2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anchusa bende aynını yapıyorum hatta abarttım sanırım biberleri falanda doğrayıp koyuyorum çok pratik oluyo napiim bide onlara zaman harcamıyorum

aynen bende öyle özellikle yazdan sarımsakları rondodan gecirip atınca buzluga en pratik yöntem oluyor benim icin. biber sogan domates hepsi icin gecerli valla :)))

sarımsak hiç denememiştim bak. Onu da yapayım bir ara...

bu sene annemler memleketten kocaman bir poşet sarımsak göndermişti. onların hepsini temizleyip attım buzluga simdi poset poset cıkarıp kullanıyorum cok pratik. özellikle benim gibi sık kullanıyorsan. dogal antibiyotik işte :)

Gecmış olsn cnm dıkkt et kndıne kızlar bu yağlar ne yağı ben hıç kullnmdm daha

ne yağı bu aldığınız?

ben tarifini aldım ama henüz denemedim, evde kendimiz karıştıracakmışız. kakao yağı, kayısı yağı, buğday yağı bide koku için gül yağı demişti. Hamilelik süresince kullanmış çatlak falan oluşmamış hiç.

yalnız ben çok az kullanıyorum sarımsak. bir çimdik sarımsağı buzdolabı poşetine koymak da olmaz. Başka bir depolama yöntemi bulmam lazım.

çzellikle kakao yagını cok öneren var. 1-2 gündür arastırıyorum en çok önerilen LIERAC. ama kullanıpta çatlayan bi sürü kisi var sanırım ciltle de alakalı. biz yine de kullanalım da gerisini akışına bırakıcaz mecburen

denıyım bende karnım kasınıp duruo ıyı gelır ınş

yalnız ben çok az kullanıyorum sarımsak. bir çimdik sarımsağı buzdolabı poşetine koymak da olmaz. Başka bir depolama yöntemi bulmam lazım.

yok yok sen rondodan ya da blender dan biraz tuzla birlikte gecirip poşete ince bir tabaka halinde sererek koy. donduktan sonra o zaten istediğin büyüklükte kopuyor.

Ben de hem lierac alacağım, hem de kakao yağı....O karışımı da yapabilirim. gördüm şimdi tarifini..

denıyım bende karnım kasınıp duruo ıyı gelır ınş

kızlar ablama da sordum şimdi krem kullanmadım hep yağ sürdüm dedi bi de iyi nemlendiren bi vücut losyonu al dedi aklınızda bulunsun.

yok yok sen rondodan ya da blender dan biraz tuzla birlikte gecirip poşete ince bir tabaka halinde sererek koy. donduktan sonra o zaten istediğin büyüklükte kopuyor.

tamam şimdi oldu..:)
Ben de zencefili bvöyle yapıyorum...
salçayı da buz kalıplarına koyup öyle dondurup sonra poşete alıyorum. O da pratik oluyor yemek yaparken. Yoksa bozuyorum hep salçaları...

senin başlaman lazım. Bak 13. Haftadaymışsın. 3. Ay bitince başlanmalı ki çatlak oluşumu azalsın...dr. öyle dedi bana...

haftasonu alım hemen yarın dr.gıtcem onada soruym hergunmu surulck acaba ayy ben hergun surmekten bıkarm ya :44::44:

tamam şimdi oldu..:)
Ben de zencefili bvöyle yapıyorum...
salçayı da buz kalıplarına koyup öyle dondurup sonra poşete alıyorum. O da pratik oluyor yemek yaparken. Yoksa bozuyorum hep salçaları...

aa salçayı ilk defa duydum onu da denerim ben genelde tavuk suyu yapınca buz kalıplarında donduruyorum bende sonra çorbalara katıyorum

haftasonu alım hemen yarın dr.gıtcem onada soruym hergunmu surulck acaba ayy ben hergun surmekten bıkarm ya :44::44:

tabi sor doktoruna...Amaç deriyi yumuşak tutmak. O yüzden her gün sürülse iyi olur diyorlar....Ama gerçekten her yer yağlanacak... O yüzden arada bir krem sürmek iyi olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…