günaydın kızlar sabah çok güzel uyandım eşime pizza istiyorum dedim ve sabah sabah kocaman pizza yedim kendime inanamıyorum ya.
1.70 im canım. Ama ben sigarayi bırakınca aldim 1 2 kilo ama 34 36 beden giyiyorum.
1.70 im canım. Ama ben sigarayi bırakınca aldim 1 2 kilo ama 34 36 beden giyiyorum.
sanmam pek çünkü hala 3 kilo eksideyim ve kızım da da böyle yiyordum. Ve bende bulantı yok ama kusma devam ediyor54 kiloyum 10 kilo alsam 64 yeter bana :)
ilk aylar yarım kg normal tatlım. ben 3-4kg ile çok aldım... çok da yemiyorum ama... önemli değil zayıftım zaten.
kşiye göre değişir ama kilo sorunu yoksa 9-15kg arası normal.
çok çok zayıflar 25kg bile alabiliyor ya da çok kilolular 5-6kg ile kalıyor...
sen zayıfsın gulpembe, alırsın ileriki aylarda.
kilo yu asla takmam düşünmüyorum ki takayım. Umrumda değil sonuçta arada kaçamak dışında hep düzgün yiyorum.dilse doğdu 32. Günde eşimin resmi bir daveti vardı ve ve eski elbiselerimden giymiştim hatta hafif bol gelmişti sinir olmuştum :)
günaydın kıslar nasılsınız bebişler nasıl biz kahvaltımızı ettik cok güzel bir hava var burda bende yarım kilo aldım normal mi bilmiyorum ama pantolonlarıma hala giriyorum
eşim annesini aradı şimdi sana geleceğim birkaç gün dedi cevaba bak ne oldu hayırdır neden. Eşim de dedi askere gitmeden sana gelip kalayim dedim dedi günü söylerim sana dedi. Sinir oluyorum ya sinir.
ayy dilse, boşver... inada mı bindirdi ne yaptı seninki... sinirlenme.
esin çok hata yapıyor bu konuda cnm ya uzak mısınız peki kayınvaldenle
benim eşim iyidir hoştur ama biraz patavatsizdir orada ağzından birşey kaçırır of valla uyuz oldum. Hem bizi evde bırakmaya 6 ay zaten ayrı kalacağız üstüne bir de birkaç gün annesine gidiyor ya hiç bir şey demem. .ben söyledikten sonra gitmese hiç bir anlamı yok. Gitsin vakit geçirsin. Bende kızım la otururum dilse baba nerde derse de eşime ne deyim artık.
direk araba yok kızılay a gidip ordan binmesi lazım. Ama taksi ile 15 dakika
eşim annesini aradı şimdi sana geleceğim birkaç gün dedi cevaba bak ne oldu hayırdır neden. Eşim de dedi askere gitmeden sana gelip kalayim dedim dedi günü söylerim sana dedi. Sinir oluyorum ya sinir.
yani kalınacak bi durum yok normalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?