2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Sana da günaydın canımm.. Oh ne güzel kocacın seni bebekler gibi bakmıştır. Baş ağrısı bendede var canım ama çok şükür geçti. :)

Kızlar günaydın herkesee

Günaydın canımmm :)

Bugün doktora gitcem Allah nasip ederse bakalım bebişimin cinsiyeti ne 3lü taramamı da yaptırcam ama şu kasık ve rahim ağrısı beni korktuyor inşaallah bi sıkıntım yoktur :)

bende doktora gidiyorum cnm bugun, cinsiyetini görmek icin. Gecen hafta göstermeyince doktor bu hafta tekrar cagırdı :) ikili taramayı da 17. Haftamda düsünüyorum simdi görücem ya 2 hafta daha idare eder die düsündüm :)

günaydın kızlar dün neler konuşulmuş neler maşallah bayağı kaynatmışsınız benim evde bilgisayar yok diye akşamları giremiyorum anca işte takılıyorum o yüzden geriden takip ediyorum sizi neyse dün nette gezerken bişey gördüm bizim gibi hamişler kendi aralarınde konuşuyorlar 7-8 veya 9 haftalık ultrason fotonuza bakın eğer kese içindeki bebek sola yakın ise erkek sağa yakın ise kız olurmuş (tabi karın içinde tam tersi oluyor yani erkek sağda kız solda oluyor) birkaç istisna hariç çoğunda tutmuş e tabi bende merak ettim ama dün evde olmadığım için kendikime bakamadım özellikle cinsiyeti belli olan hamişler siz bakar mısınız gerçekten tutacak mı?eğer sizin tutarsa bizde bizde fikir edinmiş oluruz

Canım ya resimleriniz çok tatlı resim koyan arkadaşlar olmuş çok şekerler sadece gülpembe arkadaşın evinde halı hiç yok dikkatimi çekti :)

Bende mi koysam fotolarımı ya du bakim bi düşinimmm de :) Hadi hayırlsı bakalım akşam gelince söyleyeyim cinsiyetini hangi doktora gideceksin masaltuna

selam kızlar, bende dün günlük tutmaya başladım. Aslıında başından düşünüyordum ama onu kaybetme korkusundan, kendimi fazla kaptırmak istememiştim bu hamileliğe.
Ama artık yazmak istiyorum. Aranızda bebeğine hitap şeklinde günlük tutan var mı? Çok zevkli bişey, tavsiye ederim.

Kızlar dün birde sanki hareketlerini hissettim, pıt pıt bişeyler oldu uzandığımda. Daha önce hiç olmayan bişey. Sanırım artık yavaş yavaş hissetmeye başliyoruz bebişleri.....
çok güzel bir duygu, allah isteyen herkeze tattırsın.

Hazır yurtdışından getirttiğim çatlak kremim vardı, birde burda duyunca gittim kendime katı Kakao yağı ve susam yağı aldım onları sürüyorum.....

Annem de Almanyadan geldi, eşim ümrede. Annem, teyzem ve ben bol bol vakit geçiriyoruz. Canım annem dün buzluğum için katmer yaptı, bugün de kapak tatlısı ve lahana sarması yapıcak.
Anlıcanız çok keyifliyim

Allah kimsenin keyifini bozmasın.....

Günaydın canımm.. Ben pek hissedemiyorum bebişimi ama sol tarafımda yani erkek senin demene göre bu gün doktora gitcem ben cinsiyeti öğrenince sana söylerim kız mı erkek mi diye :)

günaydıııııın güzel anneleeeer,güzel bigün olsun inşallaaahhhhhhh

Sayenizde hepimiz fotograflanip birbirimizi gorduk Neguzel oldu.ne yalan soyleyeyim bende daha ciddi birini bekliyordum. Ama fotolarda sicak kanli sevimlisin.hepinizi gordugume cpk sevindim kizlar

kesinlikle sana katılıyorummmm

süpeerr inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenebilirsin tatlım,bende haftaya gitmeyi düşünüyorum 3 hafta daha bekleyemicem cinsiyet öğrenmek için

ben ultrason görüntüsüne bakmadım valla hiç. Sag over ya da sol overde mi yumurtlama olmus onu da sormadım ama bütün ilkel yöntemleri denedim :) cin takvimi,yüzük falı, makas bıçak,ekşi canımın istemesi hepsi kıza işaret ama bence bu kadar tesadüfün üzerine bence bir erkek gelir kesin :)

Ohhh ne güzel anneciğinle güzel güzel vakit geçir benimde annecim trabzondan geldi benden mutlsu yok :) bende su böreği açtıracam karalahandan sarma yapıp ordan getirdi hüüp diye bitirdim hepsini. Buzluk içinde bişeyler yaptırıp koydurayım buzluğa iyi fikir. :) Eşinlede Allah kavuştursun canım... Allah bozmasıın keyifini...

cnm ben su anda bana en yakın olan hastaneyi tercih ettim. Doktorum çok iyi hafta sonları medicanada calısıyor hafta içi elvankentte. Ama malesef hastane donanımlı bir hastane degil poliklinik gibi desem yeridir :)))
ama 3lü için gata düşünüyorum. Sen hangi hastaneye gidiyorsun . Bu arada foto bekliyoruz mutlakaaa :))))

ooooh keyfin yerinde ne güzell ben yalnızım ama hiç şikayetçi degilim ankarada sadece iki akrabam var onlarda uzaktan ama bana yetiyorlar. Baska da kimseyi aramıyorum napıyımm daha bunlar iyi günlerim sonrasında doğusu var bu işin. Belki 2. Dogumu otrda yapıcam kotüyü düsünerek iyi olmaya calısıyorum ben hersey yolunda simdilik

amin canım hepinimizin, ana gibisi yok işte......bu arada ben bişey kaçırdım sanırım....herkez resmini mi koydu ????

insan sabuırsızlanıyor degil mi bende senin gibiyim.

Günaydın canımm.. Ben pek hissedemiyorum bebişimi ama sol tarafımda yani erkek senin demene göre bu gün doktora gitcem ben cinsiyeti öğrenince sana söylerim kız mı erkek mi diye :)

canım özellikle 7-8 veya 9 haftalık ultrason resmi olmalıymış hem sen solda hissediyorsan ultrason resmine göre sağdadır sen ultrason foton varsa ona bak

bende genelde yanlızım aslında, ailem Almanyada. Kayınvalde tarafı Tokat da.
Annem acil gelmek zorunda kaldı, teyzelerimden biri rahatsızdı o yüzden.

Şekerim ben lina kadın doğum merkezinde mine hanıma gidiyorum yenimahallede. doğum için de hrs kadın hastalıkları hastanesini düşünüyorum anlaşmamız olduğu için doktor oraya gelecek. Tabi değiştirmezsem arabamız yok gidip gelmek zor oluyor ama ne yapalım :) inşaallah eklicem bi kaçtanecik :)

ben tutuyorum canım:) ilk günden beri
uşltrason fotolarına ekliyorum
hatta boyutunuda ilk zamanlar ölçüp çizyordum büyüme ne kadar hzılı oluyor daha iii takip ediliyor

ben de okuldayım 3 ssatim var bugün çocıuklar sinamaya giiti ben de bilgisayara girdim fetih 1453 e götürdüler

benim ilkel yöntemler bayağı karışık kiminde kıza kiminde erkeğe işaret ediyor neyse senin o haftalarda foton var ise bi bak oda kıza işaret ediyorsa o zaman erkek deriz:)

bende genelde yanlızım aslında, ailem Almanyada. Kayınvalde tarafı Tokat da.
Annem acil gelmek zorunda kaldı, teyzelerimden biri rahatsızdı o yüzden.

kızlar galiba ben bu konuda şanslıyım hem benim hemde eşimin bütün ailesi burda zaten annemlere de çok yakın oturuyorum o yüzden sürekli görüşüyorum onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…