Ayşe nin teyzeleri ayşe nin size selamı varmış :) Bugün doktra gittim 3 lü testte sıkıntı yokmuş bi kaç değerim yüksek çıkmıştı idrar ve kan tahlillerinde normaldir sen hamilesin dedi :) haftaya cuma ayrıntılı ultrasonla 4 lü taramay yaptırcam..
Yüksek olasılıkla kız olacakmış :) Öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun öğrenmeyenlerede en yakın zamanda öğrenmeleri dileğiyle :))
İyi akşamlar Canim hoş geldin aramıza :)
sende ilk ogreniyorsun demi? daha onceden bakmislarmiydi bebeginin cinsiyetine
masallah saglikla kizini kucagina alirsin ins. en gec ben orenecegim bazi arkadaslar ogrenemedikleri icin yakiniyorlar ama en gec benim ki olacak. cunku 12 mayis randevum. zaman nasil gececek bilmiyorum.
Neden o kadar Cok var randevuna ki acaba ?
ben yurt disindayim. burda cinsiyetle pek ilgilenmiyorlar. 20. haftadan once bakmiyorlar. hatta 20 hafta da sorarsak soylerlermis. sormayi unutmain dediler.
aslinda bu evde yapilan testler varmis. ne kadar guvenilir bilmiyorum. bi yanim yap diyor bi yanim sabirsiz olma diyor. ben daha hic bisi almadim bebegime.
ogrensemde alsam diyorum..
Canim gözün Aydın Cok sevindim hayırlı haberler ile geldin :) , Ayşe'n hayırlı olsun Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızın hayırlı olsun oh herşey yolunda allah bozmasınan de öğrenmek istiyorum ya
sende ilk ogreniyorsun demi? daha onceden bakmislarmiydi bebeginin cinsiyetine
masallah saglikla kizini kucagina alirsin ins. en gec ben orenecegim bazi arkadaslar ogrenemedikleri icin yakiniyorlar ama en gec benim ki olacak. cunku 12 mayis randevum. zaman nasil gececek bilmiyorum.
Anladım evet yurtdisinda pek sık çağırmıyorlar :) e o zaman baya sabretmem gerekicek . Aslında o testlerin %80 doğruluğu var diyorlar ama yinede sen bilirsin tabiki
% 80 mi ben oyle duymadik pek. yani dogru cikmiyormus. insanlari kandiriyorlarmis diye duymustum. cogunluga hep erkek cikiyormus. tabi sonra gercek otaya cikiyor. kararsizim aslinda.
canan yenilenme testi yaptın mi Sen
Belki dediğin gibidir tam bende bilmiyorum o zaman boşver hic kafanı karıştırma :) artık beyaz , sari, krem renklerinden başlarsın alışverişe :)
benim kafamda karışık açıkcası kaç haftalık olduğumla ilgili? çünkü 24 aralıkta 5 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. sonra hiç regli olmadan yeni bebeğime hamile olduğumu öğrendim. şimdi bir doktor 9 haftalık diğeri 10 haftalık diyor. ama son gittiğim doktor 24 aralığı baz alarak doğum zamanının 30 eylül olduğunu söyledi ve 9 haftalık olduğumu geçen hafta şimdi içime kurt düştü. acaba bebeğim haftasından küçük mü? yoksa başka bir şey mi var diye. gruba katılınca aklıma geldi ve kafam karıştı. hamilelik hesaplama sitelerinden bakınca son doktorun dediği gibi 30 eylül doğum ama 12 hafta 3 günlük bebek. şimdi bana sabah olmaz yeminle doktoru aramak için ooofffff(
sen neden bana slm vermiyorsunben hamileyim üzüyon beni hııı
ay kuzum telefondan giriyorum çok geç yazıyorum o yüzden. Insan hamsı balığına gönül koyar mi dur sana horon tepeyım
arkadaşlar kimse yazdıklarımı görmüyormuaranıza yeni katıldım. kafam gerçekten çok karışık lütfen destek olun...
canım benim ilk hamileliğim ve pek anlamıyorum belki geç döllenme olmustur doktorum neyi söylerse o haftadayım ben
ama ama sen beni tebrik etmedin bak falların tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?