günlük ped mantar yapabliyor hava aldırmadoğı için
akıntı ben de de çokk :)
Çok soru soruyorum ama ikili teste ne kadar ödedin mesela :26:
Aranızda bursalı var mı
Selam bende bursa'da yasiyorum
Hangi hastaneye gidiyorsun:44:
Selam kızlar
günaydın güzel anneler yine bir sorunum war özel doktora gidiyorum tahlillerimi dışarda yapmak zorundayım devlete gittim tahlil için gıcık bir doktor ben kendim hangi tahlilleri uygun görürsem onları yaparım dedi tamam dedik geri kalanlarıda birazdan sgk geçen özel hastaneye gidicem inşallah orda yaparlar yapmazlarsa napıcam ben nerde tahlil yaptırcam ne kadar zormuş bi tahlil yaptırmak offf
kızlarr günaydınnnn ben dür dr gittim tarama testimin sonucu güzel çıktı şükürr darısı sonuçlaırnı bekleyen anne adaylarına olsun, benim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi dr tek kullanımlık onuda içtim inş. şifa olur,
Kızlar bişi sorucam yaaaaaa ben 15.haftaya girdim sayılırı ama şimdiye kadar cinsellik yasakti dün dr uma sordum yine sıcak bakmadı çok kısıtlı ve az süreli bir ilişki syöledi ayrı tek pozisyon benim hormonlarımda bir gariplik var sanırsam eşimden çok ben bu konuyu açıyorum((, eşimde dün dediki dr un söylemediği birşey vardır üzerinde durmayalım boşverelim dedi biz kapattık bu mevuzuyu ama ben şaşkınım yaa, riskli bir durumumuz yoktu şimdiye kadar herşey yolunda gitti inş. devam eder ama sizce dr un gerçketne söylemediği birşeymi varrrr pirpiriklendim
canm genelde zaten hamılelıkte yasak dıolar korkma bence.gercı benm doktorum bısı demedı sormdm bende bugun esımle gtcem keske yasak desede kurtulsam bnde:)))
Ay çok hoşssun canım:))), benimde kocma kurtuldu elimden heheh:)))
Ben yasak olayını pek duymadım aslındaaa tam tersi riskli birşey yoksaa sıkıntı yapmaya gerek yokmuş amaD neysee nekaldı 6 ay sonrasında 2 ay falan lohusalık sürer hiçbişi kalmamış canım
benım arkdsmnda rıskı falan yoktu ama doktru hep yasak dıodu ona benmkı hıc bısı demdı bnde sormdm.ınan bulantı falan olunca hıc bısı cekılmıo esım sıgarada ıcıo kokusunu aldgmda bıle mıdem kalkıo((
Sanırım bana söyledin fıstık teşekkür ederimmm,bu arada test snuclrn gusel cıkmıs gozun aydın:)
Hımsss demekki bazı dr lar pirpiriklii neyseee herşey bebiş için katlanacğaız öyle bebiş istemesi değil dimi(
Sana kıyamam canım yaaa senin bulantın varsaaa eminim çekilmiyordurr inş. düzelirsin kısa zamandaaaa ayrıca belkide istememek normaldir didim ya bneim hormonlarda var bişiD ben şapmı kullansam
yada bende bı anormallık var:)))eşim cok uzuo benı ya herhalde oyuzden hıc ıstmyrm bısı allh yrdmcmz olsun amınnnnnnnnnnnnn
ne garip bir durum imi bünyeler farklı fakrlııı, üzmesin seni eşinnnn öyle kolay bir süreç değillll ki onun değil snein bedenindee değişimler oluyor nalyışlı davranması gerekiyor bu konudaaa canımmmm İnş. güzel sorunsuz bir süreç geçiririz.
amın cnm ıns hıc sanmıyorum ama hamıllgmı tek yasıyrm annmlr olmasa herhlde dhada zor olurdu hersey allhtn annm yakın.zaten eşim hiç istemedi bebgi halada ole herhalde artık evlılıktn kurtlmk dhada zor olck onn ıın bebk var bıde allh sabr versn bana dıyrm ınsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?