2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sanslısın en azından özel sigorta konusunda gecen sene eşim demişti bosver dedim simdi keske olsa diorum

kesinlikle şans ben ztb de yaptım yapmaz olaydım şu an sizler bebek cinsiyeti görürken ben doğum görüyorum kabus görüp duruyorum. Çok korkuyorum. Ama şu an ki Doktorum o kadar iyi biri ki kendimi güvende hissediyorum ayrıca ani birşey olsa devlete gitsem beni almayacaklar mi canım

sanslısın en azından özel sigorta konusunda gecen sene eşim demişti bosver dedim simdi keske olsa diorum

kesinlikle çok gerekli bence özel sigorta , ben zaten sigorta işi ile uğraşıyorum ondan yapmıtşım kendime gerçi hiç hamilelik hesapta yoktu ama kısmet işte :)

alırlar tabi ki neden almasınlar zaten dogum yapacagın hastanede yeni dogan ünitesi yoksa herhangi bir problemde dogum hastanelerine yönlendiriyorlarmıs daha dogrusu riskli bir durumda

Son düzenleme:
kesinlikle çok gerekli bence özel sigorta , ben zaten sigorta işi ile uğraşıyorum ondan yapmıtşım kendime gerçi hiç hamilelik hesapta yoktu ama kısmet işte :)

bal tutan parmagını yalar derler.. gerci terzi kendi sökügünü de dikemezmiş :) sen iyiki kendini ihmal etmemişsin

bal tutan parmagını yalar derler.. gerci terzi kendi sökügünü de dikemezmiş :) sen iyiki kendini ihmal etmemişsin

öyle derler evet aslında doğru da , sağlığa hep önem vermişimdir birde bikaç rahatsızlık geçirmiştim o yüzden ihmal etmemeye özen gosteriyorum ...

alırlar tabi ki neden almasınlar zaten dogum yapacagın hastanede yeni dogan ünitesi yoksa herhangi bir problemde dogum hastanelerine yönlendiriyorlarmıs daha dogrusu riskli bir durumda

çağ da var yeni doğan ünitesi yoğun bakım falan. Ama birşey de olursa ne yapalım canım hayırlısı

lynne bu arada seninle hiç karsılasamıyoruz artık ben çıkıyorum sen geldin simdi. umarım hersey yolundadır

lynne bu arada seninle hiç karsılasamıyoruz artık ben çıkıyorum sen geldin simdi. umarım hersey yolundadır

canım kaç zamandır ugrayamıyorum. 2 gündür inanılmaz baş agrım var.Bugun de ilk defa burnum kanadı.Eşimle cok endişelendik. Hemen hastaneye gittik ama doktor hamilelikte böyle seylerin olabileceğiini söyledi.Vücuttaki kan miktarı arttığı için burundaki hassas damarlar basınca dayanamıyormus.Endişelenek bişey yok dedi cok şükür.Piskolojim bozuldu.Sanki yediğim, içtiğim ya da yaşadıgım herşey bebebime zarar verecek gibi geliyor. Aklımdan sürekli kötü kötü şeyler geçiyor.Bu düşüncelerden uzaklaşmak için acilen bi mesguliyet bulmam lazım kendime.yoksa boş durdukca kuruyorum. Sen nasılsın canım? Umarım sende hersey yolundadr?

ay bende kızım da öyleydim şimdi dilse olunca çoğu zaman unutuyorum bıle bebek olduğunu. Kızım olmasa bende kurardim çok

ben hamileligimin basindan beri dis eti kanamasi ve az da olsa burun kanamasi yasiyorum. icini ferah tut. doktor bana 3. aydan sonra gecer demisti. canini sikmaaa

Ben gece 3 ten beri yine uyanığım.
Ama yazılan herşeyi tabii ki okumadım. Bana birşey diyen olduysa görmedim yani... Eee tabi siz de benim gibi hepsini okuyamazsanız bu mesajımı da muhtemelen görmezsiniz.
Bir kaç foto ekledim. Bakın tutmayabilirim hepsini...
Dils ben en normal fotolarımı ekledim nolur nolmaz diye. Bu deli diyip bir daha benimle konuşmazsın diye korktum.

Sayenizde hepimiz fotograflanip birbirimizi gorduk Neguzel oldu.ne yalan soyleyeyim bende daha ciddi birini bekliyordum. Ama fotolarda sicak kanli sevimlisin.hepinizi gordugume cpk sevindim kizlar

Günaydın güzel anneler.Şükür baş agrım geçmiş.Kocişim de izinli 15 gün.Prensesler gibi bakıyor bana.Şimdi kahvaltıyı hazırlıyor canım benim Hamile kaldıktan sonra daha bi ayrı düştüm kocama

iyi olmana çok sevindim cnm uzun zamandır göremeyince seni merak etmiştim. Dün burun kanamasından bahsetmişsin stres yapma olabilir bir durum sonuçta.eşin evdeymiş ooh ne güzel bir kahvaltı yaparsınız şimdi. Benim eşimde bugun izin alacak ama sadece yarım güncükkk o da doktor içinn (( iznimizi ise kısmet olursa doğuma saklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…