2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla burdada farklı degil malesef önü acık bir ev istesen dünyanın parası komsu komsu bakısıp duruyoruz napalım

malesef öle ev almak kolay değil heleki istediğin gibi

az kaldı benimde ama zaman cabuk geçiyor 4 hafta tatilimiz sonra geri gelcez cok zor jetlag olayı ya inş en kısa zamanda atlatırsın peki doktor ayarladın mı istanbulda

kızlar ben çıkıyorum akşam oldu burda eşim gelicek...fırsat bulduğumda yine uğrarım...bebişlere ve kendinize iyi bakın...bide çok kaynatmayın yetişemiyorum sonra...

evet canım az kalmış seninde..daha önceden gittiğim ve memnun kaldığım doktorum yine ona gitmeyi düşünüyorum..medicalpark da mehtap yazıcıoğlu...

kızlar ben çıkıyorum akşam oldu burda eşim gelicek...fırsat bulduğumda yine uğrarım...bebişlere ve kendinize iyi bakın...bide çok kaynatmayın yetişemiyorum sonra...

tamam canım kendinize iyi bakın haber et ama türkiyedeyim diye hayırlı yolculuklar şimdiden

ne garıp dımı saat farkı ıste..hosacakall

dılse gelse de bıraz makara yapsak yaa...o da sabahtan damlardı bugun yok..hamsı balıgı ne olacak

Dün dilse diyordun 1-2 gün ugramıyım diye herhalde dediğini yapacak bugun :) yoksa ziyaretci olarak bakanlardan biri sen misin dilseeee

dilse kesin ziyaretçilerden birisi evet özletiyor kendini hamsi balıgı

bak böyle diye diye kızdıracaksınız bir daha hiç girmeyecek haberiniz olsun :)))

:) Öğledensonra gelir bence. Kızı iyidir inşaallah ya da midesi buanmıyordurda işi olsun da gelmesin sağlık olsun da :)

Canım sağol bu arada senin güzelliğin o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…