kızlar merhaba....dün bakamadım hiç maşallah bayaa kaynatmışsınız...hepsini okuyamadım bile...fotolarınızı koymuşsunuz ama ben göremiyorum...bide bende fotomu koymak istiyorum ama olmuyo..siz nasıl yaptınız???
günaydın kızlar dün neler konuşulmuş neler maşallah bayağı kaynatmışsınız benim evde bilgisayar yok diye akşamları giremiyorum anca işte takılıyorum o yüzden geriden takip ediyorum sizi neyse dün nette gezerken bişey gördüm bizim gibi hamişler kendi aralarınde konuşuyorlar 7-8 veya 9 haftalık ultrason fotonuza bakın eğer kese içindeki bebek sola yakın ise erkek sağa yakın ise kız olurmuş (tabi karın içinde tam tersi oluyor yani erkek sağda kız solda oluyor) birkaç istisna hariç çoğunda tutmuş e tabi bende merak ettim ama dün evde olmadığım için kendikime bakamadım özellikle cinsiyeti belli olan hamişler siz bakar mısınız gerçekten tutacak mı?eğer sizin tutarsa bizde bizde fikir edinmiş oluruz
evet öyle ben bu durumdan çok memnunum annem zaten bize çok düşkün hele hamile kaldım kalalı istiyor ki sürekli onlara gideyim her bir akşam gitmesem arar der ki gel yemek ye diye çalışıyorum ya diyor sen daha eve gidecen yamek yapacan boşver gel burda ye sonra eve gidersin
kötü aslında, bağırsak kanseri ve heryerini sarmış vaziyette. Allahtan ümit kesilmez ama, iyi olucak gibi değil doktorlar....
Allah ya şifasını versin yada çektirmeden alsın emaneti diyoruz.
yakın olmak güzel bencede..gerçi şuan oldukça herkesten uzaktayım...:2:çok arıyorum yanımda birileri olsaydı diye..bide bu gibi zamanlarda insan dahada hassas oluyo..yalnız hissediyo...büyük rahatlık yemek için çalışana, iyiki yakınımızdalar çok şükür.. bide ben istememiştim yakında oturmayı uzak olmak daha iyi geliyodu ama gereksiz düşünceymiş valla şimdi daha iyi anlıyorum
tamam canım o zaman beni ekleyin arkadaş olarak...merhaba canım görebilmen için arkadas olman gerek cunku hepimiz özel yaptık profilinde foto yüklemeye gel ordan yapıyorsun canım
kötü aslında, bağırsak kanseri ve heryerini sarmış vaziyette. Allahtan ümit kesilmez ama, iyi olucak gibi değil doktorlar....
Allah ya şifasını versin yada çektirmeden alsın emaneti diyoruz.
günaydın güzel anneler anchusa ve filizyavuz harikasınız eylül anneleri zzaten masaallahları var
anchusa yorumun için cok tesekkürler seninde yüzün hep gülsün tahmin ettiğim gibisin
hepimize ve bebelerimize kocaman
yakın olmak güzel bencede..gerçi şuan oldukça herkesten uzaktayım...:2:çok arıyorum yanımda birileri olsaydı diye..bide bu gibi zamanlarda insan dahada hassas oluyo..yalnız hissediyo...
tamam canım o zaman beni ekleyin arkadaş olarak...
Günaydın canım fotoların çok güzel yeni gördüm bende dikkatimi çekti evin çok geniş güzel de pek halı göremedim üşümüyor musunuz? :)
Fotoları görmek için arkadaş olmamız gerekiyor bildiğim kadarıyla :)
tam aklımdaki gibiymişsin :) şaşırmadım fotolarını görünce :)
ya kızlar acil diyetisyene gitmem lazımçok kafaya taktım bu kilo işini ben (
takma cnm ya kaç kilosun ki ya da basından beri kaç kilo aldın malesef bende cok kilolu hamile kaldım ama yapacak birsey yok tabii
merhaba herkese
Gece uyuyamayınca güne yorgun başladım bugün.
tamam canım ben arkadaslık isteği gönderdim
cok tesekkürler güzel yorumun için biz üşümüyoruz da bebeği düşünüyorum o gelince ne olcak diye ama burda cogu ailede öle halı yoktur birde eşyalarda bize ait değil mobilyalı tuttuk evi seninle ben arkadasım seninde resimlerini bekliyoruz
bende çok kilo aldım zaten müsaitim kilo almaya59 la evlendim hemen 6 ayda 11 kilo alıp 6 sını geri verdim,sonuç olarak 66 ile hamile kalıp 72 yi buldum şu an ( karışık oldu ama çok kötü dimi,benimde diyet yapmam lazım ama iştahım yerinde maşallah her bişeyi canım çekiyo ühüüüühüüü
bende bugun hiç uyuyamadım erkenden kalktım ama nedense pek bi enerjik hissediyorum kendimi :) kızıyorum böyle olunca biraz uyusana diyorum kendime :) ama yapacak birsey yok ben hep böyleydim zaten ama hamilelikte biraz daha uyurum diyordum yanıldım
yaw ben neden yapamıyorum...:26rofilden albüm ekleye geliyorum tıklıyorum sonra şöyle bişi çıkıyo
albüm ekle
albüm ekle
başlık:
Açıklama:
You may enter a description for your album. (bb koduna izin verilmemiştir)
albüm tipi
albüm tipi:
Herkese açık
album will be viewable by all visitors
özel
özel - sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür
sonrası yok???nasıl olcak bu?
uyku sorunu bende de var ama benim midem izin vermiyo sabahları uyumamamerhaba herkese
gece uyuyamayınca güne yorgun başladım bugün.
Bende aynıyım canım zaten tombiktim 4 ay bitti ben 2,5 3 kilo aldım doktor 1 kio al dedi dikkat et, ettim ama olmadı su içsem yarıyorKAfamza ne kadar takarsak o kadar çok alıyoruz şimdi alalımda ddoğurduktan sonra hep berabr veririz artık :)
Bugün doktora gitcem bakalım ne diicek bu kasıklarımın ve rahmin ağrısı devam ediyor korkutuyor beni inşaallah önemli bişey yoktur
Anladım canım ne güzel halı kiri denen bişey yok o zaman :)
Tamam canım bi güzel resimlerimi bakaym bulayım da koyayım bi kaç tanecik :)
yaw ben neden yapamıyorum...:26rofilden albüm ekleye geliyorum tıklıyorum sonra şöyle bişi çıkıyo
Albüm Ekle
Albüm Ekle
Başlık:
Açıklama:
You may enter a description for your album. (BB Koduna izin verilmemiştir)
Albüm Tipi
Albüm Tipi:
Herkese Açık
Album will be viewable by all visitors
Özel
Özel - Sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür
sonrası yok???nasıl olcak bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?