yağlar tüylenme yapabiliyor ya... O yüzden ben kremle dönüşümlü kullanmayı planlıyorum...
bencede erkek kesinlikle anlayışlı olmalı acıyı. Sıkıntıyı herşeyi biz çekiyrz......
Bergüzar(telafuz edene kadar canım çıkar sanırm bunu koyarsamm
çisem
dilruba
dilşahh
canım hatırladıklarm bunlar yaaa o sinirle nevrim döndü vallla,,,,
yalnız hep kız ismi söylemiş yeni farkettm kız istio heralde
kız olursa : Rüya armina
erkek olursa: Eren kadir
şimdiki fikir bu tabi değişe bilir :)
arkadaşlar mrb şimdi bi haber aldım bu ayın sonunda şehir dışlında bi eğitime katılacakmışım şoka girdim ya bari 4 ay geçseydi hayır da diyemedim sizce ne yapmalıyım mesafe 5 saat kadar bi sakıncası olurmu 12 haftalık felan olacağım gideceğim zaman
herkese merhaba ben doktordan geldim, yine resmini vermedi doğru düzgün göremedim. Doktor drumu iyi dedi ama içime kurt düştü çünkü bebek fazla hareket etmiyordu :18: Normalmidir bu kızlar? çikolata da yemiştim halbukiii
her gün süt içiyor musunuz kızlar
evet canım ben her gece yatmadan 1 bardak içiyrmmmHer gün süt içiyor musunuz kızlar
Süt 7-9. haftalar arası hiç içemedim. Ama 3 gündür içiyorum çok mutluyum..
sabahları laktozsuz sütün içine çeyrek muz, bir kuru incir, 1 ceviz/5 fındık biraz da yulaf ezmesiya da kepek ve tarçın koyup afiyetle tüketiyorum. Hem kuruyemişleri de yemiş oluyorum..
ah kızlar ya başıma ne geldi ütü den önce şu çatlak karışımıni hazırlamak istedim boşalttım kremi yağları e vitaminini koymak için cami kırdım parmağıma saplandı cam onu çıkardim çok kötü kanadı gerçi hala kanıyor ama sızıntı gibi neyse karışımı karıştırdım elimle ve ay bir iğrenç koktu ki ben nasıl süreceğim bu iğrenç şeyi karnıma. Valla bu eziyete rağmen çatlarsam çok ağlarım. Bir de yapıp yapıs bu ya elbise değerse Mahvolur ama. Bilgisi olanlar hu hu.
ben tarifini aldım ama henüz denemedim, evde kendimiz karıştıracakmışız. kakao yağı, kayısı yağı, buğday yağı bide koku için gül yağı demişti. Hamilelik süresince kullanmış çatlak falan oluşmamış hiç.
yeni gördüm tarifini. Kaçmış gözümden. Teşekkürler...KAydettim..
oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh yarasın bebişineeee annesiiii
Ben hala kuruyemiş yiyemiyrmmmmm yaaaa
ceviz yiyebilsem keşkeee bebişim sevinir vallaa
badem yağı çok tüylenme yapıomuş öle duymuştum
önemli değil aktarlara da sorabilirsiniz ama onlar daha fazla yağ ekliyor diye biliyorum, ben sadece bunları alacağım.
Cevizli üzümlü kek yap de ye bari. Ceviz bebekler için çoook önemli...
canım hayırlı olsun sayfaya bi erkek bebek daha geliyodemek maşallah doya doya izlemişsin bebeğini darısı başımıza inşallah
tebrikler. cinsiyeti ne guzel ogrenmissiniz. darisi basimiza. Allah saglikla kucagina alip buyutmeyide nasip etsin.
ay ne tatlı yazmışsınız,ben de istiyorum bebeğimi görmek,daha 10 gün vaaaroğluşunuz hayırlı olsun,Allah nazarlardan korusun inşaallah,benim eşim de oğlum diye sever oldu,bakalım bizim de oğluşumuz olcak mı
ne tatlı yazmışsın:))
çok hoşuma gitti
ayyy ne güzell erkek demek hayırlı olsun :)
ben de giderken çikolata yiyeyim bari :)
6 martta devlette 2 li testin sonucu çıkacak ozaman doktoruma gideceğim
bugun tatil günün dinleniyorum
yarın da hamilelere izin varmış burada kardan dolayı:) valilik kararrıyla ama giderim okula harhalde dersler geri kalıyor
devlet dairesi gibi değil ki
maşallahh paşayaa
Kundera yazın harika olmus ilk okudugumda netten alınma zannettim annelik işte böyle bir duyguoglusuna
Tentation,Lynne ve anchusa kıslar dogum yapan arkadaslarım uyu uyuyabildiğin kadar diyor ama bende aynı sekilde geceleri oturuyorum bizim bebeler şimdiden alsıtıryor bizi geceleri kaldırmaya
Canımm bilmezmiyim cevizin faydalarını bebeğin veyin gelişimi içinn....
Mide bulantılarımın olduğu zaman bi tiskindimmm artık yiyemiyrmmm
Ama cevizli kek iyi oldu hatırlatman yarın yapayımmmmmm
Kızlar benimde normalde en sevdiğim şey balıktı...
Ama şimdi adını bile duymaya tahammül edemiyorum, çok fena...
Çok üzülüyorum, nasıl seviniyordum halbuki bol bol balık yiyeceğim diye ...
Kızlar benimde normalde en sevdiğim şey balıktı...
Ama şimdi adını bile duymaya tahammül edemiyorum, çok fena...
Çok üzülüyorum, nasıl seviniyordum halbuki bol bol balık yiyeceğim diye ...
nivea krem kakao yağı saf zeytin yağı ceviz yağı badem yağı e vitamini ampulü. Bunları bir güzel karıştırıyorşunuz ama e vitamini şişesi ni kırarken aklınıza ben geliyorum dikkat ediyorsunuz. Parmagim çok aciyor ya. Benim kızım da bir çizgi bıle yok hiçbir şey kullanmadim ama bu sefer korktum yaolursa diye. Gerçi bu iğrenç şeyi nasıl süreceksem kendime eldiven alacağım ya ben buna ellemembir de kusmuk gibi duruyor of banyo ma baş köşeye koydum akşam banyo yapıp süreceğim bakalım
Tamam bunu da kaydettim...Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?