2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hadi geçmiş olsun kaç cm olmuş yavru ve oynuyor muydu annesi.maşallah test sonucu da iyi çıkar inşallah

Cok fazla hareket etmiyordu rahat ölçtü ense kalınlığınida
Kolları kafasindaydi falan :) sırın gözüküyordu , 12 haftalık gözüküyordu
Tam olarak , birde 6 cm kucuk mu ki acaba ?

kızlar dr a sormadan bitki çayı kullanmayın.bazı bitkiler rahmi uyarıyormuş.maydonoz-tarçın-nar vb google dan bakın hamilelikte yenmemesi gereken vb diye
zencefil çayını dr tavsiye etti zaten. içilebilen 4 çay var hamilelikte.
Ben günde 4-5 litre su içen bir insanım ama su bulantımı daha çok arttırıyor. yatma saatimden sabaha kadar sırf bir litre bitiririm. Kabızlık hiç olmuyor ama mide bulantısına da iyi gelmiyor su. Arkadaşların dediği şurubu aldım bugün bakalım işe yarayacak mı?

Günaydın kızlar.
Sabah şurup aldırdım eşime. Bakalım işe yarayacak mı? İnternetten arattım benimki tam olarak reflü.. İnşallah 11. haftada geçer diyorum. Sizler nasılsınız?

İkili testi iyi çıkanlara " ne mutlu size" diyorum

Gülpembe bugun senin ikili testin var galiba. İyi sonuçlarla gelirsin inşallah

benim ikili testin sonucu da yarın yada çarşamba gelir.....herkeze hayırlı haberler diliyorum...........

Cacao Butter'in deneme boyundan kullandım da katı bi krem. Vücuda göbeğe falan rahat sürülebilir mi ondan dolayı tereddüt ettim. Ama kokusu çok güzel. :)

Evet sıvı değil ama çok güzl bir vucut kremi. Sürerken bir problem yaşamıyorum ben, Bir kaç sene önce kullanmıştım, kakao yağının çatlaklara çok iyi geldiğini duyunca yine aklıma geldi.

Kızlar limangoda graco indirimde. oyunparkları ve bebek arabaları var. Ben henüz almayı dşünmüyorum ama bir fikrim olsun diye inceliyorum. İsterserniz bakabilirsiniz.

slm size bi tavsiye ama eğlencesine çin takvimi var oradan bebişlerinizin cinsiyetlerine bakın ben kızıma bakmıştım tuttu yaşını ve hamile kaldığın ayı yazıyorsun bebeğin cinsiyetini buluyor eğlencesine deneyin derim..

hanımlar ben heyecandan ense kalınlığını ölçtü ama sormayı unutmuşum şimdi burda okuynca aklıma geldi ultrason görüntüsünde yazar mı ki yazarsa ne olarak yazar ki??

canım bende sormadım, ense kalınlığı normal deyince bana yetti zaten. herşey didik didik sormaktan bıktım zaten :)))

Ense kalınlığını bilsek de yetmiyor ki. Benim ilkinde çok güzel çıkmıştı ense kalınlığı ama bebeğin haftasına göre erken alındığı için kan değerlerim uyumsuzmuş. Çok kötü bir sonuç çıktı. İkili testin kırmızı tehlikeli bölgesindeydim.
Sonra para verip özelde tekrar yaptırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum.

Yani sadece ense kalınlığı değil kan değerleri de önemli. Hiç düşünüp kurmayın kafanızda.

çin takvimine dayanamayıp bende baktım erkek gösteriyo bizde önümüzdeki ay öğrencez dr.um sölemedi. kızlar bide aranızda MULTİBİONTA die bi vitamin kullanan var mı :44:

slm kızlar...

umarım hepınız ıyısınızdır..yaklasık 1 haftadır felaket grıptım halada tam ıyılesmıs sayılmam..cıddı sekılde zor bıkac gun gecırdım..

hepınız kendınıze cok dıkkat edın gercekten su durumda ıken baya bı zor oluyor

Bebeğe isim seçmek ne zormuş yaa. İki isim verelim dedik eşim iki ismi de kendisi seçmek istiyo. Birisi annesinin adı olacakmış ikincisine de abuk sabuk bi isim bulmuş sinir oldum. Hiç bana seçme hakkı vermeyecek gibi. Çok kavga ederim ben bu adamla.

geçmiş olsun...Benim de ödüm kopuyor grip olacağım diye hamileyken.

bize de şimdiden başladılar isim önermeye ben baştan eşimle konuştum olursa ben karar vericem diye

ilahi cnm ya takma kafana erkekler böle benim eşimde tanıştığımızdan beri kızım olursa adı beray olcak dedi şüphelendim beray kim neden bu isim die meğer prmakklıklar arkasında die bi dizi vardı orda duymuş Allahtan kendi adımla çok uyumlu beray okey dedim ama erkek olursa ben koyucam bizde böle anlaştık napalımm böle idare edicez onları ama eğer sevmeseydim beray ismini ortalığı dağıtırdımm o da ayrı bi mevzu tabiii

Olmaz öyle şey. Annenin hakkı çoktur bebek üstünde o yüzden önce kadın dinlenmeli bu konuda. Bizim isimler belli, ikisini de ben seçtim ama eşim de onayladı. Sevmeseydi başka isimler bulurdum. Sonuçta onun da çocuğu olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…