ama hergün sürmeyecek miyiz biz bunları?
benim bildiğim kız gün aşırı sürüyodu cildim zaten emiyo fazla abartmıyorum diyordu, tabii evde olduğu için rahattı o..
anchusa bende aynını yapıyorum hatta abarttım sanırım biberleri falanda doğrayıp koyuyorum çok pratik oluyo napiim bide onlara zaman harcamıyorum
aynen bende öyle özellikle yazdan sarımsakları rondodan gecirip atınca buzluga en pratik yöntem oluyor benim icin. biber sogan domates hepsi icin gecerli valla :)))
sarımsak hiç denememiştim bak. Onu da yapayım bir ara...
ne yağı bu aldığınız?
bu sene annemler memleketten kocaman bir poşet sarımsak göndermişti. onların hepsini temizleyip attım buzluga simdi poset poset cıkarıp kullanıyorum cok pratik. özellikle benim gibi sık kullanıyorsan. dogal antibiyotik işte :)
ben tarifini aldım ama henüz denemedim, evde kendimiz karıştıracakmışız. kakao yağı, kayısı yağı, buğday yağı bide koku için gül yağı demişti. Hamilelik süresince kullanmış çatlak falan oluşmamış hiç.
ben tarifini aldım ama henüz denemedim, evde kendimiz karıştıracakmışız. Kakao yağı, kayısı yağı, buğday yağı bide koku için gül yağı demişti. Hamilelik süresince kullanmış çatlak falan oluşmamış hiç.
Gecmış olsn cnm dıkkt et kndıne kızlar bu yağlar ne yağı ben hıç kullnmdm daha
yalnız ben çok az kullanıyorum sarımsak. bir çimdik sarımsağı buzdolabı poşetine koymak da olmaz. Başka bir depolama yöntemi bulmam lazım.
Ben de hem lierac alacağım, hem de kakao yağı....O karışımı da yapabilirim. gördüm şimdi tarifini..çzellikle kakao yagını cok öneren var. 1-2 gündür arastırıyorum en çok önerilen LIERAC. ama kullanıpta çatlayan bi sürü kisi var sanırım ciltle de alakalı. biz yine de kullanalım da gerisini akışına bırakıcaz mecburen
çzellikle kakao yagını cok öneren var. 1-2 gündür arastırıyorum en çok önerilen LIERAC. ama kullanıpta çatlayan bi sürü kisi var sanırım ciltle de alakalı. biz yine de kullanalım da gerisini akışına bırakıcaz mecburen
denıyım bende karnım kasınıp duruo ıyı gelır ınş
yok yok sen rondodan ya da blender dan biraz tuzla birlikte gecirip poşete ince bir tabaka halinde sererek koy. donduktan sonra o zaten istediğin büyüklükte kopuyor.
senin başlaman lazım. Bak 13. Haftadaymışsın. 3. Ay bitince başlanmalı ki çatlak oluşumu azalsın...dr. öyle dedi bana...
kızlar ablama da sordum şimdi krem kullanmadım hep yağ sürdüm dedi bi de iyi nemlendiren bi vücut losyonu al dedi aklınızda bulunsun.
tamam şimdi oldu..:)
Ben de zencefili bvöyle yapıyorum...
salçayı da buz kalıplarına koyup öyle dondurup sonra poşete alıyorum. O da pratik oluyor yemek yaparken. Yoksa bozuyorum hep salçaları...
haftasonu alım hemen yarın dr.gıtcem onada soruym hergunmu surulck acaba ayy ben hergun surmekten bıkarm ya :44::44:
yağlar tüylenme yapabiliyor ya... o yüzden ben kremle dönüşümlü kullanmayı planlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?