Maşallah. Allah nazardan saklasın. :)
Ben de özledim. Her gün ultrasona girip onu görmek istiyorum. Onu görmek olayı daha gerçek gibi yapıyor. Yoksa herşey bir masalmış gibi :)
evet canım bende çok özlüyorum, bir an önce reandavu tarihi gelsin istiyorsun......:)
Ben kayınvalide konusunda en şanslı olanım galiba. Uzak şehirlerde otururduk. Onun evine gittiğimizde misafir gibi ağırlardı bizi. Hep güleryüzlüydük birbirimize karşı.
Geçen yıl mart ayında vefat etti. Torununu göremediği için eşim çok üzüldü. Çünkü her telefon konuşmamızda torun istiyorum derdi. Hatta bazen şakayla karışık neler yapıyosunuz derdi telefonda. Hiiç evdeyiz oturuyoruz işte deyince siz ancak oturunderdi :)
Hiç bir kötü hatıram yok onunla ilgili.
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım aralıgın 30 da aşılama yaptırdım şimdi 10 haftalık hamileyim daha önce iki düşük yaşadım içim birtürlü rahat etmiyo bu bebegimide kaybettcem diye çooookk korkuyorum şimdide düşük tehlikesi yüzünden hep yatıyorum kanama sıkıntısı olan varsa aranızda nasıl tedaviuygulandı size yazarsanız çok sevinirim bu arada 34 yaşında 4 yıllık evliyim öğretmen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)
kız dedi doktorum teyzesi :)
amiiin cümlemize. ama kızlar kayınvalidem kafamı karıştırdı kız o kadar hareketli olmaz hem geç gösterir cinsiyetini dedi tabi bunu duyan annem doğru haklı olabilir dedi ve kafam çok karıştı sizce böyle bişey var mı:44:
selam kızlar, tam okuyamdım ama galiba cinsiyeti belli olanlar olmuş, listeyi güncellerseniz takip edebiliriz
benimde cumartesi belli olacak inşallah
yarında 2 li taramam var,
bence bu sene erkek senesi, benim çevremde herkes erkek, hiç kız yok
evet kız okadar hareketli olmaz ve dediği gibi cinsiyetini geç gösterir gerçi cinsiyetler cok değişiyor
slm dediğinin tam tersi kız bebişler anne karnında 2.5 aylıkken hareketlenmeye başlar erkekler 4 aylıkken.çünkü benimkiler dediğim zaman dilimlerinde oynadı.
kız bebek erkek bebekten daha hareketli olur ve geç gösterme denen şey bir hurafedir. Benim Gorumceme 12 de kız dendi ve kız doğdu. Ama daha erken belli olmaz değişebilir tabiki. Ama doktor tecrübeli ise alet iyiyse kesindir.
Cinsiyeti belli olanlar tekrar yazarlarsa ben listeye ekleyeyim. :)
benimde hep duydugum hep tam tersi erkek erken gösterir erken oynar sanırım kişiden kişiye hurafelere göre değişiyor dün mesela bi dizide kadın hamile iidi kocası ekşi yediği için erkek dedi tatlıyada kız dedi ben mesela onu ye ekşiyi dogur ayseyi ye tatlıyı dogur hakkıyı bilirdim
bende öyle bilirim:) peki ben tuzlu ekşi karışık aşeriyorum o ne ki :)
sevgili teyzeler biz şimdi cıkıyoruz ve saat 12 de randevumuz var ikili test için dua edin bizim için
Doktordan çıktık simdi hersey yolunda Gozukuyor
İkili testimizde yaptılar bakalım cuma gunu belli
Olacak bekliyoruz heyecanla , birde henüz cinsiyete
Dair birsey söylemedi, ense kalınlığı 1.6 mm , normal
Dedi bakalım artık cumayı bekliyoruz :)
slm kızlar herkese günaydın dun bebişler için bi seyler bakmaya gıden arkadaşalara bı sorum olacak mothercare de fıyatlar nasıl mesela çıt çıtlı bodyler tulumlar bıde bu indırımlar ne zamana kadar devam edıyo bu tur yerler benım evıme uzak vesaitle gıdebılıyorum oyuzden gıttıgıme degecekmı bıde çok tuzlu seylere yaklaşamam mayıs ayında evi taşıyacam tasınmaydı kuçuk kızm okula başlıyacak e bıde dogumvar sezaryan bır suru masrafım olacak butçeme gore su indirimlerden faydalanmak istıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?