aaaaa çok sevinirim 11.haftadayım yani 10+3
Ay bir orası vardı. Biz dalıp çıkalım zaten tamamiyle bu çatlak kremlerine. Başka çaresi yok...
HAyatımın stresli dönemlerinde hep uyku problemi yaşadım. Üniv. e hazılanırken, bir arkadaşımla problemim olduğu zaman, işimin çok yoğun ve stresli olduğu zamanlarda, patronum bir laf ettiğinde vsy vsy... Bir ara bitkisel ilaç kullanayım dedim onlar da kar etmedi.Taa ki power yoga ve pilatesi keşfedene kadar. Spor, uyku kalitemi çok değiştirdi. Şimdi hem çok stresliyim işimden ötürü, hem de sporu bıraktım mecburen... Yine baş gösterdi uykusuzluk.. 14. hafta gelse de spora başlasam diye iple çekiyorum.
canım sata göre yaptım. belki ilk başlarda sat ile uyumsuz oluyor ultrasonda ama sonra normale dönüyor. umarım beğenirsin.
Ay bir orası vardı. Biz dalıp çıkalım zaten tamamiyle bu çatlak kremlerine. Başka çaresi yok...
HAyatımın stresli dönemlerinde hep uyku problemi yaşadım. Üniv. e hazılanırken, bir arkadaşımla problemim olduğu zaman, işimin çok yoğun ve stresli olduğu zamanlarda, patronum bir laf ettiğinde vsy vsy... Bir ara bitkisel ilaç kullanayım dedim onlar da kar etmedi.Taa ki power yoga ve pilatesi keşfedene kadar. Spor, uyku kalitemi çok değiştirdi. Şimdi hem çok stresliyim işimden ötürü, hem de sporu bıraktım mecburen... Yine baş gösterdi uykusuzluk.. 14. hafta gelse de spora başlasam diye iple çekiyorum.
hmmm, anlıyrm ,canım gerçi denemişsindir ama bitkisel çaylar falan içip ,duş alıp öyle girmeyi denesen bide yatağa beni çok rahatlatır myle şeylerrrr
tabi sporada alışmış vucudun mutlaka arıydur bünyennn..neyse 14. haftana az kalmışş....Biraz daha sabrret
ben 14. haftayı bitidim ama yinede spor yapmaya cesaret edemyrm düşürürüm dieeee,
mutlaka bi eğitmenin olması lazım benim için ezbere yapmaktan korkuyrmm
hmmm, anlıyrm ,canım gerçi denemişsindir ama bitkisel çaylar falan içip ,duş alıp öyle girmeyi denesen bide yatağa beni çok rahatlatır myle şeylerrrr
tabi sporada alışmış vucudun mutlaka arıydur bünyennn..neyse 14. haftana az kalmışş....Biraz daha sabrret
ben 14. haftayı bitidim ama yinede spor yapmaya cesaret edemyrm düşürürüm dieeee,
mutlaka bi eğitmenin olması lazım benim için ezbere yapmaktan korkuyrmm
HAkkaten ne uzun bacaklı.. NAzar değimesin.Suratını merak ediyor musun? Kime benzeyecek nasıl olacak???
Hu Hu hu millet selAmimi gormediniz soru sordum cevap yok mualinganlik yapmam cunku 2010 ekim anneleri topiginden tecrubeliyim
Teşekkür ederim :) Yüzüne bakınca babamı görüyorum ama hayal kuruyo da olabilirim. Ben hep benim sülaleme benzemesini istiyorum tabi.
Arkadaslar kiz bebek dogurup erken ogrenen oldumu?
valla hayırlısı ıle bugun 4.aya gırmıs bulunmaktayım ama hala tedırgınlıgım bıtmedı spor yapmayı bırak yuruyusden bıle cekınıyorum...yarın ıkılı testımı hayırlısı ıle bı vereyım de catlak ıcın kreme baslamam lazım annemde var catlak muhtemeln bende de olur gıbıme gelıyor cunku ırsı oluyormus
Canım ben cevap vereymmmHu Hu hu millet selAmimi gormediniz soru sordum cevap yok mualinganlik yapmam cunku 2010 ekim anneleri topiginden tecrubeliyim
Ay canım..... irsi mi oluyrmuşşş bende de kesin olur o zamann çatlak annemde özellikle karın bölgesindeeee acayippppppvalla hayırlısı ıle bugun 4.aya gırmıs bulunmaktayım ama hala tedırgınlıgım bıtmedı spor yapmayı bırak yuruyusden bıle cekınıyorum...yarın ıkılı testımı hayırlısı ıle bı vereyım de catlak ıcın kreme baslamam lazım annemde var catlak muhtemeln bende de olur gıbıme gelıyor cunku ırsı oluyormus
Tabi pilates ve fitness için eğitmen gerekli ama en azından yürüyüş yap...O da çok faydalı...Hem kilo alımımız da kontrol altında olur yürüyüşle.
Bitki çayı hamilelikte çok öenrilmiyor diye zencefil, ıhlamur ve papatya dışında pek tüketemiyorum. Aslınd amelisa iyi geliyor uyku bozukluğuna. Duş vucudu rahatlatıyor ama dediğim gibi uykuya çabucak dalıp iki saat sonra yataktan fırlıyorum.Benim kafamı biraz boşaltmam lazım. Önümüzdeki iki ay iş açısından çok çok stresli. İş yetiştirmeli ve bir sürü seyahat etmeliyim. Onlar bir bitse sanırım kafam daha rahat olacak...
Bol bol kendi ailenin fotolarına bak o halde. Belki işe yarar.... Ben annemle babamın gençlik fotolarını koydum baş ucuma. Aklıma geldikçe bakıyorum.
Canım seyahat bebişine zarar vermesim Allah korusun mazallahh
Dr. mutlaka danışmayı unutmaa
Stres yapmamayı öğrenmek bi yaşam tarzı haline getirmek lazım aslındaaaa,biz stres yaparak sadece kendimize değil minicik bebişlerimizim gelişimine bile negatif etkiliyrz....
canım fazla stres yapmamaya çalışş(bana tabş demesi kolay diyosundur emimm)
ANI YAŞAAAAAAAAAA
Teşekkür ederim :) Yüzüne bakınca babamı görüyorum ama hayal kuruyo da olabilirim. Ben hep benim sülaleme benzemesini istiyorum tabi.[/QUOBiz bayanlar bazen çok mu bencil düşünüyrz diye düşünüp duruyrmmm ben.....
al bendende o kadar bende hep bana yada benim anneme babama kardeşime benzemesini istiyrmmmm
bu arada hep derler yaaa ilk çocuklar babaya benzer dieeee................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?