- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Çok soru soruyorum ama ikili teste ne kadar ödedin mesela :26:
Aranızda bursalı var mı
Eki Görüntüle 359566
kızlar bugün doktordaydık. Bu ikinci doktorum, yakında olan........oda kız dedi, diğer doktor gibi
Annesi yesin onu.....herşey yolunda allaha şükür.......
Eki Görüntüle 359566
kızlar bugün doktordaydık. Bu ikinci doktorum, yakında olan........oda kız dedi, diğer doktor gibi
Canımmm gözün aydınnnneveeet kızlar ikili testimizi dün yaptırdık ölçümler güzel bebiş de sanki oyun bahçesinde kaydıraktan kayıp duruyor... çok şükür herşey yolunda..... veee cinsiyet tahminimizde doktorumuzdan %90 olarak kız geldi. Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah...
Eki Görüntüle 359566
canım 4 boyutlumu ultrasyon fotoların bende özele gidiyorum ama siyah beyaz veriyo bize
oy oykızçene
Canımmm gözün aydınnnn
Bebişinin sağlıklı olmasına sevindimmmmmm
Ay canımm ne kadar tatlı maşalllahhhh
Yerimm onuuuuu
bu 4 boyutlu bi ultrason muuu
Extra ne kadar ücret ödeniyo bunun için???
canım ya çok güzel allah Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı bize inşallah. Sizi gördükçe heyecan yaptım yarından sonra kontrol benim de doktor sözler mi ki cinsiyeti of
Maybebabe, kızın çok güzel çıkmış ultrasonda allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Bana da kesin olmamakla birlikte erkek dedi. Bu arada senin bulantın oluyor muydu? benim hiç olmadı erkek çocukta olmaz diyorlar ama bilemiyorum. Bu hesaba göre dils senin bulantın çok olduğu için kız olacak seninki galiba.
Kızlar benimde normalde en sevdiğim şey balıktı...
Ama şimdi adını bile duymaya tahammül edemiyorum, çok fena...
Çok üzülüyorum, nasıl seviniyordum halbuki bol bol balık yiyeceğim diye ...
o hurafe canım ya benim Gorumcem yeni doğum yaptı bir kere bıle bulantısı olmamış kızı oldu. Ya da kaynanam hiç bulantı yaramamış kızı var 2 tane. Keşke böyle şeylerle belli olsaydı yani.[/QUOTE
Hmm olabilir o zaman sen ne hissediyorsun? ben erkek hissetmiştim ama bu yönteminde güvenilir yanı yok tabii ki. En iyisi sen biraz daha sabret cinsiyeti öğrenmek için:))
Bu arada şu linkte 'http://www.huggies.com.tr/hamilelik/hafta-13.php' yazdığına göre : Yapılan bir araştırma erkek çocuğa hamile olan kadınların kız çocuk taşıyanlara göre daha fazla yeme eğiliminde olduğunu desteklemekte imiş.
Fethiye de hava süper tam yaz havası birazdan sahile çıkacam :)) bebişimle hava alacaz :)
Doktorum acibadem de aylin hanim, sen kime gidiyorsun skopca,memnun musun doktorundan.ben 12. Haftami bitirdim gecen gun gittik kotrole,ama bir turlu ensesini gostermedi essek sipasihafta ici tekrar gidicez.
yaw kızlar hepinizin bebeği hoplamış zıplamış benimki öleee yatıodu niekiii
kızlar slm ben geldim.dün ikili taramamız vardı.ense kanınlığı 1.2 ultrasonda ölçümlerde sorun yok kan sonucuda haftaya belli olacak.bebeğim kocaman olmuş maşallah 7.1 cm.ultrasonda önce kolunu kaldırdı''ben uyuyorum rahatsız etmeyin '' der gibi.sonrada bi zıpladı yattığı yerde.çok değişik bir duygu ya.kızlar bizler bu duyguyu tadıyoruz inşallah anne olmak isteyen herkes bu duyguyu tadar.cinsiyetine gelince daha belli değil doktor bir ay sonra bakacağız dedi.şuan zaten erken cinsiyet için daha 14. haftamdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?