canım bende ondan şüpheleniyorum 2 kat çorap giydirdiğim halde ayakları hep sğuk benim oğlanın.bende öleyimdir ayaklarım hiç ısınmaz ve hep midemi üşütürüm bu yüzden.ev ayakkabısı aldım oğlana panduf gibi onuda giymiyor çıkarıyor sürekli.
ooooooo stressss bacım nerelerdesin sen.tahmin etmiştim bebelerin zorladığından gelemediğini demek ahmet uykuyu teke düşürdü yani hep ayakta afacan bi çocuk var.birde yürümeye başlıyo işin dahada zor olsa gerek bu sıra. mehmeti hesaba katmıyorum bile
gel bacım yinede arada kaç gel biz olmasakta yaz merak etmeyelim en azından iyi olduğunuzu bilelim.
ahh ahh senin ahmetle benim kaanı bi eve koyucan tımaranelik oluruz iyice.

geçmiş olsun kız yine sakarlığın üstünde desene.
ya ne gaz ne gaz sürekli pırt pırt pırt.
canım kalbimin sesi kısılmış aslında benim bende neye yprucağımı şaşırdım bu uyku sorununu belki tesadüftür dediğin gibi.kendi odamızda yatırdığımız zaman farkederdimde uykusunda çıkarırdı gazını.ilk zamanlar çok sorunumuz yoktu zamanlama dışında uyudrdu güzelce.6. aydan sonra başladı bu uyku sorunları.
diş gaz büyüme atakları yorgunluk ayrılık kaygısı denen zımbırtı sanırım bunların hepsi üstüste gelince böle oluyo.

vayy be ne kilo vermişsin böle maşallah sana.erimiş gitmişsin resmen 20 kilo çok değilmi senin için ya o kadar fazlan yoktuki bi deri bi kemikmi kaldın yoksa kız.