2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bunu daha önce de duymuştum ama hurafedir diye hiç uygulamadım. O zaman ben ailemin resimlerine bol bol bakayım artık :)

Muhtemelen hurafedir tabi.. Ama ben geyik olsun diye annemin bir gençlik fotosunu bir de annemle babamın nişan fotolarını baş ucuma koydum... Ya tutarsa diye...

Lierac mı kullanacaksın?
Dr. un onaylarsa yürüyüşleri aksatma artık. Hoş benim Dr. 14. hafta dedi. yani 3.5 ay oluyor...

lierac burada duydum benım arkadaslarım mustelanın urunlerını kullandılar ve cok memnun kaldılar bunun yanı sıra aktardan aldıkalrı ozel karısım yaglar ıle takvıye yaptılar..druma danısmayı dusunuyorum yarın cılt uzmanı varsa dr arkadasın o bıze onersın daha ıı olur..

Ay canım..... irsi mi oluyrmuşşş bende de kesin olur o zamann çatlak annemde özellikle karın bölgesindeeee acayipppppp

malesef evt genetık aıleden gelıyormus ne yaparsan yap sayet annemde kız kardesınde bu olay yasanmıssa muhetemelen sende de oluyormus..tabı olacak dıyede hıc bısı yapmamak olmaz bız yıne onlemmızı alıcaz..ben 30 yasındayım bu sene bacaklarımda selulıt oldu bu seneye kadar hıc bısey yoktu..bu da guzrl bısı bence..gencecık kızlarda goruyoruz sımdı selulıt ve catlak...

moralim çok bozuk,
doktor ense kalınlığı yüksek dedi, 2.2 çıktı, 1-2 arası ideal, 3 ün altınıda iyi sayıyoruz ama ne kadar inceyse o kadar iyi dedi.
dünyam karardı sanki

moralim çok bozuk,
doktor ense kalınlığı yüksek dedi, 2.2 çıktı, 1-2 arası ideal, 3 ün altınıda iyi sayıyoruz ama ne kadar inceyse o kadar iyi dedi.
dünyam karardı sanki

Hiç bozma moralini sakın. 3 ve altı için iyi diyor bütün doktorlar. Önemli olan kan sonuçları da tabi. Canını sıkma. Benim ense kalınlığı 1.7 çıktı ama risk 218/1 çıktı. Kan değerlerim bozukmuş.

Demek istediğim sadece ense kalınlığı ile sonuca varıp kendini üzme.

moralim çok bozuk,
dünyam karardı sanki

Canım hemen moralini bozma yaaaaaa
başka bi yerde daha yaptır olmadı,, bunun daha 3lü testi varrrr......
hemen yelkenleri suya indirmeeeeee

DR. kaan kocatepenin bi videosu vardı 2li ctestle ilgili onu dinle bak moral olucak sanaaaaa

moralim çok bozuk,
dünyam karardı sanki

kıyamam yaa...bozma moralını bu sekılde olup da saglıklı bebek cok..gonlunu ferah tut allahın ıznıyle bısı olmaz ınsallahh...ne zormus dımı:44:

moralim çok bozuk,
dünyam karardı sanki
Sakin ol, kan değerlerinle kıyaslanmadan bunun bir anlamı yok. 2.2 yüksek değil inan ki...
psıkolojık baskıyla neden olmasın...:)
O da mümkün tabi.. Bakalım bebiş gelince göreceğiz neye benzeyecek?
Ay bende şimdi hemen yatak odasına koşup ayna aldım geldimmmm
Bari bol bol bakayımda bana benzesinnn yavrummmmmm
Bak tabi bak....

moralim çok bozuk,
dünyam karardı sanki

canım içini ferah tut bir arkadasım da 3.5 mm cıktı 3lü teste sapasaglam cıktı baska arkadasımın ablasına down sendromlu demiş aldıralım demiş doktor şimdi 6 yasında sapasaglam kızı var hem o testler tam dogruluk payı vermiyor

ah canım ya o neymiş öyle onun kızı yok mu ayıp ya. En başta günah günah. Sen hamilesin onun oğlunun çocuğunu taşıyorsun. Birşey denir ama o seviye ye inmek istenen. Sıkma canını aynen devam et bozma mesafeni demek ki böyleyi hak ediyor. Filiz bebeğime kocaman bir maşallah fotoğraf konusunu bırakın bebek hareket ettikçe gidin aynaya bakın ya da kime benzesin istiyorsanız. Hurafe olabilir ama ben aynaya baktım hep kızım benim kopyam. Kaynanam bıle diyor hiç mi oğluma bakmadın diye ha ha çatlasin. bebeklerini gören tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum darısı başıma. Bende çok özledim ya bebeğimi

arkadaşlar yardım lütfen ben düşük tehlikesi sebebiyle vc dışında hiç kalkmıyoru sebze ve posalı beslenmeme ragmen kabızlık sıkıntısı cekiyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum

ya kızlar yarın benım ıkılı testım var nasıpse.......ve ben son bıkac gundur olan olaylardan acayıp etkılendım..sızde de oldu mu bu durum yoksa ben mı abartıyorum...

arkadaşlar yardım lütfen ben düşük tehlikesi sebebiyle vc dışında hiç kalkmıyoru sebze ve posalı beslenmeme ragmen kabızlık sıkıntısı cekiyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum

canım çizelge yazan yere benim yolladığım linki yapıştırmalısın. şuanki tickerin yanlış gözüküyor. beğenmediysen istediğin renklere göre yapıyım

suan bebekler hareket ediyor ama ben hissetmiyorum tekmeyi yiyince mi aynalara gidelim nezaman kontrolün benim ta 20 martta dün gördüm ama

herşeydüzelirmi canım ya niye kendini sıkıyorsun daha kan sonucu çıkmamış ikisi bir değerlendirilir. Doktorun halt yemesi sakal adam senin üzülecegini bilmiyor mu. Görürsün kan sonucunda birşey çıkmaz 3 mm den büyük olsa neyse de. Seni de anlıyorum evlat evlat bu ciğerimiz yanar. Ama bak iyi haber vereceksin bize arkadaşım

ya kızlar yarın benım ıkılı testım var nasıpse.......ve ben son bıkac gundur olan olaylardan acayıp etkılendım..sızde de oldu mu bu durum yoksa ben mı abartıyorum...

ye çikolatayı git kontrole canım bak nasıl zıp zıplıyor gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…