Canım 2 li yi yaptırmışmıydınnnnn??
Bu arada umarım test sonucunda iii çıkmştr
Ben 2 li testi yaptırcağım zaman gittim 2 hafta önce söylemediii DRum
Bende çatlıycam valla resmen şafak sayıyorumm
Mart19 da randevumuz var hem 3 lü yesti yaptırcaz hemde tabi umarımmmmm
Cinsiyetini öğrenicezzzzz
mericdemir ben de geç anne olacaklardanım. Üstelik senden de büyüğüm. Önemli olan hazır hissettiğin zaman anne baba olmak. Ben ancak hazır hissettim. Daha doğrusu ancak sıra geldi bebişe koşturmadan. Her bebek doğru zamanda gelir. Bu kadar ertelediğimiz için de şu ana kadar pişman olmadım çünkü hayatımda başka şeyleri düzene koydum.
mericdemir ben de geç anne olacaklardanım. Üstelik senden de büyüğüm. Önemli olan hazır hissettiğin zaman anne baba olmak. Ben ancak hazır hissettim. Daha doğrusu ancak sıra geldi bebişe koşturmadan, hayat telaşından.. Her bebek doğru zamanda gelir. Bu kadar ertelediğimiz için de şu ana kadar pişman olmadım çünkü hayatımda başka şeyleri düzene koydum. Şimdi hazırım...Zorlukları elbette olacaktır ama erken evlenip erken anne olsaydım da hayatta başka zorluklara göğüs germek zorunda kalacaktım. Böyle düşünmek lazım hayatta.
hadi inşallah tatlım. Valla cinsiyet öğrenmye geldik ay kalp atışı yok yolk kesesi yok bilmem ne derken cinsiyete geldik sonra boyu kilosu konusacagiz gün içinde kaç kez tekme atıyor. Doğum için neler aldık vs vs vs zaman nasıl hizli geçiyor ya hepimiz bunun birer tanığıyiz
bencede çok haklısın ben hayatımda malesef bir başarı elde edemedim. okulda sürekli birinci ve çalıştıgım yerlerde aranan personel olmama ragmen önüme cıkan fırsatları degerlendiremedim. evlenince de iş bulamadım. 1 yıldır cocuk istiyorduk malesef olmadı olmadı kendimi o kadar strese sokmusum ki en sonunda doktora gittik. doktor önümüzdeki ay gel tedavi baslayalım dedi. o ay nasıl olsa tedaviye baslayacagız diye sanırım kafama cok takmamısım ve hamile oldugumu ögrendim. sok oldum resmen. herseyin zamanı var bunu da ögrenmiş oldum
Canım öylede keşke diyo insan bazen o 20 yaşında olduğunda ben 50 olucammm
Ne bileyi benim annem babam genç olduğu için mi öle düşünüyrm bilmiyrmmmm
Ay canımm heyecanlandımmm valla şaka gibiiiiiiiii
ay bilmiyrm ki çok mu cahilce düşünüyrmmmm
Yıllarca okuuuu ailenden ayrı
atandım atanamadım derdi
Evlennn
Borç ödeeee
Keşke hayatım yine bu kadar düzenli olsaydı da yaşım da genç olsaydıııı
Çok şey istedimm demiiii
Bu haksızlıkkk:44::44::44:
Senin kayınvaliden çok fena valla...Aman bende 2008 ekim de evlendim kaynanam ile oturdum ve gelen bebek var mi diyor giden gelin yüklü mu diyor sinir olmuştum ve neden olmuyor demeye başladin ve kaynanam bana Senin kalbin kötü allah sana çocuk vermez dedi vs vs ve aralıkta hamile kaldım. 2.ayda. Şimdi ki aklım olsaydı o cahil insanların lafına kulak asmazdim ya. Gerçi evladım var allaha şükür ve kendimi kime benzetiyorum söyleyim de gülün umutsuz ev kadınları var ya ceyda duvenci yeaha benim sonum oraya gidiyor
ay bilmiyrm ki çok mu cahilce düşünüyrmmmm
Yıllarca okuuuu ailenden ayrı
atandım atanamadım derdi
Evlennn
Borç ödeeee
Keşke hayatım yine bu kadar düzenli olsaydı da yaşım da genç olsaydıııı
Çok şey istedimm demiiii
Bu haksızlıkkk:44::44::44:
Bir arkadaş kakao yağı katı dedi her s
rdüğünde sıcak suya koyuyormuş bilginiz var mı?=?
öyle deme senin hayatın gibi bir hayat planliyordum başarılı bir okul hayatı master doktora fransa da. Bir üniversite de kursum olsun hep kariyer başarılı bir insan. Ama onca yıl okudum beni asistan almak isteyen kaç tane hocam vardı ve ben evde çocuk bakıyorum
Ben 20 yaşında evlensem evliliği beceremeyebilirdim. Erken evlenen arkadaşlarım hep daha büyük sarsıntılar yaşadılar evliliklerinde.Tabi beceren de var. Ama ben daha asi bir yapıya sahibim. Çok üzerdim, üzülürdüm.Bir de o zamanki anchusayı ve sevgilimi düşünüyorum.... ben çok küçüktüm, o zamanki erk. ark. da kesinlikle yanlış bir insandı.
aman bende 2008 ekim de evlendim kaynanam ile oturdum ve gelen bebek var mi diyor giden gelin yüklü mu diyor sinir olmuştum ve neden olmuyor demeye başladin ve kaynanam bana senin kalbin kötü allah sana çocuk vermez dedi vs vs ve aralıkta hamile kaldım. 2.ayda. şimdi ki aklım olsaydı o cahil insanların lafına kulak asmazdim ya. Gerçi evladım var allaha şükür ve kendimi kime benzetiyorum söyleyim de gülün umutsuz ev kadınları var ya ceyda duvenci yeAha benim sonum oraya gidiyor
ben ilk kez duydum canım sıcak suya koyulduğunuu:44::44::44:
bende bu lafa varken ben daha doğururumsiz bunu büyütürken ben burda başka forumlar da olurum ha ha. Ay allah korusun tahtaya vurayim hemen
Çalışmayı düşünüyor musun bebekten sonra????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?