2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sanada eşinle nekadar cok benziyorsunuz sendin dimi güneykorede olan yanlıs hatırlamıyorsam evet panjur olayı güzel ama bizim evde yok malesef

istanbullu arkadaşlar havalar nasıl bu aralar oralarda haftaya istanbula geleceğim inşallahta ona göre geleyim : )

kelebek03 eşinle çok yakışmışsınız

canım sanada eşinle nekadar cok benziyorsunuz sendin dimi güneykorede olan yanlıs hatırlamıyorsam evet panjur olayı güzel ama bizim evde yok malesef

çok sağolun bendim korede olan ama kısmetse yarın yolcuyum türkiye ye dönüyorum..o yüzden biraz hecan biraz stres birazda mutluluk var...

çok sağolun bendim korede olan ama kısmetse yarın yolcuyum türkiye ye dönüyorum..o yüzden biraz hecan biraz stres birazda mutluluk var...

aa çok sevindim canım ailene kavusursun oh mis gibi yemeklerden yersin eşinle ayrılcaksın ama olsun dikkat et kendine umarım sorunsuz geçirrsin yolculugu

gerçi istanbulda evler iç içe adım atsan komsuya gircen nerdeyse

günaydın canım sende güzel bir gün geçirmen dileğiyle

bende gormek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm..kelebek ekler mısın benı

aa çok sevindim canım ailene kavusursun oh mis gibi yemeklerden yersin eşinle ayrılcaksın ama olsun dikkat et kendine umarım sorunsuz geçirrsin yolculugu

evet sonunda gidiyorum...darısını senin başına...eşimle ilk defa uzun bi süre ayrı kalıcaz..yakın olsa gider gelirimde çok uzak 12 saat uçak 2 saatte aktarma...zor yanii..bebiş için işte sırf o iyi olsun diye..inşallah ilerde o da bizim kıymetimizi bilir..hayırlı bi evlat olur...hepimiziinki..

biliyorum canım eşim ekimde ordaydı seule geldi mecburi bir ayrılık hamile olmasan idare edersin ama hamilelikde önemli senin için dua edicem umarım jetlag olmazsın canım bizde 21 nisanda kısmetse türkiyedeyiz ama kısa sürcek geri döncez biz amin inş hepimizin ki hayırlı evlatlar olurlar

tmm profılıme foto koyaymm senı mı kırıcam:))

anlastık

ekledim canım...

koydummmmmm....yanlıs olmasın ızmırlıyız

duaların için sağol...inşallah sende en kısa zamanda türkiye de olursun..valla memleketimiz gibi yok...maalesef ne yaparsam yapayım jetlag oluyorum ve 10 günde ancak kendime geliyorum...türkiye ile aramızda 7 saat fark var oldukça fazla yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…