2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam ben 2012 ekim annesi olacağım inşallah Allahın izniyle şöyle bikaç sayfa okudum cinsiyetleri öğrenenler olmuş nasıl yaniiiiiiii çok erken değil mi?? ne zaman öğrendiniz hangi ara???:nazar::nazar:

ne güzel bi çok arkadaşımız cinsiyetleri öğrenmişler.. allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.. bende bugün dr a gittim 12+2 yiz herşey normal çıktı ense kalınlığı 1mm iyi dedi. 6cm olmuşuz:) cinsiyetimiz belli değil sormadım daha erken diye.. kalp atışı 158 nekadar çok:) 2li tarama testimin sonucunuda haftaya alıcam.. inşallah sorunsuz birgebelik geçirir evlatlarımızı alırız kucağımıza..:49:

Kızların cinsiyet tayini daha geç yapılır derler ama öğrenenlerin de çoğu kız bebek bekliyorlar.

ben bu cinsiyet olayına inanıyorum çünkü görümceme de erkenden kız dendi kızı oldu usg aleti dr un tecrübesi iyi ise yanılma payı yok gibi bişi...

selam ben 2012 ekim annesi olacağım inşallah Allahın izniyle şöyle bikaç sayfa okudum cinsiyetleri öğrenenler olmuş nasıl yaniiiiiiii çok erken değil mi?? ne zaman öğrendiniz hangi ara???:nazar::nazar:

Ağustos sonu ya da eylül başı anneleri öğrendi genelde. Ben mesela eylül sonu annesiyim, hatta belki ekim başı. Daha ikili teste bile 3 haftam var..

benimde ikili için 1 haftam var çok heycanlıyım bebeğimi göreceğim için en son fasulyeye benziyodu şimdi ellerini kollarını görücez inşallah

mrb kızlar ne güzel cinsiyetler belli olmuş bazılarının bızde kızlarımla beraber sabırsızlıkla beklıyoruz pazartesi benimde randevum var belli olurmu sizzce kızlar

haydin size bir soru... doğum fotoğrafçılığı ile ilgili ne düşünüyorsunuz... benim bir tarafım çok istiyor bir tarafım gerek yok diyor... ama kızımda hiç fotom yok biliyor musunuz... kaynanamın evinde suyum gelince apar topar hastaneye gittik allahtan bebek çantası arabada idi... kısacası şimdi o hataları yapmak istemiorum...

haydin size bir soru... doğum fotoğrafçılığı ile ilgili ne düşünüyorsunuz... benim bir tarafım çok istiyor bir tarafım gerek yok diyor... ama kızımda hiç fotom yok biliyor musunuz... kaynanamın evinde suyum gelince apar topar hastaneye gittik allahtan bebek çantası arabada idi... kısacası şimdi o hataları yapmak istemiorum...

Ben kendim de fotoğrafçılıkla uğraştığım için asla atlamayacağım bir konu...Bir arkadaşımı ayarlayacağım çekimlere giden... Koşa koşa gelir...

İstanbulda olsan ve karnımdaki izin verse valla koşa koşa gelirdim...

ah canım benim valla bu cevabı verdinya gelsen bu kadar sevinirdim :1:
ya fiyatlar istanbulda bi iki konuştum normal düşünüorum deyince zor denk getirmek dediler fiyatlar 300 400 zaten doğuma vereceğim 2000 belki fazla... çok geldi...

ya fiyatlar istanbulda bi iki konuştum normal düşünüorum deyince zor denk getirmek dediler fiyatlar 300 400 zaten doğuma vereceğim 2000 belki fazla... çok geldi...

valla ben ankarayı seviyorum ya gerçi çok gezdik babam sayesinde ama ama ankarayı tek geçerm... 6 sene eryamanda yaşadık... 3 yıldır da yıldız dayım:)

Evet fiyatlar çok fazla.. Benim de nazımın geçeceği bir arkadaşım . Gece 2 de doğursam da gelir, beş kuruş ta para almaz. Yoksa zor, hem dünyanın parasını ödeyeceksin hem de saat olarak ayarlama yapıp randevu alacaksın....Ama o arkadaşım da hamile kalmaya çalışıyor. Hamile kalırsa yakın zamanda gelemez herhalde.

Evet fiyatlar çok fazla.. Benim de nazımın geçeceği bir arkadaşım . Gece 2 de doğursam da gelir, beş kuruş ta para almaz. Yoksa zor, hem dünyanın parasını ödeyeceksin hem de saat olarak ayarlama yapıp randevu alacaksın....Ama o arkadaşım da hamile kalmaya çalışıyor. Hamile kalırsa yakın zamanda gelemez herhalde.

ya ne annem anlar ne kaynanam... ben bebek çantasına bir allık rimel koyayım diyorum... bu sefer unutmam valla :D :emir_bebek::1:
belki erkek kardeşim çeker diyeceğğim ama gelir mi çalışıo vs vs.... o anlar bu işlerden istediğim belli başlı pozlar var ama doğumda kim çekecek... ben önemli değilim sonuçta bebeğin ilk muayenesi göbeğin kesilmesi vs hepsini görmek istiyorum... yada tecrübeli olduum için makineyi alsam kendim çekebilir miyimki :52::52::52:

Back
X