2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde kayınvaldem çok iyidir, tokatda kalıyor kendisi. Uzak olunca tatlı oluyor tabi. bir eşim 7 kardeşin en küçükleri olunca, kadın artık çok tecrübeli.
Gelinler arasında en çok beni sever, kendi dedi bunu......allah razı olsun bende annemden ayırmam......bebişin doğumda allah izin verirse o yanımda olucak......

Canım benimde kahve lekelenmelerim oldu, progestan alıyordum daha düne kadar.....çok şükür son iğnemi dün vuruldum.....2 haftadır hiç lekelenme olmadın allah şükür....

kız dedi doktorum teyzesi :)

diyorum ya bu sene kız senesi, baya kızımız oldu topikde :)) canım gözün aydın allah hayırlı evlatlar versin hepimize.....

amiiin cümlemize. ama kızlar kayınvalidem kafamı karıştırdı kız o kadar hareketli olmaz hem geç gösterir cinsiyetini dedi tabi bunu duyan annem doğru haklı olabilir dedi ve kafam çok karıştı sizce böyle bişey var mı:44:

evet kız okadar hareketli olmaz ve dediği gibi cinsiyetini geç gösterir gerçi cinsiyetler cok değişiyor

selam kızlar, tam okuyamdım ama galiba cinsiyeti belli olanlar olmuş, listeyi güncellerseniz takip edebiliriz
benimde cumartesi belli olacak inşallah
yarında 2 li taramam var,
bence bu sene erkek senesi, benim çevremde herkes erkek, hiç kız yok

Cinsiyeti belli olanlar tekrar yazarlarsa ben listeye ekleyeyim. :)

kız bebek erkek bebekten daha hareketli olur ve geç gösterme denen şey bir hurafedir. Benim Gorumceme 12 de kız dendi ve kız doğdu. Ama daha erken belli olmaz değişebilir tabiki. Ama doktor tecrübeli ise alet iyiyse kesindir.

slm dediğinin tam tersi kız bebişler anne karnında 2.5 aylıkken hareketlenmeye başlar erkekler 4 aylıkken.çünkü benimkiler dediğim zaman dilimlerinde oynadı.

benimde hep duydugum hep tam tersi erkek erken gösterir erken oynar sanırım kişiden kişiye hurafelere göre değişiyor dün mesela bi dizide kadın hamile iidi kocası ekşi yediği için erkek dedi tatlıyada kız dedi ben mesela onu ye ekşiyi dogur ayseyi ye tatlıyı dogur hakkıyı bilirdim

bende öyle bilirim:) peki ben tuzlu ekşi karışık aşeriyorum o ne ki :)

sevgili teyzeler biz şimdi cıkıyoruz ve saat 12 de randevumuz var ikili test için dua edin bizim için

doktor ne diyorsa odur. Ben kızımda hep eksi as erdim özellikle turşu :) ama bu sefer eksi görmek istemiyorum tatlı durmadan tatlı. Çikolata falan değil ama. Bildiğin hamurlu sütlü tatlılar :) as erme vücutta eksik olan veya ihtiyaç olan şeylere göre olurmuş kızlar. Hepsi hurafe.

Doktordan çıktık simdi hersey yolunda Gozukuyor
İkili testimizde yaptılar bakalım cuma gunu belli
Olacak bekliyoruz heyecanla , birde henüz cinsiyete
Dair birsey söylemedi , ense kalınlığı 1.6 mm , normal
Dedi bakalım artık cumayı bekliyoruz :)

hadi geçmiş olsun kaç cm olmuş yavru ve oynuyor muydu annesi.maşallah test sonucu da iyi çıkar inşallah

ben 16 haftayı beklliyorum cinsiyet için :)
devlette bunda görünmez dedi
ama görüntü netti :)
ne güzel bazılarının belli olmuş umarım değişmez

birde ben bebek güncesi tutuyorum öğrendiğimden beri önce ajandaya yazdım lşimdi onları günce alıp
arkada boş sayfalar var günlük için oraya geçirdim
ultrason fotolarınıa da ekledim duygularımı yazıp
altına doktor kaç mm demişse cetvelle onuda çizdim daha bu kadarız falan yazdım
kesesi 5 mm mesela cetvelle ölçüp boyu kadar çizgi çektim o zaman bayağı minikmiş
ne kdar hzılı büyüdüklerini fark ettim özeliikle son gitiiğimde 64 .7 mm bayağı uzun çizgi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…