kızlar çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz ve arkadaşlık gönderdiğiniz için...epey uğraştan sonra sanırım yapabildim....
eşya olayını bende sevmiyorum..ama yinede şuydu buydu derken ev ıvır zıvırla doluyo...benim evde de halı azdır ve küçüktür halılar...sevmiyorum çok toz oluyor süpürmeside silmeside ayrı dert.....
en güzeli bide bizde panjur var o yüden pek perde kullanılmıyo..açık genelde...sıkıcı olmuyo..
kelebek03 eşinle çok yakışmışsınız
canım sanada eşinle nekadar cok benziyorsunuz sendin dimi güneykorede olan yanlıs hatırlamıyorsam evet panjur olayı güzel ama bizim evde yok malesef
çok sağolunbendim korede olan ama kısmetse yarın yolcuyum türkiye ye dönüyorum..o yüzden biraz hecan biraz stres birazda mutluluk var...
gerçi istanbulda evler iç içe adım atsan komsuya gircen nerdeyse
günaydın canım sende güzel bir gün geçirmen dileğiyle
çok sağolunbendim korede olan ama kısmetse yarın yolcuyum türkiye ye dönüyorum..o yüzden biraz hecan biraz stres birazda mutluluk var...
bende gormek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm..kelebek ekler mısın benı
aa çok sevindim canım ailene kavusursun oh mis gibi yemeklerden yersin eşinle ayrılcaksın ama olsun dikkat et kendine umarım sorunsuz geçirrsin yolculugu
bende seni görmek istiyorum
bende gormek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm..kelebek ekler mısın benı
evet sonunda gidiyorum...darısını senin başına...eşimle ilk defa uzun bi süre ayrı kalıcaz..yakın olsa gider gelirimde çok uzak 12 saat uçak 2 saatte aktarma...zor yanii..bebiş için işte sırf o iyi olsun diye..inşallah ilerde o da bizim kıymetimizi bilir..hayırlı bi evlat olur...hepimiziinki..
tmm profılıme foto koyaymm senı mı kırıcam:))
ekledim canım...
biliyorum canım eşim ekimde ordaydı seule geldi mecburi bir ayrılık hamile olmasan idare edersin ama hamilelikde önemli senin için dua edicem umarım jetlag olmazsın canım bizde 21 nisanda kısmetse türkiyedeyiz ama kısa sürcek geri döncez biz amin inş hepimizin ki hayırlı evlatlar olurlar
anlastık
koydummmmmm....yanlıs olmasın ızmırlıyız
gerçi istanbulda evler iç içe adım atsan komsuya gircen nerdeyse
Günaydın canım sende güzel bir gün geçirmen dileğiyle
biliyorum canım eşim ekimde ordaydı seule geldi mecburi bir ayrılık hamile olmasan idare edersin ama hamilelikde önemli senin için dua edicem umarım jetlag olmazsın canım bizde 21 nisanda kısmetse türkiyedeyiz ama kısa sürcek geri döncez biz amin inş hepimizin ki hayırlı evlatlar olurlar
anlastık
kocamanannemize neden yazdın bunu anlamadım :26:
esprı yapıyorumm cnm yaaa...ızmırın kızları meshurdur yaa o manadaa
belli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?