2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

umarım hep öle olur canım

bende görümcemle cok iyiyimdir allah eksik etmesin ablam olsa bu kadar severim ama kayınvalde ve elti aman istemem.kayın -valdem bize sık sık gelip kalıyor birsey demem ama sevmemde

Slm kızlarrrr,
Ben geldimm nasıl keyifler ve minikleriniz??

ben iyiyim valla bebişimi gördüm bugun cinsiyetini göstermedi ama annesinin kuzusu saglıklıydı :) ultrason cihazı kayıt yapmıyormus ama biz eşimle yaptık kaydını. kıyamam cok tatlıydı resmen el salladı bi yerde yerim onuu

ayy ben de haftaya gidicem ya bizimki de göstermezse çatlarıım
gıcık olmuşsundur göremeyince şimdi

Kızlar ben de albüm ekledim,resimlerde sorun çıkıyor
çoğunu ekleyemedim uğraşamadım da merak eden girip bakabilir şeker kızımla ben varım...

Bu arada beğen butonumuz gelmiş,hepinizi çoook beğeniyoruum...

sorma valla gecen hafta doktor 2 kere aldı , bu hafta da 2 kere aldı yok yok açmıyor arkadaslar söyliyim çikolata meyve suyu yalann :) yan gelip yamıs bizimki. bir dahaki ultrasona turşuyla gidicem bakalım nasıl zıplıyor :)

Annesi sağlıklıymış ya minik, en önemlisi o, el mi sallasdı ay büyümüşte el sallarmış ben onun minik paymaklarını yeyimmmmm
benimde pazartesi kontrolüm bakalım biz öğrenebilecekmiyz???

bebeğimin cicilerini çekmiştim kaydetmesinden mi nedir
bi türlü onları yükleyemiyorum dünden beri

bende görümcemle cok iyiyimdir allah eksik etmesin ablam olsa bu kadar severim ama kayınvalde ve elti aman istemem.kayın -valdem bize sık sık gelip kalıyor birsey demem ama sevmemde

bzımkıler uzak cnm 2 3 ayda bı gelıolr oyuzdn bı sroun yok. ben anneme yakın oturyrm.işimde bu trftyydı ıstemedım karsıya gıtmeyı esımde saolsn hıc bısı demedı

bzımkıler uzak cnm 2 3 ayda bı gelıolr oyuzdn bı sroun yok. ben anneme yakın oturyrm.işimde bu trftyydı ıstemedım karsıya gıtmeyı esımde saolsn hıc bısı demedı

esin anlayıslıymıs cnm. bizim eşimle bu konuda karsılıklı saygımız var ailelere bu zamana kadar bozmadık umarım bozulmaz

Merhaba kızlar. Gene sayfalar almış başını gitmiş. Okuyamadım pek. Ama anladıım kadarıyla eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş. Benim eşim 10 kardeş. Bende var 5 görümce 4 elti Ama hepsiyle iyi anlaşıyoruz. Yaz tatillerinde bize gelirler kalırlar, ya da biz gideriz onlara kalmaya. Çok iyidir aramız. Tabi bunda eşimin de payı büyük. Bana karışacak karakterde görümcem de var ama benim bişey söylememe gerek kalmadan eşim hemen abla neden böyle yaptın diye çıkışıverir.
Biz ikimiz de öğretmen olduğumuz için eşimle ikimiz de evde oluyoruz misafir geldiğinde. Hiç yalnız kalmıyorum onlarla yani :)

bende bugun gttm cnm.ayy allhm topaç gbı olmustu kuzum:)ayakları hıc durmuydu tepınıodu parmagını agzına aldı yuzunu bıze dgru dondu ayy cok guldum ozamn:)))uzaylıya benzıo bu dedım:))

öyle demeyin yaa uzaylı gbi falan :) ben üzülüyorum öle denilince minik bebeklerimiz onlar hatta melekk :)) bizde öleydikkk

afiyet olsun sana da..
Biz de hep gece film izleriz sarılıp...

Dün sanırım bana üçlü test yaptılar zeynep kamilde. erken değilmi yaa.
İkiliyi yaptırdım üçlüye gerek yok dedim Olsun biz yapalım dedi. Kan verdim ben de
İkili test gibi saçma bi sonuç çıkıcak sinir olucam yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…