelecem:10:başka başka ha marji kp kızı bunalıma soktu sesi çıkmıyor
Bir kere bir kere demiş ki:23:sabahtan akşama internetelerte napıyo bu:53:
Kız da girmiyor :22:kp yüzünden:22:

gel tabi kız oyalanma öyle

ahh o kp ahhh kötü sitelere giriyor demşiti demi :50::50:

çok yorgunum çok oğlan uyudu azıcık uzandım ama uyanır hemen.benim bu oğlanın uykusunu düzene sokmam lazım yeniden.gerekirse akşam biere çıkmıycam 9 da evd eolucam olmuyor böle ya.şimdi kalkıcak gece 1 e kadar falan uyumayacak bidaha.erkenden kaldırıcam sabahları akşamda erkenden yatırıcam.

çok yorgunum çok oğlan uyudu azıcık uzandım ama uyanır hemen.benim bu oğlanın uykusunu düzene sokmam lazım yeniden.gerekirse akşam biere çıkmıycam 9 da evd eolucam olmuyor böle ya.şimdi kalkıcak gece 1 e kadar falan uyumayacak bidaha.erkenden kaldırıcam sabahları akşamda erkenden yatırıcam.

Gündüz çok mu uyuyor kaç saat uyuyor canım emir:31:

canım nasıl bebeler var bize böleleri denk geldi malesef bizdemi hata var bebelerdemi anlamadım.hele senin zahmet bizimkilerin ağası o yol gösteriyo galiba.

sanada hayırlı iftarlıar canım gerçi daha tutamıyormuşsun ama sahura kalkmamız bile sevapmış tutamasakta
bence biz bozduk bunları zaten bozulmaya meyillilermiş oda ayrı
ya veyada yapı ne yapacan bozulmayan nasıl bozulmuyor dimi ama:24:

bencede çıkmayın 1 de gece ayakta olmamalı
bende düzen oturtacam ama ramazanda sinirlerimi bozmak istemiyorum ramazan ertesi inşallah:26:

selam kızlar..
karam:16: ahmet iyi şükür o ateş neden olmuşsa bilemedik ama yok şimdi zaten 38in altındaydı ateşi. bi de benim ev çok sıcak günde 2 kere suya sokuyorum yoksa sıcak basıyo çocuğu.
geçmişi okudum alıntı yaparak geliyodum baktım bi sürü oldu vazgeçtimm.

hadi yeni bi konu atayım ortaya doğum günüsünde napacaksınız. çok hevesliyim ama tembelim de bi yandan:27: şimdiden düşüneyim de sonra yapmam hiç.

fufa hamilelik şüphesi varmış hayırlısı olsun..

Oturtmak lazım düzeni bir yaşa girecekler neredeyse:22:
Kuru fasülye yapim mi ıslayayım mı şimdi:47:
olur kız turşuda aldınmı:23:

selam kızlar..
karam:16: ahmet iyi şükür o ateş neden olmuşsa bilemedik ama yok şimdi zaten 38in altındaydı ateşi. bi de benim ev çok sıcak günde 2 kere suya sokuyorum yoksa sıcak basıyo çocuğu.
geçmişi okudum alıntı yaparak geliyodum baktım bi sürü oldu vazgeçtimm.

hadi yeni bi konu atayım ortaya doğum günüsünde napacaksınız. çok hevesliyim ama tembelim de bi yandan:27: şimdiden düşüneyim de sonra yapmam hiç.

fufa hamilelik şüphesi varmış hayırlısı olsun..
iyi şükür:21:
ben hiç doğumgünü yapmadım büyüğe bunada yapmam bizbize pasta kesiyoruz:30:

Ben de ondan korkuyorum oruç tutuyorsa kocişi :ssz:fena çarpmıştır
Bir kere girdi dedi çok kötüyüm bayrama kadar burda gitmezse o zaman açsın bayramlık agzını
Sen de çok tembel ögrencisin geçmişi hep kaçırıyon:22:
Mattika çok sevindim sizin ev sıcaksa hararet yapmıştır çocuga:emir_bebek:
Nerde oturuyodunuz siz :26:

Back
X