2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Forum takipten bakıp okuyorlardır :) Geçenerlerde adamın biri bi forum açmış evli bir adamın derdi miydi neydi başlığı 103 kullanıcı 50 misafirmi ne vardır abartısız :))) Sonrada takip etmedim konuyu açan kadınmıydı dalgamı geçti diye :)

Ayy yasasın alt katımız yan dairemiz satılmış yeni komsular geliyor bu sene mahvolmustuk. Alt yan ve üst boştu. Hiç ısınamadık. Insallah seneye bebegimizin sansına sıcak olur üsümek istemiyorum artık

gecen gun benımde aklıma geldı...sapık dolu etraf

benim soru arada kaynadı gitti :)
istanbullu arkadaşlar havalar nasıl istabulda haftaya geleceğim de :)

Hey ziyaretçiler biz dostuz sizi yemeyiz aşeriyoruz fakar insan yemiyoruz sizde gelin utanmayın hahahahha şimdi acur turşusu olsa ne güzel yenirdi ya aşermek dedimde aklıma geldi yine 43:

ben hiç dikkat edemiyorum yaaaaa yok yani iştah o biçim:)

20 haftadan sonra kilo alımı hızlanıyormus bakalım artık ondan sonra neler yasıycaz :)

ben kesin 85-90 olurum offfff ağlamak istiyorummmmm

bende seni görmek istiyorum

bende bende hepinizi görmek istiyorummm:) ne güzel herkes birbiriniz görmek istiyo merak ediyoruz kimlerle konuştuğumuzu

ben 90 kesin de üstüne çıkmasam diye dua ediyorum ama bi yönden de düsünüyorum ben bebegimi o kadar bekledim onun icin biraz daha fazla kilo alsam ne olur ki ben azimliyim sonrasında veririm yine. Benim gizli sekerim oldugu icin cok hızlı kilo alıyorum yoksa bu kadar yemekten bu kilo mümkün degill

Farkında mısınız hersey yolunda olunca nasılda bırbırımıze donduk..sukurler olsunn sıkayetler azaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…