2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

insan sabuırsızlanıyor degil mi bende senin gibiyim.

hiç sorma acaip hemde ya,gün sayıyorum sayıdkça hiiç geçmiyo çevremdekilerde saolsun beni anlamıyo bu konuda tabiki merak edip sabırsızlanıcam ama anlayan yok,eşim bile benim kadar merak etmiyo,canım sağlıklı olsunda ne olursa olsun dio merak etmiyorum ben diyo üzülüyorum bende dedim ona bu sefer doktora seni götürmicem tek başıma gidip öğrenicem sanada söylemiycem gidip içerde severim kızım yada oğlum diye dedim,hıhhh merak etmiyomuş, görüşürüz o zaman...

kıh kıh, bencede.....

kızlar galiba ben bu konuda şanslıyım hem benim hemde eşimin bütün ailesi burda zaten annemlere de çok yakın oturuyorum o yüzden sürekli görüşüyorum onlarla

ya kızlar ne yalan söyliyim ben o kadar yakın olmayı hiç istemedim acıkcası bu zamana kadar. Ne aileme ne eşimin ailesine yakın degiliz valla mutluyumda böyle :))

kızlar galiba ben bu konuda şanslıyım hem benim hemde eşimin bütün ailesi burda zaten annemlere de çok yakın oturuyorum o yüzden sürekli görüşüyorum onlarla

aynen bende senin gibiyim,tüm aile aynı mahalledeyiz,annem,kayınvalidem,ablam, zaten ablamla biz elti olduk,iki kardeşe iki kardeş evlendik:) büyüğüyle ben küçüğü ile ablam evli:) ama onlar 10 yıldır biz 9 aydır evliyiz.. ayrıca oda şu an hamile daha öncede bahsetmiştim bundan, şanlılıksa benimkide şans galiba diimi

kızlar ben bugün ilk defa kan ilacı aldım adı gynoferon kahvaltıdan yarım saat önce aldım midme değişik oldu biraz. 13+5 teyiz bugun şimdiye kadar mide bulantım ve kusmam çok olduğu için geç verdi dr. sizlerden de bu ilacı kullanan var mı midenizi rahatsız etmemesi için nasıl kullanıyorsunuz..
benim 9 haftalık ultrasona göre bebeğim sola yakındı bu hafta dr erkek olma ihtimali yüksek dedi ama kesin olARAK 17. haftada söyleriz DEDİ

cnm kan ilacını ac karnına alıyorum ben :)
esim 7.30 da gidior o giderken içiyorum saat 9 gibi de kahvaltımı yapıyorum ama sikayetim olmadı hiç

canım ben kullanıyorum denim dr günde 1 defa tok şeklinde verdi,ben öğle yemeğinden sonra içiyorum,bi problemim olmadı öylede dene bi istersen

Son düzenleme:

evet öyle ben bu durumdan çok memnunum annem zaten bize çok düşkün hele hamile kaldım kalalı istiyor ki sürekli onlara gideyim her bir akşam gitmesem arar der ki gel yemek ye diye çalışıyorum ya diyor sen daha eve gidecen yamek yapacan boşver gel burda ye sonra eve gidersin

tam aklımdaki gibiymişsin :) şaşırmadım fotolarını görünce :)

ya kızlar acil diyetisyene gitmem lazım çok kafaya taktım bu kilo işini ben (

büyük rahatlık yemek için çalışana, iyiki yakınımızdalar çok şükür.. bide ben istememiştim yakında oturmayı uzak olmak daha iyi geliyodu ama gereksiz düşünceymiş valla şimdi daha iyi anlıyorum

kızlar merhaba....dün bakamadım hiç maşallah bayaa kaynatmışsınız...hepsini okuyamadım bile...fotolarınızı koymuşsunuz ama ben göremiyorum...bide bende fotomu koymak istiyorum ama olmuyo..siz nasıl yaptınız???

günaydın güzel anneler anchusa ve filizyavuz harikasınız eylül anneleri zzaten masaallahları var

anchusa yorumun için cok tesekkürler seninde yüzün hep gülsün tahmin ettiğim gibisin

hepimize ve bebelerimize kocaman

tam aklımdaki gibiymişsin :) şaşırmadım fotolarını görünce :)

ya kızlar acil diyetisyene gitmem lazım çok kafaya taktım bu kilo işini ben (

takma cnm ya kaç kilosun ki ya da basından beri kaç kilo aldın malesef bende cok kilolu hamile kaldım ama yapacak birsey yok tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…