2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sende ilk ogreniyorsun demi? daha onceden bakmislarmiydi bebeginin cinsiyetine

masallah saglikla kizini kucagina alirsin ins. en gec ben orenecegim bazi arkadaslar ogrenemedikleri icin yakiniyorlar ama en gec benim ki olacak. cunku 12 mayis randevum. zaman nasil gececek bilmiyorum.

Neden o kadar Cok var randevuna ki acaba ?

Neden o kadar Cok var randevuna ki acaba ?

ben yurt disindayim. burda cinsiyetle pek ilgilenmiyorlar. 20. haftadan once bakmiyorlar. hatta 20 hafta da sorarsak soylerlermis. sormayi unutmain dediler.

aslinda bu evde yapilan testler varmis. ne kadar guvenilir bilmiyorum. bi yanim yap diyor bi yanim sabirsiz olma diyor. ben daha hic bisi almadim bebegime.

ogrensemde alsam diyorum..

Anladım evet yurtdisinda pek sık çağırmıyorlar :) e o zaman baya sabretmem gerekicek . Aslında o testlerin %80 doğruluğu var diyorlar ama yinede sen bilirsin tabiki

Canim gözün Aydın Cok sevindim hayırlı haberler ile geldin :) , Ayşe'n hayırlı olsun Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim amin cümlemizinn inşaallah :)

kızın hayırlı olsun oh herşey yolunda allah bozmasın an de öğrenmek istiyorum ya

Canım sağol sende en yakın zamanda öğrenirsin inşaalah :)

Geçen hafta tahlil yaptırmak için gittim o doktor kıza benziyor dedi bugün asıl doktorum yüksek ihtimalle kız dedi :) Öğrenirsin inşaallah sende canım bende bayaa bekledim 17. haftamda öğrendim :) olsun tam ogörünür cinsiyeti inşaallah :)

Anladım evet yurtdisinda pek sık çağırmıyorlar :) e o zaman baya sabretmem gerekicek . Aslında o testlerin %80 doğruluğu var diyorlar ama yinede sen bilirsin tabiki

% 80 mi ben oyle duymadik pek. yani dogru cikmiyormus. insanlari kandiriyorlarmis diye duymustum. cogunluga hep erkek cikiyormus. tabi sonra gercek otaya cikiyor. kararsizim aslinda.

% 80 mi ben oyle duymadik pek. yani dogru cikmiyormus. insanlari kandiriyorlarmis diye duymustum. cogunluga hep erkek cikiyormus. tabi sonra gercek otaya cikiyor. kararsizim aslinda.

Belki dediğin gibidir tam bende bilmiyorum o zaman boşver hic kafanı karıştırma :) artık beyaz , sari, krem renklerinden başlarsın alışverişe :)

MavisMavis tebrik ederim canım saglıkla almak nasip etsin Allah

cananveirfan bende bugun yalvardım ögrenmek için dediğin cok dogru cinsiyeti söyledi ama kıza benziyor dedi daha erkenmiş söylemek için 4 hafta sonra kesinlesir dedi burda dediğin gbi cinsiyete önem vermiorlar

arkadaşlar kimse yazdıklarımı görmüyormu aranıza yeni katıldım. kafam gerçekten çok karışık lütfen destek olun...

arkadaşlar kimse yazdıklarımı görmüyormu aranıza yeni katıldım. kafam gerçekten çok karışık lütfen destek olun...

canım benim ilk hamileliğim ve pek anlamıyorum belki geç döllenme olmustur doktorum neyi söylerse o haftadayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…