sende kilo yokki cnm ya alsan ne olacak yani :)))
Aman ya valla düşünmek istemiyorum sinir oldum çünkü. Öbürü de diyor bol bol dedikodu yaparız diye sinir oldum. Mantığa bak oğlu dedikodu ya mi gidiyor
dilsem, o bir askere gitsin, seni evlatlarını özlesin, seni böyle hamile ve küçük çocukla bırakmanın sıkıntısı bir düşsün içine, olgunlaşacak iyice.
sabır güzelim. zaten özü iyi biri. bazı şeyleri akıl edemiyor. emin olan seneye bu zamanlar hatasını farketmiş olacak. ben de senin yerinde olsam söylenmezdim. bu söylenecek bir şey değil. kendisinin ve annesinin akıl etmesi gereken bir şey.
boşver sabret inan seneye çok daha olgun bir eş gelecek karşına :))
dilsem, o bir askere gitsin, seni evlatlarını özlesin, seni böyle hamile ve küçük çocukla bırakmanın sıkıntısı bir düşsün içine, olgunlaşacak iyice.
sabır güzelim. zaten özü iyi biri. bazı şeyleri akıl edemiyor. emin olan seneye bu zamanlar hatasını farketmiş olacak. ben de senin yerinde olsam söylenmezdim. bu söylenecek bir şey değil. kendisinin ve annesinin akıl etmesi gereken bir şey.
boşver sabret inan seneye çok daha olgun bir eş gelecek karşına :))
bugün sayfa boş ya, ohh herşeye yetişiyorum. beyazlarım kurumuştu onları katladım yerleştirdim, renklileri makineye attım, banyoyu ovaladım :))
biraz keyif yapam, bir duş alacam saç makyaj full yapacam bugün. 10gündür yıkandıktan sonra saçımı yapmıyorum.
saçlarımı kestirdim sevmedim, üstüne kına ile dipleri turuncu yaptım... maymun gibi olunca hevesim kaçtı aynalardan. organik boya ile siyaha boyadım iyiyim şimdi... bir de şekil falan vereyim moralim düzelsin:)
bugün sayfa boş ya, ohh herşeye yetişiyorum. beyazlarım kurumuştu onları katladım yerleştirdim, renklileri makineye attım, banyoyu ovaladım :))
biraz keyif yapam, bir duş alacam saç makyaj full yapacam bugün. 10gündür yıkandıktan sonra saçımı yapmıyorum.
saçlarımı kestirdim sevmedim, üstüne kına ile dipleri turuncu yaptım... maymun gibi olunca hevesim kaçtı aynalardan. organik boya ile siyaha boyadım iyiyim şimdi... bir de şekil falan vereyim moralim düzelsin:)
ben herşeyi mi evde kendim yapıyorum da tek sorunum manikür istiyorum ya tırnaklarım ben ne kadar yapsam da olmuyor ama malzemem yok gittiğim kıza da güvenenem malum bu yolla allah korusun çok hastalık bulaşıyor. E Etleri keserken hep kanatiyorlar çok hassas. Var mi çözümu olan
ben degebelikten değil, kesim harici herşeyimi kendim yaparım. ağda, boya, kaş, fön.... manikürümü de kendim yaparım. ama benim pek tırnak etim yok. bazen alırım bazen almam. bu arkası tırnak eti bıçaklı törpüler çok rahat onla yapıyorum. onlardan al. kaynat, kolonya ile sil evde. şu an kısacık tırnaklarım. bir de bu sıvılar var tırnak eti gierici sürüyorsun ovalıyorsun dökülüyor etler. hiç kullanmadım.
,kizlar kimse kalmamis burda. Ben bugun hic iyi degilim usuttum mu bilmiyorum ama sag gogsumun ust kismnda ve sirtimda felaket agri var. Kolumu kaldiramiyorum. Ne yapacagimi sasirdim . Kalbim sagda olsa kriz geciriyorum sanicam. sicak su torbasini koydum umarim faydasi olur
geçmiş olsunnncanım gaz sancısı olabilir mi? bak gaz kalbi bile sıkıştırır... sırta vurur. su iç, yeşil çayın varsa iç, uzan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?