2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mutlaka öyledir, aktif olduğum bir topik var diye yada bana böyle geliyor olabilir.neyse ben burdayım oğluşumla beraber

ne gusel ogrenmıssn cınsıyetını ben hala ogrenmdm dr.dha erkn bellı olmaz dedı zorlynca kıza benzetyrm ben dedı ama 1 ay daha beklıcez cınsıyt ıcın(((

ne gusel ogrenmıssn cınsıyetını ben hala ogrenmdm dr.dha erkn bellı olmaz dedı zorlynca kıza benzetyrm ben dedı ama 1 ay daha beklıcez cınsıyt ıcın(((

genelde kız bebekler geç gösteriyor canım. benim 11. haftamda doktor erkek dedi. 14. haftada teyit etti

günaydın kızlar, pek yazamıyorum topiğe neden bilmiyorum ama sanki kendimi yabancı gibi hissediyorum:26: çok saçma biliyorum ama ne biliyim. Aslında sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.

ay askolsun ya neden yabancı gibi hissediyorsun kendini olur mu öyle sey. Sosyal paylasım sitesi burası :)))) hepimiz sosyallestik bak

ay askolsun ya neden yabancı gibi hissediyorsun kendini olur mu öyle sey. Sosyal paylasım sitesi burası :)))) hepimiz sosyallestik bak

piki bende burdayım o zaman
:)))bende erkek ıstydm kız olck galba ama olsun saglıklı olsunda :))

olmadı doğumdan sonra değişiriz bebekleri olmamı
hayır cnm henüz belli degil :))

onun bebiki bizim haftalardan daha küçüktü sanırım :26:

Merhaba kızlar, bugün haftasonu olunca güneş de biraz yüzünü gösterince sakin olmuş bugün buralar :))) ben de öğleden sonra çarşıya çıkıp dolanacağım biraz.

günaydın kızlar sabah çok güzel uyandım eşime pizza istiyorum dedim ve sabah sabah kocaman pizza yedim kendime inanamıyorum ya.

oooh afiyet olsun sekerim bu defa dilsede aldıgın kilonun üzerine çıkacaksın sanırım

sanmam pek çünkü hala 3 kilo eksideyim ve kızım da da böyle yiyordum. Ve bende bulantı yok ama kusma devam ediyor 54 kiloyum 10 kilo alsam 64 yeter bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…