2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canım görebilmen için arkadas olman gerek cunku hepimiz özel yaptık profilinde foto yüklemeye gel ordan yapıyorsun canım

canım şimdi merak ettim baktım 8 haftalık ultrason resmine benimkisi sağa daha yakın duruyor , cinsiyeti de öğrendik bu arada
erkekmiş sanırım bende tutmadı :)

belki de ben çalısmadıgım icin sizin gibi düsünmüyorum :)

kötü aslında, bağırsak kanseri ve heryerini sarmış vaziyette. Allahtan ümit kesilmez ama, iyi olucak gibi değil doktorlar....
Allah ya şifasını versin yada çektirmeden alsın emaneti diyoruz.

ay cnm ya allah sifa versin ya da dedigin gibi çektirmesin 9 ay önce kayınbabamı böbrek ca dan kaybettik onunda metastazı vardı acı cekmesi cevresindekiler icin de kendisi icinde cok zor seni anlayabiliyorum

yakın olmak güzel bencede..gerçi şuan oldukça herkesten uzaktayım...:2:çok arıyorum yanımda birileri olsaydı diye..bide bu gibi zamanlarda insan dahada hassas oluyo..yalnız hissediyo...
merhaba canım görebilmen için arkadas olman gerek cunku hepimiz özel yaptık profilinde foto yüklemeye gel ordan yapıyorsun canım
tamam canım o zaman beni ekleyin arkadaş olarak...

kötü aslında, bağırsak kanseri ve heryerini sarmış vaziyette. Allahtan ümit kesilmez ama, iyi olucak gibi değil doktorlar....
Allah ya şifasını versin yada çektirmeden alsın emaneti diyoruz.

ay cnm ya allah sifa versin ya da dedigin gibi çektirmesin 9 ay önce kayınbabamı böbrek ca dan kaybettik onunda metastazı vardı acı cekmesi cevresindekiler icin de kendisi icinde cok zor seni anlayabiliyorum

Günaydın canım fotoların çok güzel yeni gördüm bende dikkatimi çekti evin çok geniş güzel de pek halı göremedim üşümüyor musunuz? :)

Fotoları görmek için arkadaş olmamız gerekiyor bildiğim kadarıyla :)

tamam canım ben arkadaslık isteği gönderdim

cok tesekkürler güzel yorumun için biz üşümüyoruz da bebeği düşünüyorum o gelince ne olcak diye ama burda cogu ailede öle halı yoktur birde eşyalarda bize ait değil mobilyalı tuttuk evi seninle ben arkadasım seninde resimlerini bekliyoruz

tam aklımdaki gibiymişsin :) şaşırmadım fotolarını görünce :)

ya kızlar acil diyetisyene gitmem lazım çok kafaya taktım bu kilo işini ben (

Bende aynıyım canım zaten tombiktim 4 ay bitti ben 2,5 3 kilo aldım doktor 1 kio al dedi dikkat et, ettim ama olmadı su içsem yarıyor KAfamza ne kadar takarsak o kadar çok alıyoruz şimdi alalımda ddoğurduktan sonra hep berabr veririz artık :)

Bugün doktora gitcem bakalım ne diicek bu kasıklarımın ve rahmin ağrısı devam ediyor korkutuyor beni inşaallah önemli bişey yoktur

takma cnm ya kaç kilosun ki ya da basından beri kaç kilo aldın malesef bende cok kilolu hamile kaldım ama yapacak birsey yok tabii

bende çok kilo aldım zaten müsaitim kilo almaya 59 la evlendim hemen 6 ayda 11 kilo alıp 6 sını geri verdim,sonuç olarak 66 ile hamile kalıp 72 yi buldum şu an( karışık oldu ama çok kötü dimi,benimde diyet yapmam lazım ama iştahım yerinde maşallah her bişeyi canım çekiyo ühüüüühüüü

merhaba herkese
Gece uyuyamayınca güne yorgun başladım bugün.

bende bugun hiç uyuyamadım erkenden kalktım ama nedense pek bi enerjik hissediyorum kendimi :) kızıyorum böyle olunca biraz uyusana diyorum kendime :) ama yapacak birsey yok ben hep böyleydim zaten ama hamilelikte biraz daha uyurum diyordum yanıldım

Anladım canım ne güzel halı kiri denen bişey yok o zaman :)

Tamam canım bi güzel resimlerimi bakaym bulayım da koyayım bi kaç tanecik :)

6 kilo fazla haklısın ben 2.5 kilo aldım ama doktor yavas ol dedi. Ama bende kiloluyum 170 boyum var 75 kiloyla hamile kaldım. Insallah cok kilo almadan tamamlarım dikkat etmeye calısıyorum bende sürekli yediklerime ekmek hayatımdan cıktı desem yeridir. Cok canım isterse 2 dilimden tost yapıyorum o kadar abur cuburda yemiyorum hiç

gece bölünüp duruyo uykum en sevmediğim şey buda, gündüz de uyumaktan hoşlanmıyorum.

Son düzenleme:
yaw ben neden yapamıyorum...:26rofilden albüm ekleye geliyorum tıklıyorum sonra şöyle bişi çıkıyo

Albüm Ekle
Albüm Ekle
Başlık:
Açıklama:
You may enter a description for your album. (BB Koduna izin verilmemiştir)
Albüm Tipi
Albüm Tipi:
Herkese Açık
Album will be viewable by all visitors
Özel
Özel - Sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür

sonrası yok???nasıl olcak bu?

sonra dosya ekle diye bir bölüm cıkası lazım sanırım ama tam aşamayı unuttum :)))

merhaba herkese
gece uyuyamayınca güne yorgun başladım bugün.
uyku sorunu bende de var ama benim midem izin vermiyo sabahları uyumamagün içinde uykum geliyo ama gündüz uyuyunca da kafam sersem gibi oluyo sevmiyorum...

kiloları veririz inşallah yine burda hep beraberbenimde vardı ağrım doktora sordum normal dedi..bebek ve rahim büyüdüğünden dolayı olabiliyomuş...

Anladım canım ne güzel halı kiri denen bişey yok o zaman :)

Tamam canım bi güzel resimlerimi bakaym bulayım da koyayım bi kaç tanecik :)

evet perde de yok mesela perde ve halı derdim yok ya bide burdaki insanlar öle evi esya ile doldurmuyor kaç kişinin evine gittim cogunda perde yok bekliyorum :)

baslıga herhangi bişey yazarsın ben gibi sonra özeli secip sag tarafda değişiklikleri kaydet var ordan en tepede resim yükle cıkıyor

gülpembe bende evlendiğimde fazla halı istemiyodum beni boğuyo fazla eşya, ama bir sürü halı aldılar iki serdim sonra hepsini kaldırdım valla dayanamıyorum fazlalık görmeye evde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…