canım benim sen nazını bize yap biz çekeriz :))) canını sıkma hiçbişeye bebişini düşün sadece bende dün gece çok kötüydüm sürekli çıkardım burnumdanda pıhtı şeklinde az az kan gelio kan sayımı baktırmam lazım gidecez bakalım bizde salı günü şu günler bitsin daha güzel şeyler paylaşıcaz :)
Fethiye de hava süper tam yaz havası birazdan sahile çıkacam :)) bebişimle hava alacaz :)
Fethiye de hava süper tam yaz havası birazdan sahile çıkacam :)) bebişimle hava alacaz :)
fethiye de hava süper tam yaz havası birazdan sahile çıkacam :)) bebişimle hava alacaz :)
kızlar bulantısı geçen var mı çok sıkıldım hergün peynir yemekten(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ne zaman bulantım düzeldi dersem 3 gün üst üste kusuyorum. Ama yine söyliyim bulantım geçtiii :)))))))))
dileğim sen fethiyeli misin
ohhh bol bol alın cnm gunesın tadını cıkarın bnde cıkamıyorum pek azcık hava acsada gezsek bebısımle:))
hayır canım İskenderun luyum ama 1 yıl olcak Fethiyedeyim buraya gelin geldim ama eşimin işinden dolayı sendemi fethiyedesin
evet ben fethiyeliyim
Doktorum acibadem de aylin hanim, sen kime gidiyorsun skopca,memnun musun doktorundan.ben 12. Haftami bitirdim gecen gun gittik kotrole,ama bir turlu ensesini gostermedi essek sipasihafta ici tekrar gidicez.
benim burda hiç arkadaşım yokpek çevre edinemedim esnaf hastanesinde çalışıyodum laborant olarak ama gurbet biraz sarstı beni evime alışmak gurbete alışmak zaman aldı işten ayrılmak zorunda kaldım memlekete gidiyorum ordakiler geliyor zaten şimdi bebişte geliyor çalışmak şuan askıda :)
eveeet kızlar ikili testimizi dün yaptırdık ölçümler güzel bebiş de sanki oyun bahçesinde kaydıraktan kayıp duruyor... çok şükür herşey yolunda..... veee cinsiyet tahminimizde doktorumuzdan %90 olarak kız geldi. Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah...
eveeet kızlar ikili testimizi dün yaptırdık ölçümler güzel bebiş de sanki oyun bahçesinde kaydıraktan kayıp duruyor... çok şükür herşey yolunda..... veee cinsiyet tahminimizde doktorumuzdan %90 olarak kız geldi. Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?