2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bazen ben söle düşünüyorum bir cesme cesmeden akan krem sonra bir legen olsa günlük oraya girsek

hmmm, anlıyrm ,canım gerçi denemişsindir ama bitkisel çaylar falan içip ,duş alıp öyle girmeyi denesen bide yatağa beni çok rahatlatır myle şeylerrrr
tabi sporada alışmış vucudun mutlaka arıydur bünyennn..neyse 14. haftana az kalmışş....Biraz daha sabrret

ben 14. haftayı bitidim ama yinede spor yapmaya cesaret edemyrm düşürürüm dieeee,
mutlaka bi eğitmenin olması lazım benim için ezbere yapmaktan korkuyrmm

Hu Hu hu millet selAmimi gormediniz soru sordum cevap yok mu alinganlik yapmam cunku 2010 ekim anneleri topiginden tecrubeliyim

valla hayırlısı ıle bugun 4.aya gırmıs bulunmaktayım ama hala tedırgınlıgım bıtmedı spor yapmayı bırak yuruyusden bıle cekınıyorum...yarın ıkılı testımı hayırlısı ıle bı vereyım de catlak ıcın kreme baslamam lazım annemde var catlak muhtemeln bende de olur gıbıme gelıyor cunku ırsı oluyormus

Tabi pilates ve fitness için eğitmen gerekli ama en azından yürüyüş yap...O da çok faydalı...Hem kilo alımımız da kontrol altında olur yürüyüşle.
Bitki çayı hamilelikte çok öenrilmiyor diye zencefil, ıhlamur ve papatya dışında pek tüketemiyorum. Aslınd amelisa iyi geliyor uyku bozukluğuna. Duş vucudu rahatlatıyor ama dediğim gibi uykuya çabucak dalıp iki saat sonra yataktan fırlıyorum.Benim kafamı biraz boşaltmam lazım. Önümüzdeki iki ay iş açısından çok çok stresli. İş yetiştirmeli ve bir sürü seyahat etmeliyim. Onlar bir bitse sanırım kafam daha rahat olacak...

HAkkaten ne uzun bacaklı.. NAzar değimesin.Suratını merak ediyor musun? Kime benzeyecek nasıl olacak???

Teşekkür ederim :) Yüzüne bakınca babamı görüyorum ama hayal kuruyo da olabilirim. Ben hep benim sülaleme benzemesini istiyorum tabi.

Hu Hu hu millet selAmimi gormediniz soru sordum cevap yok mu alinganlik yapmam cunku 2010 ekim anneleri topiginden tecrubeliyim

Benim henüz cinsiyet falan belli değil, daha yeni bebeğe benzemeye başladı zaten.. O yüzden cevap veremeyeceğim. Ama kız olduğu halde 12-13. haftada öğrenen arkadaşlar oldu. Ama Dr. lar yüzde yüz demiyorlar hiç bir zaman.

Teşekkür ederim :) Yüzüne bakınca babamı görüyorum ama hayal kuruyo da olabilirim. Ben hep benim sülaleme benzemesini istiyorum tabi.

Bol bol kendi ailenin fotolarına bak o halde. Belki işe yarar.... Ben annemle babamın gençlik fotolarını koydum baş ucuma. Aklıma geldikçe bakıyorum.

Lierac mı kullanacaksın?
Dr. un onaylarsa yürüyüşleri aksatma artık. Hoş benim Dr. 14. hafta dedi. yani 3.5 ay oluyor...

Canım ben cevap vereymmm
benim ilk bebişim olucak teyzesiiiiiii

Ay canım..... irsi mi oluyrmuşşş bende de kesin olur o zamann çatlak annemde özellikle karın bölgesindeeee acayipppppp

Canım seyahat bebişine zarar vermesim Allah korusun mazallahh
Dr. mutlaka danışmayı unutmaa

Stres yapmamayı öğrenmek bi yaşam tarzı haline getirmek lazım aslındaaaa,biz stres yaparak sadece kendimize değil minicik bebişlerimizim gelişimine bile negatif etkiliyrz....
canım fazla stres yapmamaya çalışş(bana tabş demesi kolay diyosundur emimm)
ANI YAŞAAAAAAAAAA

Bol bol kendi ailenin fotolarına bak o halde. Belki işe yarar.... Ben annemle babamın gençlik fotolarını koydum baş ucuma. Aklıma geldikçe bakıyorum.

Bunu daha önce de duymuştum ama hurafedir diye hiç uygulamadım. O zaman ben ailemin resimlerine bol bol bakayım artık :)

Dr bir sakıncası yok dedi. Ama valiz falan minicik hafif birşey ayarlamalıyım işte.
Yok ben normalde rahat bir insanım ama iş konusunda fazla strese giriyorum bazen. Yine eskiye göre daha iyiyim..Öğreniyorum yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…