Bende de var o igrenc his. Özellikle sabah uyandıgımda oluyor. Kızlar bugun bizim burada cok fena bir trafik kazası oldu. Haberlerde görmüşünüzdür belki belediye otobusu alt geçide uçtu. olay anında eşim nöbete gidiyor beni de annemlere bırakıyordu.Yolun karsısındaydık biz yasanan herseye sahit olduk.Adamcagız orada öldü hemen.Etkisinden kurtulamadım.Cok feciydi.
kızlarr merhaba uzun zamandır yazamadım.bilgisayarımda bir sorun vardı sayfaları tam göremedim.
umarım hepiniz iyisinizdir.tabiki bebişlerde iyidir .cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.allah hepimizin bebişlerine sağlıklı dünyaya gelmelrini nasip etsin.
benim durumum pek iyi değil bu nazlı bebiş beni zorlamaya başladı.kanamalrım arttı.sanırım bu gidişle kalan 7 ayı kıpırdamadan yatarak geçireceğim.
forumuda çok takip edemedim.umarım çok şey kaçırmamışımdır.
Hoşgeldin :) İnşallah bebişin seninle yolculuğuna devam eder.
Son adet tarihini ve diğer bilgilerini de verirsen seni ilk sayfadaki tabloya eklerim.
Ben de öğretmenim ve aşılama yaptırdım bu arada. :)
Bende de var o igrenc his. Özellikle sabah uyandıgımda oluyor. Kızlar bugun bizim burada cok fena bir trafik kazası oldu. Haberlerde görmüşünüzdür belki belediye otobusu alt geçide uçtu. olay anında eşim nöbete gidiyor beni de annemlere bırakıyordu.Yolun karsısındaydık biz yasanan herseye sahit olduk.Adamcagız orada öldü hemen.Etkisinden kurtulamadım.Cok feciydi.
ben lierac alacağım. Aktardan kako yağı alacağım, o yağın içine bepanten ampül kıracağım, bir de body shoptan kakao butter alacağım. Hepsini sürüneceğim sanırım... Kırkpınar güreşçileri gibi gezerim artık "hayde bree" diye...
Evet ilk 10 dk için işe yarıyor, fakat sonra yine tam gaz başlıyor. Bana en iyi gelen şey zencefil çayı, ayva ve etiform diyet bisküvi oldu. Ama dedim ya 10-15 dk sonra yine başlıyor, sürekli bir şey kemirmem lazım.
Bir de sizin de ağzınızın içinde zehir gibi bir tat var mı? Ya da bu normal mi? Naneli ağız yıkama sularıyla ağzımı çalkalamaktan bir hal oldum. Gitmiyor bu tat ağzımdan.
Teşekkür ederim azure76. Kısa kollu body kullanışlı oluyor mu? 7 aylık olana kadar bebekler hava soğuk olacak çünkü. Bir arkadaş ta kadefi body alın kış için demişti.
esmerm cinsiyeti ne..
bende tam 11 haftayı bitidim yarın ultrasona gircem acaba cinsiyetini öğrenebilecekmiyim...sizlere kacıncı haftada cinsiyetini söylediler
slm kızlar herkese günaydın dun bebişler için bi seyler bakmaya gıden arkadaşalara bı sorum olacak mothercare de fıyatlar nasıl mesela çıt çıtlı bodyler tulumlar bıde bu indırımlar ne zamana kadar devam edıyo bu tur yerler benım evıme uzak vesaitle gıdebılıyorum oyuzden gıttıgıme degecekmı bıde çok tuzlu seylere yaklaşamam mayıs ayında evi taşıyacam tasınmaydı kuçuk kızm okula başlıyacak e bıde dogumvar sezaryan bır suru masrafım olacak butçeme gore su indirimlerden faydalanmak istıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?