2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Strescim hayırlı. Zaman da insallah kardes gwlir oglusuma şimdilerde zor.
Sanada koca bir masallah guzel kilo vermiş sin:54:
sagol canım güzel verdim gerçekten:8:
darısı tüm vermek isteyenlerin başına:32:

slm bebişim:16:

nasılsın hiç girmiyorsun artık kırk yılda bir uğruyorsun topiğe.

valla ben anlattığım gibiyim yaramaz mertin peşinde haşatım çıkıyor.:37:

sanki büyüdü de küçüldü şımarık şımarık hareketler tavırlar daha şimdiden.

uzun zamandır yürüyor ya kendini büyüdü sanıyor galiba.:27:

ben herşeyi kendim hallederim havalarında.

dediğin gibi davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama başa gelince çok zor yaramaz bebekle uğraşmak.

bide bizimki bu aralar bir sosyal bir sosyal dün markette 3-4 yaşlarında bir kızın hırkasına yapıştı:53:çekiştirip birşeyler söylüyor

kızda bundan korkttu:1: zor aldık elinden hırkayı.aklınca muhabbet edicek oyun oynacak nerde büyük çocuk görse bayılıyor.

ahmet nasıl?özledik sizi ana oğul.
ahmet şükür iyi diyelim:1: gözünü çarptı mor kollar bacaklar mor sivrisinek heryerini ısırmıs şişmış kırmızı kırmızı kulaklar yanak kafa işte her yeri:5:ama bu fırlamalığa yinede bunlara şükür diyoruz
mesela koltuğa çıkıyor düşüyor aşşaı
sonra ağlıyor ağlaması bitince yine aynısını yapıyor:20: hiçbirşeyden ders çıkarmıyor yani:31:
mert evde yanlız yavrum oyun arkadaşı arıyo demek:1: ahmet abinin pesinde dolanıyor mehmet neyle oynasa oda oynamaya çalışıyor abisi ders çalışınca ders masasının altında oturuyor veya çekmecelerini kurcalıyor:55: yani ahmetin abisi şimdilik bişekilde onu oyalıyor:ssz:
bizde sizi özledik bu arada:38:

yahu ne zman pcye geçsem bi kıpraşım içinde oluyor benim cimcimmde

inek sütü ben hala vermedim balı da öyle...
bir de bayanlar benimkiin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı yedirdiklerimden dedim şüüphelendiklerimi vermemeye başladım bi haftadır hala var geçmedi. acaba sizinkilerde de var mı?(şüphelendiğim; yumurta, evde yaptığım peynir)

sagol canım güzel verdim gerçekten:8:
darısı tüm vermek isteyenlerin başına:32:

ahmet şükür iyi diyelim:1: gözünü çarptı mor kollar bacaklar mor sivrisinek heryerini ısırmıs şişmış kırmızı kırmızı kulaklar yanak kafa işte her yeri:5:ama bu fırlamalığa yinede bunlara şükür diyoruz
mesela koltuğa çıkıyor düşüyor aşşaı
sonra ağlıyor ağlaması bitince yine aynısını yapıyor:20: hiçbirşeyden ders çıkarmıyor yani:31:
mert evde yanlız yavrum oyun arkadaşı arıyo demek:1: ahmet abinin pesinde dolanıyor mehmet neyle oynasa oda oynamaya çalışıyor abisi ders çalışınca ders masasının altında oturuyor veya çekmecelerini kurcalıyor:55: yani ahmetin abisi şimdilik bişekilde onu oyalıyor:ssz:
bizde sizi özledik bu arada:38:
bir de görsekkk zayıf halinii:27::17:

huhuuuuu bacılarrrrr :3::3::3::3::3::3::3:
nerelerdesiniz??
valla kız uyudu.kan ter içinde koşa koşa topladım mutfağı falan. şimdi dinleneceğim inşallah. yemeğim de var akşama.
selammmmm:3::3:

evet yanımda dediler... amann düşüncesizlik işte :) beğendiler ye tadınııı başka bir şey diyemediler

umutluay buradayım ben :)
bende senin gibi kızı uyuttum mutfağa girdim, toparladım, benim de yemeğim var oohhhhh rahatımmm.. ama uyanacak snaırım
uyandıııııııııııı
harbi düşüncesizlermiş:1: boşver insanoğlu işte sekoscum nasılsın evin nasıl sığdınmı sıcakmı soğukmu memnunmusun apartmanmı komşun nasıl bunlardan haber ver:27: hivdaya arkadaş varmı

bir de bayanlar benimkiin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı yedirdiklerimden dedim şüüphelendiklerimi vermemeye başladım bi haftadır hala var geçmedi. acaba sizinkilerde de var mı?(şüphelendiğim; yumurta, evde yaptığım peynir)
sıcaklıyo olabilirmi yani terleme felan veya çok öpüyomu babası felan :27:
ahmet inek sütü içmiyor devam sütüde içmiyor ben muhallebisine koyuyorum sabah yarım çay bardağı kahvaltısına koyuyorum bide yoğurt yiyor alıyodur ihtiyacını heralde

bir de görsekkk zayıf halinii:27::17:
:23::23:yakın zamanda koyacam söz:12: uğraşabileceğim en kısa zamanda albüm yaparım

bunları ilk defa vermiyorsun sanırım.sıcaklıyor falan olmasın.çok mu kalın giydiriyorsun acaba?

harbi düşüncesizlermiş:1: boşver insanoğlu işte sekoscum nasılsın evin nasıl sığdınmı sıcakmı soğukmu memnunmusun apartmanmı komşun nasıl bunlardan haber ver:27: hivdaya arkadaş varmı

maşallah cnm.vermişsin kiloları:nazar::nazar::nazar:

kızlar hazır sizi yakalamışken sorayım.
sebze yemeğini nasıl veriyorsunuz? biz bir türlü geçemedik. mesela ıspanak,karnıbahar vb. baya kaşıkla veriyorsunuz yiyor mu bebişler? ben yapamıyorum sanırım yaa....ya da benim kız uyuz:)))

ikincisi de evlilik hayatınız:17::17: ben evde sadece anne gibiyim:((( hiçbir hareket yok hayatımızda. eşimde sağolsun işten eve evden işe.haaa bir de spora gidiyor.geliyor yorgun yorgun.ben bildiğiniz evde kzını büyüten yemek yapan temizlik yapan bir hatun..canım çok sıkılmaya başladı bu konuda.böyle olan var mı?

merhabalar hanımlar bende oğlanı uyuttum mutfağı topladım karnımı doyurdum geldim.uyanır birazdan sanrım

dün gece okudum geçmişi herkezi beğendim alıntı yaptım cevap yazarken uyandı benim oğlan yanına gittim geldimğimde eşim başka bi sayfa açmış kapamış bi kızdım b kızdım.nolduki yeniden açarsın diyo bide.

süt olayı ben veremiyorum yani içmiyor zaten biberon almıyor suluğunda veriyordum bikaç kez içti artık hiç içmiyor bende çorbalarına muhallebisine kahvaltıın a falan koyuyorum.sütlü pirinç çorbası yapıyorum princi sevdiğinden yiyor güzelce.bazensebze çorbalarına bile koyuyorum süt bi şekilde içmesi gerekiyor çünkü.

strescim benim oğlanın kolları alnı yüzü hep mor kırmızı şekilller dudakları patlıyor kanıyor sürekli kendine zarar veriyor bi şekilde.ağlamıyorda benim oğlan çoğu kez.kafasını falan bilerek biyerlere vuruyor hoşuna gidiyor nedense.canını yakacak gibi değilde kızıyorum ama yine yapıyorum.

evett sığdımm evet güzel, en güzeli teras.. güneş alıyor pencereleri baya var her yer pencere sankiii:))) umarım kışın ısınırız sobalı çnkü, burada kaloriferli ev yokmuş.. alt katta eltiler oturuyor:) benim evsahibes elti yani tartışmış çıkmış..
onun gibi küçük yok girişteki bayanın 6-7 yaşında iki çocuğu var onlarla aradaaaaa sıradaaaaaa oynuyor balkonda görüyor genelde.benimkinin oyun arkadaşı benim deeee:23:

ahmetimin de fotosunu yükle ama olur mu,
yaa ben neden yükleyemiyorumm
tühh yaa kırk yılın başı albüm yapayım dedim olmadı buu
, hata diyo neden acepp

bunları ilk defa vermiyorsun sanırım.sıcaklıyor falan olmasın.çok mu kalın giydiriyorsun acaba?

maşallah cnm.vermişsin kiloları:nazar::nazar::nazar:
sağol canım verdim kurtuldum yüklerimden:8:
kilo gerçekten hamallıkmış:5: hayatımda ilk defa kilo almıştım ve bacaklarım ağrıyodu çabuk yoruluyodum
şimdide çabuk yoruluyorum gerçide hafiflediğimi hissediyorum
senın kilo problemin yoktu değilmi:26:

alacağın olsun sekos:35: inandım profilinde albüm aradım
kandırıldım aldatıldım:27:

yok kız koyacam süssüz püssüzüm ama koymak istedim dün çekilmiştim neden olmuyor defalarca denedimmm

sebze yemeğini nasıl veriyorsunuz? biz bir türlü geçemedik. mesela ıspanak,karnıbahar vb. baya kaşıkla veriyorsunuz yiyor mu bebişler? ben yapamıyorum sanırım yaa....ya da benim kız uyuz:)))

ikincisi de evlilik hayatınız:17::17: ben evde sadece anne gibiyim:((( hiçbir hareket yok hayatımızda. eşimde sağolsun işten eve evden işe.haaa bir de spora gidiyor.geliyor yorgun yorgun.ben bildiğiniz evde kzını büyüten yemek yapan temizlik yapan bir hatun..canım çok sıkılmaya başladı bu konuda.böyle olan var mı?

biri beni mi anlatıyorr

ya bir de benim ki tahriş olmuş yaaaa utanarak yazıyroum ama neden acaba?? kaşınıyor off off doğum yaptık çürüğe çıktık

sağol canım verdim kurtuldum yüklerimden:8:
kilo gerçekten hamallıkmış:5: hayatımda ilk defa kilo almıştım ve bacaklarım ağrıyodu çabuk yoruluyodum
şimdide çabuk yoruluyorum gerçide hafiflediğimi hissediyorum
senın kilo problemin yoktu değilmi:26:

yok çok şükür cnm 50 kiloyum. 1.62 boyum.16-17 kilo almıştım. verdim hepsini.
darısı vermek isteyenlerin başına;)

canım ilk defa verdiğin şeyler oldumu bu sıra.yumurtayı aylardır veriyorsundur belki peynirdendir.belki terliyordur ondanda olabilir.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

:46::46::46:

[h=4][/h]

kalabalıklaştık yine maşallah bize nazar değmesin.bugün bebeler aynı saatlerde uyudu demekki.anlaşalım hep aynı saatlerde uyutalım bari:9::9:

canım sebzeleri ben çorba olarakta veriyorum yemek olarakta.mesela ıspanağı falan bizim yediğimiz gibi yemek olarak yapıyorum kaşıkla yiyor.sen kaşıkla vermiyormusun canım anlamadım bberonmu alıyor sadece.

canım aranızda sevgi aşk devam ediyorsa sadece biraz heycana ihtiyacınız var sanırım.belki eşin seni sadece anne olarak görmeye başladı belkide senin davranışların buna sebep oldu.rahat bi vaktinizde güel bi süriz yapabilirsin bence ona sadece anne değilde onun kadını olduğunu hissettirecek:16::16::34::34:

yok kız koyacam süssüz püssüzüm ama koymak istedim dün çekilmiştim neden olmuyor defalarca denedimmm

biri beni mi anlatıyorr

ya bir de benim ki tahriş olmuş yaaaa utanarak yazıyroum ama neden acaba?? kaşınıyor off off doğum yaptık çürüğe çıktık

mantar olabilir mi? kuru tutmaya özen göster.
valla ne bileyim cnm.daha 3 yıllık evliyim.herşey bitti sanki benim hayatımda.bildiğin 40 yıllık evliler gibiyiz. artık ne sarılma ne el ele tutuşma hiçbişey yok. gerçi el ele tutşacak ortam olmuyo. dışarıda hep kızın arabaı oluyor:)))

biri beni mi anlatıyorr

kız bana onu prezrvtf yapıyo hiç sevmiyorum o yüzden.:17::17:

ben sebzeyi kıymayla haşlayıp blendırlıyorum tabi yağını tuzunu herbişeyciğini koyuyorum öyle veriyorum:31:
evlilik hayatına gelince hepimiz hemen hemen aynıyızdır canım:27:

merhabalar hanımlar bende oğlanı uyuttum mutfağı topladım karnımı doyurdum geldim.uyanır birazdan sanrım

dün gece okudum geçmişi herkezi beğendim alıntı yaptım cevap yazarken uyandı benim oğlan yanına gittim geldimğimde eşim başka bi sayfa açmış kapamış bi kızdım b kızdım.nolduki yeniden açarsın diyo bide.

süt olayı ben veremiyorum yani içmiyor zaten biberon almıyor suluğunda veriyordum bikaç kez içti artık hiç içmiyor bende çorbalarına muhallebisine kahvaltıın a falan koyuyorum.sütlü pirinç çorbası yapıyorum princi sevdiğinden yiyor güzelce.bazensebze çorbalarına bile koyuyorum süt bi şekilde içmesi gerekiyor çünkü.

strescim benim oğlanın kolları alnı yüzü hep mor kırmızı şekilller dudakları patlıyor kanıyor sürekli kendine zarar veriyor bi şekilde.ağlamıyorda benim oğlan çoğu kez.kafasını falan bilerek biyerlere vuruyor hoşuna gidiyor nedense.canını yakacak gibi değilde kızıyorum ama yine yapıyorum.
o kafayı vurma bizdede oluyo sinirlenince yüzüstü yere yatıp kafayı hafifçe yere vurup duruyo:20:
kafası bi yere çarpıncada bi anda durup aynı yere bikaç kez daha vuruyo:53: kaanla aynılar canım işte:30:

evett sığdımm evet güzel, en güzeli teras.. güneş alıyor pencereleri baya var her yer pencere sankiii:))) umarım kışın ısınırız sobalı çnkü, burada kaloriferli ev yokmuş.. alt katta eltiler oturuyor:) benim evsahibes elti yani tartışmış çıkmış..
onun gibi küçük yok girişteki bayanın 6-7 yaşında iki çocuğu var onlarla aradaaaaa sıradaaaaaa oynuyor balkonda görüyor genelde.benimkinin oyun arkadaşı benim deeee:23:

ahmetimin de fotosunu yükle ama olur mu,
yaa ben neden yükleyemiyorumm
tühh yaa kırk yılın başı albüm yapayım dedim olmadı buu
, hata diyo neden acepp
eltilerin içine düştün desene:52: ilerleyen zamanlarda senden magazinsel haberler bekliyoruz o zaman:46:
oynasın hivda hanım annesiyle ama birini bulunca seni anında bırakacak eminim:9:
yapamadınmı albüm bende bugün yarın deniyim bi
ahmetsiz olurmu :13:

Back
X