Bunu daha önce de duymuştum ama hurafedir diye hiç uygulamadım. O zaman ben ailemin resimlerine bol bol bakayım artık :)
Lierac mı kullanacaksın?
Dr. un onaylarsa yürüyüşleri aksatma artık. Hoş benim Dr. 14. hafta dedi. yani 3.5 ay oluyor...
Ay canım..... irsi mi oluyrmuşşş bende de kesin olur o zamann çatlak annemde özellikle karın bölgesindeeee acayipppppp
Muhtemelen hurafedir tabi.. Ama ben geyik olsun diye annemin bir gençlik fotosunu bir de annemle babamın nişan fotolarını baş ucuma koydum... Ya tutarsa diye...
moralim çok bozuk,
doktor ense kalınlığı yüksek dedi, 2.2 çıktı, 1-2 arası ideal, 3 ün altınıda iyi sayıyoruz ama ne kadar inceyse o kadar iyi dedi.
dünyam karardı sanki
moralim çok bozuk,
doktor ense kalınlığı yüksek dedi, 2.2 çıktı, 1-2 arası ideal, 3 ün altınıda iyi sayıyoruz ama ne kadar inceyse o kadar iyi dedi.
dünyam karardı sanki
moralim çok bozuk,
dünyam karardı sanki
Sakin ol, kan değerlerinle kıyaslanmadan bunun bir anlamı yok. 2.2 yüksek değil inan ki...moralim çok bozuk,
dünyam karardı sanki
O da mümkün tabi.. Bakalım bebiş gelince göreceğiz neye benzeyecek?psıkolojık baskıyla neden olmasın...:)
Bak tabi bak....Ay bende şimdi hemen yatak odasına koşup ayna aldım geldimmmm
Bari bol bol bakayımda bana benzesinnn yavrummmmmm
moralim çok bozuk,
dünyam karardı sanki
Dün biz de ailelere bebek haberini verdik kızlar. Kayınvalidemin yorum şu " Hıh düşse bile hamile kalabileceğini öğrendik en azından".. Ayıp yaaa, bu kadar densizlik mi olur? Dellendim ama renk vermedim. Uygun bir zamanda birşey demek istiyorum ama...Abartıyor muyum yoksa ben?
Cinsiyeti belli olanlar tekrar yazarlarsa ben listeye ekleyeyim. :)
sakın böyle şeler düşünmeyin sizin bu düşünceleriniz bebeği bile etkiliyor
arkadaşlar yardım lütfen ben düşük tehlikesi sebebiyle vc dışında hiç kalkmıyoru sebze ve posalı beslenmeme ragmen kabızlık sıkıntısı cekiyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum
ah canım ya o neymiş öyle onun kızı yok mu ayıp ya. En başta günah günah. Sen hamilesin onun oğlunun çocuğunu taşıyorsun. Birşey denir ama o seviye ye inmek istenen. Sıkma canını aynen devam et bozma mesafeni demek ki böyleyi hak ediyor. Filiz bebeğime kocaman bir maşallahfotoğraf konusunu bırakın bebek hareket ettikçe gidin aynaya bakın ya da kime benzesin istiyorsanız. Hurafe olabilir ama ben aynaya baktım hep kızım benim kopyam. Kaynanam bıle diyor hiç mi oğluma bakmadın diye ha ha çatlasin. bebeklerini gören tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum darısı başıma. Bende çok özledim ya bebeğimi
ya kızlar yarın benım ıkılı testım var nasıpse.......ve ben son bıkac gundur olan olaylardan acayıp etkılendım..sızde de oldu mu bu durum yoksa ben mı abartıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?