• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kız aryam harem mi kuruyon kız seni didodaya söyleyecem herkese talip oluyosun:52:

Suksuk hava atıp durma :47:tatil diye diye:47:biz gidemiyoz 50 derece sıcaklıkta küvette serinliyoz oglumla:14:

Bayanstress 25.inde aramıza katılacak:48:vınını ahmet saklamış anası girmesin diye:22:
25.burda olunda karşılama yapak halayla :64::64::64:

Elifime de kocaman maaşallahh:nazar:çok tatlısın elifim:16:
Allahım seni korusunn

bi oğlan bi sürü kız ister bi tanesini alır:52::52::52:
:64::64:halaylı karşılama yapak kız tey tey tey stres yarın geliyor hobaaaaaaaaaaaaaaa:64::64:

olsun bende gelinime ağırlığınca altın alırım kız suksuk gelinime fazla kilo aldırma olurmu sonra altınların altından kalkamayız:52::52::52:o arkadaşlarına söle gelinimi rahat bıraksınlar söz kestim de kızıma nişanlısı döver valla hepinizi ha zaten dövecek çocuk arıyor:52::52::52:
valla acık fırlama ama olsun kız büyünce akıllanır kaynanası:27::27::27:

:52::52::52: verme suksuk rüzgar elifimi yedi yirmidört döver:23:haşin erkekim:16:
Koptum kız sana tatil yaramış:38:

:64::64:halaylı karşılama yapak kız tey tey tey stres yarın geliyor hobaaaaaaaaaaaaaaa:64::64:

:87::87::87::87:kop kop stress yarın geliyor :46:
Kız devir degişti mi kız
Biz de eylülünkine talip olduk da vermediler oturduk kıçımızın üstüne:52:
On gün bugündür girmiyom o işlere elbet biri alır talip olur:1:
Bu huysuzlukla kimse almaz bunu:1:

Kız aryam harem mi kuruyon kız seni didodaya söyleyecem herkese talip oluyosun:52:

Suksuk hava atıp durma :47:tatil diye diye:47:biz gidemiyoz 50 derece sıcaklıkta küvette serinliyoz oglumla:14:

Bayanstress 25.inde aramıza katılacak:48:vınını ahmet saklamış anası girmesin diye:22:
25.burda olunda karşılama yapak halayla :64::64::64:

Elifime de kocaman maaşallahh:nazar:çok tatlısın elifim:16:
Allahım seni korusunn
heheee yok kız hava atmıyorum gecen sene esım hamıleyım dıee goturmedı cok heveslendımm ıns burnumdan gelmez mayo aldım bıkını benım neyıme artık catlak patlak ustu yuvarlak :14::14::14: neysekı gonllume gore mayo buldummm .. cantaları hazırlamaya basladım 5o dderecemii:53::53::53:sen nerde yasıosun kızz:23::23::23:
Gelsin gelsin tatile denk gelsin:27::52::52: sen misin çocukla tatile giden:36:
Aynen canım dün hafif depresyon arifesindeydim bugün çıkar gibi oluyom ama girmem an meselesi:27:
Diş çıkıp gidiyoda huysuzluk baki kalıyor galiba:36:
huysuzluk yapıo elıftee dıs patlayınca rahatlıyorr allahtann hep huysuz olsa cekılmıyor cıdden:37:tatılee denk gelmez umarım gercı bızımkının gezmekte olunca dunya umrunda olmuyorr yeterkı gezsınn agzı kulaklardaa:52::52::52::52:gezentımı olcak nedırr
olsun bende gelinime ağırlığınca altın alırım kız suksuk gelinime fazla kilo aldırma olurmu sonra altınların altından kalkamayız:52::52::52:o arkadaşlarına söle gelinimi rahat bıraksınlar söz kestim de kızıma nişanlısı döver valla hepinizi ha zaten dövecek çocuk arıyor:52::52::52:
valla acık fırlama ama olsun kız büyünce akıllanır kaynanası:27::27::27:
:1::1::1:hahaa koptumm akıllı uslu olsun damatımm.. kızcen sımdılıkk epeyy tontiş sonra bılememm . damatımıı bır gorem heleee

heheee yok kız hava atmıyorum gecen sene esım hamıleyım dıee goturmedı cok heveslendımm ıns burnumdan gelmez mayo aldım bıkını benım neyıme artık catlak patlak ustu yuvarlak :14::14::14: neysekı gonllume gore mayo buldummm .. cantaları hazırlamaya basladım 5o dderecemii:53::53::53:sen nerde yasıosun kızz:23::23::23:

huysuzluk yapıo elıftee dıs patlayınca rahatlıyorr allahtann hep huysuz olsa cekılmıyor cıdden:37:tatılee denk gelmez umarım gercı bızımkının gezmekte olunca dunya umrunda olmuyorr yeterkı gezsınn agzı kulaklardaa:52::52::52::52:gezentımı olcak nedırr

:1::1::1:hahaa koptumm akıllı uslu olsun damatımm.. kızcen sımdılıkk epeyy tontiş sonra bılememm . damatımıı bır gorem heleee

dur öğlen arası atacam fotosunu görürsün yakışıklı damadını:32::32::32:

nerdekı tatılemıı gıttı :27::27::27:
:52::52::52: verme suksuk rüzgar elifimi yedi yirmidört döver:23:haşin erkekim:16:
Koptum kız sana tatil yaramış:38:

aaa. okadarr demekk yaraamaz.. .. ben kızımı dovdurtmem hemm hıh :52::52::52:

Suksuk ben de çatlatpatlak ama yusyuvarlak degil:21:
Ben gitseydim eger tatile:5:şort bikini var ya onlar kurtarır karında çatlat olmadı çok şükür bacak üstlerinde var:31:
Dbakırdayım canım harbi o kadar yani yanıyoz:ssz:klimanın önündeyiz hep
Faturalar gelince yanacaz asıl:ssz:

suksuk dünürüm sen bu karamın dediklerine kulak asma benim oğlum karısını el üstünde tutar ben biliyom anayım ben ana boşuna 8 ay 1 hafta karnımda taşımadım:52::52::52:

Bak anasının karnında bile rahat durmamış bacım:52:
O kadar kız efeye bir osmanlı tokatı geçirdi biz görmeden
Ama fotoda çıkmış allahtan koymuştum akbüme herkes şahit yer gök şahit:23:
Kız suksuk sayfa atlıyon bacım:19:dedik ya stressin vınını ahmet saklamış bulamıyo:5:
Ve şu foto koymuştum hangisi olsun temamız diyom:47:niye önemsemiyonuz:47:

suksuk dünürüm sen bu karamın dediklerine kulak asma benim oğlum karısını el üstünde tutar ben biliyom anayım ben ana boşuna 8 ay 1 hafta karnımda taşımadım:52::52::52:

dur öğlen arası atacam fotosunu görürsün yakışıklı damadını:32::32::32:

:1::1::1::1::1:benım kızcemde 40+3 de geldı rahatı ıyıydı pek canı ıstemedı gelmeyı. tmm beklıyorum fotoyu damatımınn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bak anasının karnında bile rahat durmamış bacım:52:
O kadar kız efeye bir osmanlı tokatı geçirdi biz görmeden
Ama fotoda çıkmış allahtan koymuştum akbüme herkes şahit yer gök şahit:23:
Kız suksuk sayfa atlıyon bacım:19:dedik ya stressin vınını ahmet saklamış bulamıyo:5:
Ve şu foto koymuştum hangisi olsun temamız diyom:47:niye önemsemiyonuz:47:

sana laf yetiştiriyoz anam oğluma iftira atıyon sen:47::47::47:
valla kaynadı o ama mikili olsun çok tatlı hem sende mikiyi seversin avatarın da mikili

sana laf yetiştiriyoz anam oğluma iftira atıyon sen:47::47::47:
valla kaynadı o ama mikili olsun çok tatlı hem sende mikiyi seversin avatarın da mikili

Foto duruyo yükliyim istersen suksuk gör bakalım delillerle konuşuyom ben:23:
Hem sen yazmadın mı dövecek çocuk arıyor rüzgar diye yalan de:23:yalan de:23:

kız karam ne fesatsın sen dünürüm durmuş sen durmuyon oğlumun iyi bi çocuk olduğunu sana kanıtlamak için bi yerlerimi yırttım:52::52::52:

Oylamaya sunuyom bakayım hangisi günün sonunda oy çoklugunu alacak
Herkesten yorum bekliyoruö:46:

Yok suksuk verme sen rüzgara bak eli maşalı bu çocugun:52:

Back
X