- 12 Ocak 2012
- 277
- 24
- 98
hadi geçmiş olsun kaç cm olmuş yavru ve oynuyor muydu annesi.maşallah test sonucu da iyi çıkar inşallah
zencefil çayını dr tavsiye etti zaten. içilebilen 4 çay var hamilelikte.kızlar dr a sormadan bitki çayı kullanmayın.bazı bitkiler rahmi uyarıyormuş.maydonoz-tarçın-nar vb google dan bakın hamilelikte yenmemesi gereken vb diye
Ben günde 4-5 litre su içen bir insanım ama su bulantımı daha çok arttırıyor. yatma saatimden sabaha kadar sırf bir litre bitiririm. Kabızlık hiç olmuyor ama mide bulantısına da iyi gelmiyor su. Arkadaşların dediği şurubu aldım bugün bakalım işe yarayacak mı?bende çok oldu mide ağrısı-şişkinlik-ağız tadı değşmesi ve kokudan(yemek-deterjan vb tiksinme) ama 13. haftada ilacımı değiştirdi dr.santafer fort(kan ilacı) ve decavit verdi.şikayetlerim geçti.bir de günde 2 lt en az su içiyorum.ve sabah kalkınca da.1 lt şişeme koyup yatağımın yanına koyuyorum.gece wc ye gittikten sonra içiyorum arada sabaha karşı ağzım kuruyunca da.kabızlık-şişkinlik herşey geçti
Cacao Butter'in deneme boyundan kullandım da katı bi krem. Vücuda göbeğe falan rahat sürülebilir mi ondan dolayı tereddüt ettim. Ama kokusu çok güzel. :)
Cinsiyeti belli olanlar tekrar yazarlarsa ben listeye ekleyeyim. :)
hanımlar ben heyecandan ense kalınlığını ölçtü ama sormayı unutmuşum şimdi burda okuynca aklıma geldi ultrason görüntüsünde yazar mı ki yazarsa ne olarak yazar ki??
slm kızlar...
umarım hepınız ıyısınızdır..yaklasık 1 haftadır felaket grıptım halada tam ıyılesmıs sayılmam..cıddı sekılde zor bıkac gun gecırdım..
hepınız kendınıze cok dıkkat edın gercekten su durumda ıken baya bı zor oluyor
Bebeğe isim seçmek ne zormuş yaa. İki isim verelim dedik eşim iki ismi de kendisi seçmek istiyo. Birisi annesinin adı olacakmış ikincisine de abuk sabuk bi isim bulmuş sinir oldum. Hiç bana seçme hakkı vermeyecek gibi. Çok kavga ederim ben bu adamla.
Bebeğe isim seçmek ne zormuş yaa. İki isim verelim dedik eşim iki ismi de kendisi seçmek istiyo. Birisi annesinin adı olacakmış ikincisine de abuk sabuk bi isim bulmuş sinir oldum. Hiç bana seçme hakkı vermeyecek gibi. Çok kavga ederim ben bu adamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?