2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dilsem, o bir askere gitsin, seni evlatlarını özlesin, seni böyle hamile ve küçük çocukla bırakmanın sıkıntısı bir düşsün içine, olgunlaşacak iyice.

sabır güzelim. zaten özü iyi biri. bazı şeyleri akıl edemiyor. emin olan seneye bu zamanlar hatasını farketmiş olacak. ben de senin yerinde olsam söylenmezdim. bu söylenecek bir şey değil. kendisinin ve annesinin akıl etmesi gereken bir şey.

boşver sabret inan seneye çok daha olgun bir eş gelecek karşına :))

Aman ya valla düşünmek istemiyorum sinir oldum çünkü. Öbürü de diyor bol bol dedikodu yaparız diye sinir oldum. Mantığa bak oğlu dedikodu ya mi gidiyor

moral bozacak olduktan sonra daha bunun altından çok şey çıkarırsın bırak gitsin boşver. bence 2 gün boyuncada hiç arama eşini madem öyle yapsınlar dedikodularını

haklısın bence erkeğin olgunlaşması biraz zaman alıyor bırak yaşayarak olgunlaşsın ama dilsecim sen kendinden birşey kaybetmemeye çalış bu dönemde sakın aklını takıpta bebegini ve kızını üzme

Aman zaten susuyorum canım ya laf bıle etmiyorum hatta tamam peki Sen bilirsin diyorum. Asker de zaten özlem çok olacak. Gülpembe ya Sen incecik bir şeysin aldığında gider hemen :)

hakikaten gülpembe yani sen kilo konusunda en son konuşacak insansın... sen bir de mathelda bağrıma basasım geliyor :) minicik kızçeler...

bugün sayfa boş ya, ohh herşeye yetişiyorum. beyazlarım kurumuştu onları katladım yerleştirdim, renklileri makineye attım, banyoyu ovaladım :))

biraz keyif yapam, bir duş alacam saç makyaj full yapacam bugün. 10gündür yıkandıktan sonra saçımı yapmıyorum.

saçlarımı kestirdim sevmedim, üstüne kına ile dipleri turuncu yaptım... maymun gibi olunca hevesim kaçtı aynalardan. organik boya ile siyaha boyadım iyiyim şimdi... bir de şekil falan vereyim moralim düzelsin:)

herşeyin başı sağlık o dönemi atlattık şimdi ki en önemli şey moral hadi kendine gel güzel havalı arkadaşım

ooh ne güzel bak kendine biraz bugun kendine zaman ayır :) benim de cok ihtiyacım var ama bakalım ne zamana

ben herşeyi mi evde kendim yapıyorum da tek sorunum manikür istiyorum ya tırnaklarım ben ne kadar yapsam da olmuyor ama malzemem yok gittiğim kıza da güvenenem malum bu yolla allah korusun çok hastalık bulaşıyor. E Etleri keserken hep kanatiyorlar çok hassas. Var mi çözümu olan

aa dur sorumu bugün yinelemedim.

batı ataşehir de oturan var mı? şifa niyetine 1 tane komşum olsun...

başlık mı açsam komşu aranıyor diye.

ben degebelikten değil, kesim harici herşeyimi kendim yaparım. ağda, boya, kaş, fön.... manikürümü de kendim yaparım. ama benim pek tırnak etim yok. bazen alırım bazen almam. bu arkası tırnak eti bıçaklı törpüler çok rahat onla yapıyorum. onlardan al. kaynat, kolonya ile sil evde. şu an kısacık tırnaklarım. bir de bu sıvılar var tırnak eti gierici sürüyorsun ovalıyorsun dökülüyor etler. hiç kullanmadım.

a sağol bak. Peki o tırnak eti şeyi ile nasıl yapacağım bir tarafı mi kesmeyim ya bende Et çok değil ama bazı yerlerde oluyor e oje sürünce belli oluyor ya da ben takıntı yaptım bilmiyorum. Kimyasal kullanmam ya onu gelecekte artık.

ben hamileliğimden beri oje sürmedim... normalde de ojesiz gezdiğim çok olur onun da etkisi var ama özellikle golden rose ojelerde bir madde var. zararlı. pastel kullan. benim pastellerin kırmızı falan. ben genelde açık kahve kullanırım... bir de aseton falan koklamak istemiyom hergün ondan da sürmüyorum. ama dediğim gibi ojesiz çok gezerdim normalde de.

golden rose kullanma. ya da bir araştır istersen.

ben de hiç oje sürmedim hamileligi öğrendiğim günden beri sırf aseton kokusuna maruz kalmamak için ama ben ojesiz ellerimi çok bakımsız buluyorum. Ve üstüme göre sürerdim hep ojemin sayısıni ınan bilmiyorum. O yüzden ellerimi çok bakımsız hissediyorum.

benim 7-8 ancadır. çoğu golden rose yazın şeker pembei narçiçeiği falan, kışın açık kahve vb.

golden rose işte daha zararlıymış. pastel sür tatlım. aseton için de kokusuzu var mı bilmiyorum. bu forumda oje sayfaları var ay bir bak millet neler yapmış ellerine ben böle oğlan çocuğu gibi :))

,kizlar kimse kalmamis burda. Ben bugun hic iyi degilim usuttum mu bilmiyorum ama sag gogsumun ust kismnda ve sirtimda felaket agri var. Kolumu kaldiramiyorum. Ne yapacagimi sasirdim . Kalbim sagda olsa kriz geciriyorum sanicam. sicak su torbasini koydum umarim faydasi olur

geçmiş olsunnn canım gaz sancısı olabilir mi? bak gaz kalbi bile sıkıştırır... sırta vurur. su iç, yeşil çayın varsa iç, uzan canım.

geçmiş olsunnn canım gaz sancısı olabilir mi? bak gaz kalbi bile sıkıştırır... sırta vurur. su iç, yeşil çayın varsa iç, uzan canım.

Bilmiyorum ki cnm ya. Inan nefes alamiyorum. Ya dun doktora giderken rusgardan oldu yada dedigin gibi gaz sancisi. Yatiyorum ama. insallah hemen gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…