2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tabi ki, Allah ne kısmet ederse,kız erkek farketmez,ama doktorlara da bu tututmlarından dolayı hak vermek lazım,o kadar cahil insan varki etrafta,bu toplumun içinde bu çağda nasıl hala hayatta kalabiliyorlar diye merak ediyor insan.
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.

amin inşallah :emir_bebek:

ben sanırım şanslı hamilelerdenim. 12 haftalığım ve şimdiye kadar sadece bir kere inanılmaz midem bulandı, onda bile yine de kusamadım. kokulara karşı çok az hassasiyetim var. neredeyse bütün gün hafif bir mide bulantısı ile dolaşıyorum ama hepsi o kadar. dayanılmayacak bir durumum yok çok şükür. arada sırada sızlanmalarıma bile abarttığımı söyleyerek laf eden eşim sizler gibi olsam ne yapardı çok merak ediyorum açıkçası. :19:

Al benden de o kadar. Arada hafif midem bulansım eşim "sen dayanıklı kadınsın, çok sağlıklısın mızmızlanma" diyor.

Neden boyle diyorlar anlamiyorum ilkbaslarda banada esim ole dedi sonra istifra etmeye baslayinca giki cikmadi bi keresinde cok sinirlendim git basimdan dedim :D

Eki Görüntüle 353079

kızlar ben şimdiden odalara göz gezdirir oldum......sizde güzel odalar bulursanız paylaşın, belki birimizden birine fikir olur....

çok güzel odalar ama ben ilerde başıma bela olur diye boş odam olmasına rağmen sadece park yatak ve dolap alacağım ama özenmiyor değilim :)
alınca resmini ekle :)

kesin değil ama kız ola bilir dedi doktor :) bakalım kısmet, ben şimdiden pembişlere bakmaya başladım......
ben oda takımı alırım birde ufak ilk aylar icin yatak başıma alırım diye düşünüyorum.....

bu arada kızlar bebin bebişde hareket etmiyordu....doktor ultrasonla bırazcı dokundurdu.....o an saniyelik bile olsa şunu düşündüm: doktor panikledi ve bebek hareket etmiyor diye birden vurarak uyandırma gereği duydu.......diyorum ya saniyelik kötü düşünce girdi içime......çok korktum bir anlık......ama sonra zıpır zıpır hareket edip geriliyordu, ellerini açtı parmaklarını saya bileceğimiz şekilde, çok güzel bir andı yawwww, özledim şimdiden :)):nazar:

ayy ne güzel ben devlette yaptırdım göstermedi bebişimi kağıdını da vernmedi oysa ne gzüle çok belirgindi dğer ultrasonra göre
başını oynattı sadece onu gördüm

Kızlar bebek odaları bakmaya başlamışsınız bile ne güzel.....

benim doktorum şöyle anlattı mesela 8+5 misin küsüratı (5'i) at o kadar haftalıksın. Yani 8+3 olunca hala 8 haftalık olacaksın. Ben senin yerinde olsam beklerdim bir hafta daha...

hangi toxo negatif? IgG ise bağışıklığın yok. IgM ise şu anda hastalık geçirmiyorsun.

ikside negatif :D
yani geçirmemşim ve şu an da geçirmiyorum
ama et yiyom ben valla dışarda
çok kasmıyom napıyım

Kızlar bugün tahlil sonucu götürmeye doktoruma gittim. Cinsiyetini merak ediyorum dedim. Baktık
kızımız olucak inşallah. Kız annesi olucamm:46:
Kocacım da çok sevindi. Ben hep kız olmasını istemiştim dedi :)
Sağlıklı olsun hepimizin bebişleri inşallah.

aaa ne güzel maşalhh
belirtiler erkekti :)
demekki halk hurafeleriyimşşş :)

kızlar yazılarınızı şu ara çok takip edemiyorum midemden dolayı kusura bakmayın..arada bakıp çıkıyorum..ayrıca moralim çok bozuk bugün doktora gittim..normalde kontrolüm hftsonuydu ama 2 gündür kasıklarımda ağrı vardı merak ettim dayanamadım gittim..bebeğin gelişimi normal dedi doktor:nazar: ancak kesede kanama varmış 3 gün boyunca hastaneye gidip progestron iğnesi ve serum alıcam sonrasında doktor geçip geçmediğine bakacak..çok endişeliyim..dua edin ne olur benim için..daha önce bir düşük yaşadım zaten..o yüzden korkuyorum:14:

geçmiş olsun canım kendine ii bak 1 hafta sonra tehliken tam geçer bu hafta çok dikkatli ol yürüken bile

eğer 2 kız olursa ayrı ayrı oda yapmanın almei yok ve alanlarını da daraltmak istemem bakın şu odalar nasıl....renkler den çok modellere odaklanın ama lütfen :)

$modern%u00252Bluks%2Bcift%2Bkatli%2Branza%2Bmodeli.webp

$kiz%u00252Bcocuklari%2Bicin%2Branza%2Bmodeli.webp

$teen-agers-bedroom-design-style.webp

Neden boyle diyorlar anlamiyorum ilkbaslarda banada esim ole dedi sonra istifra etmeye baslayinca giki cikmadi bi keresinde cok sinirlendim git basimdan dedim :D
Bir de benimki nasıl nazlıdır. Hapşursun üç gün yatar çok hastayım diye.....Onların başına gelse kıyameti kopararlardı...

ikside negatif :D
yani geçirmemşim ve şu an da geçirmiyorum
ama et yiyom ben valla dışarda
çok kasmıyom napıyım
geçmiş olsun canım kendine ii bak 1 hafta sonra tehliken tam geçer bu hafta çok dikkatli ol yürüken bile

dışarıda salata da yeme. evde de sirkeli suda beklet öyle yıka meyve ve sebzeleri... sokak hayvanlarından da uzak dur.

eşimle konuştum yavaş yavaş yer etsin kafasında :) kız olursa aynı odaya alırım ama erkek olursa istemem kızımın odası pembe beyaz hep... erkek olursa yeni oda lazım ... şöyle maviler olsun dilsenin odası ona hitap etmez.

canımmmm hayırlı olsun kızımız oluyor haaaa Allah tamamına erdirir inşallahh

hep oğlan oğlan diye diye alıştırmışsın bizi MUSTAFA ya
şaşırdımmmm:nazar::nazar::nazar:

filiz ay oda derdine düştüm kaçırdım ya:) hayırlıııı olsun kızışınnnnnnnn ona kocaman birrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar:
darısı bize inşallah ya...5 martta gideceğim bakalım...

ben çok kötüyüm, işten erken geldim eve zaten bugün çok asık suratlı ve keyifsizdim. Eve geldim bir sürü işim var yetişemiyorum, kafamdayamak istediğim bir sürü şey var ve bende deli gibi umutsuzluk. her yerimi kapladı birden. ağlamaya başladım, susamdım, karamsarlıktan kendimi bulamıyorum...

ben çok kötüyüm, işten erken geldim eve zaten bugün çok asık suratlı ve keyifsizdim. Eve geldim bir sürü işim var yetişemiyorum, kafamdayamak istediğim bir sürü şey var ve bende deli gibi umutsuzluk. her yerimi kapladı birden. ağlamaya başladım, susamdım, karamsarlıktan kendimi bulamıyorum...

ah canım ne oldu sabah kötümü kalktın yataktan... oluo bu buhranlar nedense... üzülme ya...:49:

ewet biçok arkadaş cinsiyetleri öğrendi hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah sonradan değişmez cinsiyetler çünkü bu haftalarda yanılma payı çok oluyomuş bi ay erkek olucak die alışıp bisürü bişi alıp kıza dönmesi hiç hoş olmaz inşallah öğrendiğimiz bütün cinsiyetler doğrudur değişmez

Ben de dün kötü bir gün geçirdim. BAzen bana da geliyorlar öyle.... Güzel bir ıhlamur yap ve erken yat bugun...

bu ara normalmiş bu tarz şeyler zaten herşeye yetişmek zorundada değilsin zaten çalışıyosun bide hamilesin üstüne bütün ev işlerine yetişmek zorunda değilsin bırak iş durur sonrada yapılır strese sokma bu kadar kendini bence sıcak bi papatya çayı iç uzat ayaklaını dinlen

Back
X