ya ne annem anlar ne kaynanam... ben bebek çantasına bir allık rimel koyayım diyorum... bu sefer unutmam valla
belki erkek kardeşim çeker diyeceğğim ama gelir mi çalışıo vs vs.... o anlar bu işlerden istediğim belli başlı pozlar var ama doğumda kim çekecek... ben önemli değilim sonuçta bebeğin ilk muayenesi göbeğin kesilmesi vs hepsini görmek istiyorum... yada tecrübeli olduum için makineyi alsam kendim çekebilir miyimki
Senin kardeşin ya da eşinin kardeşi falan en mantıklısı....Büyükler anlamaz.
Yaaa gittiğim hastanede doğum sonrası güzellik paketi var. Odaya kuaför ve makyöz geliyor. Orada doğurursam süslü olurum.
Benim bir arkadaşım da hastaneye saç maşası götürmüştü.Kırmızı bandıyla saçlarını çok güzel yapmıştı. allık rimel pudra alınabilir yanına...Fotolarda dağıtmış çıkmayız en azından.Ama sezeryan olursa ne kuaför görür gözün ne makyöz ne de makyaj malzemesi..
hangi üniversite ben de burda okudum...
ay dmeeeeeeee sezeryandan korkuyorummmmmmmmmm.........
ben hacettepedeydim zaten... :) ama ne öyle ezdin beni sen küçüksün falan
Yok canım ezmek değil. Benim yaşım 34 olunca öyle dedim.
ne biliim küçük dedin banaben 25 im...
ne biliim küçük dedin banaben 25 im...
Ben birşeyler atıştırayım. Belki gelirim yine.
Hayat sürprizlerle dolu. Sen de genç yaşta anne olmuşsun. Bak ben 34 üm ancak sıra geldi çocuğa.benim de idealim okul bitirmek master yapmaktı odtü de hatta erasmus ile fransaya gidecektim burslu olarak ama annemle babamın ani boşanması ve arada kalmakla yurda çıktım kampüste ve herşey tepetaklak oldu eşiimle erkenden evlendik okul bitmeden sonra hemen hamile kaldım kızım doğdu şimdi kreş araştırıodum hatta 25 inde bir anne baba günü vaar ona gidecektim beğenirsem kızımı ona verecktim amaaaa bu bebek çıktı tüm planlarım alt üst oldu
Hayat sürprizlerle dolu. Sen de genç yaşta anne olmuşsun. Bak ben 34 üm ancak sıra geldi çocuğa.
valla ben ankarayı seviyorum ya gerçi çok gezdik babam sayesinde ama ama ankarayı tek geçerm... 6 sene eryamanda yaşadık... 3 yıldır da yıldız dayım:)
2 yıl dikmen, 2 yıl cebeci ve 3.5 yıl da eryamanda oturdum ben de....
ben 20 yıl eryaman 1. etapta yaşadım şimdi batıkentte ailem
sen 1. yi normal m yaptın dils3[/QUO
evet kızım normal doğum...
ben 20 yıl eryaman 1. etapta yaşadım şimdi batıkentte ailem
sen 1. yi normal m yaptın dils3[/QUO
evet kızım normal doğum...
aaa ne güzel inşallh bizede nasip olur :)
bend e normal istiyorum
kendi sancım gelir umarım suni sancıdan da korkuyorum
aaa ne güzel inşallh bizede nasip olur :)
bend e normal istiyorum
kendi sancım gelir umarım suni sancıdan da korkuyorum
allah hayırlısını versin bende sezeryandan korkuyorum ama... öyle gerekiyorsa öyle olacak ne yapalım
Hadi gözün aydın... Artık mustafam diye sevmezsin..Ben de kız istiyorum ama kısmet...
kızlar ya ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum nereye gidiyor bu yediklerin hergün yediklerimi saymak zor ama dün gece 9 buçukta karnım açıktı 3 tane hamburger yedim ve ancak doydum. Kendimiz yaptık tabiki.
aa süper, bana da kız dedi doktor......ama yanılma payım ola bilir dedi erken olduğundan :)
bende kız istiyordum içten içe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?