2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

turamit hoşgeldin ya yoktun buralar da :) kızlar ya benim çamaşırim ıslaniyor ve bu ıslaklik bayağı rahatsIZ ediyor alıntı mi şu mu diye tedirgin olmaya başladin ya.

benim de öyle yaa bazen acaba çiş mi kaçırıyorum diye düşünüyorum . sonra da diyorum ki böyle bişi olursa son aylarda olur diye aklıma gelio. bu cmrtesi dr a gidicem sorarım ona da. ama çok rahatsız edici. günlük pedlerde mantar yapıo deniliyo :37::37: günde 4 5 tane iç çamaşırı değiştiriorum:37:

canım sağol. uğraşmam gereken sıkıntılı bir durum var. anlatıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum. bu ara biraz sıkkınım sizleri tam takip edemiyorum.

meyve tabağı yaptım kendime bi yandan sizi okuyorum bi yandan tıkınıyorum :))

üzerinden anlat biraz cnm ya. ,nsallah ciddi bir problem degildir

selam anchusa orkide yetiştirmek kolay mi bakımı yani. Bende çok istiyorum. Ve dilse de eşim 200 gr alıyordu zeytini bir kere bende yemiştiim sayısıni bilmiyorum ama sanırım 2 ye katlar seninki ni eşim de zeytin ağacı çıktı mi içinde diye takılıyordu. Birşeyi caminin çekmesi ve ona doyamamak çok normal koy önüme tatlı durmadan yiyorum

dilsecim geçen sene düşük yaptığımda arkadaslarım getirmişti. nisan mayıs haziran çiçekli kaldı sonra çiçekler döküldü o zamandan bu zamana sapları kaldı çok çirkin duruyo:37::37:.gerçi anchusaya sormussun ama sanırım onun işi vardı ben cvplıyım bence çiçeklerin bakımı kolay değil sanırım ben pek sevmediğim için öle geliyo. babam her sabah konusurdu menekşeleriyle ve hepsi de mükemmel gözüküyodu. yani ilgi şart:1:

maalesef çok var. özellikle kızartma yada cips yiyince çok oluyor renni yada gaviscon şurup çok işe yarıyo.ilaç istemiyorsan da yeşil elma harika geliyor.

aslında cok canın istemiyorsa cipsi kessen ne güzel olur bosuna kalori almıs olmazsın gerci sen eksidesin ama faydalı bisey degil sonucta

kızlar, ben de bebiş de iyiyiyz şükür. o tarz bir şey değil. annem biraz rahatsız. dönem dönem atakları olur o zamanlar gider ben kalırım yanında... şimdi gene o dönemde gidemedim de inşallah hemen atlatır bu sefer.

sağol ya ben çiçek hiç sevmem çünkü bakamıyorum hele sadece yaprak olanlar saçma gelir bana ama orkide çok severim. Ama cesaret edip almadım daha.0bilgi için çok sağol :) turamit neyin var canım ya

karnım ağrıyor ya püf. Sabahtan beri evi temizliyorum o yüzden mi acaba halilari ters düz ettim banyo yu yıkadim yemek yaptım 3 çeşit eşim bayram edecek

aslında cok canın istemiyorsa cipsi kessen ne güzel olur bosuna kalori almıs olmazsın gerci sen eksidesin ama faydalı bisey degil sonucta

bence de kessem iyi olur. kaloriden değil ama ilerde bebek annenin yediklerine yani yeme biçimine meğilli olarak besleniyormus .o yüzden kesmek istiyorum. çok abur cubur yiyen bir insan diilim ama bu aralar cips jelibon ve burger kıngin dondurması vazgeçilmezim:37:annem bana hamileyken pek et tavuk ve balık yememiş tiksinmiş bende pek sevmem eti ve balığı:52:

karnım ağrıyor ya püf. Sabahtan beri evi temizliyorum o yüzden mi acaba halilari ters düz ettim banyo yu yıkadim yemek yaptım 3 çeşit eşim bayram edecek

ama sen kendini çok yoruyosun yaaa allahım bebişlerimizi korusun ama biraz dinlenmemiz lazım. titiz hatuuuun:1::1:azıcık yat keyif yap yahuuu

bence de kessem iyi olur. kaloriden değil ama ilerde bebek annenin yediklerine yani yeme biçimine meğilli olarak besleniyormus .o yüzden kesmek istiyorum. çok abur cubur yiyen bir insan diilim ama bu aralar cips jelibon ve burger kıngin dondurması vazgeçilmezim:37:annem bana hamileyken pek et tavuk ve balık yememiş tiksinmiş bende pek sevmem eti ve balığı:52:

ona inanma dilse de ağzıma 9 ay soğan koymadım ve dilse soğan delisi doğradigimi görünce hemen anne ver der taze soğan da öyle. Hatta dilsenin doktor teyzesi şaşırdı çok ilginç dedi :) soğan yemek çok faydalı valla kızım Sağlıkli besleniyor.

hayatımda ilkkez dün balık pişirdim sırf bebişim için... balık sevmem. hayatta da elleyemem... levrek aldımdı ama ben levrek ayıklamak falan bilmem. ayıklattım göya. eve geldim ameliyat eldivenlerimi taktım. ağzıma-burnuma tülbentimi sardım... ayy o gözler bana bakıyor anneciğim.. sortonda böle bişi solungacı duruyor kestim ama yani içim gitti... iyice yıkadım ettim verdim fırına. yanına da bol salata... yedik...

şimdi tiksine tiksine de olsa haftada 1 yapacam kızlar ama yok mu bunun tam ayıklanmışı hiç kılçığı gözü olmayanı?

ama sen kendini çok yoruyosun yaaa allahım bebişlerimizi korusun ama biraz dinlenmemiz lazım. titiz hatuuuun:1::1:azıcık yat keyif yap yahuuu

ya ama ben sizden fazla yattım ve hiç kalkmadım. Ev bu halde oturamam ben. Hem dilse ye 6.5 aylık hamile iken ayırım evini alışkınim ama bebek allaha emanet dinlene dinlene yapıyorum valla

ya ama ben sizden fazla yattım ve hiç kalkmadım. Ev bu halde oturamam ben. Hem dilse ye 6.5 aylık hamile iken ayırım evini alışkınim ama bebek allaha emanet dinlene dinlene yapıyorum valla

ben de senin gibiyim. hafta sonu o kadar işimin arasında balkonu yıkadım. hava biraz güzel oldu diye açtım hortumu da, biraz ıslansam üşüteceğim. Dinlene dinlene yapıyorum. balkonda ağır bazı eşyalar vardı, karnıma yük vermeden ayaklarımla itiyorum :):) Ama yapmayacağım da demiyorum.. Eşimde kızdı neden bana söylemiyorsun diye. Şimdi ben arada yaptığım her işi ona söylersem sen yap diye hayatından soğuyabilir. Neyse sesini çıkarmadan yardım etti sağolsun. Dün gece de geç saatte döndük istanbuldan ve çok sinirliydik. ben başladım saksıdaki çiçeğin toprağını yenilemeye :):) birşeyler yapmam lazım sakinleşmem için. keşke ütülere girseydim bitirebilirdim o sinirle:):):):)

ona inanma dilse de ağzıma 9 ay soğan koymadım ve dilse soğan delisi doğradigimi görünce hemen anne ver der taze soğan da öyle. Hatta dilsenin doktor teyzesi şaşırdı çok ilginç dedi :) soğan yemek çok faydalı valla kızım Sağlıkli besleniyor.[/QUBE

BENIMDE TEYZEM YIGENIMDE MEYVE YEMEMISTI HIC COCUK SIMDI MEYVE HASTASI OLDU KOCA KASELERLE DOLDURUO MEYVEYIONUNE YICEKMIS GIBI TEYZEM DIIO YEMEDM MEYVEYI COCUGUMN GOZU AC DIE:)))

demir hapının önemli oldugunu söylüyorlar yalnız. yine sen bilirsin ama ben 4 haftadır kullanıyorum hiç kabızlık yaşamadım. her sabah aç karnına 2 kuru kayısı 1 tane incir yiyip 2 bardak ılık su içiyorum. demir ilacını almaya basladıgımdan beri hiç yaşamadım bu sorunu. dene istersen 1 hafta eger yaşarsan sonra bırak
Demire de mutlaka başlayacağım ben de. Amabir hafta daha atlatayım dedim. Şimdilik demir değerlerim iyi çıktığı için salladım biraz.Ya bana çok tatlı geliyor kayısı kurusu incir falan. Hiç yiyemiyorum. Ben de haftada 3 kere sabah kepekli müsli yiyorum o tuvalet problemini çözüyor.
selam anchusa orkide yetiştirmek kolay mi bakımı yani. Bende çok istiyorum. Ve dilse de eşim 200 gr alıyordu zeytini bir kere bende yemiştiim sayısıni bilmiyorum ama sanırım 2 ye katlar seninki ni eşim de zeytin ağacı çıktı mi içinde diye takılıyordu. Birşeyi caminin çekmesi ve ona doyamamak çok normal koy önüme tatlı durmadan yiyorum
orkide nazlı bir çiçek. ama öldüre öldüre öğrendim sonunda bakmayı... Güneş alan bir evin varsa coşuyor orkideler. ama evin karanlıksa hemen yapraklarını döküyor. Çiçeklerini dökünce arada bir uzun sopasını kesip su vermeye devam etmek lazım. Yine güneş görünce açıyorlar. Ben de bakamıyorum çiçek. Ama orkideyi çok seviyorum. 1 bonzaim ve 3 orkidem var.. Ah bir de 3 kere çürüttüğüm ama her seferinde inatla dirilen bir menekşem. Yazın da mutlaka balkona maydonoz fesleğen ve nane ekiyorum. Yemeklere taze taze katmak keyifli oluyor...
Zeytin krizine giren bir ben değilmişim iyi..
anchusa 1 aydır demir ilacını kullanıyorum gyno ferro sanolü ama hiç kabızlık şikayetim olmadı. fakat ben çok salata tarzı seyler yerim belki de ondan olabilir:27:
Tamam belki bünyeden bünyeye değişiyordur. Ben de meyvei kepek ve salata çok tüketirim.
turamit hoşgeldin ya yoktun buralar da :) kızlar ya benim çamaşırim ıslaniyor ve bu ıslaklik bayağı rahatsIZ ediyor alıntı mi şu mu diye tedirgin olmaya başladin ya.
Benim bir kere dışarda şarrrrr diye bir şey boşandı.. allah dedim kanama başladı. Bebek düşüyor. Ve mümkün değil tuvalet bulacağım bir yer değildi.. 1 saat sonra eve gidip baktım akıntıymış. Bir ohh çekmiştim.

dilsecim geçen sene düşük yaptığımda arkadaslarım getirmişti. nisan mayıs haziran çiçekli kaldı sonra çiçekler döküldü o zamandan bu zamana sapları kaldı çok çirkin duruyo:37::37:.gerçi anchusaya sormussun ama sanırım onun işi vardı ben cvplıyım bence çiçeklerin bakımı kolay değil sanırım ben pek sevmediğim için öle geliyo. babam her sabah konusurdu menekşeleriyle ve hepsi de mükemmel gözüküyodu. yani ilgi şart:1:
İşte o sapı alttan ikinci boğumdan kesip her gün azıcık su vereceksin. Yine çiçekleniyor.
kızlar, ben de bebiş de iyiyiyz şükür. o tarz bir şey değil. annem biraz rahatsız. dönem dönem atakları olur o zamanlar gider ben kalırım yanında... şimdi gene o dönemde gidemedim de inşallah hemen atlatır bu sefer.
Çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce sağalığına kavuşur.
hayatımda ilkkez dün balık pişirdim sırf bebişim için... balık sevmem. hayatta da elleyemem... levrek aldımdı ama ben levrek ayıklamak falan bilmem. ayıklattım göya. eve geldim ameliyat eldivenlerimi taktım. ağzıma-burnuma tülbentimi sardım... ayy o gözler bana bakıyor anneciğim.. sortonda böle bişi solungacı duruyor kestim ama yani içim gitti... iyice yıkadım ettim verdim fırına. yanına da bol salata... yedik...

şimdi tiksine tiksine de olsa haftada 1 yapacam kızlar ama yok mu bunun tam ayıklanmışı hiç kılçığı gözü olmayanı?
balık filetoları var ama buzhane balığı onlar..
ben de senin gibiyim. hafta sonu o kadar işimin arasında balkonu yıkadım. hava biraz güzel oldu diye açtım hortumu da, biraz ıslansam üşüteceğim. Dinlene dinlene yapıyorum. balkonda ağır bazı eşyalar vardı, karnıma yük vermeden ayaklarımla itiyorum :):) Ama yapmayacağım da demiyorum.. Eşimde kızdı neden bana söylemiyorsun diye. Şimdi ben arada yaptığım her işi ona söylersem sen yap diye hayatından soğuyabilir. Neyse sesini çıkarmadan yardım etti sağolsun. Dün gece de geç saatte döndük istanbuldan ve çok sinirliydik. ben başladım saksıdaki çiçeğin toprağını yenilemeye :):) birşeyler yapmam lazım sakinleşmem için. keşke ütülere girseydim bitirebilirdim o sinirle:):):):)

Marifetli paticim. Balkon yıkama işi eşime ait bizim evde...Valla ben 1-2 aydır herşeyi eşime yaptırıyorum. Böyle çok güzelmiş..

Marifetli paticim. Balkon yıkama işi eşime ait bizim evde...Valla ben 1-2 aydır herşeyi eşime yaptırıyorum. Böyle çok güzelmiş..

Ben öyle tanımadığı işleri şimdilik yaptırmıyorum. Vurgu yapıyorum TANIMADIĞI işler:1: Bir de hantallaşmak istemiyorum sanırım. Zaten pilates yapıyorum diyordum ama yapamıyorum 2 haftadır. Sabah yapamıyorum hazırlan, kahvaltı, işe... Akşam yapamıyorum eve gel, yemek yap, ye, yemekten sonra zaten olmaz biraz bekle, sonra da ağırlık çöküyor 10 da uyuyorum. Ama havalarla birlikte bir enerji patlaması umuyorum kendimde yapacağım inşallah düzenli..

gecmiş olsun ya insallah yakın zamanda saglıgına kavusur

Ben öyle tanımadığı işleri şimdilik yaptırmıyorum. Vurgu yapıyorum TANIMADIĞI işler:1: Bir de hantallaşmak istemiyorum sanırım. Zaten pilates yapıyorum diyordum ama yapamıyorum 2 haftadır. Sabah yapamıyorum hazırlan, kahvaltı, işe... Akşam yapamıyorum eve gel, yemek yap, ye, yemekten sonra zaten olmaz biraz bekle, sonra da ağırlık çöküyor 10 da uyuyorum. Ama havalarla birlikte bir enerji patlaması umuyorum kendimde yapacağım inşallah düzenli..

Dr. un ne dedi pilates yapmana??

Valla tanımadığı işlerle de tanıştırdım ben eşimi bu hamilelikte... Alışsın yaa. İlerde çocuk olunca desteğe ihtiyacım olacak benim. O yüzden habire gaz veriyorum harika yapıyorsun diye.....

canım fresh olanlar var ama ne kadar saglıklı bilmiyorum. fleto yapılan balıklar var kılcıklarının cogu alınıyor. onu da balıkcına danış bence mevsimiyse onlardan al

Back
X