banada decavıt verdı dr. ama unutyrm bazen almayı(
iyide decavitle folik birlikte mi kullanıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada decavıt verdı dr. ama unutyrm bazen almayı(
olmaz olur mu her çeşit peyniri yemek istiyorum. dün migrosta peynir reyonundan gecerken eşime diyorum ben burda çalışsam ne yaparım acaba diye :))) ldönem dönem oluyor sanırım
iyide decavitle folik birlikte mi kullanıyorsun
yok cnm decavıtı verdıktn snra ıcmdm folık dr.bırak flan demedı ama ben ıkısı aynı anda ıcılmydr dıe brktım
olmus olmus cnm ya saglıkla sıhhatle hayırlısıyla kucagına al insallah
decavitin de zatn icinde folik var
Kızlar ben de elevit içiyorum. Bundan ayrı gyno ferro sanol diye demir folik asit ve b vit. komplrkdi ve osteocare diye bir kalsiyum, magnezsum , d vitamini ve çinko kompleksi verdi. Bana da bu kadar hap fazla geliyor ama Dr umu sorgulamaya başlamak istemiyorum. Vardır bir bildiği diyerek içiyorum. Ama demire henüz başlamadım. Herkes kabızlık yaptığını söylüyor. erteleyebildiğim kadr erteleyeceğim onu...
kızlar sızınde mıdenzde yanma varmı ya acayıp bı yanma ekşime var mıdemde offf((
Selam kızlar...
Keyifler yerindedir umarım... Güneşin kendini göstermesi ve bu sabah orkidemin çiçek açmasıyla ben pek bir heyecanlandım.Ama hala çok meşgulum. O yüzden geçmişi okuyamıyorum.. Zaten sayfalar öyle bir ilerliyor ki herşeyi okumak için vakit lazım..
Bu sabah tuhaf birşey oldu... Siyah zeytine aş erdim. Ama ne aşermek 20-25 tane yemişimdir. Daha da yerdim de yuhh bana diyerek bıraktım yemeyi. Sizin de böyle birden çok tüketmek istediğiniz şeyler oluyor mu???
turamit gemişsin özledik seni, neşeni yoktun nerelerdesin sen.
kızlar sızınde mıdenzde yanma varmı ya acayıp bı yanma ekşime var mıdemde offf((