2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:)))) cnm bnm vlla ıı gelıo burası bana ınsan konustukca rhtlıo.dun aksam bnde cıkardım burun kanaması bndede oluyo bazen

Doktora gdcm bnde bgn snra yağlardan bnde almyı dusnyrm bn kullnmya bıraz gec kldm

ay burda felaket kar yağıyor valla. Yürüyüş yapmak istiyorum artık kızım da sıkıldı hem evde otur otur. Ama her yer kar ya düşme tehlikesi var çok soğuk kızı hasta ederim eve tıkıldik kaldık ya oksijen istiyorum artık

kızlar bulantısı geçen var mı çok sıkıldım hergün peynir yemekten (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ne zaman bulantım düzeldi dersem 3 gün üst üste kusuyorum. Ama yine söyliyim bulantım geçtiii :)))))))))

Ne zaman bulantım düzeldi dersem 3 gün üst üste kusuyorum. Ama yine söyliyim bulantım geçtiii :)))))))))

havaya bak yaaa az önce lapa lapa kar yağıyodu şimdi güneş açmaya çalışıyo var mı istanbulda olan bu kararsız havadan bunalan gerçi bizim burası mahrumiyet bölgesi sayılır

evet ben fethiyeliyim

benim burda hiç arkadaşım yok pek çevre edinemedim esnaf hastanesinde çalışıyodum laborant olarak ama gurbet biraz sarstı beni evime alışmak gurbete alışmak zaman aldı işten ayrılmak zorunda kaldım memlekete gidiyorum ordakiler geliyor zaten şimdi bebişte geliyor çalışmak şuan askıda :)

Doktorum acibadem de aylin hanim, sen kime gidiyorsun skopca,memnun musun doktorundan.ben 12. Haftami bitirdim gecen gun gittik kotrole,ama bir turlu ensesini gostermedi essek sipasi hafta ici tekrar gidicez.

Ben çekirgede doruk hastanesine gittim fatma güray iyi bir doktor fakat muayne ücreti pahalı tahlillerde öyle değiştirmeyi düşünüyorum bakalım araştırıyorum sen memnun musun peki ne kadar ödüyorsun :26:

Selam anneler

ay filiz keşke gene demeseydin ben de ne zaman desem geri kusmaya başlıyorum günlerdir kendime gelemedim. Ama artık yatmamaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar iş yapmaya çalışıyorum. Hep akşam ütü oluyor bir de eşim ve kızım sağolsun çok temizler bir giyince kirliye atıyorlar yemek yapmıyorum sadece kıza birşeyler hazırlıyorum o kadar eşim tüm gün ışte zaten eve tok geliyor e bende yiyemiyorum zaten olunca da dışardan yiyorum hep

eveeet kızlar ikili testimizi dün yaptırdık ölçümler güzel bebiş de sanki oyun bahçesinde kaydıraktan kayıp duruyor ... çok şükür herşey yolunda..... veee cinsiyet tahminimizde doktorumuzdan %90 olarak kız geldi. Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah...

ben de bir seneyi aşkındır istanbuldayım ocak sonunda fethiyedeydim annemlere geldik benim de kuzenim esnafta çalışıyo bir yıl az bi zaman aslında bi yere alışmak için ben de alışamamıştım ama okuldan öğretmen arkadaşlarım siteden arkadaşlarım derken biraz çevrem oldu ama aile gibi olmuyo şua an çok sıkılıyorum ben de mesela havalar da çok kötübaharın gelmesini bekliyorum sen de alışırsın fethiye güzeldir en azından havasıyla doğasıyla iç açıcı en azından canın sıkılınca bi çıkar kordon yaparsın

kızlar bugün doktordaydık. Bu ikinci doktorum, yakında olan........oda kız dedi, diğer doktor gibi
Annesi yesin onu.....herşey yolunda allaha şükür.......

ayyyhh benimde içim kıpıprdadı mesajını okurken :) inş sonuçlarda güzel çıkar canım bizde salı günü gitcez çok merak ediyorum inş bizim bebişte oynar :))) çok heyecanlı olsa gerekkkkkkkkkkk

allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel yaaaa kızmış 13. haftada öğrenmişsin ne güzel benim de haftaya cumartesi randevum var belli olur mu ki acaba inşallah belli olur yaaa çooook merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…