valla burdada farklı degil malesef önü acık bir ev istesen dünyanın parası komsu komsu bakısıp duruyoruz napalım
duaların için sağol...inşallah sende en kısa zamanda türkiye de olursun..valla memleketimiz gibi yok...maalesef ne yaparsam yapayım jetlag oluyorum ve 10 günde ancak kendime geliyorum...türkiye ile aramızda 7 saat fark var oldukça fazla yanii..
malesef öle ev almak kolay değil heleki istediğin gibi
az kaldı benimde ama zaman cabuk geçiyor 4 hafta tatilimiz sonra geri gelcez cok zor jetlag olayı ya inş en kısa zamanda atlatırsın peki doktor ayarladın mı istanbulda
kızlar ben çıkıyorum akşam oldu burda eşim gelicek...fırsat bulduğumda yine uğrarım...bebişlere ve kendinize iyi bakın...bide çok kaynatmayın yetişemiyorum sonra...
kızlar ben çıkıyorum akşam oldu burda eşim gelicek...fırsat bulduğumda yine uğrarım...bebişlere ve kendinize iyi bakın...bide çok kaynatmayın yetişemiyorum sonra...
utandım şimdi
evet canım az kalmış seninde..daha önceden gittiğim ve memnun kaldığım doktorum yine ona gitmeyi düşünüyorum..medicalpark da mehtap yazıcıoğlu...
ne garıp dımı saat farkı ıste..hosacakall
dılse gelse de bıraz makara yapsak yaa...o da sabahtan damlardı bugun yok..hamsı balıgı ne olacak
ayy ben daha sizin resimlere bakamadım..yazı yazmaktan...
kocamanAnnemize neden yazdın bunu anlamadım :26:
cnmsınnn..o senın guzellıgınnn
e ben göremedim albümm
dün dilse diyordun 1-2 gün ugramıyım diye herhalde dediğini yapacak bugun :) yoksa ziyaretci olarak bakanlardan biri sen misin dilseeee
dilse şimdi kızgın kumlardan serin sulara atlıyordur
izmirliler güzel olur yaa ondaaaann
dilse kesin ziyaretçilerden birisi evet özletiyor kendini hamsi balıgı
bak böyle diye diye kızdıracaksınız bir daha hiç girmeyecek haberiniz olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?