2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hadi inşallah tatlım. Valla cinsiyet öğrenmye geldik ay kalp atışı yok yolk kesesi yok bilmem ne derken cinsiyete geldik sonra boyu kilosu konusacagiz gün içinde kaç kez tekme atıyor. Doğum için neler aldık vs vs vs zaman nasıl hizli geçiyor ya hepimiz bunun birer tanığıyiz

bencede çok haklısın ben hayatımda malesef bir başarı elde edemedim. okulda sürekli birinci ve çalıştıgım yerlerde aranan personel olmama ragmen önüme cıkan fırsatları degerlendiremedim. evlenince de iş bulamadım. 1 yıldır cocuk istiyorduk malesef olmadı olmadı kendimi o kadar strese sokmusum ki en sonunda doktora gittik. doktor önümüzdeki ay gel tedavi baslayalım dedi. o ay nasıl olsa tedaviye baslayacagız diye sanırım kafama cok takmamısım ve hamile oldugumu ögrendim. sok oldum resmen. herseyin zamanı var bunu da ögrenmiş oldum

Canım öylede keşke diyo insan bazen o 20 yaşında olduğunda ben 50 olucammm
Ne bileyi benim annem babam genç olduğu için mi öle düşünüyrm bilmiyrmmmm

Ay canımm heyecanlandımmm valla şaka gibiiiiiiiii

Hiç birşeyi zorlamamak lazım. Ben 31 yaşında evlendim, eşimle 25 yaşında tanıştım ama farklı ülkelerde yaşıyorduk o yüzden aynı ülkede buluşana kadar bekledik. Bence iyi de oldu bu sırada işimi gücümü yoluna soktum.Eee hemne çocuk yapmayalım diye 3 yıl daha bekledik. Şansımıza da ilk denememizde oluverdi.Hazır bekliyoruz şimdi...

Aman bende 2008 ekim de evlendim kaynanam ile oturdum ve gelen bebek var mi diyor giden gelin yüklü mu diyor sinir olmuştum ve neden olmuyor demeye başladin ve kaynanam bana Senin kalbin kötü allah sana çocuk vermez dedi vs vs ve aralıkta hamile kaldım. 2.ayda. Şimdi ki aklım olsaydı o cahil insanların lafına kulak asmazdim ya. Gerçi evladım var allaha şükür ve kendimi kime benzetiyorum söyleyim de gülün umutsuz ev kadınları var ya ceyda duvenci ye aha benim sonum oraya gidiyor

ay bilmiyrm ki çok mu cahilce düşünüyrmmmm
Yıllarca okuuuu ailenden ayrı
atandım atanamadım derdi
Evlennn
Borç ödeeee
Keşke hayatım yine bu kadar düzenli olsaydı da yaşım da genç olsaydıııı

Çok şey istedimm demiiii
Bu haksızlıkkk:44::44::44:

Ben 20 yaşında evlensem evliliği beceremeyebilirdim. Erken evlenen arkadaşlarım hep daha büyük sarsıntılar yaşadılar evliliklerinde.Tabi beceren de var. Ama ben daha asi bir yapıya sahibim. Çok üzerdim, üzülürdüm.Bir de o zamanki anchusayı ve sevgilimi düşünüyorum.... ben çok küçüktüm, o zamanki erk. ark. da kesinlikle yanlış bir insandı.

öyle deme senin hayatın gibi bir hayat planliyordum başarılı bir okul hayatı master doktora fransa da. Bir üniversite de kursum olsun hep kariyer başarılı bir insan. Ama onca yıl okudum beni asistan almak isteyen kaç tane hocam vardı ve ben evde çocuk bakıyorum

Bir arkadaş kakao yağı katı dedi her s
rdüğünde sıcak suya koyuyormuş bilginiz var mı?=?

Senin kayınvaliden çok fena valla...
Ayy yazık ceyda düvenciye.. olmasın halin öyle yok...çekilmez..

ahahha
çok şey istedin..Hepsi birden olmuyor işte maalesef.

Çalışmayı düşünüyor musun bebekten sonra????

haklısın bende senin gibi düsünenlerdenim. gerci ben 24 yasımda evlendim ama biraz da kısmet isiydi dogru insan karsıma cıkınca hayatımızı birleştirdik. mutlu bir evliliğimiz var fakat ben çalışmayı kendimi iş hayatında görmeyi çok isterdim

eşimin köyünde de herkes sorardı
hele bir adam 30 yaşında falan
eşime ne zaman çocuk yapacan demiş sen yapana kadar ben 2. Yapacağım olmuyor mu demiş
eşimin canı sıkılmış bende eşime kzıdım insanlar seni küçük görüyorsa ağzının payını ver dedim
o sana öyle diyorsa valla biz geziyoruz
sizde gezin çocuğun acelesi yok diye neden demedin dedim
amann ben lafları hiç takmadım da insan kafasına takyor

bende bu lafa varken ben daha doğururum siz bunu büyütürken ben burda başka forumlar da olurum ha ha. Ay allah korusun tahtaya vurayim hemen

Çalışmayı düşünüyor musun bebekten sonra????

dilseyi bu sene kreş e başlatıp onun iyice alışmasıni bekleyip sonra seneye falan da çalışacaktim kendim için birşeyler yapacaktım ama bu bebek bütün hayatini değiştirdi onu da 2 yaşına getirmem 27 28 olacağım o saatten sonra ne yapılır ki. Eşim sana mağaza açalım ya da pasta evi açalım diyor ben butik kurabiye pasta işinden anlıyorum da. Ama o kadar mühendis olup esnaf olmak ta ters geliyor. Ben çok idealist bir insandim.

Kızlar bişey sorucammm
Akıntınız var mı?
Benim ilk aylarda vardı hala devam ediyoooo
Son gittiğimde dr. sordum her zaman ki gibi normal dediii
peki ne zaman biticek buuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…