doktoruna tel aç, danış tekrar. Ama doktor verdiyse içeceksin canım. Enfeksiyonun geçmesi şart.
anchusa olabilir mi? onun belli değil.
maşallah paşana :)
mutlaka öyledir, aktif olduğum bir topik var diye yada bana böyle geliyor olabilir.neyse ben burdayım oğluşumla beraber
ne gusel ogrenmıssn cınsıyetını ben hala ogrenmdm dr.dha erkn bellı olmaz dedı zorlynca kıza benzetyrm ben dedı ama 1 ay daha beklıcez cınsıyt ıcın(((
genelde kız bebekler geç gösteriyor canım. Benim 11. Haftamda doktor erkek dedi. 14. Haftada teyit etti
galıba bnmkıde kız gostermıyo zıllı
kızlar genelde 16. haftaya kadar belli olmayanlar oluyor
ÖLE GORUNUO ZIILIM OLUCAK GALIBA SAGLIKLA GELSINDE BEBISIM:))
günaydın kızlar, pek yazamıyorum topiğe neden bilmiyorum ama sanki kendimi yabancı gibi hissediyorum:26: çok saçma biliyorum ama ne biliyim. Aslında sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.
günaydın kızlar. Baya oldu kalkalı ama tv ye , oyuna takıldık :) kayfaltı etmedikk daha. Bugün istanbul güneşli....
en önemlisi o aslında, bende ilk bi kaç gün çok üzüldüm erkek olucak diye, şimdi alıştım.
evet artık bende burdayım. Yazıcam sürekli bu arada anushkanın bebişinn cinsiyeti belli oldumu
ay askolsun ya neden yabancı gibi hissediyorsun kendini olur mu öyle sey. Sosyal paylasım sitesi burası :)))) hepimiz sosyallestik bak
:)))bende erkek ıstydm kız olck galba ama olsun saglıklı olsunda :))
hayır cnm henüz belli degil :))
günaydın kızlar sabah çok güzel uyandım eşime pizza istiyorum dedim ve sabah sabah kocaman pizza yedim kendime inanamıyorum ya.
oooh afiyet olsun sekerim bu defa dilsede aldıgın kilonun üzerine çıkacaksın sanırım
sanmam pek çünkü hala 3 kilo eksideyim ve kızım da da böyle yiyordum. Ve bende bulantı yok ama kusma devam ediyor54 kiloyum 10 kilo alsam 64 yeter bana :)
54den zayıf duruyorsun dilse... boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?