2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canımmm gözün aydınnnn
Bebişinin sağlıklı olmasına sevindimmmmmm

Eki Görüntüle 359566

kızlar bugün doktordaydık. Bu ikinci doktorum, yakında olan........oda kız dedi, diğer doktor gibi
Annesi yesin onu.....herşey yolunda allaha şükür.......

Ay canımm ne kadar tatlı maşalllahhhh
Yerimm onuuuuu
bu 4 boyutlu bi ultrason muuu
Extra ne kadar ücret ödeniyo bunun için???

canım ya çok güzel allah Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı bize inşallah. Sizi gördükçe heyecan yaptım yarından sonra kontrol benim de doktor sözler mi ki cinsiyeti of

canım 4 boyutlumu ultrasyon fotoların bende özele gidiyorum ama siyah beyaz veriyo bize

vallah ben istemeden birden siyah beyazdan 4 boyutluya geçti, bende birden şaşırdım......:)))

Canımmm gözün aydınnnn
Bebişinin sağlıklı olmasına sevindimmmmmm

Ay canımm ne kadar tatlı maşalllahhhh
Yerimm onuuuuu
bu 4 boyutlu bi ultrason muuu
Extra ne kadar ücret ödeniyo bunun için???

extra bişey ödemedim canım......90 tl muayne ücreti oranın....ben söylemeden yaptı......

canım ya çok güzel allah Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı bize inşallah. Sizi gördükçe heyecan yaptım yarından sonra kontrol benim de doktor sözler mi ki cinsiyeti of

söyler bence artık.....benimkini 1,5 hafta önce bile seöylemişti.......

Maybebabe, kızın çok güzel çıkmış ultrasonda allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Bana da kesin olmamakla birlikte erkek dedi. Bu arada senin bulantın oluyor muydu? benim hiç olmadı erkek çocukta olmaz diyorlar ama bilemiyorum. Bu hesaba göre dils senin bulantın çok olduğu için kız olacak seninki galiba.

o hurafe canım ya benim Gorumcem yeni doğum yaptı bir kere bıle bulantısı olmamış kızı oldu. Ya da kaynanam hiç bulantı yaramamış kızı var 2 tane. Keşke böyle şeylerle belli olsaydı yani.

Kızlar benimde normalde en sevdiğim şey balıktı...

Ama şimdi adını bile duymaya tahammül edemiyorum, çok fena...

Çok üzülüyorum, nasıl seviniyordum halbuki bol bol balık yiyeceğim diye ...

aynen bende öyle balık yiyemiyorum adını duymak dahi istemiyorum,tavuk desen oda öyle ama onu zorladım yedim azcık bari,ama zor onlarıda yemek gerekiyo

Bu arada şu linkte 'http://www.huggies.com.tr/hamilelik/hafta-13.php' yazdığına göre : Yapılan bir araştırma erkek çocuğa hamile olan kadınların kız çocuk taşıyanlara göre daha fazla yeme eğiliminde olduğunu desteklemekte imiş.

bende başta öyle düşündüm bulantı var kız olacak diye ama tatlı yedim hep bu erkek demek tüylerim seyreldi bu erkek demek yüzün çok parlak oldu bu erkek demek o yüzden bunlar hurafe canım. Yengem benden beter iki hamilelik yaşadı o 9 ay yataktan çıkamadı annesi geldi baktı ona ve 2 oğlu var :) bu iş annenin hamileliği kabul edip etmeme meselesi. Bazı vücut hormonlardan etkilenmiyor bazısı da vücut refleks gösteriyor. Ama mide problemi olanlar daha çok yaşıyor ve bende gastrit var

bak bu güzelmiş kızım da hiç yemezdim iştah yoktu şimdi yedikçe yiyorum ama kusuyorum tavuk et balık yoğurt ayran süt herşeyi yiyorum ben köfte falan.

Doktorum acibadem de aylin hanim, sen kime gidiyorsun skopca,memnun musun doktorundan.ben 12. Haftami bitirdim gecen gun gittik kotrole,ama bir turlu ensesini gostermedi essek sipasi hafta ici tekrar gidicez.

Benim ikili test alttan yapıldı. Biraz sinir bozucu oldu ama bebeğin her türlü ayrıntısını gördü. Kollarında bacaklarında 3er kemik oluşmuş onları ölçtü. Başının çapını, göbeğinin çapını, burnunun boyunu, mesanesini, midesini, kafa iç yapısını, omuriliğinin yapısını herşeyini gördü. Ultrasonu içerde çevire çevire herşeyini görebildi bebeğin. Gerildim biraz ama değdi yani. Cinsiyetini bile öğrenmiş oldum :)

kızlar slm ben geldim.dün ikili taramamız vardı.ense kanınlığı 1.2 ultrasonda ölçümlerde sorun yok kan sonucuda haftaya belli olacak.bebeğim kocaman olmuş maşallah 7.1 cm.ultrasonda önce kolunu kaldırdı''ben uyuyorum rahatsız etmeyin '' der gibi.sonrada bi zıpladı yattığı yerde.çok değişik bir duygu ya.kızlar bizler bu duyguyu tadıyoruz inşallah anne olmak isteyen herkes bu duyguyu tadar.cinsiyetine gelince daha belli değil doktor bir ay sonra bakacağız dedi.şuan zaten erken cinsiyet için daha 14. haftamdayım.

hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…