Merhaba hanimlar nasilsnz masallah size bya ilerlemis sayfalar bebisler nasil
Bzmki artk kanepe masa dolanp duruo ustlernde bugn Iyi sukr yrn k.valdme gtcez 1 hafta orda kalcm
Kızlar bizim muhasebe büromuzun altindaki dukkan bosaliyor esimde bana parfum ve kozmetik taki satis magazasi jyapiyor gunde 4-5 saat gidicem eleman olcak ara ara gidicem ama oglus ofiste kalir ben arada dukkan a inicem.degisiklik olcak bizim icin mali Müşavirliği biraktim parfumcu oldum
Istanbuldayım cnm bende senle görüşmek isterdim
merhaba canım iyiyiz şükür siz nasılsınız ebrarla.
oo k.v ziyareti bayada uzunmuş allah yardımcın olsun.
Ebrar iyi skr cnm haliyle yaramazlga dvam uyku dznimz uctu gtti gce 2.5 ta yatyoz sbh 9da ayakta
Ay buaralar pk Iyiler cnm gelinim kizm dmler hediye almalar uzun zamandrda gtmydkck ozlemslr gdymde kaliym braz bkalm nlck
mooncum hayırlı olsun canım yeni işin ticaret kadını oluyosun demek.eşimle benimde hayalimiz dükkan açacak bana ev kredimiz bitince.
sen ankaradamıydın canım değildin galiba burda olsaydın gelirdim dükkana bi ara
Mooncm hayrli olsun yni isin ist. Nerdsn cnm
Sağol tatlım Yenibosna nadayz ama gunesli taraf inda evimiz
Aa baxa yaknz cnm bnde kocasinandaym
Esimin halaasi falan camlikahve tarafinda yakiniz cnm havalar duzelince görüşürüz insallah fatih caddesinde bizim ofis acacagimiz dukkanla alt ust orayada bekleriz
Sağol tatlım inşallah hayırlı olurIns cnm grusuruz hayirli olsun tekrardan
Sağol tatlım inşallah hayırlı olur
Allhm uyurmu bu kz kc saaT oldu sallyrm ya yne nbtcym =-O
bu dişleri bir çıkarsaydıkiyi olacak
diş stresinden iyice huyu bözuldu
Sağol cnm tskr ederimmoon hayırlı olsun iş yerin
hayırlı bol kazançlar olsun
benim oğlanda dün 2.30 da uyudu ama sürekli salaldığımdan açamadım bilgisayarı gelseydim beraber nöbet tutardık.
bu dişler bizide mahvetti oğluş çok huzursuz ee doğal olarak bende.uykusuzluk sürekli mızmız eli ağzında sürekli şimdi bide ağzına vura vura ağlıyo bende ağrı kezici veriyorum arada.
benim oğlanda dün 2.30 da uyudu ama sürekli salaldığımdan açamadım bilgisayarı gelseydim beraber nöbet tutardık.
bu dişler bizide mahvetti oğluş çok huzursuz ee doğal olarak bende.uykusuzluk sürekli mızmız eli ağzında sürekli şimdi bide ağzına vura vura ağlıyo bende ağrı kezici veriyorum arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?