kızlarr günaydınnnn ben dür dr gittim tarama testimin sonucu güzel çıktı şükürr darısı sonuçlaırnı bekleyen anne adaylarına olsun, benim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi dr tek kullanımlık onuda içtim inş. şifa olur,
Kızlar bişi sorucam yaaaaaa ben 15.haftaya girdim sayılırı ama şimdiye kadar cinsellik yasakti dün dr uma sordum yine sıcak bakmadı çok kısıtlı ve az süreli bir ilişki syöledi ayrı tek pozisyon benim hormonlarımda bir gariplik var sanırsam eşimden çok ben bu konuyu açıyorum((, eşimde dün dediki dr un söylemediği birşey vardır üzerinde durmayalım boşverelim dedi biz kapattık bu mevuzuyu ama ben şaşkınım yaa, riskli bir durumumuz yoktu şimdiye kadar herşey yolunda gitti inş. devam eder ama sizce dr un gerçketne söylemediği birşeymi varrrr pirpiriklendim
Canım benim Allah yardımcın olsun ama sakın moralini bozmaaaaaa eminim eşinn bebişini hissettiğinde çok farklı oolacak benimde eşim 5 sene istemedii ben çok mücadele ettim ama bebiş haberini aldığından beri çok değişti iyiki istemiyormuşsun dediydim isteseydi nasıl olacakmış merak ediyorum, erkeklerde farklı farklıı belkide senin eşinde kucağına aldığında çok farklı olacakkk.
Canım bende hamıle kaldıgımdan berı yasak. Dr'a sordum gecen pek sıcak bakmadı cok seyrek olabılır dedı bızde korktuk kapattık mevzuyu :) Kısmet herseyın hayırlısı. Bazı dr'lar yasaklıyor ama bazılar kanama olmadıkca yasak koymuyorlar.
topic'i yeni gordum bende tahminen 8 eylulde dogum yapcm insallah
hyrlısıyla saglıkla ıns:)
kızlarr günaydınnnn ben dür dr gittim tarama testimin sonucu güzel çıktı şükürr darısı sonuçlaırnı bekleyen anne adaylarına olsun, benim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi dr tek kullanımlık onuda içtim inş. şifa olur,
Kızlar bişi sorucam yaaaaaa ben 15.haftaya girdim sayılırı ama şimdiye kadar cinsellik yasakti dün dr uma sordum yine sıcak bakmadı çok kısıtlı ve az süreli bir ilişki syöledi ayrı tek pozisyon benim hormonlarımda bir gariplik var sanırsam eşimden çok ben bu konuyu açıyorum((, eşimde dün dediki dr un söylemediği birşey vardır üzerinde durmayalım boşverelim dedi biz kapattık bu mevuzuyu ama ben şaşkınım yaa, riskli bir durumumuz yoktu şimdiye kadar herşey yolunda gitti inş. devam eder ama sizce dr un gerçketne söylemediği birşeymi varrrr pirpiriklendim
Aman bende 2008 ekim de evlendim kaynanam ile oturdum ve gelen bebek var mi diyor giden gelin yüklü mu diyor sinir olmuştum ve neden olmuyor demeye başladin ve kaynanam bana Senin kalbin kötü allah sana çocuk vermez dedi vs vs ve aralıkta hamile kaldım. 2.ayda. Şimdi ki aklım olsaydı o cahil insanların lafına kulak asmazdim ya. Gerçi evladım var allaha şükür ve kendimi kime benzetiyorum söyleyim de gülün umutsuz ev kadınları var ya ceyda duvenci yeaha benim sonum oraya gidiyor
amın cnm ıns hıc sanmıyorum ama hamıllgmı tek yasıyrm annmlr olmasa herhlde dhada zor olurdu hersey allhtn annm yakın.zaten eşim hiç istemedi bebgi halada ole herhalde artık evlılıktn kurtlmk dhada zor olck onn ıın bebk var bıde allh sabr versn bana dıyrm ınsss
günaydın herkese kızlar ıns bebişlernizle güzel bır gun gecırırsınız bulantısız bol iştahlııııbenım bugun hiç keyfım yok ondn dolyı mıdem cok kotu ilaçta pek etkı tmıcek gıbı bugun doktoruma gdıcem ıkılı test yaptrmdm yaptrmcmda onla ılglı grscem hem...insan hamılelıgınde naz yapabılcek bırılrnı arıo ama kımsede nazından anşmayınca surat 5 karış oluo ((
canım kendini üzme erkekler bu süreci anlamıyorlar bunu beklemezsen daha rahat olursun sen o bebegi istiyorsu eşin bile olsa içindeki mutlulugu kimsenin zedelemesine izin verme ve bu mutlulugu dibine kadar yaşaaaa emi tatlım
Fethiye de hava süper tam yaz havası birazdan sahile çıkacam :)) bebişimle hava alacaz :)
günaydın kzılar :)
bugun burada acayip kar yağıyor eve tutssk kaldık
ne gzüel yağlarımı almaya gidecektim aktara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?