- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
marji kuzum nerelerdesin hiç gelmemişsin topiğe
sekos nerde taşındımı acaba
topik çok sessiz canım bu aralar o yüzden pek yazmıyorum bazen sadece okuyup çıkıyorum.
sen nerelerdesin asıl ne zamandır yoksun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
marji kuzum nerelerdesin hiç gelmemişsin topiğe
sekos nerde taşındımı acaba
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Efe gecede 500 kere uyanıyorböyle okula gidiyorum
Ne derdi bil bilsem bir elime geçirsemzaten sabah5.20 uyan 6 servis 7 okul başlıyo eve dönüşüm 2
Gece de uyumuyoruz dag olsa dayanmaz ama ben anayım dayanıyom
Havalar döndü :86::86:efe üstünü örtmüyo örtsem de zaten dönerken açılacak
Terletmeyen uyku tulumu var mı önereceginiz
Efe ye babaannesi bakıyo çok da iyi bakıyor Aklım hiç kalmıyor
Orda çok mutlu zaman zaman gidip gözlüyorum:86:
Ammma lakin çok özlüyorum videolarını izliyorum fotolarına bakıyorum:98:
Şimdi dgünü fotosu koyayım siz de hasret giderin![]()
başladı okula ablası ama inan ben bi düzen oturtamıyorumki
uyumayan hareketli bi bebekle öylece kalakakdım
bide buğün ahmet paşayla ben hastalandık abimizden bulaştı ohhh tam olduk evde şenlik var anlıycanbak arsızlığa vurdum
yorum morum yok sananiye koymadın bu kadar zamandır
ya bende geçenlerde baktım bazı fotolara zannedersem
fatih kaan mert ve eylullere ve ebrara baktım ama yorum yapamadım acaleden baktım
hepsine maşallah çektim kocaman olmuşlar![]()
streess gecmis olsun hastamısınız hemen atlatın insallah
elif öykü tüm uyku tulumları terletiyo ve hep içleri elyaf onlar daha cok hasta eder bence
karam yaptım yorumları kız sanada allah kolaylık wersın cok erken gdiyomussun
buarada bizde hastaydık babamızdan gecti ben kötü diildim eylülünki uzun sürdü ama hala burun tıkalı
ve dün kulaklarını deldirdik içimden bişiler aktı midem bi tuhaf oldu sanki
ilk defa bu kadar kalabılıga rastlıyorum uzuuuuuunnnn bi zamandır
napıyosunuz kızlar özledim hepinizi![]()
gecen sene lcwda almıstı esim uyku tulumunu 74 cm ayaksız içindeki elyafların hepsini cıkarttım sanki ince battaniye gibi oldu onu giydiriyorum yorganınıda cıkarrtım kolları dısarı cıkacak vaziyette yatırıyorum ara ara kontrol ediyorum oda cok acıyo üstünü cünkü
bu arada uyandı gittim tekrar salladım geldim:)
hep aynıyız elifcim sabah kalk kahvaltı ev topla yemek temizlik kosusturmaca aksama pert:)
ewet sanki cok acıyomus gibi geliyo bana ama yokbişeyi
sende varmı farklı bişiler
yok canım yaaa değişik ne olsun hep aynı.uykusuz geçen geceler akşama kadar emirin peşinden koşuşturmaca,yemek ,temizlik.
benimki daha uyanmadı ama 10 dk ya uyanır 1.5 saat uyuyo en fazla.gündüz yarım saat uyumuştu bunu uzun tuttu.
canım gündüz uykusunu ne zaman tek uykuya indiricez biliyomusun şuan 2 uykumuz var.akşamda 10 da yatıyoruz.sabah 7-8 e kadar.aralarda uyanıyoruz tabi.
oda mantıklı ben geçen sene almıştım ama aynı odadayız diye öçok giydimedim uyku tulumu.
EWET HEP AYNI BENDE 10 da uyutuyorum bazen salla salla 11 i buluyo tabi:) sabah 8 dede kalkıyoruz fix yani:)
bende bilmiyorum 2 kere uyuyo günde aksama dogru uyumuyosa cok mızmız oluyo bizimki bakalım kendileri karar verirler sanırım
eliföykücüm ben kacıyorum uyandı yazdırmıyo bana seni ve kaanı öpüyorum cnm kendinize iyi bakın
ben geldim:)))
valla sıpa bana bilgisayarı falan açtırmıyor:))
kızımın zayıflığı ve uykusuzluğu ile ilgili tahlil sonuçları pazartesi çıkacak.inşallah bir yolu vardır bu uykunun.
trt 1 de süper dadı diye bir program var izleyen var mı bilmiyorum.ne kadar doğru ne kadr gerçek bilemem ama çocuklara kendi kendine uyumuayı öğretiyor dadı:)) ben de yapıyorum onun yaptığını ama benimki oyun sanıyor gülüyor hep:))
diğer konuda iş:) bugün iyi bir iş teklifi aldım.ücretide iyi. maddi olarak sıkışmış durumdayız.ilaç gibi geldi. ama gelin görün ki kızımı bakıcıya emanet edemiyorum.kreş için daha erken gibi geliyor.kafam öyle karışık ki...bir yandan kızımı kendim büyüteyim diyorum bir yandan psikolojsi iyi bir anneyle büyümesi daha önemli diyorum.hayat şartları da malummm...
işte benden hbrler böyle....
moon83 teşekkürler cnm.herkesin geçmiş d.günleri kutlu olsun:))
ugrasıyorum ufaklıkla canım yatopik çok sessiz canım bu aralar o yüzden pek yazmıyorum bazen sadece okuyup çıkıyorum.
sen nerelerdesin asıl ne zamandır yoksun.
sağol canım sezonu açtık vallaSağol strescim yavrular büyüyor rabbim sağlık versin sizede geçmiş olsun hastamissiniz
sağol canımcanım bende alıcam uyku tulumu yarın kışlık alışverişe çıkıcaz.ama nasıl bişey alıcam daha bilmiyorum.
ahhh ahh o gece kalkmalar hepimizde var.allah yardımcın olsun erken kalkıyorsun senin için daha zor tabi.gerçi bizde 7 den sonra uyumuyoruz sabah.
çok geçmiş olsun canım yaaa atlatırsınız inşallah hemencecik.havalar serinledi dikkat etmemiz lazım artık.üstünü hiç örtmüyo benim sıpa hasta olucak diye çok korkuyorum.yarın şu uyku tulumunu alsam biraz rahatlıycam.
benimkide uyududa şimdi öle girebildim canım ayaktayken imkan yok giremiyorum artık.
sağol canım inşallah bebeler hasta olmasın yastreess gecmis olsun hastamısınız hemen atlatın insallah
elif öykü tüm uyku tulumları terletiyo ve hep içleri elyaf onlar daha cok hasta eder bence
karam yaptım yorumları kız sanada allah kolaylık wersın cok erken gdiyomussun
sizede çok geçmiş olsun işte evde biri hasta olunca mikrop hop bulaşıyorbuarada bizde hastaydık babamızdan gecti ben kötü diildim eylülünki uzun sürdü ama hala burun tıkalı
buarada bizde hastaydık babamızdan gecti ben kötü diildim eylülünki uzun sürdü ama hala burun tıkalı
ugrasıyorum ufaklıkla canım ya
uyku olayı olmayınca o uyanıkken ne mümkün bilgisayara ellemem hemen üstüne atlayıp kurcalayıp ayarlarını bozuyobende elleyemiyorum bile
gecenlerde vının kapagını sökmüs içindeki sim kartı çıkarıp ağzına atmış boğuluyodu valla ödüm patladı parmagımı sokup çıkardım ağzındanartık vını bile saklıyorum
ahmet vına sarmış niyeyse:26:
esas mertim nasıl oda kudurukmu yoksa asabi agır abi modundamı
sağol canım sezonu açtık valla
sağol canım
üstü hep acık gündüz zaten kısakol gece uzun kol giydiriyorum sadece gecede hep ayağımda onunda benimde mecburen üstümüz açık bende kapmışım zaten şifa
hasta bebek zor ya aman dikkat edin cızcız valla hiç susmadan cızırıyo
uyku tulumundada iyi bi markanın elyaf olmayan tulumu varmış heraldede tam bilmiyorum ya öğrenirsem yazarım
sağol canım inşallah bebeler hasta olmasın ya
sizede çok geçmiş olsun işte evde biri hasta olunca mikrop hop bulaşıyorhepte aynı hastalık salgın heralde ahmette nefes bile alamıyo burnundan yemiyoda tabi geçsin gitsin çarçabuk bebelerden
kulağını niye deldirdinküpemi takıcan kokoşa
kulagını çekiştirip zarar vermesinde süslensin fıstık
napıcaz peki canım yaa üstü hep açık oluyo yanına gittiğimde.geçen kış yanımdaydı sorun olmamıştı çok fazla bu kış ayrıyız.
neler yapıyosun canım bayadır yoktun
doğum gününüz kutlu olsun canım
babaya çok düşkün heralde canım ebrar.bilgisayarmı oynattı dedin nasıl oynuyo kız ne oynuyo.
allah hepimize kolaylık versin canım zor gerçekten gece uykusuz kalıp bide gece uykusuz kalmış çocuğun zırıltısıyla akşama kadar uğraşmak.geçecek inşallah bu günlerde.eninde sonunda gece uyuyan bebeklermiz olucak bizimde :26::26:diye umuyorum.
benimki kalkınca beni görüp yatmyoda beni görsün daha fena kalkıyo oyun oynayalım diye.sanki gece boyu uyumayan o değil.ama tabi uyumamasından dolayı çok mızmız oluyor.
strescim nerelerdesin mehmet okulada başladı gelmiyosun çok.
ahmet bu ara daha fena demek.ahhh ahhh bi düzelse şu uykuları başka bişey istemiyrum.
bende internette araştırırken okumuştum bebekler yorgunluktan fazla uyarılmaktanda uyuyamazlarmış.doğru diyosun aslında.