bende özele gidiyorum gerçi ben sizin gibi şanslı değilim hastane konusunda zaten topu topu 2 tane özel bir tane devlet hastanesi var bodrum'da :)) ama özel sağlık sigortam var en azından o karşılıyor bir çok masrafı.
evet cnm doguma giren asistanların yaptıkları hatalardan bahsediyorlar ama özelleride yokki artık özeline gidiyim ilgi göstersin diyemiyorum yani. ya poliklinigi var ya hastanede tercih etmek lazım. mesa da arkadasım 7000 tlye dogum yaptı. kızın dogumda belini incitmişler 7 aydır kız ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum diyor. yani birazda sans işi
sanslısın en azından özel sigorta konusunda gecen sene eşim demişti bosver dedim simdi keske olsa diorum
kesinlikle şans ben ztb de yaptım yapmaz olaydım şu an sizler bebek cinsiyeti görürken ben doğum görüyorum kabus görüp duruyorum. Çok korkuyorum. Ama şu an ki Doktorum o kadar iyi biri ki kendimi güvende hissediyorum ayrıca ani birşey olsa devlete gitsem beni almayacaklar mi canım
kesinlikle çok gerekli bence özel sigorta , ben zaten sigorta işi ile uğraşıyorum ondan yapmıtşım kendime gerçi hiç hamilelik hesapta yoktu ama kısmet işte :)
bal tutan parmagını yalar derler.. gerci terzi kendi sökügünü de dikemezmiş :) sen iyiki kendini ihmal etmemişsin
öyle derler evet aslında doğru da , sağlığa hep önem vermişimdir birde bikaç rahatsızlık geçirmiştim o yüzden ihmal etmemeye özen gosteriyorum ...
alırlar tabi ki neden almasınlar zaten dogum yapacagın hastanede yeni dogan ünitesi yoksa herhangi bir problemde dogum hastanelerine yönlendiriyorlarmıs daha dogrusu riskli bir durumda
çağ da var yeni doğan ünitesi yoğun bakım falan. Ama birşey de olursa ne yapalım canım hayırlısı
lynne bu arada seninle hiç karsılasamıyoruz artık ben çıkıyorum sen geldin simdi. umarım hersey yolundadır
canım kaç zamandır ugrayamıyorum. 2 gündür inanılmaz baş agrım var.Bugun de ilk defa burnum kanadı.Eşimle cok endişelendik. Hemen hastaneye gittik ama doktor hamilelikte böyle seylerin olabileceğiini söyledi.Vücuttaki kan miktarı arttığı için burundaki hassas damarlar basınca dayanamıyormus.Endişelenek bişey yok dedi cok şükür.Piskolojim bozuldu.Sanki yediğim, içtiğim ya da yaşadıgım herşey bebebime zarar verecek gibi geliyor. Aklımdan sürekli kötü kötü şeyler geçiyor.Bu düşüncelerden uzaklaşmak için acilen bi mesguliyet bulmam lazım kendime.yoksa boş durdukca kuruyorum. Sen nasılsın canım? Umarım sende hersey yolundadr?
canım kaç zamandır ugrayamıyorum. 2 gündür inanılmaz baş agrım var.Bugun de ilk defa burnum kanadı.Eşimle cok endişelendik. Hemen hastaneye gittik ama doktor hamilelikte böyle seylerin olabileceğiini söyledi.Vücuttaki kan miktarı arttığı için burundaki hassas damarlar basınca dayanamıyormus.Endişelenek bişey yok dedi cok şükür.Piskolojim bozuldu.Sanki yediğim, içtiğim ya da yaşadıgım herşey bebebime zarar verecek gibi geliyor. Aklımdan sürekli kötü kötü şeyler geçiyor.Bu düşüncelerden uzaklaşmak için acilen bi mesguliyet bulmam lazım kendime.yoksa boş durdukca kuruyorum. Sen nasılsın canım? Umarım sende hersey yolundadr?
Ben gece 3 ten beri yine uyanığım.
Ama yazılan herşeyi tabii ki okumadım. Bana birşey diyen olduysa görmedim yani... Eee tabi siz de benim gibi hepsini okuyamazsanız bu mesajımı da muhtemelen görmezsiniz.
Bir kaç foto ekledim. Bakın tutmayabilirim hepsini...
Dils ben en normal fotolarımı ekledim nolur nolmaz diye. Bu deli diyip bir daha benimle konuşmazsın diye korktum.
günaydın güzel anneler.şükür baş agrım geçmiş.kocişim de izinli 15 gün.prensesler gibi bakıyor bana.şimdi kahvaltıyı hazırlıyor canım benimHamile kaldıktan sonra daha bi ayrı düştüm kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?