2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar yardım lütfen ben düşük tehlikesi sebebiyle vc dışında hiç kalkmıyoru sebze ve posalı beslenmeme ragmen kabızlık sıkıntısı cekiyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum

Canıım o kabızlık problemi bende de var maleseffff.....
Ben geceleri ılık suyla incir 2 yada 3 tane yiyiyrm biraz yumuşatıyr sankiiii

ya kızlar yarın benım ıkılı testım var nasıpse.......ve ben son bıkac gundur olan olaylardan acayıp etkılendım..sızde de oldu mu bu durum yoksa ben mı abartıyorum...

inşallah iyi çıkar sonuçlarin,ben de biraz önce onun üzerine yazdım ben de çok etkileniyorum,ama pozitif düşünmemiz gerek benim kontrolüme çok var 12 martta

ye çikolatayı git kontrole canım bak nasıl zıp zıplıyor gönlünü ferah tut

ole yapıcam cnm:))onu gorunce ıkı gun superım tmm mııı 1hafta olunca baslıyorum kuruntulara....bı genıs ınsan olamadık gıttı beee:))kednımde hıc begenmedıgım huy cok hassas ve detaycı olmamm ıyyyyyy....

suan bebekler hareket ediyor ama ben hissetmiyorum tekmeyi yiyince mi aynalara gidelim nezaman kontrolün benim ta 20 martta dün gördüm ama

yok kız hareket ettikçe Sen hissederken yani. Ama öncesinde de bak. Bir de sakin birini kınamayin allah onu veriyor aman. Benim 5 martta. Geçmiyor günler ya bir görsem. Cinsiyet belli olurmu ki 13 hafta olacak

Yok şimdi sakinleştim. Sabah tepem atmıştı çok. Tek derdim yüz göz olmadan ilişkiyi götürmek. Yoksa dediklerine itimat ettiğim için suçlu benim aslında.
arkadaşlar yardım lütfen ben düşük tehlikesi sebebiyle vc dışında hiç kalkmıyoru sebze ve posalı beslenmeme ragmen kabızlık sıkıntısı cekiyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum
İki günde bir sabah, sütün içine incir kurusu, ceviz, yulaf ezmesi ve kepek koyup sütle yiyorum. Çok iyi geliyor. Ve içindekilerin hepsi de bebeğe çok faydalı.

ya kızlar yarın benım ıkılı testım var nasıpse.......ve ben son bıkac gundur olan olaylardan acayıp etkılendım..sızde de oldu mu bu durum yoksa ben mı abartıyorum...
Kötü düşünmemeye çalışıyorum ben...Umarım daha fazla insan sıkıntı yaşamayacak...

inşallah iyi çıkar sonuçlarin,ben de biraz önce onun üzerine yazdım ben de çok etkileniyorum,ama pozitif düşünmemiz gerek benim kontrolüme çok var 12 martta

ıns arkadasım saol yaa...ne kadar olsa etkılenıyor ınsan yaa...allahım herkesın sagsalım bebeklerını kucagına versın ınsallahh..ne emek ısteyen bı yolmus dımı...:))ben 16 sında gıtmıstım kı o gun 10+5 dım drun ultrasonunda 11+3 cıktı...normal dedı herseye baktı guzel dedı..hatta enseyı bıle olctu 1,5 du..bormlade 11+3 dogru ıse 1,5 cm ense klaınlıgı guzel deıl mııı

diğer randevuya kadar da rahat et canım hepsi Allaha emanet ben söyle diyorum ben üzülürsem oda üzülür neden üzeyim bebegimi diyip geniş geniş takılıyorum

yok kız hareket ettikçe Sen hissederken yani. Ama öncesinde de bak. Bir de sakin birini kınamayin allah onu veriyor aman. Benim 5 martta. Geçmiyor günler ya bir görsem. Cinsiyet belli olurmu ki 13 hafta olacak

daha hissetmedim ama ultrasonda oynuyordu kimseyide kınamam eşimin tarafından vala ben dün gittim doktor bana bidahaki kontrolde dedi yani 16. hafta oluyor inş 20 martta ögrenicem

Tabi olumsuz olaylardan etkilenmemek mümkün değil.........
Sen biraz rahat ol annesi kızların dediği gibi ye çikolatanı iç meyve suyunu sonra monitörden şımarığını izleeee

bende aynı senin gibiydimmm 1 haftadır kendime söz verdim artık öyle davranarak kendime ve bebeğime eziyet etmiyrmmmm

arkadaşlar kabızlık icin dr um bana ilk olarak maflor diye probiyotik toz vermisti bı sure idare etti snra etki etmedi dr magnesi kalsine verdi çok iyi geldi ama dr unuza danışmadan almayın

canım çizelge yazan yere benim yolladığım linki yapıştırmalısın. şuanki tickerin yanlış gözüküyor. beğenmediysen istediğin renklere göre yapıyım

tatlım öyle yaptım ama beceremedim yaaaaaa çok begendim rengini güzel ama bende hata senide ugraştırdım kusura bakma

diğer randevuya kadar da rahat et canım hepsi Allaha emanet ben söyle diyorum ben üzülürsem oda üzülür neden üzeyim bebegimi diyip geniş geniş takılıyorum

senın masallahın var zaten anacımm...hep bole oll

ahhh bı yapabılsemmm:))hepımızı ıcın sevınırım uzulurum benn..hersey gonlumuzce olsun yaaa...allahımmm lutfennnn:)))

Kötü düşünmemeye çalışıyorum ben...Umarım daha fazla insan sıkıntı yaşamayacak...

ınsallahh arkadasım ınsallahhh

sende öle ol sen ve bebeğin önemli

Geçen hafta merakktan ben yine gittim 2li testin sonucunu göstermek için 13 haftalıktım o zamannn
yine göstermedi utangaç bebişimmmm......
Çok fazla heveslenme benim gibiiiii
ama belki seninki süpriz yapar annesiiii

arkadaşlar kabızlık icin dr um bana ilk olarak maflor diye probiyotik toz vermisti bı sure idare etti snra etki etmedi dr magnesi kalsine verdi çok iyi geldi ama dr unuza danışmadan almayın

ilaçtan(gerçi hamilelere herhengi bi yan etkisi yoktur biliyrm da) önce doğal şeyler deneyerek belki rahatlıyabilirsinnnn canımm

göğüslerim çok aciyor çok gergin ve bir sıvı gelip duruyor sinir oldum sutyen hep ıslak.

sen icini ferah tut,guzel düşün,dr sonucuna iyi demis ona güven.ben 9+1 de gittim herşey yolunda dedi,ama insan merak ediyor ben de 12.haftamda gidicem,dr um kafan rahat etmezse gel bakarız 5 dakika dedi,gitsemd mi acaba

ınsallahh arkadasım ınsallahhh
Şöyle düşünelim bir de. Annem bana hamleyken ultrason yokmuş . Hiç girmeden ultrasona ya da cinsiyetimi öğrenmeden hamileliğini tammalamış. Hatta ikili test falan 10 yıl önce çıktı, ablam yeğenime hamileyken tam oturmamıştı bile... Ama bunlara rağmen sağlıklı hamilelikler geçirdiler. Biz neden geçirmeyelim? Hem teknoloji bizim yanımızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…