- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
aaa ne güzel maşalhh
belirtiler erkekti :)
demekki halk hurafeleriyimşşş :)
canımmmm hayırlı olsun kızımız oluyor haaaa Allah tamamına erdirir inşallahh
hep oğlan oğlan diye diye alıştırmışsın bizi MUSTAFA ya
şaşırdımmmm
filiz ay oda derdine düştüm kaçırdım ya:) hayırlıııı olsun kızışınnnnnnnn ona kocaman birrrrrrrrr
darısı bize inşallah ya...5 martta gideceğim bakalım...
ewet biçok arkadaş cinsiyetleri öğrendi hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah sonradan değişmez cinsiyetler çünkü bu haftalarda yanılma payı çok oluyomuş bi ay erkek olucak die alışıp bisürü bişi alıp kıza dönmesi hiç hoş olmaz inşallah öğrendiğimiz bütün cinsiyetler doğrudur değişmez
ben bu cinsiyet olayına inanıyorum çünkü görümceme de erkenden kız dendi kızı oldu usg aleti dr un tecrübesi iyi ise yanılma payı yok gibi bişi...
haydin size bir soru... doğum fotoğrafçılığı ile ilgili ne düşünüyorsunuz... benim bir tarafım çok istiyor bir tarafım gerek yok diyor... ama kızımda hiç fotom yok biliyor musunuz... kaynanamın evinde suyum gelince apar topar hastaneye gittik allahtan bebek çantası arabada idi... kısacası şimdi o hataları yapmak istemiorum...
tebrik ederim canım hayırlı olsun kızımız bu arada sen nasıl belirtiler yaşadın arkadaş yazmış hurfeymiş diye merak ettim ben çok sık giremiyorum girsem bile hepsini okuyamıyorum beni mazur görrr
Benim gazdan göbeğim büyümüştü :) kocaman bi göbek vardı. Bide fazla bulantım olmadı. Lavaboya 4-5 kere gitmişimdir. Hatırladıklarım bu belirtiler. Sanırım göbeğim için demişti :)
filiz cok tebrik ederim. Allah saglikla kucagina alip buyutmeyide nasip eder ins. kizinla cok mutlu olun. darisi basimiza.
bisi sorcam ozellikle cinsiyeti ogrenen annelere.. hic cin takvimi veya diger seylere baktiniz mi? tutanlar var mi?
bisi sorcam ozellikle cinsiyeti ogrenen annelere.. hic cin takvimi veya diger seylere baktiniz mi? tutanlar var mi?
CANIM TEBRİKLERnazar:BENİM KONTROLÜMDE HAFTAYA CUMA VE MERAK İÇİNDEYİM ZOR DURUYORUM VALLA:)bişey sormak istiyorum sana karnın belli olmaya başladımı bide sen kontrole gitmeden önce karnında bişeyler hissetmeye başladınmı acaba hani hareketliymiş ya onun için
ay dmeeeeeeee sezeryandan korkuyorummmmmmmmmm.........
Sezeryandan bende cok korkuyorum yakizini normal mi dogurdun peki dils,cok sacma olacak ama cok korktun mu,neler yasarim diye cok korkuyorum ben,baska pek bir endisem yok,sadece dogum beni korkutuyor,yas 35 ilk hamilelik olunca biraz daha korkuyorum.epidural normal yapabilirim diye dusunuyorum ama tabi son ana kadar hersey degisebilir.
Hadi hayırlı olsun sana da kızın :)
Benimki istemek değil de erkek olacağını düşünüyordu. Sanki içime öyle doğuyordu. Doktor kız deyince şaşırdım. İnanamadım. O kadar inandırmışım kendimi erkek diye. Kız da olsa erkek de olsa çok severim ben bıdığı :)
hazırlık yapmayacak olsam valla öğrenmek istemem. Ben siz gibi merak etmiyorum bende mi bir anormallik var. Erkek hissediyorum ama. Nedendir bilemem... Cinsiyet belli olunca ilk isim gidip uyku seti almak olacak. Beşiği hazırlayacagim sizinle de paylaşırim tabiki 16 20.hafta yi beklerim ben ama. Kızım da 6 ay erkek dedi doktorlar sonra kız olduğu çıktı.
vallah bende erkek hissediyordum, ve etrafımdakı neredeyse herkez erkek diyordu.......hala sanki doktor yanılmış ve erkek dicekmiş gibi geliyor.....
ama tabiki ikisine de ayrı sevinirim....
benim ıkı kızmdada çin takvimi tutdu hatta çevremde baktıklarımda tuttu buda erkek gozukuyor
filizyavuzcum sen aralıkta hamile kaldın onu baz alıcan
benimki ne diyor çin takvimine göre??? 03.09.83 doğumluyum son adet tarıhım 28.11 ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?