2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aynen cnm:42:

He bu arada Arkadaşlar benim dükkanı gunduz gunduz soymuslar ya pazar günü bizim eleman baska musteri lere bakarken iki kadin bir cocuk posetlere atmislar küpekrem fondoten far ddaha neler neler 600 tl lik mal gitti.usta hirsizlar tipini gorseniz sosyetikler.esim farketti kamer görüntüsünü izlerken

geçmiş olsun canım.
hırsızlıkta dolandırıcılıkta pek ileri bir millet olduk ha. bulunur inş kim yaptıysa

çok inatçı oldu benim bu oğlan ya.
benim verdiğim kaşığa yemeğe ağzını açmıyo asla
ve daha bi sürü inatlaşma işimiz gittikçe zorlaşıyor

geçmiş olsun canım.
hırsızlıkta dolandırıcılıkta pek ileri bir millet olduk ha. bulunur inş kim yaptıysa

çok inatçı oldu benim bu oğlan ya.
benim verdiğim kaşığa yemeğe ağzını açmıyo asla
ve daha bi sürü inatlaşma işimiz gittikçe zorlaşıyor

Allah korkusu kalmamis kimsede cnm:19:

Benimkide istedigi olmadimi bana bagiriyor soyleniyor samki koca adam hisuna gitmeyen biri gelirse kapiyi yuzune çarpıyo:30: cok fenalarr

Allah korkusu kalmamis kimsede cnm:19:

Benimkide istedigi olmadimi bana bagiriyor soyleniyor samki koca adam hisuna gitmeyen biri gelirse kapiyi yuzune çarpıyo:30: cok fenalarr

zor bi dönemmiş kafayı yere vurmalar fln okudum.
kolay atlatırız inş. yaş krizinin öncüsü bunlar.

mrb arkadaşlar bnm kızımda hiçbirşey yemiyor ek gıdaya geçti geçeli dogru düzgün yemek yedigini bilmiyorum hiç birşey yemiyor doktor kndi yesin bırakın diyor ozaman da dagıtıyor oyuna çeviriyor bnm dedimden muzdarip olan arkadaşlar yardım istiyorum lütfen bu arada emziriyorummm

mrb arkadaşlar bnm kızımda hiçbirşey yemiyor ek gıdaya geçti geçeli dogru düzgün yemek yedigini bilmiyorum hiç birşey yemiyor doktor kndi yesin bırakın diyor ozaman da dagıtıyor oyuna çeviriyor bnm dedimden muzdarip olan arkadaşlar yardım istiyorum lütfen bu arada emziriyorummm
kac aylık yavrunuz

tam 18 aylıkk kız

Allah bagislasin gunduz emzirmeyin aciksin sadece geceleri emzirin bence benim oglumda memeciydi bir yasindan sonra dr tavsiys etti simdi gunduz bir iki kere ancak emer gece 2 kere emer emzirirsem yemek yyemez.boy kilo nasil cnm

Allah bagislasin gunduz emzirmeyin aciksin sadece geceleri emzirin bence benim oglumda memeciydi bir yasindan sonra dr tavsiys etti simdi gunduz bir iki kere ancak emer gece 2 kere emer emzirirsem yemek yyemez.boy kilo nasil cnm

emzirmezsem inatlaşıyor hiç yemiyor peşimi bırakmıyor keyfsiz oluyor bayadır kontrole gitmiyorus amaaralıkta gittik ozaman boy 79cm kiko 9.100 dü şimdi nasıl bilmiyorumm bilmekte istemiyorum bazen kilo yerinde sayınca sinir oluyorumm:47:

emzirmezsem inatlaşıyor hiç yemiyor peşimi bırakmıyor keyfsiz oluyor bayadır kontrole gitmiyorus amaaralıkta gittik ozaman boy 79cm kiko 9.100 dü şimdi nasıl bilmiyorumm bilmekte istemiyorum bazen kilo yerinde sayınca sinir oluyorumm:47:
Boyu Normal sınır icinde aslinda kilo biraz dusuk ssglik problemi yoksa yavrunuzun sıkıntı yapmayin ancak yemek yemesi sart nasil ccaziphale gelir mesala benim oglum sofrada kalabalık varsa dahaguzel yiyor hele biirde yasitlari varsa .sizde komsu cocugu varsa deneyin cagiri ozendirilince belki yer

geççmiş olsun daha dikkatli olmak gerek, zaten kıyafetleri düzgün olmasaydı elemanınızın gözü onların üzerinde olurdu... ustalarmışş desene!!!

teyzelerine kocamann birr uvvaaaaa yapıyor kızım (öpüyor) merak etmeyin ıslandığında bbbuuu diyip siliyor, çoook titizz çookk , boynuz kulağa geçti şimdiden

geççmiş olsun daha dikkatli olmak gerek, zaten kıyafetleri düzgün olmasaydı elemanınızın gözü onların üzerinde olurdu... ustalarmışş desene!!!

teyzelerine kocamann birr uvvaaaaa yapıyor kızım (öpüyor) merak etmeyin ıslandığında bbbuuu diyip siliyor, çoook titizz çookk , boynuz kulağa geçti şimdiden

Sağol tatlim.mecburen bir satis elemani daha aldık
Masallah kizina optuk cimcimeyi
Basak burcu bebeleri boyle duzenli benim oglumda eli pis oldumu temizletir aldigi esyayi yerine koyar :16:suya benkide fu diyor

Sağol tatlim.mecburen bir satis elemani daha aldık
Masallah kizina optuk cimcimeyi
Basak burcu bebeleri boyle duzenli benim oglumda eli pis oldumu temizletir aldigi esyayi yerine koyar :16:suya benkide fu diyor

evet düzenli ve de titiz
su demeyi bilmiyor teyzesi ''bu'' diyerek gösteriyor. ya hala anne demiyor. baba mama dede bu gel, ıhhh ıhhh ıhhhh aaa oooo hıııı kelimelerimiz. oysaki bülbül gibi şakıyorum bebekliğinden beri. geniş ailede büyümeyince konuşması anca bu kadar olur diye düşünüyorum

yazmayı unutuyorum hep, size bir sorum var benim sorunum
kızıma süt içiremiyorum biberonu almıyor kaşıkla vermeye çalışıyorum, dün de artık daha kaşığı görünce anladı bööhhhhh yaptı, içse daha iyi olacak, bal katmıştım içmişti çizgifilme dalıp.. dr bal bir müüddet daha vermeyelim dedi , gerçektende yüznde kızarıklıklar olunca bıraktım, muz kattım bir kere biraz içti, sonraki gün içmedi
yaaa nasıl verecem ben bu kıza sütü

sizler ne zman verdiniz? nasıl içiyorlar

kızıma süt içiremiyorum biberonu almıyor kaşıkla vermeye çalışıyorum, dün de artık daha kaşığı görünce anladı bööhhhhh yaptı, içse daha iyi olacak, bal katmıştım içmişti çizgifilme dalıp.. dr bal bir müüddet daha vermeyelim dedi , gerçektende yüznde kızarıklıklar olunca bıraktım, muz kattım bir kere biraz içti, sonraki gün içmedi

Ben bardağın içine pipet koyuyorum onunla heveslenip içiyor deneyin isterseniz benim de oğlum ıhlamuru içmiyordu şimdi pipetle içiyor

Benimkide sut icmiyor yeni yeni cilelki sut iciyor azicik :ssz:

Slm anneler nasılsınız yavrular nasıl? hiç giremiyorum mert çok fena aşırı yaramaz huysuz.

buralar eskisi kadar kalabalık değil kimse yazmaya fırsat bulamıyor bebekler ayaklandığından beri doğru dürüst.

As marjim evet gunler:54: kisa bebisler kuduruk gelemiyoruZ

Back
X