2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben yurtdısındayım canım hatta dogum ettiğimde de bile onu alcakmısım

hmmm.. anladımmm canımmm

Folik asiti gece yatarken alıyordum ama elevit uykumu kaçırır diye korktum multivitamin olduğu için..Sabah aldım. Benim uyku düzenim çok kötü yaaaa.....Geceleri hiç uyuyamıyorum.

Canım bide akşam yatmadan önce al eleviti belki rahatlatır uyuturmu acabaaaa

bende de bi uyku hastalığı ki sorma acaba elevitten mi diye düşündüm şimdiiiii
Akşamları saat 10 u gördüğüm çok nadirrrrrr eşim yazık hep yalnız oturmak zorunda kalıyorrr

Kizlar hepinize selamlar. Ben ilk gebeligimde alpin premama kullandim hic catlagim olmadi ki cok hassastir cildim oneririm herkese

ben yurtdısındayım canım hatta dogum ettiğimde de bile onu alcakmısım
OK canımmmm

Folik asiti gece yatarken alıyordum ama elevit uykumu kaçırır diye korktum multivitamin olduğu için..Sabah aldım. Benim uyku düzenim çok kötü yaaaa.....Geceleri hiç uyuyamıyorum.

Canım bide akşam yemeğinden sonra almayı dene eleviti.......
bendede bi uyku hastalığı ki sorma paso uyuyorum akşam 22.00 yi ğördüğüm çok nadir...
Acaba elevit mi uyku yapıyor die düşündüm şimdiii

uyku problemin hamilelikten önce varmıydı????

Yaa keşke ben d eöyle uykucu olabilsem. Günde 4 saat falan uyuyorum bugünlerde.Gece 12 de yatıyorum. 2 de sanki alarm çalmış gibi uyanıp 8.30 a kadar yatakta dönüyorum. Sabaha yine dalıyorum 10 a kadar...sonra yine fırlıyorum çok mu geç oldu diye..

en yakın zamanda görürsün inşallah. kaç haftalıksın sana ticker yapalımmı? hem böylece sürekli sorulmaz bebeğinin kaç haftalık olduğunu herkes görür

aaaaa çok sevinirim 11.haftadayım yani 10+3

kıslar dün doktoruma sordum catlaklar için oda bana bi krem verdi basla kullanmaya dedi dedim daha erken değilmi yok dedi simdiden önlemini al dedi kullansammı bilemedim:26:

bence hemen kullanmaya başla bende 16. haftamda dr. gitcem o zanman sormayı düşünüyrmmm
bu arada çatlak kreminin adı ne??? canımmm

ozaman aklınızda bulunsun kollarınıza da sürün catlıyormus oralarda doktor öyle dedi
Ay bir orası vardı. Biz dalıp çıkalım zaten tamamiyle bu çatlak kremlerine. Başka çaresi yok...

HAyatımın stresli dönemlerinde hep uyku problemi yaşadım. Üniv. e hazılanırken, bir arkadaşımla problemim olduğu zaman, işimin çok yoğun ve stresli olduğu zamanlarda, patronum bir laf ettiğinde vsy vsy... Bir ara bitkisel ilaç kullanayım dedim onlar da kar etmedi.Taa ki power yoga ve pilatesi keşfedene kadar. Spor, uyku kalitemi çok değiştirdi. Şimdi hem çok stresliyim işimden ötürü, hem de sporu bıraktım mecburen... Yine baş gösterdi uykusuzluk.. 14. hafta gelse de spora başlasam diye iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…