2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Senin kardeşin ya da eşinin kardeşi falan en mantıklısı....Büyükler anlamaz.
Yaaa gittiğim hastanede doğum sonrası güzellik paketi var. Odaya kuaför ve makyöz geliyor. Orada doğurursam süslü olurum.
Benim bir arkadaşım da hastaneye saç maşası götürmüştü.Kırmızı bandıyla saçlarını çok güzel yapmıştı. allık rimel pudra alınabilir yanına...Fotolarda dağıtmış çıkmayız en azından.Ama sezeryan olursa ne kuaför görür gözün ne makyöz ne de makyaj malzemesi..

ay dmeeeeeeee sezeryandan korkuyorummmmmmmmmm.........

ben hacettepedeydim zaten... :) ama ne öyle ezdin beni sen küçüksün falan

ne biliim küçük dedin bana ben 25 im...

benim de idealim okul bitirmek master yapmaktı odtü de hatta erasmus ile fransaya gidecektim burslu olarak ama annemle babamın ani boşanması ve arada kalmakla yurda çıktım kampüste ve herşey tepetaklak oldu eşiimle erkenden evlendik okul bitmeden sonra hemen hamile kaldım kızım doğdu şimdi kreş araştırıodum hatta 25 inde bir anne baba günü vaar ona gidecektim beğenirsem kızımı ona verecktim amaaaa bu bebek çıktı tüm planlarım alt üst oldu

Hayat sürprizlerle dolu. Sen de genç yaşta anne olmuşsun. Bak ben 34 üm ancak sıra geldi çocuğa.

valla ben ankarayı seviyorum ya gerçi çok gezdik babam sayesinde ama ama ankarayı tek geçerm... 6 sene eryamanda yaşadık... 3 yıldır da yıldız dayım:)

2 yıl dikmen, 2 yıl cebeci ve 3.5 yıl da eryamanda oturdum ben de....

ben 20 yıl eryaman 1. etapta yaşadım şimdi batıkentte ailem
sen 1. yi normal m yaptın dils3

kızlar ya ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum nereye gidiyor bu yediklerin hergün yediklerimi saymak zor ama dün gece 9 buçukta karnım açıktı 3 tane hamburger yedim ve ancak doydum. Kendimiz yaptık tabiki.

Ben de 1,5 kilo almışım doktor dikkat et kilona dedi. Henüz almamam gerekiyormuş.

aa süper, bana da kız dedi doktor......ama yanılma payım ola bilir dedi erken olduğundan :)
bende kız istiyordum içten içe

Hadi hayırlı olsun sana da kızın :)
Benimki istemek değil de erkek olacağını düşünüyordu. Sanki içime öyle doğuyordu. Doktor kız deyince şaşırdım. İnanamadım. O kadar inandırmışım kendimi erkek diye. Kız da olsa erkek de olsa çok severim ben bıdığı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…