ben yurtdısındayım canım hatta dogum ettiğimde de bile onu alcakmısım
Folik asiti gece yatarken alıyordum ama elevit uykumu kaçırır diye korktum multivitamin olduğu için..Sabah aldım. Benim uyku düzenim çok kötü yaaaa.....Geceleri hiç uyuyamıyorum.
son adet tarihini söyle istersen senin için yapıyım bi tane
son adet tarihini söyle istersen senin için yapıyım bi tane
bende 11.haftada basladım elevıte aksam yemekten 15 dk sonra alıyorum..
Bende istiyorum tickerlardan :) sat: 3 Aralık
Yuzsuzluk oldu biraz ama Tesekkurler :)
Canım sen 4. ayına girdin. Ben olsam başlardım...
OK canımmmmben yurtdısındayım canım hatta dogum ettiğimde de bile onu alcakmısım
Folik asiti gece yatarken alıyordum ama elevit uykumu kaçırır diye korktum multivitamin olduğu için..Sabah aldım. Benim uyku düzenim çok kötü yaaaa.....Geceleri hiç uyuyamıyorum.
hmmm.. anladımmm canımmm
Canım bide akşam yatmadan önce al eleviti belki rahatlatır uyuturmu acabaaaa
bende de bi uyku hastalığı ki sorma acaba elevitten mi diye düşündüm şimdiiiii
Akşamları saat 10 u gördüğüm çok nadirrrrrr eşim yazık hep yalnız oturmak zorunda kalıyorrr
en yakın zamanda görürsün inşallah. kaç haftalıksın sana ticker yapalımmı? hem böylece sürekli sorulmaz bebeğinin kaç haftalık olduğunu herkes görür
871 nolu sayfa acılmıyor ya delı olucam
kıslar dün doktoruma sordum catlaklar için oda bana bi krem verdi basla kullanmaya dedi dedim daha erken değilmi yok dedi simdiden önlemini al dedi kullansammı bilemedim:26:
Ay bir orası vardı. Biz dalıp çıkalım zaten tamamiyle bu çatlak kremlerine. Başka çaresi yok...ozaman aklınızda bulunsun kollarınıza da sürün catlıyormus oralarda doktor öyle dedi
OK canımmmm
Canım bide akşam yemeğinden sonra almayı dene eleviti.......
bendede bi uyku hastalığı ki sorma paso uyuyorum akşam 22.00 yi ğördüğüm çok nadir...
Acaba elevit mi uyku yapıyor die düşündüm şimdiii
uyku problemin hamilelikten önce varmıydı????
bence hemen kullanmaya başla bende 16. haftamda dr. gitcem o zanman sormayı düşünüyrmmm
bu arada çatlak kreminin adı ne??? canımmm
bazen banada oluyor. konuya cevap ver diyip sayfanın en altından son yazıları kontrol ediyorum o zamanda
871 nolu sayfa acılmıyor ya delı olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?