Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızların cinsiyet tayini daha geç yapılır derler ama öğrenenlerin de çoğu kız bebek bekliyorlar.
selam ben 2012 ekim annesi olacağım inşallah Allahın izniyle şöyle bikaç sayfa okudum cinsiyetleri öğrenenler olmuş nasıl yaniiiiiiii çok erken değil mi?? ne zaman öğrendiniz hangi ara???![]()
benimde ikili için 1 haftam var çok heycanlıyım bebeğimi göreceğim için en son fasulyeye benziyodu şimdi ellerini kollarını görücez inşallah
haydin size bir soru... doğum fotoğrafçılığı ile ilgili ne düşünüyorsunuz... benim bir tarafım çok istiyor bir tarafım gerek yok diyor... ama kızımda hiç fotom yok biliyor musunuz... kaynanamın evinde suyum gelince apar topar hastaneye gittik allahtan bebek çantası arabada idi... kısacası şimdi o hataları yapmak istemiorum...
Ben kendim de fotoğrafçılıkla uğraştığım için asla atlamayacağım bir konu...Bir arkadaşımı ayarlayacağım çekimlere giden... Koşa koşa gelir...
kızım sen benim doğuma gelir misin o zamansen doğurmazsan tabiki
![]()
İstanbulda olsan ve karnımdaki izin verse valla koşa koşa gelirdim...
ah canım benim valla bu cevabı verdinya gelsen bu kadar sevinirdim
ya fiyatlar istanbulda bi iki konuştum normal düşünüorum deyince zor denk getirmek dediler fiyatlar 300 400 zaten doğuma vereceğim 2000 belki fazla... çok geldi...
ah canım benim valla bu cevabı verdinya gelsen bu kadar sevinirdim
ya fiyatlar istanbulda bi iki konuştum normal düşünüorum deyince zor denk getirmek dediler fiyatlar 300 400 zaten doğuma vereceğim 2000 belki fazla... çok geldi...
valla ben ankarayı seviyorum ya gerçi çok gezdik babam sayesinde ama ama ankarayı tek geçerm... 6 sene eryamanda yaşadık... 3 yıldır da yıldız dayım:)
Evet fiyatlar çok fazla.. Benim de nazımın geçeceği bir arkadaşım . Gece 2 de doğursam da gelir, beş kuruş ta para almaz. Yoksa zor, hem dünyanın parasını ödeyeceksin hem de saat olarak ayarlama yapıp randevu alacaksın....Ama o arkadaşım da hamile kalmaya çalışıyor. Hamile kalırsa yakın zamanda gelemez herhalde.
6 ayda üniv. in kampüsünde kaldım yurtta... onu unutmuşum. üniversite ve masterım boyunca ankaradaydım.