2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

rica ederim ne demek. Bakalım doğum sonunda kim çatladı kim çatlamadi konuşuruz inşallah sıfır çatlak ile tamamlariw.

Yok bende sıfır çatlak falan olmazzz
benim cildim çabuk çatlıyor zaten çok sık kilo alıp verenlerdenimm
Çatlaklarım var yani bazı yerlerimdee
Uamrım karnımda olmaz tek isteğim buuuuuu:26::26:

Yok bende sıfır çatlak falan olmazzz
benim cildim çabuk çatlıyor zaten çok sık kilo alıp verenlerdenimm
Çatlaklarım var yani bazı yerlerimdee
Uamrım karnımda olmaz tek isteğim buuuuuu:26::26:

öyle deme belli olmaz. Benim annemin karnı felaket ben hep çatlarim diyordun ama bir çatlak yok göbekte yok bir de küçük görünüyorsun diyorlar kızımın benim olduğuna inanmıyorlar ya.

bulantılarımız azalınca sağlıklı beslenmeye döneriz diye umud ediyorum. ben de aynı durumdayım. ki benim daha da dikkatli olmam , kilo almamam gerek..
bi de doktorum 3 aya kadar ister ye ister yeme bebek alacağını alcak , onlar asalak gibidir dediği için içim biraz rahat

öyle deme belli olmaz. Benim annemin karnı felaket ben hep çatlarim diyordun ama bir çatlak yok göbekte yok bir de küçük görünüyorsun diyorlar kızımın benim olduğuna inanmıyorlar ya.

Canım ne güzel şanslı annelerdensin senn
Umarım benimde olmazzz çatlaklarımmm
Annemle beni görenlerde :aaaa senin kızın mı ben kardeşin zannetmiştim diyolardı benim çok hoşuma giderdi
Hep öyle bi anne olamyı hayal etmiştim
Ama malesef ben umda anne olabilecem nasip böyleymiş
Gerçi minyon tipim biraz yaşımı belli etmiyrm daaaaa
25 imde falan gösteriyrmuşummm

Canım benim bulantılarım azzaldı ama bi kere bulantıyı çektim yaaaaa,Yine bulanırda beni rahatsız eder o günlere tekrar geri dnerim die
3 aydır alıştığım beslenme şeklinden vazgeçemedmmm
Umarım şimdiden sonra düzelirmm

ben e vitaminini eskiden saçıma kullanıyordum o yüzden vücuduma sürmem ama zeytin yağı da iyi fikir

ya daha ne istiyorsun kız. Benim annem ile aramda 16 yaş var hiç anne kız gibi değiliz. Benim de hoşuma giderdii ve öyle de oldum gerçi çok küçük değilim 25 im ben.

ya daha ne istiyorsun kız. Benim annem ile aramda 16 yaş var hiç anne kız gibi değiliz. Benim de hoşuma giderdii ve öyle de oldum gerçi çok küçük değilim 25 im ben.

canım bu arada yaşımı yazmıştım ama çıkmamış yaşım 30 oluyooooo
Keşke daha önceden karar verseydikte bu kadar beklemeseydik diyrm şimdi
2008 de evlendik
yok şu borcu ödeyelim yok bu borcu ödeyelim derken....................................
Neyse hayırlısı böööööölleeeeee mişşş
ne güzel genç annesinnn maşallahhh canımmm sanaaa

ay kızlar yazdıklarınızı okuyunca bi yönden halime şükrediyorum. bulantım yok agrım yok kusmam yok hamile oldugumu anlamıyorum derken en azından herseyi yiyebildigime sükrediyorum . brokoli balık et süt yumurta ceviz özellikle peynir tümünü ayırmadan yiyebiliyorum bende kilo almaktan korkuyorum insallah cok almam

Ay canımmm maşallah sana
Kız bak nazar değdircen kendineeeeeeee
Ye annesi eğer yiyebiliysann
Bebişine yarasınnnnnn,bebişin kocamannnnn olsunnnnn

zararlı die değil saçlarımı beslesin uzasın diye kullanıyordum eskiden, tüyleri etkiler falan bide onlarla uğraşmayayım dedim

anladım o zaman zaten çok birşey değil ki ya azıcık birşey. Tüy çıksa da dökülür canım önemli olan tüyleri almamak annem söyledi bana o yüzden tüy problemim yok hatta olan da yarı ya indi çok seyreldi :)

Ay canımmm maşallah sana
Kız bak nazar değdircen kendineeeeeeee
Ye annesi eğer yiyebiliysann
Bebişine yarasınnnnnn,bebişin kocamannnnn olsunnnnn

haklısın bi gün kendime nazar değdiricem aman Allah korusun ben haftaya dayanamayıp doktora gitmeyi düsünüyorum belki cinsiyetini söyler

evet ya hiçbir şey planlarimız gibi olmuyor. Aman bende neler hayal edip plan yapıyordum ama erkenden evlendim erkenden çocuk yaptım ve eve kapandım yıllarca uykusuz geçirdiğim geceler heba oldu gitti

haklısın bi gün kendime nazar değdiricem aman Allah korusun ben haftaya dayanamayıp doktora gitmeyi düsünüyorum belki cinsiyetini söyler

Canım 2 li yi yaptırmışmıydınnnnn??
Bu arada umarım test sonucunda iii çıkmştr
Ben 2 li testi yaptırcağım zaman gittim 2 hafta önce söylemediii DRum
Bende çatlıycam valla resmen şafak sayıyorumm
Mart19 da randevumuz var hem 3 lü yesti yaptırcaz hemde tabi umarımmmmm
Cinsiyetini öğrenicezzzzz

evet ya hiçbir şey planlarimız gibi olmuyor. Aman bende neler hayal edip plan yapıyordum ama erkenden evlendim erkenden çocuk yaptım ve eve kapandım yıllarca uykusuz geçirdiğim geceler heba oldu gitti

AY canım yaaaa öleeee demeeeee
Evlatlarına bakkk maşallah 2 tane olucaklar gencecik anne oldunn
Ne mutlu sana
hayırlısı böyleymişşş

sen iyiymişsin bakalım yaşayıp görücez neler olcak

mericdemir ben de geç anne olacaklardanım. Üstelik senden de büyüğüm. Önemli olan hazır hissettiğin zaman anne baba olmak. Ben ancak hazır hissettim. Daha doğrusu ancak sıra geldi bebişe koşturmadan, hayat telaşından.. Her bebek doğru zamanda gelir. Bu kadar ertelediğimiz için de şu ana kadar pişman olmadım çünkü hayatımda başka şeyleri düzene koydum. Şimdi hazırım...Zorlukları elbette olacaktır ama erken evlenip erken anne olsaydım da hayatta başka zorluklara göğüs germek zorunda kalacaktım. Böyle düşünmek lazım hayatta.

Son düzenleme:

ikiliyi yaptırdım cnm ense kalınlıgı 2.2 cıktı doktor normal dedi ama burdan bi arkadasın da aynı cıkmıs doktoru ona tehlike var demiş.
1:23900 cıktı sonucum düsük risk grubu olarak doktor gayet normal dedi. çokta bisey soramadım ama aklıma bisey takılsın istemiyorum kendimizi bosu bosuna strese sokuyoruz bazen. benim de 25inde gitmem gerekiyor 3lü icin ama dayanamayıp haftaya gidebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…