2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

en temizi bu valla.. ben açık açık konuştum herşeyi, tabii akrabalara da kırmadan anlatmaya çalışıyoruz.

Benim annemler zaten hiç yorum bile yapmazlar.Şu olsun bu olsun diye... Ama eşimin ailesi eltimin doğumunda bayağı baskı yapmışlar. Yaşananları bildiğim için en baştan önlemimi aldım ben. Eşim uygun bir dille karışmamaları gerektiğini söylesin işte. Ben söylersem kötü olurum.

benim annemler de karışmaz, mesela eşimin ismi dedesinin aynısı hala erkekse dedesinin ismini koyun diyorlar yok kızsa bilmem kaç göbek akrabasının ismi olsun vs vs.. diye öneriyorlar bizde beğendiğimiz isimleri yazıp kura çekcez dedik sıyrıldık işin içinden.

Son düzenleme:

Neden bunun zevkini anne babaya bırakmazlar ki?? Bıraksınlar da isim koyma keyfini biz yaşayalım. Annem de ablamın ismini koyarken tüm aile meclisi toplanmış ve herkesin yorumu alınmış. Sonunda karışmayın yeter kura çekeceğim ben demiş. Benim ismime karışan olmamış. Genelde ilk torunda daha bir heyecanlı oluyorlar büyükler.

valla kızım da isimi eşim ve ben ortak koyduk kaynanam ve akrabaları saçma isim vs bayağı yorum zarur ama biz koyduk. Şimdi bebeğe düşündüğümüz ismi söyledik gene Beğenmedi 10 kere tekrarlatti ve o neymiş dedi isim dedim anlamini unuttum söylerim sonra dedim. Valla değişikler ya...ama kimse koyamaz karar veremez karışamaz. Benim çocuğum 9 ay onun kahrini ben çekiyorum iliklerinmde hissediyorum ben onu başkasıni ilgilendirmez.

herkeslere selamlar kızlar nasılsınız diye sormuyorum maşallah herkesin keyfi gayet yerinde gibi gözüküyo burdan bakınca benimde iyi sayılır şu ikili test muhabbetini bi atlatsam dahada iyi olucam randevum 6 martta ama geçenlerde içim çok tuhaf oldu randevumada daha 15 gün falan vardı kalp atışlarını tekrar duymak istedim çünkü bazen okudfuğum şeylertden hemen etkilenebiliyorum. ya burdamı nerde okudum bilmiyorum ama işte göğüslerdeki hassasiyeti geçmiş bi arkadaşın meğerse kalbi durmuş falan diye okuyunca bi fena oldum. tabi çok şükür gayet iyiydi bebişde artıkbu tarz şeyleri okumama kararı aldım.
isim konusuna gelince gerçektende çok zormuş yaaa cinsiyeti bilmediğim için iki ismede bakıyorum aynı anda ama sanki hiç bir ismi yakıştıramıyorum ne olacak böle bilemedimmm
birdfe burda liste veren bazı arkadaşlar olmuş gerçekten bunlar bizim için çok faideli hareketler tecrübeli arkadaşlarımızdan her zaman bu tür hareketleri bekliyoruz diyorum ve testlerini hayırlısıyla atlatan arkadaşlarıma gözleri aydın olsun diyorum ben gibi test günü bekleyen arkadaşlarımada iyi haberler duymamızı temenni ediyorum valla mektup gibi yazdım sonuna da herkese selam eder gözlerinizden öperim yazimde bari tam olsun

birşey var merak ettiğim benim mide bulantısı gibi şikayetim hiç olmadı o konuda çok rahatım ama gece uykusu haram oldu resmen nerdeyse her saat başı uyanıp tuvalete gidiyorum birde ben yüz üstü yatmayı çok sevdiğim için diğer pozisyonlarda hiç rahat edemedim sabah heryerim ağrıyo sanki uyandığımda sizler nasıl hallediyosunuz yatış şeklini birde sizde çok sık tuvalete gidiyomusunuz merak ettim

ben ilk haftalarda tuvalete çok gidiyordum ama şimdi bulantı problemi olduğu için çok su içemiyorum o yüzden tuvalet ziyaretleri de azaldı.

sevgili teyzeler biz şimdi cıkıyoruz ve saat 12 de randevumuz var ikili test için dua edin bizim için
inşallah güzel hayırlı iyi haberlerle gelirsin...
maşalllahherşeyin yolunda olmasına sevindim..
Günaydın kızlar.
Sabah şurup aldırdım eşime. Bakalım işe yarayacak mı? İnternetten arattım benimki tam olarak reflü.. İnşallah 11. haftada geçer diyorum. Sizler nasılsınız?
ben şurup yada ilaç hiç kullanmadımm..burdaki doktor vermedi..oldukça zor geçti mide yanmalarım ama 2 hft sonra geçti..seninde geçer inşallah..ama sonrasında mide bulantılarım şiddetlendi..
bakmış bende ona benimkinde erkek diye çıkıyodu..bakalım tuttumu tutmadımı3 hft daha beklicez doktor 16. hftda belli olur dedi..bişi söylemedi...
çok geçmiş olsun..inşallah biranönce atlatırsın..dinlen bol bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyor gerçekten..
bulantın olmadığı için çok şanslısın bence tadını çıkar..tuvalet konusunda da ilk zamanlarda çok oluyodu..şimdi ise suyu çok tüketemiyorum bulantı yapıyor o yüzden eskisi kadar sık tuvalete gitmiyorum..yatış konusunda da bened çok şikayetçiyim..sırtüstü uymaya alışkınım ama şimdi rahatsız oluyorum kesinlikle sırtüstü yatamıyorum karnım geriliyo gibi oluyor..yan yatmaya çalışıyorum o zamanda uyku tutmuyo..nasıl alışıcam bilmiyorum..:44:

selam herkeze nasılsınız bakalım cumartesi bebişimi grdüm sürekli zıplıyodu çok şekerdi ya herşey yolundaymış kamerayıda götürdüm eşime çektrdim özledikçe açıp seyrediyorum ıkılı testi yapıcak sandım haftaya 5 mart pazartesiye randevu aldım doçent profsörmüş adam bakırköyde yeri ahmet gül 220 tl ücreti

kelebek03 sen nasıl oldun?

aybukem2008 ikili testin fiyatı gayet makul. Bebeğin boyu yeterince büyük olmayınca bir iki hafta sonraya veriyorlarmış ikili randevusunu. Ne güzel bebeğinin keyfi de yerindeymiş...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun..inşallah biranönce atlatırsın..dinlen bol bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyor gerçekten..

cok saol cnmm..sorma neler neler yaptık..ates sorunum vardı en onemlısı onu dusurmektı zaten..sizde cok dıkkat edın..bu arada sen 2lı taramaya gırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…