2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günlük ped mantar yapabliyor hava aldırmadoğı için
akıntı ben de de çokk :)

sık değiştirmek şartı ile kullanıyorum ben evde zaten birşey kullanmıyorum sık çamaşır değiştiriyorum başka çözüm yok. Idare ediyorum böyle

Sizi Sizi Sizi Sizi gececiler Sizi bende bir banyo yapamadım ben korkuyorum da baş dönmesi oluyor vs eşim geldi öyle gireceğim.

Hangi hastaneye gidiyorsun:44:
Selam kızlar

Doktorum acibadem de aylin hanim, sen kime gidiyorsun skopca,memnun musun doktorundan.ben 12. Haftami bitirdim gecen gun gittik kotrole,ama bir turlu ensesini gostermedi essek sipasi hafta ici tekrar gidicez.

günaydın herkese kızlar ıns bebişlernizle güzel bır gun gecırırsınız bulantısız bol iştahlııııbenım bugun hiç keyfım yok ondn dolyı mıdem cok kotu ilaçta pek etkı tmıcek gıbı bugun doktoruma gdıcem ıkılı test yaptrmdm yaptrmcmda onla ılglı grscem hem...insan hamılelıgınde naz yapabılcek bırılrnı arıo ama kımsede nazından anşmayınca surat 5 karış oluo((

günaydın güzel anneler yine bir sorunum war özel doktora gidiyorum tahlillerimi dışarda yapmak zorundayım devlete gittim tahlil için gıcık bir doktor ben kendim hangi tahlilleri uygun görürsem onları yaparım dedi tamam dedik geri kalanlarıda birazdan sgk geçen özel hastaneye gidicem inşallah orda yaparlar yapmazlarsa napıcam ben nerde tahlil yaptırcam ne kadar zormuş bi tahlil yaptırmak offf

cnm hangı tahlıllerı yaptrcktn benden ılk kan ve ıdrar tahlılı ıstdklrnde saglık ocagndn yaptrdm cogunu sadece 3 tanesını ozele yaptrdm

Kızlar günaydın..DÜn ugrayamadın foruma konu almış yürümüş..Misafirlerim vardı..Bugun de var.Dünki hazırlıklarla bugunkileri de çıkarırım diyordum,haber geldi eşimin arkadaşından,eşi ortadoksmuş (türk degil kendisi,ukraynalı) Şu aralar onların oruçları varmış..Süt ve süt ürünleri olan şeyleri yemiyormuş kadın.Ben şimdi ne yapıcam bu hatuna..Sil bastan hazırlanıcam mecbur :26:

kızlarr günaydınnnn ben dür dr gittim tarama testimin sonucu güzel çıktı şükürr darısı sonuçlaırnı bekleyen anne adaylarına olsun, benim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi dr tek kullanımlık onuda içtim inş. şifa olur,
Kızlar bişi sorucam yaaaaaa ben 15.haftaya girdim sayılırı ama şimdiye kadar cinsellik yasakti dün dr uma sordum yine sıcak bakmadı çok kısıtlı ve az süreli bir ilişki syöledi ayrı tek pozisyon benim hormonlarımda bir gariplik var sanırsam eşimden çok ben bu konuyu açıyorum((, eşimde dün dediki dr un söylemediği birşey vardır üzerinde durmayalım boşverelim dedi biz kapattık bu mevuzuyu ama ben şaşkınım yaa, riskli bir durumumuz yoktu şimdiye kadar herşey yolunda gitti inş. devam eder ama sizce dr un gerçketne söylemediği birşeymi varrrr pirpiriklendim

canm genelde zaten hamılelıkte yasak dıolar korkma bence.gercı benm doktorum bısı demedı sormdm bende bugun esımle gtcem keske yasak desede kurtulsam bnde:)))

canm genelde zaten hamılelıkte yasak dıolar korkma bence.gercı benm doktorum bısı demedı sormdm bende bugun esımle gtcem keske yasak desede kurtulsam bnde:)))

Ay çok hoşssun canım:))), benimde kocma kurtuldu elimden heheh:)))
Ben yasak olayını pek duymadım aslındaaa tam tersi riskli birşey yoksaa sıkıntı yapmaya gerek yokmuş ama D neysee nekaldı 6 ay sonrasında 2 ay falan lohusalık sürer hiçbişi kalmamış canım

benım arkdsmnda rıskı falan yoktu ama doktru hep yasak dıodu ona benmkı hıc bısı demdı bnde sormdm.ınan bulantı falan olunca hıc bısı cekılmıo esım sıgarada ıcıo kokusunu aldgmda bıle mıdem kalkıo((

Hımsss demekki bazı dr lar pirpiriklii neyseee herşey bebiş için katlanacğaız öyle bebiş istemesi değil dimi(

Sana kıyamam canım yaaa senin bulantın varsaaa eminim çekilmiyordurr inş. düzelirsin kısa zamandaaaa ayrıca belkide istememek normaldir didim ya bneim hormonlarda var bişiD ben şapmı kullansam

yada bende bı anormallık var:)))eşim cok uzuo benı ya herhalde oyuzden hıc ıstmyrm bısı allh yrdmcmz olsun amınnnnnnnnnnnnn

yada bende bı anormallık var:)))eşim cok uzuo benı ya herhalde oyuzden hıc ıstmyrm bısı allh yrdmcmz olsun amınnnnnnnnnnnnn

ne garip bir durum imi bünyeler farklı fakrlııı, üzmesin seni eşinnnn öyle kolay bir süreç değillll ki onun değil snein bedenindee değişimler oluyor nalyışlı davranması gerekiyor bu konudaaa canımmmm İnş. güzel sorunsuz bir süreç geçiririz.

amın cnm ıns hıc sanmıyorum ama hamıllgmı tek yasıyrm annmlr olmasa herhlde dhada zor olurdu hersey allhtn annm yakın.zaten eşim hiç istemedi bebgi halada ole herhalde artık evlılıktn kurtlmk dhada zor olck onn ıın bebk var bıde allh sabr versn bana dıyrm ınsss

Canım benim Allah yardımcın olsun ama sakın moralini bozmaaaaaa eminim eşinn bebişini hissettiğinde çok farklı oolacak benimde eşim 5 sene istemedii ben çok mücadele ettim ama bebiş haberini aldığından beri çok değişti iyiki istemiyormuşsun dediydim isteseydi nasıl olacakmış merak ediyorum, erkeklerde farklı farklıı belkide senin eşinde kucağına aldığında çok farklı olacakkk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…