2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım bende hamıle kaldıgımdan berı yasak. Dr'a sordum gecen pek sıcak bakmadı cok seyrek olabılır dedı bızde korktuk kapattık mevzuyu :) Kısmet herseyın hayırlısı. Bazı dr'lar yasaklıyor ama bazılar kanama olmadıkca yasak koymuyorlar.

inş cnm

bana hıc bısı demedı dr.bu gttgmde sorum bakım pınpırıklendm ıns yasak der

gözün aydın.cinsellik bizede yasak sebebini doktor şöyle acıkladı benim biraz kanamam var ilk sebebi bu ikincisi ise ilişki esnasında anne rahminde kasılmalar gerçekleşiyor ve bu kasılmalar kanamaya ve erken doguma sebep oluyormuş .

ah canım benim bende seninkine yakın şeyler yaşadım (bugünkü aklım olsaydı) bu cümleyi bende çok kurdum olsun artık tecrübeliyiz:))

canım kendini üzme erkekler bu süreci anlamıyorlar bunu beklemezsen daha rahat olursun sen o bebegi istiyorsu eşin bile olsa içindeki mutlulugu kimsenin zedelemesine izin verme ve bu mutlulugu dibine kadar yaşaaaa emi tatlım

merhaba güzel anneler okudumda cinsel ilişki olayını bana en basından beri serbest doktorum yapabilirsiniz dedi benim hiç bir sorunum yoktu

günaydın herkese biraz geç oldu ama anca cinsellik konusuna gelince ilk doktor kontrolumde yani 6 haftalıkken gittiğimde 10 gün ilişki yok 10 günsonra gelin dedi sonra gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyduk daha sonra da bişey demedi ama ilk başlarda eşim yapmayalım bi de bişey olur falan diyodu ama erkek sonuçta şimdi de sıkıyo beni ama ben mide bulantısından düşünemiyorum bile surat yapıyo AMA yaparsa yapsın evlilik fedakarlık ve sadakat demek biz fedakarlığın en büyüğünü yapıyoruz zaten şu an onlara da sadakat kısmı düşüyo

canım benim sen nazını bize yap biz çekeriz :))) canını sıkma hiçbişeye bebişini düşün sadece bende dün gece çok kötüydüm sürekli çıkardım burnumdanda pıhtı şeklinde az az kan gelio kan sayımı baktırmam lazım gidecez bakalım bizde salı günü şu günler bitsin daha güzel şeyler paylaşıcaz :)

günaydın kzılar :)
bugun burada acayip kar yağıyor eve tutssk kaldık
ne gzüel yağlarımı almaya gidecektim aktara

canım kendini üzme erkekler bu süreci anlamıyorlar bunu beklemezsen daha rahat olursun sen o bebegi istiyorsu eşin bile olsa içindeki mutlulugu kimsenin zedelemesine izin verme ve bu mutlulugu dibine kadar yaşaaaa emi tatlım

takmamaya calısıyrm cnm ılk bbsm heycnınıda duzgn yasymmdm ıns ılerıkı zmnlrda daha ıyı olurum acayıp duygsllk vr bı aa dese alıck drmdym:2:

Fethiye de hava süper tam yaz havası birazdan sahile çıkacam :)) bebişimle hava alacaz :)

peluska hangi yağları alacaksın tatlım. Gülpembe bize de yasak koymadı doktor bende bir tehlike olmadığı için. Ayrıca ikinci trımestır da kadın da cinsel istek artışı olabilirmis normal yani ve risk yoksa son aylara kadar ilişkiye sınır yok. Test sonucu alan arkadaşım tebrik ederim ve darısı başıma bakalım

iliski konusunda doktorum bisey demedi bana o yzden kisitlama yapmadim simdilik :44:
bnde ikili tarama testi yaptiricam ama kotu sonuç almam ins çok tedirginim :18:

günaydın kzılar :)
bugun burada acayip kar yağıyor eve tutssk kaldık
ne gzüel yağlarımı almaya gidecektim aktara

Günaydııııııııııınnnnn
Burasıda o kadar çok karlı kiii anlatamam çarşambadan beri aralıksız yağıyooo
2gündir kar tatilimiz vardı evdeydm bi yere çıkmadım bugünün hayalini kurdummm
Malesefff bugünde evdeymmmm
Bende aktara gidicektmmmm
Yağlanmaya başlasak iiii olucak demiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…