- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Anammmm 6 tane zıyaretcı:))bırılerı bızı gozetlıyorr
Anammmm 6 tane zıyaretcı:))bırılerı bızı gozetlıyorr
Kk bizim popülerliğimizi ibliyor bizi takip ediyorlar bence :)) bii takip edin mutlu kalın ahahaha
yok yok kızmaz bize o
şimdi 9 ziyaretçi oldu
forum takipten bakıp okuyorlardır :) geçenerlerde adamın biri bi forum açmış evli bir adamın derdi miydi neydi başlığı 103 kullanıcı 50 misafirmi ne vardır abartısız :))) sonrada takip etmedim konuyu açan kadınmıydı dalgamı geçti diye :)
6 kilo fazla haklısın ben 2.5 kilo aldım ama doktor yavas ol dedi. Ama bende kiloluyum 170 boyum var 75 kiloyla hamile kaldım. Insallah cok kilo almadan tamamlarım dikkat etmeye calısıyorum bende sürekli yediklerime ekmek hayatımdan cıktı desem yeridir. Cok canım isterse 2 dilimden tost yapıyorum o kadar abur cuburda yemiyorum hiç
20 haftadan sonra kilo alımı hızlanıyormus bakalım artık ondan sonra neler yasıycaz :)
bende seni görmek istiyorum
:) öğledensonra gelir bence. Kızı iyidir inşaallah ya da midesi buanmıyordurda işi olsun da gelmesin sağlık olsun da :)
canım sağol bu arada senin güzelliğin o :)
ben hiç dikkat edemiyorum yaaaaa yok yani iştah o biçim:)
ben kesin 85-90 olurum offfff ağlamak istiyorummmmm
bende bende hepinizi görmek istiyorummm:) ne güzel herkes birbiriniz görmek istiyo merak ediyoruz kimlerle konuştuğumuzu
benim soru arada kaynadı gitti :)
istanbullu arkadaşlar havalar nasıl istabulda haftaya geleceğim de :)
demekki suan istanbullu yok aramızda :)
Farkında mısınız hersey yolunda olunca nasılda bırbırımıze donduk..sukurler olsunn sıkayetler azaldıı
farkında mısınız hersey yolunda olunca nasılda bırbırımıze donduk..sukurler olsunn sıkayetler azaldıı
aman kızlar masallah masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?